Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu de Protecció Civil

4 de gener de 2019

Recomanacions per gaudir d'una Cavalcada de Reis segura

Aquest dissabte, 5 de gener, tindrà lloc a gairebé totes les poblacions del Baix Camp la celebració de les cavalcades i rues de Reis amb una gran afluència de gent, sobretot de públic infantil. Per aquest motiu des del Consell Comarcal, a través de Protecció Civil del Departament d'Interior us aconsellem que seguiu les següents recomanacions de seguretat per tal de minimitzar els riscos que puguin sorgir durant els actes.


Imatge d'una de les trobades

3 de gener de 2019

El PAIS Agrari del Baix Camp, l'instrument per trobar solucions als problemes del sector, organitza noves trobades

L'agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp continuarà dedicant una part del seu temps durant aquest mes de gener al projecte de procés participatiu agrari que porta per nom Pla d'Acció Integral i Sostenible (PAIS).


Imatge del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

2 de gener de 2019

El Baix Camp, primera comarca de Catalunya que se suma a l'Aliança Educació 360

El Baix Camp és la primera comarca de Catalunya que s'ha sumat a l'Aliança Educació 360 després que el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del passat desembre aprovés l'adhesió, tot i l'abstenció de la CUP, el PP i Ciudadanos.


Foto d'arxiu de Consum

1 de gener de 2019

Tot el que heu de saber per comprar a les rebaixes d'hivern

El pròxim diumenge 6 de gener, Dia de Reis, acomiadem les festes nadalenques i això significa que en molts establiments ja han donat el tret de sortida al primer període de rebaixes de l'any. Encara que és un hàbit que molts coneixeu, l'Agència Catalana de Consum, a través del Consell Comarcal del Baix Camp, recomana a la ciutadania seguir els següents consells de cara a la campanya perquè planifiqueu les vostres compres i els establiments, per la seva part, compleixin amb la normativa.


Imatge d'arxiu de Protecció Civil

31 de desembre de 2018

La Generalitat de Catalunya i Protecció Civil inicien la campanya de sensibilització davant els riscos de l'hivern

Amb l'arribada del mes de desembre s'apropen els mesos més freds de l'any, en els quals augmenten els riscos meteorològics derivats de l'entrada a l'hivern que va començar el passat divendres 21. Per aquest motiu, la Generalitat de Catalunya i Protecció Civil han encetat un any més la campanya de sensibilització de riscos per aquesta estació de l'any.


Programa Enfeina't

27 de desembre de 2018

El Consell Comarcal de Baix Camp contractarà 4 persones amb el programa Enfeina't

El Consell Comarcal del Baix Camp, en el marc del programa Enfeina't contractarà 4 persones, les quals passaran a formar part del personal de l'ens durant un període de 12 mesos.  L'acció s'ha dut a terme gràcies a un ajut del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per tirar endavant aquests tipus de projectes i que ascendeix a 132.002,55 euros.


Guia llenguatge no sexista

26 de desembre de 2018

Els ajuntaments de Mont-roig del Camp-Miami i Riudoms es formen en llenguatge no sexista

El Consell Comarcal del Baix Camp, en el marc del seu compromís amb el Pla de Polítiques de Dones 2016-2019, aprovat pel Ple ha dut a terme al llarg d'aquest mes de desembre diverses sessions de formació de llenguatge inclusiu als consistoris del territori.


Imatge d'arxiu

25 de desembre de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp enceta una nova edició del programa ocupacional 30 Plus

El Consell Comarcal del Baix Camp ha encetat recentment el passat 23 de novembre una nova edició del programa ocupacional 30 Plus 2018. Aquest està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb un fons de 127.672,22 euros que serviran per contractar a 30 persones majors de 30 anys, desocupades i amb baixos nivells formatius. La nova convocatòria del programa, que ha augmentat en 10 contractacions respecte al 2017 i ha incrementat la dotació gairebé en 40.


Agència de Consum

24 de desembre de 2018

Com celebrar el Nadal i ser al mateix temps respectuosos amb el medi ambient

Celebrar un Nadal sostenible amb el medi ambient és cosa de tots, ja que és una època d'excessos i el consum desmesurat té conseqüències per a l'entorn. Per aquest motiu des de l'Agència Catalana de Consum conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp, volen treballar en la creació d'aquesta consciència fomentant actituds ètiques envers el consum.


Imatge del lliurament de diplomes

21 de desembre de 2018

El Punt Òmnia del Baix Camp clou els cursos de l'últim trimestre del 2018

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha finalitzat els cursos de tardor de l'any 2018. Com és tradició i abans que encetin les festes nadalenques, el passat 14 de desembre, es va celebrar el tradicional lliurament de diplomes als alumnes que han participat en les classes que van donar el tret de sortida l'1 d'octubre.

Registres del 251 al 260 de 1044
« Pàgina 26 »  [ 1 | ... | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ... | 105 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773