Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

20 de novembre de 2019

El Consell Comarcal s'adhereix al Manifest unitari per a l'eliminació de la violència envers les dones

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Camp del 19 de novembre de 2019 va aprovar l'adhesió al manifest unitari per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, i ha estat acordat per les entitats municipalistes (ACM i FMC), la Generalitat, les quatre diputacions catalanes i l'Ajuntament de Barcelona.


Alumnes del curs de Montbrió del Camp

15 de novembre de 2019

Acaba el curs de català inicial a Montbrió del Camp

El passat dimecres 13 de novembre va acabar a Montbrió del Camp el curs de català de nivell inicial que han programat el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus, per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, i el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp.


Centre Comarcal del Gestió de Residus del Baix Camp

14 de novembre de 2019

El Consell Comarcal demana al PUOSC 451.000 euros per millorar el Centre de Gestió de Residus

El Consell Comarcal del Baix Camp ha demanat al PUOSC la realització de dos projectes de millora del Centre Comarcal de Gestió de Residus per valor de 451.133,03 euros, per facilitar la sortida del compost produït procedent de la recollida selectiva dels residus i per produir estella forestal com a biomassa. El primer projecte sorgeix a partir de l'increment de la producció de compost com a conseqüència d'una major recollida selectiva de fracció orgànica.


Setmana Europea de la Prevenció de Residus

13 de novembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 16 al 24 de novembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir i prevenir la producció de residus.
 
L'entitat aposta per reduir la producció de gots de plàstic d'un sol ús i millorar la recollida selectiva de les diferents fraccions dels residus a la seu comarcal. Per aconseguir aquests objectius s'han previst diverses accions.


Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

12 de novembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp renova les persones membres del Consell de Dones

El proper dimarts 19 de novembre de 2019 a les 17h al Consell Comarcal del Baix Camp tindrà lloc l'Assemblea General del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp. L'ordre del dia incorpora punts importants com els canvis dels càrrecs, la modificació del reglament, el resum de les accions realitzades durant el 2019, propostes futures, entre d'altres.


Les accions s'adrecen a les persones joves

11 de novembre de 2019

El Consell Comarcal contracta 3 persones amb el programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 3 persones en el marc del programa de foment de l'ocupació “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del sistema de Garantia Juvenil a Catalunya”. Les 3 persones contractades realitzen diferents tasques en serveis del Consell Comarcal.


Participants de la sessió formativa de Polítiques d'Igualtat de Gènere

6 de novembre de 2019

Els càrrecs electes del Baix Camp participen en una sessió formativa sobre les polítiques d'igualtat de gènere

En el marc del Pla d'Igualtat, la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp va acollir el passat dimarts, 5 de novembre, una sessió formativa sobre les polítiques d'igualtat de gènere a l'àmbit local. Aquesta formació estava dirigida a tots els càrrecs electes del Baix Camp i ha tingut una durada d'una hora i mitja aproximadament.


Imatge d'arxiu

5 de novembre de 2019

Més de 200 persones sol·liciten el Servei de Primera Acollida Comarcal

El Servei de Primera Acollida Comarcal del Baix Camp, encarregat de donar autonomia a les persones nouvingudes al territori, ha registrat 204 sol·licituds en el que portem de 2019.
 
El programa, que està adreçat a les persones estrangeres immigrades, sol·licitants d'asil, protecció subsidiària, refugiades, apàtrides i retornades, ha comptat amb l'interès de persones de 19 països d'arreu del món amb el Marroc, Senegal, Colòmbia i Veneçuela com a nacionalitats majoritàries.


Nova edició del voluntariat per la llengua a Reus i Baix Camp

4 de novembre de 2019

Es presenten deu parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua a l'Hospitalet de l'Infant

El passat dimarts 29 d'octubre voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) van assistir a una nova sessió de presentació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a l'Hospitalet de l'Infant, en què es van formalitzar les deu parelles lingüístiques que formaran part del programa a partir d'ara. D'entre aquestes, sis són noves i quatre continuen de l'edició anterior.


Consell d'alcaldesses i alcaldes del Baix Camp extraordinari

31 d'octubre de 2019

El Baix Camp valora els danys pels aiguats amb el delegat del Govern de la Generalitat

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Baix Camp, amb el president del Consell Comarcal del Baix Camp al capdavant, Joaquim Calatayud, s'ha reunit aquest dijous 31 d'octubre amb el delegat del Govern de la Generalitat, Òscar Peris, per tractar sobre els danys ocasionats pels aiguats del passat 22 d'octubre a la comarca. Afortunadament al Baix Camp no s'han produït danys personals com a conseqüència de la intensa pluja de fa 9 dies però els danys materials són quantiosos.

Registres del 221 al 230 de 1154
« Pàgina 23 »  [ 1 | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773