Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Baix Camp

13 de juny de 2019

Reunió informativa de la subvenció per dinamització territorial

El proper dijous 20 de juny a les 11h al Consell Comarcal del Baix Camp, el director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Tarragona, Baptista Capell,  presentarà les bases reguladores de les subvencions per a la dinamització territorial per als municipis del Baix Camp amb menys de 2000 habitants i que en poden ser beneficiaris: l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, l'Arbolí, l'Argentera, Botarell, Capafonts, Colldejou, Duesaigües, la Febró, Maspujols, Prades, ...


Imatge d'arxiu d'una Trobada de Serveis Educatius Diürns

12 de juny de 2019

Activitats de final de curs dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Baix Camp

Els serveis d'atenció diürna dels Serveis d'Integració Socioeducativa (SIS), que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, han organitzat diverses activitats de final de curs als seus municipis corresponents pels infants d'aquests serveis. L'eix vertebral de l'activitat és la participació activa dels infants, els adolescents i les seves famílies.


Curs nivell B1 subvencionat  per la Fundació Privada Reddis

11 de juny de 2019

El Centre de Normalització Lingüística publica l'oferta de cursos intensius de juliol a Reus i Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) començarà el 25 de juny la inscripció als cursos intensius que oferirà aquest estiu a Reus, concretament els matins del mes de juliol. I a Cambrils serà el dia 21 de juny. S'han programat cursos de nivell Inicial, Bàsic 1, 2 i 3, i també un curs de nivell Intermedi 1, que s'allargaran tot el mes.


Curs nivell B1 subvencionat  per la Fundació Privada Reddis

11 de juny de 2019

El Centre de Normalització Lingüística publica l'oferta de cursos intensius de juliol a Reus i Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) començarà el 25 de juny la inscripció als cursos intensius que oferirà aquest estiu a Reus, concretament els matins del mes de juliol. I a Cambrils serà el dia 21 de juny.
 
S'han programat cursos de nivell Inicial, Bàsic 1, 2 i 3, i també un curs de nivell Intermedi 1, que s'allargaran tot el mes.


Imatge per fomentar la donació de sang

10 de juny de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de juny

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel proper mes de juny de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dijous, 20 de juny de 2019 a Reus: Unitat mòbil a la plaça del Mercat amb el carrer Sant Joan, de les 10 a les 13h, i de les 17 a les 21hores.


El president del Consell Comarcal del Baix Camp en una de les Trobades de Corals

5 de juny de 2019

Dissabte 8 de juny, IV Trobada de Corals a la Selva del Camp

Després de l'èxit aconseguit en les edicions passades en les Trobades de Corals, el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp ha organitzat la IV Trobada en la que la que participaran un total de 218 persones de 9 corals diferents. L'activitat tindrà lloc el dissabte, 8 de juny, a les 17 hores, a l'església de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp. Les agrupacions corals que participaran són les següents:
 
• Coral Dolça Catalunya de Riudoms.


Imatge amb motiu de l'Any Brossa

4 de juny de 2019

El CNL de l'Àrea de Reus se suma a l'Any Brossa

El Centre de Normalització Lingüística de Reus (CNL) es bolca entre maig i juliol en la commemoració de l'Any Brossa. Per donar a conèixer la figura i l'obra d'aquest poeta avantguardista, els alumnes poden veure al Mas Vilanova, seu del CNL, una petita exposició de poemes visuals, entre els quals hi ha una desena de reproduccions de diversos poemes objecte.


Cartell PUOSC

3 de juny de 2019

Torna el PUOSC per noves inversions municipals i comarcals

El Govern de la Generalitat ha donat llum verda a una nova convocatòria del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) corresponent als anys 2020-2024, dotada amb 250 milions d'euros destinats a cobrir les necessitats inversores del món local, és a dir municipis i comarques.


Passeig popular de gossos a Cambrils

3 de juny de 2019

Passeig popular de gossos a Cambrils per conscienciar sobre la importància del civisme

El passat diumenge 2 de juny va tenir lloc a Cambrils la primera passejada de gossos per conscienciar sobre la importància de les actituds cíviques, tant per als propietaris dels animals com per als ciutadans amb qui es comparteix la via pública. El passeig popular es va iniciar a la platja de gossos del municipi i va arribar fins al parc de gossos de la riera. En total 2,5 quilòmetres pel municipi.


Conselleres i conselleres comarcals del Baix Camp del mandat 2015-2019

27 de maig de 2019

ERC-AM, la força amb més representació al Consell Comarcal del Baix Camp

La formació ERC-AM és la força política que ha aconseguit més representació al nou Consell Comarcal del Baix Camp sorgit de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Concretament, ERC-AM tindrà 11 consellers/res comarcals 3 més que en l'actual mandat.

Registres del 231 al 240 de 1091
« Pàgina 24 »  [ 1 | ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773