Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge de la reunió virtual per coordinar l'estratègia municipal i comarcal conta la MAT que ve de l'Aragó fins a Barcelona

17 d'agost de 2021

Els municipis se sumen a l'estratègia conjunta contra la nova MAT

Representants dels municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Penedès afectats pel traçat d'una nova línia privada de molt alta tensió (MAT), reunits telemàticament dilluns 16 d'agost de 2021, van veure bé participar d'una estratègia conjunta, tal com van acordar fa pocs dies els consells comarcals respectius.


reunio

13 d'agost de 2021

Estratègia conjunta de les comarques de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona afectades per la nova MAT

Representants institucionals de les comarques de la Terra Alta, la Ribera d'Ebre, el Priorat, l'Alt Camp i el Baix Camp van acordar ahir al vespre coordinar la seva estratègia davant el nou projecte de línia de molt alta tensió (MAT) que ha de creuar les terres de l'Ebre i les comarques de Tarragona, publicat a final de juliol al Butlletí Oficial de l'Estat i que impulsa un clúster energètic aragonès.


nens

12 d'agost de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp ha gestionat 2 centres oberts d'estiu per a 40 nens de 3 a 14 anys

Des de l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb els ajuntaments de La Selva i l'Hospitalet de l'Infant, s'han gestionat 2 centres oberts per donar suport a la població infantil i adolescente del territori.


Interior

12 d'agost de 2021

Recomanacions de les autoritats respecte a l'onada de calor i el risc d'incendis al Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp fa ressò de les recomanacions del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya respecte a l'onada de calor i el risc d'incendis. A CASA Controleu la temperatura Durant el dia, tanqueu les persianes de les finestres on toca el sol. A la nit, obriu les finestres de casa per refrescar-la. Estigueu-vos a les habitacions més fresques.


Ruta

11 d'agost de 2021

Visites guiades a les Muntanyes de Prades "Maquis entre avellaners"

Dins la línia de suport del Consell Comarcal del Baix Camp al turisme local, en aquesta ocasió l'ens difon la iniciativa de l'Ajuntament de l'Aleixar, que ens permetrà gaudir dels camps conreats que s'enfilen als contraforts de les Muntanyes de Prades, un paisatge agrari escenari de les accions dels maquis, com l'intent de sabotatge, l'any 1947, de la línia elèctrica de Seròs a Reus per commemorar la proclamació de la II República.


Prou violència masclista

4 d'agost de 2021

Rebuig del Consell Comarcal i del Consell Consultiu de les Dones per un crim masclista a Cambrils

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp manifesten el seu rebuig davant el crim masclista pressumptament comès el passat 30 de juliol per un home a Cambrils. L'home ha estat enviat preventivament a la presó sense fiança pel Jutjat de violència contra la dona de Reus pels delictes de trencament de condemna d'allunyament de la dona morta, maltractament en l'àmbit familiar i homicidi.


El Consell Comarcal del Baix Camp i Mont-roig sumen esforços per millorar l'assistència social bàsica

3 d'agost de 2021

El Consell Comarcal i Mont-roig s'emplacen a reforçar l'assistència social bàsica

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, i l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, s'han emplaçat per treballar a partir del mes de setembre el reforç de l'assistència social bàsica que es realitza al municipi, ja que s'ha incrementat la demanda per la crisi econòmica derivada de la pandèmia.


Cartell de la segona trobada participativa per a l'elaboració del protocol contra les violències sexuals al Baix Camp

2 d'agost de 2021

Segona trobada de la comissió participativa per elaborar el protocol contra les violències sexuals al Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp, en col·laboració amb l'Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'observatori Noctámbul@s, participarà en la segona sessió de la comissió participativa per a l'elaboració del primer protocol contra les violències sexuals als espais d'oci.


Visita institucional a l'Ajuntament de Cambrils

30 de juliol de 2021

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp realitza una visita institucional a Cambrils

La presienta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló, ha visitat avui l'ajuntament Cambrils, seguint amb la ronda de visites institucionals que està realitzant. L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, l'ha rebuda acompanyada dels portaveus del govern municipal: Lluís Abella (Junts), Oliver Klein (NMC) i Alejandro Garcia (ERC).


Consell d'Alcaldies

29 de juliol de 2021

El Baix Camp fa el primer Consell d'Alcaldies presencial en 18 mesos

Ahir dimecres 28 de juliol, el Consell Comarcal del Baix Camp va celebrar el primer Consell d'Alcaldies presencial després de l'inici de la pandèmia, 18 mesos després de l'última reunió presencial el mes de gener de 2020. Aquest ha estat també el primer Consell d'Alcaldies presidit per la recentment nomenada presidenta de l'ens, Rosa M. Abelló.

Registres del 21 al 30 de 1283
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 129 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773