Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Consell Comarcal del Baix Camp

15 de juliol de 2020

Serveis Socials triplica els ajuts d'urgència social respecte el primer semestre de 2019

El departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp ha concedit un total de 189 ajuts d'urgència social i urgència social bàsica durant el primer semestre de 2020, per un import de 85.267,38 €, que han beneficiat 531 persones. Aquesta xifra suposa un increment respecte del mateix semestre de 2019 en: Un 83,5% més d'ajuts atorgats. Un 103,44% més de persones beneficiàries. Un 102,18% més en l'import total concedit.


Inauguració de la ruta de la deixalleria mòbil de Secomsa amb la presidenta de l'entitat, Rosa M. Abelló, la primera tinenta d'alcalde de Maspujols, Maria Pilar Calero, l'educadora ambiental i el personal de suport

14 de juliol de 2020

La deixalleria mòbil de Secomsa rep 600 kg de residus a Maspujols, Vilaplana i l'Aleixar

Tot i la situació de pandèmia per la COVID-19, Secomsa ha recollit 600 kg de residus en 9 dies a 3 municipis –Maspujols, Vilaplana i l'Aleixar– mitjançant la deixalleria mòbil, gràcies al personal implicat i a la participació de més de 100 persones de la ciutadania.


Imatge d'arxiu

13 de juliol de 2020

L'Agència Catalana del Consum inicia controls per evitar abusos durant la pandèmia

El Consell Comarcal del Baix Camp informa que la Generalitat, a través de l'Agència Catalana del Consum (ACC) del Departament d'Empresa i Coneixement, ha endegat actuacions de control i d'inspecció en 3 àmbits: plataformes en línia de reclamació, bufets d'advocats i empreses d'assessorament legal; companyies aèries i venda de productes destinats a la prevenció de contagis.


Imatge d'arxiu

13 de juliol de 2020

Normativa de seguretat a les platges durant la pandèmia per la COVID-19

El Consell Comarcal del Baix Camp difon a la ciutadania els consells i la normativa del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a seguretat a les platges durant la pandèmia per la COVID-19. En temporada de bany aneu a platges que estiguin vigilades, consulteu els rètols informatius i localitzeu el personal de vigilància. És molt important que consulteu l'estat de la bandera abans de ficar-vos a l'aigua.


Montbrió del Camp (imatge d'arxiu de l'ajuntament de Montbrió)

10 de juliol de 2020

Ruta guiada pel nucli històric de Montbrió del Camp

Des del Consell Comarcal del Baix Camp us convidem a conèixer el nucli històric de Montbrió del Camp. La proposta municipal consta de visites guiades durant quatre dissabtes entre juliol i agost. La ruta passarà pels següents emplaçaments: Plaça de la Vila. Carrer de la Closa. Carrer del Rec. Carrer Major i Carrer d'Avall. Carrer Nou. Passeig Nicolau. Carrer Riera. Fitxa tècnica de l'activitat Dates: 18 de juliol al 29 d'agost de 2020.


Imatge d'arxiu de la Generalitat de Catalunya

9 de juliol de 2020

L'ús de la mascareta és obligatori, tot i la distància de seguretat, a partir d'avui

El Consell Comarcal del Baix Camp informa del comunicat de la Generalitat, pel qual es fa obligatori l'ús de la mascareta a Catalunya, tot i mantenir la distància física de seguretat, a partir d'avui 9 de juliol i sota multa de 100 euros. Aquesta mesura afecta a les persones de més de 6 anys que estiguin a la via pública, espais a l'aire lliure i espais tancats d'ús públic.


Recollida de residus a Cambrils

8 de juliol de 2020

Secomsa col·labora amb la neteja de residus a Cambrils

Secomsa col·labora amb Al Camp Residu Zero en la neteja de residus al barranc de la Mare de Déu del Camí a Cambrils. L'actuació es realitzarà amb persones voluntàries aquest diumenge 12 de juliol de 10 a 13h. Per participar cal escriure a: alcampresiduzero@gmail.


Oli sobre tela: Platja al migdia (1978). Imatge d'arxiu de la Fundació Josep Piqué Iserte

6 de juliol de 2020

El Consell impulsa el turisme de proximitat al Baix Camp

Amb l'arribada d'un estiu marcat per la pandèmia, el Consell Comarcal impulsa el turisme de proximitat mitjançant l'Oficina Tècnica de Turisme Baix Camp i els seus canals de comunicació. El turisme de proximitat no és una proposta innovadora, perquè ja existia, però sí que ha agafat protagonisme com a conseqüència de la COVID-19.


Voluntariat per la llengua

3 de juliol de 2020

El Voluntariat per la llengua al Baix Camp arriba a 391 parelles lingüístiques el 2019

El Consorci de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura va constituir 391 parelles lingüístiques durant l'any 2019, fet que suposa un increment del 51% respecte de l'any anterior. També ha col·laborat amb més de 300 establiments comercials i quasi 40 entitats del Baix Camp i el Priorat, segons dades de la Direcció General de Política Lingüística sobre el programa Voluntariat per la llengua.


Inauguració de la ruta de la deixalleria mòbil de Secomsa amb la presidenta de l'entitat, Rosa M. Abelló, la primera tinenta d'alcalde de Maspujols, Maria Pilar Calero, l'educadora ambiental i el personal de suport

1 de juliol de 2020

La deixalleria mòbil de Secomsa engega nova ruta als municipis

Secomsa reprèn la recollida selectiva de residus amb la deixalleria mòbil, que instal·larà de manera puntual als municipis on realitza els seus serveis. L'empresa obrirà la deixalleria a una trentena de municipis durant els dies establerts amb cada ajuntament fins a finals d'aquest any 2020. El recorregut comença avui dia 1 de juliol a Maspujols amb el suport de persones treballadores formades per resoldre dubtes sobre reciclatge i informar sobre el servei a la ciutadania.

Registres del 21 al 30 de 1124
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 113 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773