Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Un dels grups visitant la planta de compostatge

30 d'octubre de 2019

Una quarantena de representants municipals coneixen de primera mà el Centre de Gestió de Residus

Una quarantena d'alcaldes i alcaldesses, consellers i conselleres comarcals, regidors i regidores dels diferents municipis de la comarca han visitat el Centre de Gestió de Residus del Baix Camp per conèixer el funcionament de la planta de compostatge, de la planta mecanicobiològica de tractament de la fracció resta i el model de gestió dels residus a la comarca. La visita ha estat organitzada per Secomsa, l'empresa pública comarcal que gestiona els dos centres de tractament.


Les polítiques d'igualtat de gènere en l'àmbit local

29 d'octubre de 2019

Les polítiques d'igualtat de gènere en l'àmbit local

El proper dia 5 de novembre de 2019, a les 12h, el Consell Comarcal del Baix Camp acollirà la formació sobre les polítiques d'igualtat de gènere a l'àmbit local, dirigida als càrrecs electes de la comarca (conselleres i consellers comarcals, alcaldesses i alcaldes de la comarca i a regidores i regidors dels ajuntaments de la comarca).
 
La sessió anirà a càrrec de la Dra.


Imatge per fomentar la donació de sang

28 d'octubre de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de novembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel mes de novembre de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dimarts, 5 de novembre de 2019 a Hospitalet de l'Infant: Casa de la Vila, al carrer Alamanda número 6 de les 17 a 21 hores.
• Dijous, 14 de novembre de 2019 a Mont-roig del Camp: Cinema nou, ubicat a l'avinguda Sant Jordi, de les 17 a les 21 hores.


Imatge d'arxiu

25 d'octubre de 2019

Recomanacions per la celebració de Tots Sants i la Castanyada

El Departament d'Empresa i Coneixement de Generalitat de Catalunya, a través de l'Agència Catalana del Consum, alerta sobre la compra responsable de disfresses en el marc de la festivitat de Tots Sants. La celebració, que té el seu origen en una vella tradició pagana estesa a tota Europa en la qual s'assimilava la fi de la collita i el bon temps amb el culte a les ànimes dels familiars morts, ha evolucionat durant aquests últims anys.


8è Congrés Nacional de la Gent Gran

24 d'octubre de 2019

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp assisteix al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

El proper divendres 25 d'octubre de 2019 a Mont Sant Benet, al municipi de Sant Fruitós de Bages, tindrà lloc el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran del Baix Camp, en el qual hi participaran membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, entre ells el vicepresident, Josep Montané.


Imatge d'arxiu

24 d'octubre de 2019

Els càrrecs electes del Baix Camp visiten el centre de gestió de residus de la comarca

El proper dimecres 30 d'octubre de 2019, el Consell Comarcal del Baix Camp junt amb l'empresa pública Serveis Comarcals Mediambientals SA (Secomsa) han organitzat una visita a les instal·lacions del centre de gestió de residus de Baix Camp, ubicat en el municipi de Botarell.
 
Aquesta visita va dirigida a les alcaldesses, els alcaldes, les regidores, els regidors, les conselleres i els consellers comarcals de la comarca del Baix Camp.


Imatge de Cambrils després dels aiguats

23 d'octubre de 2019

Secomsa Cambrils reforça el servei de neteja viària a Cambrils després dels aiguats

Després dels aiguats de la tarda i la nit de dimarts 22 d'octubre, l'empresa pública comarcal Secomsa Cambrils ha reforçat el servei de neteja viària des de primera hora de dimecres 23 d'octubre per contribuir a restablir la normalitat al municipi el més aviat possible.


Marató de Sang 2019

21 d'octubre de 2019

Marató de donació de Sang a Reus

El proper dijous 24 d'octubre de 2019, de 9 del matí a 21 hores, tindrà lloc una nova edició de la Marató de Donació de Sang de Reus organitzada pel Banc de Sang i Teixits el departament de Salut de la Generalitat, amb la col·laboració de l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i entitats com l'Ajuntament de Reus, el Consell Comarcal del Baix Camp, i el Teatre Fortuny, espai que acull la Marató, entre d'altres.


Imatge del ple de dimarts 15 d'octubre

16 d'octubre de 2019

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp rebutja la sentència del Suprem i reclama l'amnistia per als presos i preses polítiques i exiliats i exiliades

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar dimarts 15 d'octubre a la tarda, en un Ple extraordinari, una moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra l'1 d'octubre i la causa independentista, i va exigeir l'alliberament dels presos i preses i l'amnistia per a tots ells i elles i per als exiliats i exiliades. La moció es va aprovar amb els vots a favor d'ERC-AM, JUNTS, AMUNT i ARA, mentre que el PSC-CP i el PP van votar en contra.


Ermita de Sant Joan del Codolar

16 d'octubre de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza la primer sortida de la temporada del “Baix Camp i tu ... a peu”

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza, per diumenge 27 d'octubre de 2019, la primera sortida de la temporada del “Baix Camp i tu... a peu”. L'excursió recorrerà cinc ermites del Montsant.
 
El recorregut comença al municipi de Cornudella del Montsant on s'anirà fins a Sant Joan del Codolar, se seguirà cap a la Mare de Déu del Montsant, a continuació Santa Magdalena, Sant Antoni i Sant Bertomeu del Freguerau. Finalment s'acabarà el recorregut a la Venta de la Llena.

Registres del 231 al 240 de 1154
« Pàgina 24 »  [ 1 | ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773