Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Recomanacions de consum a bars i restaurants

18 de maig de 2022

Recomanacions de consum a bars i restaurants

Amb l'arribada del bon temps, es tendeix a sortir més de casa i probablement, l'afluència de gent a bars i restaurants sigui més alta. És per això, que des del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum de la Generalitat de Catalunya, volem donar a les persones consumidores un seguit de consells pràctics relacionats amb el servei de la restauració: Els preus anunciats a la carta o al rètol dels establiments de restauració ha de ser total.


17 de maig: Dia Mundial del Reciclate

17 de maig de 2022

17 de maig: Dia Mundial del Reciclatge

El dia 17 de maig és el Dia Mundial del Reciclatge, una data que vol conscienciar i sensibilitzar la població sobre la importància del reciclatge i el seu impacte sobre el medi ambient.  Des de Secomsa (Serveis Comarcals Mediambientals SA) es busca fomentar una correcta selecció i separació dels residus de cara al seu posterior reciclatge a través de la prestació de serveis a tota la comarca.


Programa de Joves amb Talent

16 de maig de 2022

Els participants de Joves amb Talent assisteixen a la tercera sessió del programa per aprofundir en els coneixements del sòl

La sessió es va dividir en dos dissabtes, el 30 d'abril i el 07 de maig. La tercera sessió del programa Joves amb Talent d'enguany es va dur a terme en dos dissabtes, el 30 d'abril i el 07 de maig, i va tenir com a tema central el coneixement del sòl. A les formacions hi van assistir més d'una quinzena d'alumnes.


Beques menjador curs 2022 - 2023

13 de maig de 2022

Beques de menjador escolar per al curs 2022-2023

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat les bases per concedir ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars de segon cicle d'Educació Infantil, Primària i ESO als centres educatius del Baix Camp, excepte aquells que imparteixen els mateixos ensenyaments al municipi de Reus, ja que en aquest cas la corporació municipal és l'encarregada de la gestió d'aquests ajuts.


Visita EB_1

11 de maig de 2022

Finalitzen les obres de l'Estació de Bombament de la riera de Riudoms a Cambrils

Les obres es van iniciar el febrer del 2021 mitjançant un conveni amb l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquest dimecres s'ha dut a terme una visita per veure en funcionament la nova Estació de Bombament.


Trobada FDBC 2022

10 de maig de 2022

La Trobada de Dones del Baix Camp, enguany a la Selva del Camp

La sessió tindrà lloc a La Selva del Camp aquest divendres, 13 de maig. Enguany la Trobada de Dones que organitza anualment la Federació de Dones del Baix Camp, tindrà lloc al municipi de la Selva del Camp aquest divendres, 13 de maig, amb un programa d'actes que omplirà d'activitats tota la jornada, conjuntament amb el suport del Consell Comarcal, el Grup de Dones i l'Ajuntament de la Selva del Camp, i l'Institut Català de les Dones (ICD).


Presentació del Pacte Nacional per la Llengua

9 de maig de 2022

Reus acull l'acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

El secretari de Política Lingüística presenta a Reus el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats El Secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila, participa el dilluns dia 9 de maig a les ...


Menjador i transport escolar

6 de maig de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp gestiona el transport i el menjador de més d'un centenar d'infants i joves migrants per la Guerra d'Ucraïna

Ara per ara, s'han gestionat els expedients de transport de 14 alumnes i el menjador de 109. L'àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal ha coordinat la gratuïtat del transport i el menjador de més d'un centenar d'infants i joves, en el procés d'escolarització d'urgència fruit de la fugida del context bèl·lic que pateix Ucraïna.


Visites SLC Cambrils

4 de maig de 2022

El Servei de Català de Cambrils es dona a conèixer en establiments de restauració locals

La fita és visitar una cinquantena d'establiments de la zona del port El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) començarà aquest mes de maig a visitar alguns establiments locals de restauració per donar a conèixer els serveis que ofereix a aquest sector econòmic clau. En aquestes visites es difondran tant els cursos de català que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística des del Servei Local de Català a la població en general com el servei de revisió de textos.


Vídeo Campviu

2 de maig de 2022

Segon vídeo de Campviu, les iniciatives i el serveis

El vídeo dona a conèixer els serveis que ofereixen El segon vídeo de la sèrie promocional de Campviu vol fer visible les iniciatives i els serveis que ofereix el projecte creat des del Consell Comarcal del Baix Camp.

Registres del 21 al 30 de 1443
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 145 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773