Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Alumnes del Centre de Normalització Lingüística

26 de març de 2019

El Centre de Normalització Lingüística obre les inscripcions per als cursos d'abril a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre les inscripcions per als cursos de català del tercer trimestre a tot Catalunya mitjançant els seus 22 centres, amb una oferta centrada prioritàriament en els nivells inicials i bàsics, que són els que s'adrecen a oferir a la població immigrada la capacitació per entendre i poder usar el català. Amb aquesta oferta, el Consorci referma l'aposta per la llengua com a eina de cohesió social.


Campanya Bona Brossa a Vilanova d'Escornalbou

21 de març de 2019

Vilanova d'Escornalbou passa del 34 al 57 % de recollida selectiva en un mes

El municipi de Vilanova d'Escornalbou ja té les primeres dades de la recollida selectiva dels residus després d'iniciar el programa innovador la Bona Brossa, i ha passat del 34 per cent de mitjana anual l'any passat al 57 per cent assolit el mes de gener de 2019. L'objectiu que té plantejat el municipi és arribar al 60 per cent de mitja anual durant aquest any, de manera que amb els diners aconseguits per l'augment de la recollida selectiva, és a dir 4.


Imatge d'arxiu

20 de març de 2019

El Consell Comarcal busca persones aturades i empreses pel programa d'ocupació 30 PLUS

En motiu de l'arrencada del Programa d'ocupació 30 Plus, el Consell Comarcal del Baix Camp cerca a persones de 30 anys i més en situació d'atur de les comarques del Baix Camp i el Priorat interessades en participar en aquesta iniciativa ocupacional. Aquest programa ofereix una experiència laboral a les persones participants, amb l'objectiu de reconduir la trajectòria professional, i una formació orientada a millorar la seva ocupabilitat.


Puig de la Talaia

18 de març de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una nova excursió al Puig de la Talaia

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 24 de març, una nova sortida per fer una ruta de senderisme des de la Juncosa de Montmell fins el puig de la Talaia, sostre del Baix Penedès.
 
El recorregut comença al poble de la Juncosa de Montmell en direcció a l'ermita de Sant Miquel. Es continua l'ascens fins al Puig de la Talaia, sostre del Baix Penedès, situat a 861m.


Imatge presa al finalitzar el taller

12 de març de 2019

La Federació de Dones commemora el Dia Internacional de les Dones

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, celebrat el passat 8 de març, la Federació d'associacions de Dones del Baix Camp ha organitzat un taller sobre Mindful Eating, a càrrec de Minerva Castillo.
 
El taller, que va tenir lloc el passat dilluns 11 de març per la tarda, va ser una trobada de germanor entre les dones assistents que van poder aprendre conceptes nous de com millorar la nostra salut i felicitat a través d'hàbits saludables com una alimentació conscient.


Celebració del Dia Mundial de la Poesia

12 de març de 2019

El Centre de Normalització Lingüística de Reus celebra el Dia Mundial de la Poesia

El dimarts 12 de març a les 18.45 h l'alumnat del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha commemorat el Dia Mundial de la Poesia, que se celebra el 21 de març. En aquest acte un total de 16 alumnes de procedències diverses han llegit en les seves llengües el poema “Poesia” de Rosa Fabregat (Cervera, 1933), l'autora escollida enguany per la Institució de les Lletres Catalanes.


Imatge d'arxiu

11 de març de 2019

Un total de 134 persones del Baix Camp reben el certificat d'aprofitament de cursos d'alfabetització digital

Un total de 134 persones del Baix Camp han rebut, durant l'any 2018, el certificat d'aprofitament dels cursos d'alfabetització digital que ofereix el Consell Comarcal del Baix Camp a través del Punt Òmnia, telecentre ubicat al municipi de Riudoms.


Dia Internacional de les Dones

7 de març de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia Internacional de les Dones

Divendres 8 de març de 2019, Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal del Baix Camp se suma a les diferents activitats previstes pel Consell Consultiu de Dones del Baix Camp per commemorar el paper de les dones per la lluita pels seus drets i per la igualtat i la justícia entre dones i homes.


Les accions s'adrecen a les persones joves

6 de març de 2019

El Consell Comarcal ofereix el programa Referent d'Ocupació Juvenil als municipis de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp forma part de la xarxa de referents d'ocupació juvenil desenvolupada pel Servei Públic d'Ocupació de Cataluny (SOC) a en el marc de la iniciativa europea de Garantia Juvenil. Així, l'ens comarcal disposa d'una persona tècnica per informar i acompanyar les persones joves més vulnerables en la seva transició de l'escola al món laboral.


Imatge per fomentar la donació de sang

27 de febrer de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de març

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel proper mes de març de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Divendres, 1 de març de 2019 a Mont-roig del Camp: Centre de rehabilitació (C/ Aureli Escarré, 28), de les 17 a les 21 hores.
• Dimecres, 13 de març de 2019 a la Selva del Camp: Casal d'Avis (Av. Puig i Ferreter, 6) de les 17.30 a les 21 hores.

Registres del 221 al 230 de 1044
« Pàgina 23 »  [ 1 | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ... | 105 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773