Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

La Federació de Dones del Baix Camp al Palau de la Música

18 de juny de 2019

La Federació de Dones del Baix Camp al Palau de la Música

El dia 18 de juny de 2019 la Federació de Dones del Baix Camp ha fet una sortida de tarda, com a final de curs, al Palau de la Musica Catalana. L'actuació, unes havaneres, anava a càrrec del grup gironí "Terra endins". En la sortida han participat un total de 170 dones dels diferents municipis de la comarca del Baix Camp.


Imatge d'arxiu

17 de juny de 2019

Entra en vigor la Llei 5/2019 que regula els contractes de crèdit immobiliari

L'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp informa que el 17 de juny entra en vigor la Llei 5/2019, que regula els contractes de crèdit immobiliari, una norma que reforça la protecció de les persones consumidores i en millora les garanties. Algunes de les novetats són:
 
Repartiment de les despeses de la hipoteca:
 
-    El banc pagarà les despeses de gestoria notaria i registre.


Revetlles amb precaució

14 de juny de 2019

Revetlles amb precaució. Recomanacions per la celebració de la nit de Sant Joan

La Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya inicia la campanya “Revetlles amb precaució” amb l'objectiu de fer difusió del missatge de precaució i seguretat a la població per tal de minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic, riscos davant dels quals som vulnerables les persones i el medi natural.


Imatge pressa durant el curs "Anem segurs a l'autobús"

14 de juny de 2019

“Anem segurs a l'autobús”

Divendres 14 de juny de 2019 ha tingut lloc el primer curs de formació “Anem segurs a l'autobús” per als professionals de transport escolar. El curs ha estat organitzat pel departament d'ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp i ha comptat amb un total de 23 participants de 5 empreses diferents que tenen conveni i/o col·laboren amb el Consell Comarcal.


Baix Camp

13 de juny de 2019

Reunió informativa de la subvenció per dinamització territorial

El proper dijous 20 de juny a les 11h al Consell Comarcal del Baix Camp, el director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Tarragona, Baptista Capell,  presentarà les bases reguladores de les subvencions per a la dinamització territorial per als municipis del Baix Camp amb menys de 2000 habitants i que en poden ser beneficiaris: l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, l'Arbolí, l'Argentera, Botarell, Capafonts, Colldejou, Duesaigües, la Febró, Maspujols, Prades, ...


Imatge d'arxiu d'una Trobada de Serveis Educatius Diürns

12 de juny de 2019

Activitats de final de curs dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Baix Camp

Els serveis d'atenció diürna dels Serveis d'Integració Socioeducativa (SIS), que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, han organitzat diverses activitats de final de curs als seus municipis corresponents pels infants d'aquests serveis. L'eix vertebral de l'activitat és la participació activa dels infants, els adolescents i les seves famílies.


Curs nivell B1 subvencionat  per la Fundació Privada Reddis

11 de juny de 2019

El Centre de Normalització Lingüística publica l'oferta de cursos intensius de juliol a Reus i Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) començarà el 25 de juny la inscripció als cursos intensius que oferirà aquest estiu a Reus, concretament els matins del mes de juliol. I a Cambrils serà el dia 21 de juny. S'han programat cursos de nivell Inicial, Bàsic 1, 2 i 3, i també un curs de nivell Intermedi 1, que s'allargaran tot el mes.


Curs nivell B1 subvencionat  per la Fundació Privada Reddis

11 de juny de 2019

El Centre de Normalització Lingüística publica l'oferta de cursos intensius de juliol a Reus i Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) començarà el 25 de juny la inscripció als cursos intensius que oferirà aquest estiu a Reus, concretament els matins del mes de juliol. I a Cambrils serà el dia 21 de juny.
 
S'han programat cursos de nivell Inicial, Bàsic 1, 2 i 3, i també un curs de nivell Intermedi 1, que s'allargaran tot el mes.


Imatge per fomentar la donació de sang

10 de juny de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de juny

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel proper mes de juny de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dijous, 20 de juny de 2019 a Reus: Unitat mòbil a la plaça del Mercat amb el carrer Sant Joan, de les 10 a les 13h, i de les 17 a les 21hores.


El president del Consell Comarcal del Baix Camp en una de les Trobades de Corals

5 de juny de 2019

Dissabte 8 de juny, IV Trobada de Corals a la Selva del Camp

Després de l'èxit aconseguit en les edicions passades en les Trobades de Corals, el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp ha organitzat la IV Trobada en la que la que participaran un total de 218 persones de 9 corals diferents. L'activitat tindrà lloc el dissabte, 8 de juny, a les 17 hores, a l'església de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp. Les agrupacions corals que participaran són les següents:
 
• Coral Dolça Catalunya de Riudoms.

Registres del 241 al 250 de 1102
« Pàgina 25 »  [ 1 | ... | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773