Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Moment de la signatura del conveni

26 d'abril de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp participa en la formació dual d'estudiants de l'Institut Gaudí

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el director de l'Institut Gaudí de Reus, Jordi García, han signat un conveni de col·laboració per tal que estudiants del centre puguin fer formació dual als serveis comarcals. Concretament es tracta d'alumnes del cicle de grau mitjà Atenció a les persones en situació de dependències, i els cicles de grau superior Integració Social, Promoció d'Igualtat de Gènere i Educació Infantil.


Parelles lingUístiques del febrer del 2018

24 d'abril de 2018

El Voluntariat per la llengua busca participants a Reus i als municipis del Baix Camp i el Priorat

El CNL organitza el projecte “Fem un beure?” i una sortida per camins de Reus conduïda per una voluntària
  
Coincidint amb l'inici dels cursos de català per a adults del tercer trimestre, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a Reus i a les comarques del Baix Camp i el Priorat, una iniciativa que promou l'ús de la llengua catalana en àmbits quotidians amb la formació ...


16è Campionat del joc de la Botifarra · L'Argentera 2018

23 d'abril de 2018

28 parelles participen en el 16è Campionat de Botifarra del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran

El passat 5 d'abril va tenir lloc a l'Argentera el 16è Campionat del Joc de la Botifarra, organitzat pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp i que va comptar amb la participació de 28 parelles de les diferents associacions de gent gran de la comarca.


Jornada tècnica · La producció de garrofa ecològica

23 d'abril de 2018

El Consell Comarcal presenta el Banc de Terres a Mont-roig del Camp

Continuen les presentacions del Banc de Terres del Baix Camp, ara ja amb la web Campviu.cat operativa. En aquesta ocasió, la cita serà el divendres 27 d'abril, a partir de les 17 hores, a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp (Av. Mare de Déu de la Roca, 5). La presentació del Banc de Terres i del seu nou web anirà a càrrec de Gessamí Sardà, Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp.


Imatges de la Gala dels Sabors del Llamp

20 d'abril de 2018

La cuina del Baix Camp a Canal Reus TV amb els Sabors del Llamp

Aquest divendres 27 d'abril, a les 20.30 h Canal Reus TV iniciarà l'emissió de la sèrie Sabors del Llamp on repassa, poble a poble, diferents plats i productes que configuren la riquesa culinària de la comarca, amb alguns plats tradicionals com la coca en recapte o el mondongo, entre altres.


Tallers i manualitats per Sant Jordi, als Centres Oberts del Baix Camp

19 d'abril de 2018

Activitats dels Centres Oberts del Baix Camp per Sant Jordi

Els centres oberts i els programes diürns dels Serveis d'Integració Socioeducativa, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, han organitzat diverses activitats pels infants d'aquests centres, relacionades amb la diada de Sant Jordi.


Un moment de la sessió plenària del Consell Comarcal del Baix Camp del 17 d'abril de 2018

18 d'abril de 2018

El Ple del Consell Comarcal demana l'alliberament dels presos polítics i dona suport als CDR

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el passat dimarts 17 d'abril va aprovar una moció promoguda per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) per l'alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l'estat espanyol, i una altra en suport als Comitès de Defensa de la República (CDR).


Polítiques d'Igualtat de Gènere en el marc de la Unió Europea

17 d'abril de 2018

Les polítiques d'igualtat en l'àmbit municipal, a debat

La presidenta del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, Anna Aragonès, participarà, divendres 20 d'abril, en la taula rodona Dificultats per l'aplicació efectiva de les polítiques d'igualtat en l'àmbit municipal, dins de la jornada Polítiques d'Igualtat de Gènere en el marc de la Unió Europea.


Volcà de Santa Margarida

17 d'abril de 2018

Els volcans de la Garrotxa, propera sortida d'El Baix Camp i tu... a peu!

Dins del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, pel diumenge 22 d'abril, una jornada senderista per la comarca de la Garrotxa. La ruta, de dificultat moderada, 15 kilòmetres (6 hores, aproximadament) i 800 metres de desnivell positiu, comença al poble de les Preses per continuar, tot seguit, cap al volcà del Racó i les ermites de Sant Miquel del Corb i Sant Martí del Corb.


Joaquim Calatayud signa el conveni amb la Diputació de Tarragona

16 d'abril de 2018

El Baix Camp participa en el Pla d'Ocupació de la Diputació 2018

El passat divendres, 13 d'abril, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i els representants dels diversos consells comarcals va signar, amb la Diputació de Tarragona, convenis que milloraran entorns naturals i urbans de 139 municipis de la demarcació i que proporcionaran feina a 50 persones.

Registres del 31 al 40 de 897
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 90 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773