Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Reunió per afrontar la problemàtica de les plantacions de marihuana

3 de desembre de 2021

Els Mossos es reuneixen amb els municipis per tractar la problemàtica de les plantacions de marihuana

Les plantacions de marihuana han augmentat notòriament als municipis de la comarca. Aquest divendres al matí, 03 de desembre, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp s'ha dut a terme una reunió entre els diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca, l'intendent dels Mossos d'Esquadra de Reus, Jaume Morón i la directora dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, Marta Cassany i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló.


Recomanacions viatges

2 de desembre de 2021

Recomanacions de consum per fer viatges utilitzant el transport públic

S'acosten les festes de Nadal i, prèviament, el pont de la Puríssima, que enguany comença el dia 4 i acaba el 8 de desembre. Aquestes festivitats solen ser dates assenyalades on s'acostumen a realitzar viatges aprofitant les vacances. És per això que, des de l'Oficina Comarcal del Consum del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya es vol informar sobre un seguit de recomanacions vinculades a com viatjar fent ús del transport públic terrestre.


Camió de Secomsa

2 de desembre de 2021

El Consell Comarcal rebrà una subvenció de 20 M per a l'ampliació i la millora de les plantes de tractament de SECOMSA

L'Agència Catalana de Residus de Catalunya ha concedit una subvenció directa a favor del Consell Comarcal del Baix Camp per la gestió de residus. El Govern de la Generalitat ha autoritzat a l'Agència Catalana de Residus de Catalunya (ARC) a concedir una subvenció directa al Consell Comarcal del Baix Camp pel Consorci de Gestió de Residus i a SECOMSA. La dotació econòmica té un import de 29 milions d'euros (20.582.


Reunió telemàtica amb el Ministeri per la MAT

2 de desembre de 2021

Reunió telemàtica amb el Ministeri per la MAT

La trobada ha servit per exposar al Ministeri l'oposició del territori al projecte de la MAT. Aquest matí s'ha dut a terme una reunió telemàtica entre els diferents representats polítics del territori afectats pel pas de la MAT Clúster Begues i la Direcció General de Qualitat i Avaluació Ambiental de la Secretaria d'Estat del Medi Ambient. A la reunió hi ha assistit; Isamel Aznar, D.


Assemblea General del Consell Consultiu de Dones del Baix Camp

1 de desembre de 2021

Més d'una trentena de dones de la comarca es reuneixen al Consell Consultiu

L'assemblea general del Consell Consultiu de Dones del Baix Camp se celebra una vegada a l'any. Aquest dimarts, 30 de novembre, a la tarda s'ha dut a terme, de manera virtual, l'assemblea anual del Consell Consultiu de Dones del Baix Camp.


La presidenta Rosa Maria Abelló amb la Diputada Carme Ferrer

29 de novembre de 2021

La presidenta del Consell Comarcal es reuneix amb la diputada Carme Ferrer

Carme Ferrer és diputada delegada d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona. Aquest dilluns 29 de novembre la presidenta, Rosa Maria Abelló, s'ha trobat amb la Diputada delegada d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Carme Ferrer. Programes d'ocupació i desenvolupament local Durant la trobada s'ha dut a terme un repàs dels programes de foment d'ocupació i desenvolupament local que ja tenen en marxa, com també de futurs projectes.


Ajut Leader 2021

26 de novembre de 2021

Darrers dies per sol·licitar l'Ajut Leader 2021

El termini es tanca el pròxim dimarts 30 de novembre. La convocatòria d'ajuts Leader, que es va iniciar el passat 25 d'octubre, encara la recta final d'acceptació de sol·licituds. El termini conclourà el dimarts, 30 de novembre.


Llaç lila a la façana del Consell Comarcal pel 25N

25 de novembre de 2021

El Consell Comarcal commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones

La penjada del llaç lila, la lectura del manifest oficial i la pintada de petjades liles per reivindicar el 25N. Aquest dijous, 25 de novembre, s'han dut a terme un seguit d'actes des del Consell Comarcal del Baix Camp per commemorar el Dia Internacional contra la violència envers les dones.


Visita de la presidenta a l'ajuntament de Vinyols i els Arcs

24 de novembre de 2021

Visita de la presidenta Rosa Maria Abelló a l'ajuntament de Vinyols i els Arcs

Per part de l'alcalde de Vinyols i els Arcs la valoració dels serveis que reben del Consell Comarcal és molt positiva. Seguint l'itinerari de visites de la presidenta als ajuntaments de la comarca, aquest dimecres al matí, Rosa M. Abelló s'ha trobat amb Arnau Guasch, alcalde de Vinyols i els Arcs. Valoració positiva Guasch ha ensenyat a la presidenta les instal·lacions de l'ajuntament i el personal que hi treballa.


Cartell 25N

23 de novembre de 2021

El Consell Comarcal es vesteix de lila pel 25N

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones. El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones. És per això que des del SIAD del Consell Comarcal del Baix Camp s'ha coordinat una acció conjunta amb els pobles de la comarca. La principal finalitat d'aquesta activitat és donar a conèixer i conscienciar a la població d'aquesta xacra que encara persisteix.

Registres del 31 al 40 de 1363
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 137 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773