Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Programa de Ràdio "Espurnes...de llengua"

8 de juliol de 2019

“Espurnes... de llengua” s'acomiada fins al setembre

Ràdio l'Hospitalet de l'Infant ha retransmès, des del gener fins a mitjan juny, 23 “Espurnes, de llengua”, emmarcat en la programació matinal El Quiosc, que condueix cada dia, de dilluns a divendres, Estrella Botello, i Ràdio la Selva ha enregistrat 26 programes fins a mitjan juliol, dins La Cafetera, que dirigeix Toni Mateo. Aquest espai setmanal sobre el català ha anat a càrrec de Teresa Rull, tècnica del Servei Comarcal de Català del Baix Camp.


Cala California de Mont-roig del Camp

5 de juliol de 2019

Protecció civil aconsella per a la seguretat en els banys a la platja

Des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya posen a l'abast de la ciutadania consells d'autoprotecció per a la seguretat en els banys a la platja. Es recomana anar a platges vigilades, consultar els rètols informatius i localitzar el personal de vigilància. És molt important que es consulti l'estat de la bandera abans de ficar-se a l'aigua. En el bany Si observeu alguna persona amb problemes dins de l'aigua aviseu immediatament el socorrista o truqueu al 112.


Imatge del material utilitzat al Punt Violeta

4 de juliol de 2019

El Baix Camp tindrà aquest estiu 12 punts violeta en 9 municipis

Aquest estiu, per segon any consecutiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, ofereixen als municipis de la comarca la possibilitat de disposar d'un Punt Violeta comarcal. De moment, n'hi haurà un total de 12 punts violetes en 9 municipis. El Punt Violeta és un recurs que compta amb material específic i un espai físic itinerant, que està integrat per persones formades en qüestions de gènere.


Imatge de la sessió informativa sobre la plataforma Actio al Consell Comarcal del Baix Camp

3 de juliol de 2019

Els electes locals es formen en administració electrònica

Unes 80 persones representants dels ajuntaments de la comarca, entre alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores, han participat en una sessió informativa sobre administració electrònica a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp aquesta tarda.


Festa de cloenda dels cursos del Centre de Normalització Lingüística

1 de juliol de 2019

El Centre de Normalització Lingüística celebra el final de curs amb Joan Brossa i la coral Canta amb el cor com a protagonistes

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) celebra el dimarts 2 de juliol a les 19 h al parc del Mas Vilanova, seu del CNL, la festa del final dels cursos de català i del programa Voluntariat per la llengua de Reus i del Baix Camp.
Aquest any acadèmic el Servei Local de Català de Reus i el Servei Comarcal de Català del Baix Camp han organitzat a Reus 56 cursos presencials i 1 a Mont-roig del Camp, i han tingut 1.


Representants dels municipis que participen en la campnya

28 de juny de 2019

Mont-roig del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, en la campanya de millora de la recollida selectiva de vidre

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha llançat la campanya estival Moviment Banderes Verdes a Catalunya. La iniciativa té la finalitat de reconèixer amb aquest guardó ambiental al municipi costaner més compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge d'envasos de vidre.


Imatge del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

27 de juny de 2019

Acord ERC-AM i Junts per governar el Consell Comarcal els propers 4 anys

Les formacions polítiques ERC-AM i Junts han arribat a un acord per governar el Consell Comarcal del Baix Camp durant els propers 4 anys. Així, Junts ostentarà la presidència els primers dos anys de la legislatura i ERC-AM els dos últims. Segons el comunicat emès per aquestes formacions, l'acord s'ha tancat aquesta setmana i preveu allargar la mà també al partit socialista, amb qui s'ha parlat, per aconseguir el major consens possible en la governança d'aquest organisme.


Dia Internacional per l'alliberament LGTBI

26 de juny de 2019

Dia Internacional per l'alliberament LGTBI

El Consell Comarcal del Baix Camp s'uneix a la commemoració del Dia Internacional per l'alliberament LGTBI que tindrà lloc el proper divendres 28 de juny de 2019. En aquest dia es commemoren els fets esdevinguts el 28 de juny de 1969 a Nova York, quan la població va sortir al carrer arran d'una batuda de la policia en un bar gai d'Stonewall Inn.


Imatge d'arxiu d'Onada de Calor

25 de juny de 2019

Consells d'autoprotecció davant la calor

Davant les previsions meterològiques que alerten de l'increment de les temperatures, la Generalitat de Catalunya recorda les accions que es poden prendre d'autoprotecció davant la calor, i que són les següents:
 

A casa: Controleu la temperatura

Durant el dia, tanqueu les persianes de les finestres on toca el sol
A la nit, obriu les finestres de casa per refrescar-la
Estigueu-vos a les estances més fresques
Recorreu a algun tipus de climatització ...


Imatge per fomentar la donació de sang

24 de juny de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel proper mes de juliol de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dimecres, 3 de juliol de 2019 a l'Aleixar: Aulari extern amb pujada piscina, al carrer Marià Manent, de les 18.30 a les 21.30 hores.
• Dijous, 4 de juliol de 2019 a Montbrió del Camp: Cinema Nou de l'avinguda Sant Jordi, de les 17.30 a les 21.

Registres del 231 al 240 de 1102
« Pàgina 24 »  [ 1 | ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773