Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Festa Comarcal del Baix Camp

16 d'octubre de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza la primera Festa Major Comarcal

Aquest cap de setmana tindrà lloc la primera Festa Major Comarcal Som Baix Camp organitzada pel Consell Comarcal del Baix Camp, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudoms, Secomsa i Comaigua. Està prevista la participació de 35 grups culturals i festius i més de 1000 persones d'aquestes entitats.
 
La Festa Major Comarcal Som Baix Camp tindrà lloc els dies 20 i 21 d'octubre a Riudoms, i com que la iniciativa vol emular una festa major s'ha previst també un concert jove.


Sessió informativa sobre consum

15 d'octubre de 2018

El Consell Comarcal organitza una sessió informativa sobre consum

El proper dijous 18 d'octubre de 2018, a les 18:30 hores al Centre Civic del Carme, ubicat en la plaça de la Patacada número 10 de Reus, tindrà lloc una jornada informativa sobre l'àmbit de consum. La jornada està organitzada per l'Oficina d'Atenció al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum.


El SIFE dóna suport a infants acollits en família extensa (avis, tiets etc)

9 d'octubre de 2018

Jornada de formació per a l'acolliment en família extensa

Les tècniques del Servei d'Integració en Família Extensa del Consell Comarcal del Baix Camp organitzen una formació adreçada a les famílies acollidores del Baix Camp (excepte Reus) i Priorat. La formació, que es durà a terme en aquest últim trimestre de l'any, i que es farà al Consell Comarcal del Baix Camp, consta de 8 sessions de dues hores de durada cadascuna. El primer dia de la formació serà el dijous 18 d'octubre de 2018, i l'últim el dijous 20 de desembre de 2018.


Nova edició del voluntariat per la llengua a Reus i Baix Camp

8 d'octubre de 2018

En marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua a Reus i Baix Camp

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua, un programa que té per objectiu fomentar l'ús social de la llengua catalana a través d'una fórmula molt senzilla: la formació de parelles lingüístiques entre voluntaris i aprenents que comparteixen una hora a la setmana durant deu setmanes per conversar en català.


Roda de Premsa amb el president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud i els consellers comarcals, Xavier Gallego i Lluis Escoda

5 d'octubre de 2018

35 grups festius i més de 1000 persones protagonitzaran la primera Festa Major Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Camp, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudoms, Secomsa i Comaigua, han organitzat la primera Festa Major Comarcal Som Baix Camp, en la que està prevista la participació de 35 grups culturals i festius i més de 1000 persones d'aquestes entitats.


Cursos i tallers al Centre de Normalització Lingüística de Reus

3 d'octubre de 2018

El CNL organitza a l'octubre els tallers “Parlar en públic” i “Comunicacions administratives”

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) ha començat aquest mes a la capital del Baix Camp 18 cursos presencials i 6 en línia amb el Parla.cat que han donat cabuda a més de 430 aprenents de català. A més, a causa de la gran demanda, a l'octubre començarà un nou Bàsic 1 per a persones que havien quedat en llista d'espera.


Imatge d'arxiu del Baix Camp

3 d'octubre de 2018

Jornada participativa sobre millores al sector agrari

El proper 11 d'octubre de 2018, a les 9,30h al Castell del Paborde de la Selva del Camp, tindrà lloc una jornada de treball impulsada pel tècnic del Banc de Terres del Consell Comarcal del Baix Camp i amb la col·laboració de diferents entitats implicades com Unió de Pagesos, JARC, Associació d'Agricultura Regenerativa, Cooperativa de Montbrió del Camp, Ateneu Cooperatiu CoopCamp, Imfe Mas Carandell i IES d'Horticultura i Jardineria de Reus.


Cicle de conferències "Els Bofarulls de Reus"

2 d'octubre de 2018

Cicles de Conferències “Els Bofarull de Reus”

Avui 2 d'octubre de 2018, a les 19 hores al Palau Bofarull de Reus, tindrà lloc la conferència “Don pròsper de Bofarull, arxiver de la Corona d'Aragó” a càrrec de Carlos López Rodríguez, director de l'Arxiu de la Corona d'Aragó. Aquesta conferència s'emmarca dins el cicle de conferències “Els Bofarulls de Reus”, organitzades per l'Arxiu Municipal de Reus i amb la col·laboració de l'Arxiu Comarcal del Baix Camp.


Menjador escolar

1 d'octubre de 2018

El Consell Comarcal atorga 3863 beques de menjador escolar per al curs 2018-19

En aquest inici de curs 2018-19, el Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 3863 beques de menjador, un 75,24 per cent de les 5134 sol·licituds presentades. El total de beques atorgades suposen una assignació de 2.245.996.80 euros, que van a càrrec del conveni de col·laboració subscrit entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Camp per gestionar els ajuts individuals de menjador.


Oliveres

27 de setembre de 2018

Ocupar-se al sector agrari a Cambrils

El proper divendres 5 d'octubre de 2018 de les 19 a 21h a l'edifici de la Torre del Llimó de Cambrils, situat al carrer Rovira número 1, tindrà lloc la presentació, a càrrec del tècnic del Consell Comarcal del Baix Camp, Gessamí Sardà, del Banc de Terres Comarcal. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb les persones que assisteixen per tractar sobre el present i el futur de l'agricultura al municipi de Cambrils.

Registres del 201 al 210 de 974
« Pàgina 21 »  [ 1 | ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ... | 98 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773