Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Consell Comarcal del Baix Camp

14 de gener de 2020

El Consell promou un taller sobre igualtat de gènere per càrrecs amb responsabilitats polítiques a la comarca

Dins del compromís del Consell Comarcal del Baix Camp de treballar per una comarca igualitària, fent compliment de la Llei 17/2015 d'igualtat efectiva entre dones i homes, l'ens organitza la sessió formativa La vida quotidiana com eix central de les polítiques. Sense perspectiva de gènere creo desigualtats en la meva ciutat.


Campanya per fomentar la donació de sang

14 de gener de 2020

Calendari de donació de sang al Baix Camp pel mes de gener

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel mes de gener de 2020 als diferents municipis del Baix Camp. Dimarts 14 de gener de 2020 a Maspujols: Sala del Casal, Plaça de la Vila, de 18h a 21h. Dijous 16 de gener de 2020 a Reus: Unitat Mòbil a la Plaça del Mercat amb Sant Joan, de 10h a 13h i de 17h a 21h.


Subministrament de carburant

13 de gener de 2020

La Central de Contractació del Consell arriba a 39 ens públics del Camp de Tarragona

Per mitjà de la Central de Contractació, el Consell Comarcal del Baix Camp ja arriba a 39 ens públics del Camp de Tarragona, a més d'haver ampliat els serveis i subministraments licitats. Aquests 6 anys de gestió han beneficiat tant els ajuntaments i ens vinculats adherits com les empreses proveïdores de serveis i subministraments.


Font Tornadissa

13 de gener de 2020

Baix Camp i tu… a peu: primera sortida de l'any

Després de celebrar els 25 anys d'excursionisme i natura a finals de l'any passat, el Consell Esportiu del Baix Camp i l'Associació Excursionista Catalunya de Reus posen en marxa la primera sortida del 2020 el proper diumenge 19 de gener dins del programa El Baix Camp i tu... a peu. En aquesta ocasió, el recorregut comença al Coll de Bracons, un port de muntanya de 1.132 metres d'altitud, situat entre Sant Pere de Torelló i La Vall d'en Bas.


Imatge d'arxiu del Banc de Sang i Teixits

10 de gener de 2020

El Consell anima la ciutadania a participar en la Marató de Donants de Sang

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona animen la ciutadania a participar en la Marató de Donants de Sang de Catalunya. Aquesta campanya de donació, que és la més gran de l'any activada pel Banc de Sang, comença avui i finalitza el 17 de gener. L'objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquestes dates i arribar als nivells òptims de reserves després del Nadal, època en què les donacions han baixat un 25%.


Coral Floc a l'ermita de Sant Pau

10 de gener de 2020

Festa de San Pau a Arbolí el proper 19 de gener

El Consell Comarcal del Baix Camp informa de la propera activitat històrica i cultural al poble d'Arbolí: la tradicional Festa de Sant Pau, que tindrà lloc el diumenge 19 de gener a l'ermita de Sant Pau d'Arbolí. El programa inclou: 9h - Esmorzar de brasa. 9.30h - Concurs d'all i oli. 11:30h - Cant "Coral Floc" d'Alforja. 12:30h - Missa a l'ermita.


Imatge d'arxiu Punt Òmnia Riudoms

9 de gener de 2020

El Punt Òmnia obre les inscripcions als nous cursos d'informàtica

El Punt Òmnia del Baix Camp obre les inscripcions als cursos d'informàtica del primer trimestre de l'any el proper 15 de gener. Els cursos que comencen al gener tindran durada fins a la Setmana Santa. La programació que ofereix aquest servei gratuït és la següent: Introducció a la informàtica per als usuaris que no tenen cap coneixement. Introducció al processador de textos bàsic per aprendre a escriure documents de text amb ordinador.


Imatge d'arxiu

8 de gener de 2020

El Servei de Recollida de Vehicles Abandonats del Consell Comarcal retira 218 automòbils durant el 2019

Al llarg de l'any 2019, el Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles Abandonats i Fora d'Ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha retirat un total de 218 vehicles abandonats, provinents dels municipis següents: Cambrils 191, La Selva del Camp 9, L'Alforja 6, Vinyols i els Arcs 4, Montbrió del Camp 4, Riudecols 2, Castellvell del Camp 1 i Reus 1, aquest últim per mitjà d'una sol•licitud dels jutjats de Reus.


Un  moment de la sessió de demostració del desfibril·lador aconseguit amb la Bona Brossa a Vilanova d'Escornalbou

7 de gener de 2020

Vilanova d'Escornalbou aconsegueix el repte de la Bona Brossa

El municipi de Vilanova d'Escornalbou va aconseguir a finals de l'any passat el repte del programa la Bona Brossa de millorar la recollida selectiva de les diferents fraccions dels residus i acostar-se el màxim possible al 60 %. En un any, els habitants del primer municipi pilot de la Bona Brossa han aconseguit arribar al 56 per cent, quan dotze mesos enrere estaven al 34 per cent.


Agència Catalana del Consum

3 de gener de 2020

Com aprofitar les rebaixes a la pujada de gener

El proper Dia de Reis finalitzen les festes nadalenques i molts comerços inicien la coneguda etapa de rebaixes del gener. Per aprofitar el descens dels preus sense caure en compres que puguin fer malbé la butxaca i perquè els establiments compleixin la normativa, el Consell Comarcal del Baix Camp es fa ressò de les recomanacions de l'Agència Catalana del Consum: Recordeu que les botigues no estan obligades a fer rebaixes.

Registres del 201 al 210 de 1160
« Pàgina 21 »  [ 1 | ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773