Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Un moment de l'emissió del programa "Espurnes... de llengua" la temporada anterior

21 de setembre de 2020

“Espurnes... de llengua” comença la quarta temporada a l'Àrea de Reus

El programa radiofònic "Espurnes... de llengua" del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus reprèn les emissions aquest setembre. La quarta temporada comença avui a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Demà dia 22 ho farà a La Selva del Camp i el dia 29 a Cambrils. “Espurnes... de llengua” va començar el gener de 2018 a La Selva del Camp i a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i la temporada passada va ampliar les emissions a Cambrils.


Plaça de Prim, Reus (Imatge d'arxiu de la Generalitat de Catalunya)

18 de setembre de 2020

Pròrroga de les mesures sanitàries per contenir la pandèmia a Reus

La Generalitat de Catalunya prorroga les mesures de salut pública al municipi de Reus, des d'avui 18 de setembre fins al 24 de setembre, per contenir el brot epidèmic de la COVID-19. Aquestes mesures, exposades a la RESOLUCIÓ SLT/2089/2020, de 22 d'agost, redueixen la mobilitat personal i restringeixen el contacte social. Reunions de persones Es prohibeixen les reunions de més de deu persones, tant en l'àmbit públic com en el privat.


Imatge d'arxiu

18 de setembre de 2020

Nous ajuts de la Generalitat per a una mobilitat eficient i sostenible

Coincidint amb la setmana de la mobilitat europea, la Generalitat de Catalunya ha obert el termini per demanar els ajuts del programa d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible, anomenat Programa Moves II, per fomentar l'ús de les energies renovables i reduir les emissions de CO2. Aquests ajuts també poden ser demanats pels ajuntaments, per incentivar l'ús de vehicles més sostenibles en l'àmbit local. La dotació total és de 15.717.


Inauguració de la ruta de la deixalleria mòbil de Secomsa amb la presidenta de l'entitat, Rosa M. Abelló, la primera tinenta d'alcalde de Maspujols, Maria Pilar Calero, l'educadora ambiental i el personal de suport

17 de setembre de 2020

Secomsa recull 7,22 tones de residus especials a 19 municipis del Baix Camp

La deixalleria mòbil de Secomsa ha recollit 7,22 tones de residus especials durant aquest estiu als següents 19 municipis del Baix Camp, per aquest ordre de visita: Maspujols, Vilaplana, L'Aleixar, Alforja, Prades, Botarell, Les Borges del Camp, Riudoms, Riudecols, Montbrió del Camp, L'Albiol, Almoster, Colldejou, Vilanova d'Escornalbou, L'Argentera, Duesaigües, Pratdip, Arbolí i Capafonts.


Imatge d'arxiu

16 de setembre de 2020

Pròrroga de la prohibició de les reunions de més de 10 persones

La Generalitat de Catalunya ha prorrogat la prohibició de les reunions o trobades de més de 10 persones fins al 26 de setembre. Aquesta restricció afecta tant l'àmbit privat com el públic, inclòs el sector de l'hoteleria, on la limitació és aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d'aquestes. No es consideren incloses en aquesta prohibició: Activitats laborals. Activitats de culte.


Imatge d'arxiu

15 de setembre de 2020

Noves mesures sanitàries front la COVID-19 en l'àmbit educatiu

El PROCICAT ha aprovat l'actualització de les noves mesures sanitàries per contenir la pandèmia de COVID-19 en l'àmbit educatiu, de cara a l'inici del nou curs escolar. Les noves mesures a tenir en compte són: Les reunions entre el centre i les famílies no poden ser presencials. Les reunions dels claustres d'escoles i instituts han de ser telemàtiques i només presencials de forma excepcional, en grups inferiors a 10 persones.


Cursos CNL setembre 2020

14 de setembre de 2020

Inscripcions als cursos de català de l'Àrea de Reus i novetats a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus ja té a punt l'oferta de cursos de català per al primer trimestre del curs 2020-2021. Les noves dates del període de matriculació són del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i del 17 al 25 de setembre per al públic en general. Es faran alguns cursos Inicials i Bàsics presencials a Reus, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant, però la majoria seran en línia, sistema amb el qual es podran seguir tots els nivells.


Imatge d'arxiu

14 de setembre de 2020

El Punt Òmnia obre les inscripcions als nous cursos d'informàtica

El Punt Òmnia del Baix Camp ja té programats els nous cursos des del 15 de setembre fins a finals d'any. La formació serà presencial i amb el suport de la plataforma de formació en línia baixcamp.net. Oferta de cursos Només es podrà realitzar un curs per alumne/a. Introducció a la informàtica (dimarts 9:30h - 10:30h). Intro al Processador de Textos (dimarts 13h – 14h).


Foto d'arxiu

10 de setembre de 2020

S'incrementa en més d'un 21 per cent les ajudes per llibres i material escolar

El Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat aquest mes de setembre un 21,11 per cent més d'ajuts per a la compra de llibres i material escolar, de manera que de moment s'han atorgat 436 ajuts front els 360 que es van atorgar per al curs 2019-2020. Pel que fa als imports econòmics, en total s'han atorgat 58.205,50 euros, respecte als 48.


Imarge d'arxiu de la Generalitat de Catalunya

9 de setembre de 2020

Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris

El Ministeri d'Educació i Formació Professional ha obert el termini per demanar les beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris. Les beques, que es podran sol•licitar fins a l'1 d'octubre de 2020, estan dirigides a estudiants que cursaran ensenyaments postobligatoris durant el curs acadèmic 2020-2021.

Registres del 21 al 30 de 1159
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773