Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Consell Comarcal del Baix Camp

20 de desembre de 2021

Sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal, dimarts 21 de desembre

El pròxim dimarts,  21 de desembre, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, a les 18 hores. La sessió serà en línia i es podrà seguir a través del canal de YouTube: Consell Comarcal del Baix Camp.  La sessió tindrà el següent ordre del dia: 1.


'Dols, solidaritats i renaixements'

16 de desembre de 2021

‘Dols, solidaritats i renaixements', el dotzè i últim reportatge de Gent del Camp

El Servei de Turisme Comarcal del Baix Camp estrena l'últim capítol de Gent del Camp amb el reportatge ‘Dols, solidaritats i renaixements'. Aquesta vegada, Rafael López-Monné, geògraf i fotògraf, explica la història de l'Eva i el Sergi, el dotzè i últim reportatge de la sèrie Gent del Camp, elaborada amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp.


Recomanacions Consum Compres Nadal

16 de desembre de 2021

Recomanacions per unes compres de Nadal responsables

Falta poc per les festes de Nadal, l'època on és més habitual que acostumem a gastar més del compte i de forma no tant conscient... és per això que des de l'Oficina Comarcal del Consum del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum, us volem fer arribar un seguit de recomanacions per fer unes compres de Nadal responsables. Planificar les compres Feu una llista dels productes que necessiteu que s'ajusti al vostre pressupost.


Tornajornal dissabte 11 de desembre

15 de desembre de 2021

Última jornada de ‘Tornajornal' de l'any

L'últim ‘Tornajornal' d'enguany ha consistit en la realització d'unes corbes d'aigua per evitar l'acumulació de l'aigua en determinats llocs de la finca agrària. Aquest dissabte 11 de desembre s'ha dut a terme l'última sessió de ‘Tornajornal' del 2021. La jornada es va dur a terme a la finca ‘Molinllo del Viento', terme de Riudoms, que pertany al Banc de Terres del Consell Comarcal del Baix Camp.


Formació de les TIC amb la Federació de Dones del Baix Camp

14 de desembre de 2021

Finalitza la formació de les TIC amb la Federació de Dones del Baix Camp

La formació sobre noves tecnologies s'ha dut a terme en tres dies diferents amb membres de la Federació de Dones de la comarca. Aquest dilluns 13 de desembre s'ha dut a terme l'última formació de les TIC, organitzada pel SIAD del Consell Comarcal, amb la Federació de Dones del Baix Camp.


1a Taula de diàleg Comaigua

13 de desembre de 2021

Comaigua impulsa una trobada participativa amb diferents organismes de la comarca

Aquest passat divendres 10 de desembre s'ha dut a terme la 1a Taula de diàleg amb la comarca.


Reunió amb Josep Masdeu, alcalde de La Selva

10 de desembre de 2021

La presidenta continua les visites institucionals als Ajuntaments

Aquesta ocasió ha estat el torn de l'ajuntament de Colldejou i de La Selva del Camp. El passat divendres 26 de novembre la presidenta, Rosa Maria Abelló, es va trobar amb Jordi Sierra, alcalde de Colldejou i quatre regidors del consistori.


CNL Campanya 'I tu, jugues en català?'

9 de desembre de 2021

Més de 1.100 jocs en català a l'abast

Al Baix Camp i al Priorat ja són 16 els establiments en què es poden comprar jocs en català. Es pot consultar el catàleg sencer al web cpnl.


Reunió amb ajuntaments i consells comarcals per la creació del Parc Natural Muntanyes de Prades

4 de desembre de 2021

Reunió de la consellera Jordà amb els ajuntaments i els consells comarcals per la creació de l'Espai Natural Protegit Muntanyes de Prades

La reunió ha servit per presentar el projecte de la Generalitat, que està previst que l'any 2024 sigui una realitat. Aquest matí s'ha dut a terme una reunió entre la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i els diferents alcaldes i alcaldesses, i els consells comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà, les Garrigues, el Priorat i el Baix Camp per parlar de la creació del Parc Natural de les Muntanyes de Prades.


Presentació Fons de Transició Nuclear

3 de desembre de 2021

El Govern presenta el Fons de Transició Nuclear dotat amb 24 M d'euros anuals per desnuclearitzar Catalunya

La dotació econòmica anirà destinada a accions de desenvolupament socioeconòmic i de transició energètica justa als territoris afectats. Aquest dijous, 02 de desembre, el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà han presentat el Fons de Transició Nuclear en una reunió a Barcelona. La presidenta del Consell Comarcal, Rosa Maria Abelló, hi ha assistit com a representant de territori afectat.

Registres del 21 al 30 de 1363
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 137 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773