Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Representants municipals, del Consell Comarcal, de la DOP Siurana i de BiciCamp en la presentació de la Ruta Clicloturísitica de l'Oli

4 de desembre de 2019

El Baix Camp estrena la primera Ruta Cicloturista centrada en l'Oli

En el marc de la promoció de la mobilitat lenta i l'ús quotidià i segur de la bicicleta, el Baix Camp estrena la primera Ruta Cicloturista centrada en l'Oli, per mostrar com i on es conreen les oliveres de les que surt un tresor de la gastronomia de la regió: l'oli, en concret l'oli d'oliva verge extra d'arbequina reconegut per la Denominació d'Origen Protegida Siurana.


El SIAVT estrena nova web de servei

3 de desembre de 2019

Nova web de servei a les víctimes d'un accident de trànsit

El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) ha posat en marxa una nova web integrada en el web corporatiu del Servei Català de Trànsit (SCT), per reforçar el servei d'informació a les víctimes directes i indirectes d'un sinistre viari, als familiars i persones de l'entorn.


El Consorci per a la Normalització Lingüística obre la inscripció als cursos de català

3 de desembre de 2019

S'obren les inscripcions als cursos de català durant el mes de desembre

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre la inscripció a les classes de català durant el mes de desembre amb una oferta de centenars de cursos. A Reus, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant les inscripcions es faran la setmana del 16 al 20 de desembre.


Prevenció davant dels riscos d'hivern

3 de desembre de 2019

Recomanacions davant els riscos d'hivern

Aviat arriba l'estació més freda de l'any i augmenten els riscos meteorològics. El departament de Protecció Civil de la Generalitat ha fet arribar les recomanacions anuals de prevenció dins la campanya de preparació i sensibilització davant dels riscos d'hivern. Els consells estan a l'abast de la ciutadania en diferents idiomes i diversos tipus de publicacions.


Moment del lliurament del guardó Premi Cambra Baix Camp 2019

29 de novembre de 2019

El president del Consell Comarcal lliura el Premi Cambra Baix Camp a la Fira del Vi de Cambrils

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha estat l'encarregat de fer el lliurament del guardó Premi Cambra Baix Camp 2019 a la Fira Cambrils, entrada al país del vi durant la festa dels premis anuals de la Cambra de Comerç de Reus, que va tenir lloc el 28 de novembre.


Recomanacions de l'Agència de Consum

25 de novembre de 2019

Recomanacions a l'hora de comprar durant el Black Friday

La tradició anglosaxona del divendres negre, més conegut com a 'Black Friday', anima cada vegada més als compradors del nostre país, sobretot després de l'augment de les compres que es fan a través d'internet.


Pantà de Foix

25 de novembre de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una nova sortida al pantà de Foix

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza, per diumenge 1 de desembre de 2019, una nova sortida de la temporada del “Baix Camp i tu... a peu”. L'excursió recorrerà el pantà de Foix.
 
El recorregut comença al municipi de l'Arboç, davant de l'edifici anomenat Giralda. Es continuarà direcció Clariana on s'esmorzarà al peu de l'església de Montserrat. La ruta continua direcció la font d'Horta i es segueix el camí que baixa direcció el pantà de Foix.


Forestal Catalana visita el Centre de Gestió de Residus del Baix Camp

22 de novembre de 2019

Forestal Catalana visita el Centre de Gestió de Residus del Baix Camp

Gabriel Esquius, conseller delegat de Forestal Catalana, conjuntament amb altres persones tècniques d'aquesta entitat, han visitat el Centre Comarcal de Gestió de Residus del Baix Camp per conèixer el funcionament de les dues plantes de tractament que s'hi integren i estudiar sinèrgies entre ambdues administracions.


Parelles lingüístiques del Baix Camp

22 de novembre de 2019

Parelles lingüístiques i alumnat descobreixen l'origen de l'Hospitalet de l'Infant

El passat dimarts 19 de novembre a la tarda el CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura va organitzar dues visites guiades gratuïtes a l'hospital del Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant adreçades a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (Vxl) i a l'alumnat dels cursos de català d'aquest municipi.


Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

21 de novembre de 2019

El Consell Comarcal commemora el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb diversos actes

En el marc del Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, el Consell Comarcal del Baix Camp s'ha adherit al manifest unitari que ha estat acordat un any més per les entitats municipalistes (ACM i FMC), la Generalitat, les quatre diputacions catalanes i l'Ajuntament de Barcelona.
 
Per aquest motiu ha preparat un programa d'activitats conjuntament amb el Consell de Dones del Baix Camp.

Registres del 211 al 220 de 1154
« Pàgina 22 »  [ 1 | ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773