Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Presentació de la nova edició del Voluntariat per la llengua a Cambrils

28 de febrer de 2020

Nova edició del Voluntariat per la llengua a Cambrils

Les noves parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Cambrils van ser presentades durant un acte al Centre Cultural del municipi, seu actual del Servei Local de Català. D'entre aquestes parelles, n'hi ha 19 de noves i 4 que continuen de l'edició anterior. La responsable del Servei, Helena Martínez, va donar la benvinguda als assistents i va agrair especialment als voluntaris la seva implicació en el programa.


Imatge d’arxiu de l’Agència Catalana del Consum

28 de febrer de 2020

Consells en cas de viatge a zones afectades pel coronavirus

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum es fan ressò de les recomanacions a les persones que tinguin viatges contractats per anar a zones afectades pel coronavirus (COVID-19). De manera prioritària, l'Agència aconsella seguir les directrius d'aquestes entitats: Departament de Salut.


Imatge d'arxiu del Banc de Recursos Agraris

27 de febrer de 2020

El Consell Comarcal engega el programa Projectes innovadors i experimentals

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa el programa Projectes innovadors i experimentals subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), que el Banc de Terres de la comarca desenvolupa mitjançant dues vessants: el Banc de Recursos Agraris i el servei de màrqueting i comercialització de proximitat. El Banc de Recursos Agraris és una nova prestació del Banc de Terres que s'ocupa de facilitar l'accés a diversos recursos per a la producció agrària.


Ple on el Consell Comarcal del Baix Camp va adherir-se al Manifest de la Gent Gran

25 de febrer de 2020

El Consell s'adhereix al Manifest del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya

El Consell Comarcal del Baix Camp s'ha adherit al Manifest del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya dins el marc del primer Ple celebrat aquest any 2020. La resolució, tractada al punt 12 de l'ordre del dia i englobada en l'apartat Declaracions, Mocions, preguntes i Interpel·lacions, ha estat aprovada per les següents forces polítiques: Ara, Ciudadanos, CUP-AMUNT, ERC-AMC, Junts, PSC-CP.


Dia Internacional de la Llengua Materna

24 de febrer de 2020

Alumnes de català del Baix Camp commemoren el Dia Internacional de la Llengua Materna

Per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna, celebrat el 21 de febrer, els alumnes de català del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Reus, l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils han realitzat diferents actes en més de 25 llengües.


Moment d’un votació al Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 18 de febrer de 2020

20 de febrer de 2020

El Ple aprova el conveni per millorar la xarxa de sanejament de Cambrils

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, celebrat dimarts 18 de febrer de 2020, va aprovar per unanimitat el conveni amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per fer una nova Estació de Bombament d'Aigües Residuals (EBAR) de la riera de Riudoms en el terme municipal de Cambrils.


Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport

19 de febrer de 2020

Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport

El Servei d'Atenció Integral (SAI) del Baix Camp es fa ressò del Dia Internacional contra l'Homofòbia en l'Esport, que té lloc cada 19 de febrer com a proclamació de respecte a totes les persones i en solidaritat amb Justin Fashanu, el futbolista professional que va néixer aquest dia i que, després de ser el primer futbolista en actiu que va exposar la seva orientació sexual públicament, es va suïcidar per no poder suportar l'augment de la discriminació que va patir des de llavors.


Imatge d'arxiu

18 de febrer de 2020

Recomanacions sobre civisme i seguretat per al Carnaval 2020

Arriben les festes de Carnaval, que aquest any se celebra entre el 20 i el 26 de febrer, i des del Consell Comarcal del Baix Camp, a més de desitjar que gaudiu d'una de les tradicions més alegres del calendari, us encoratgem a despertar consciències cap al respecte essencial, que moltes vegades s'oblida en aquesta festivitat també coneguda com Carnestoltes.


Nous contenidors aeris a Riudoms

17 de febrer de 2020

SECOMSA reforça amb contenidors aeris sis bateries soterrades a Riudoms

L'empresa de gestió de residus SECOMSA, del Consell Comarcal del Baix Camp, està instal•lant contenidors aeris en determinades bateries de contenidors soterrats de Riudoms. L'objectiu és reforçar la capacitat per a la recollida de les fraccions que omplen els contenidors amb més rapidesa. La causa es troba en l'èxit de la campanya La Bona Brossa, que ha incrementat el volum de recollida selectiva de fraccions com la de paper/cartró, la dels envasos i la del vidre.


Consell Comarcal del Baix Camp

17 de febrer de 2020

Primer Ple del Consell Comarcal del Baix Camp 2020

El proper dimarts 18 de febrer tindrà lloc la sessió ordinària del primer Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de l'any 2020 (C/ del Doctor Ferran, 8, Reus), a les 18 hores, amb el següent ordre del dia: Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de 17 de desembre de 2019 (6/2019-6M19/23) 1.- Ple sessió ordinària (6/2019-M19/23). Informes de la Presidència Assumptes de la Comissió Informativa de Règim Interior 2.

Registres del 201 al 210 de 1177
« Pàgina 21 »  [ 1 | ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ... | 118 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773