Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Reunió setmanal de la Junta de Portaveus per informar sobre l'acció comarcal per la COVID-19

20 de maig de 2020

Primer Ple telemàtic en la història del Consell Comarcal del Baix Camp

El proper dimarts, 26 de maig, a les 18h, tindrà lloc el primer Ple telemàtic del Consell Comarcal del Baix Camp, que a més es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube del Consell Comarcal del Baix Camp. Tot i ser la primera sessió plenària virtual, el Consell Comarcal ja ha realitzat telemàticament juntes de govern, comissions informatives i juntes de portaveus.


Corró de la deixalleria de Secomsa a Botarell

18 de maig de 2020

La deixalleria comarcal obre les seves portes als ajuntaments

La deixalleria de Secomsa, situada a la planta de Botarell, obre per als ajuntaments de la comarca a qui l'empresa presta els seus serveis. A partir d'ara, els ajuntaments podran portar-hi els voluminosos i altres residus de deixalleria que han acumulat durant el confinament. Com a mesures de seguretat, cal trucar per demanar cita prèvia i, un cop a planta, mantenir la distància mínima de dos metres entre persones, així com portar guants i mascareta.


Imatge d'arxiu

15 de maig de 2020

Comaigua obre un nou canal d'atenció per WhatsApp

La companyia gestora del cicle integral de l'aigua al Baix Camp, Comaigua, ofereix un nou servei d'atenció a les persones usuàries mitjançant WhatsApp per proporcionar una atenció més personalitzada i una resposta més immediata. El nou canal telemàtic obert té per objectiu agilitzar les respostes a les consultes en la situació excepcional de la pandèmia per la COVID-19.


Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Cambrils

14 de maig de 2020

Acord per millorar el sanejament de les aigües residuals de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) impulsen millores en la gestió i el tractament de les aigües residuals de la comarca mitjançant un acord amb una vigència de 4 anys i una inversió d'1,5 milions d'euros, que seran aportats per l'Agència en dos anys (2020 i 2021).


Imatge d'arxiu de la Cambra de Comerç de Reus: un moment de la videoconferència del programa #QueCapEmpresaTanqui

13 de maig de 2020

El programa #QueCapEmpresaTanqui rep la col·laboració del Consell

El Consell Comarcal del Baix Camp col•labora amb el programa #QueCapEmpresaTanqui, una iniciativa del Consell de Cambres de Catalunya que té com a objectiu impulsar i alinear territorialment les accions de suport al teixit productiu català davant els efectes de la COVID-19.


Imatge d'un dels anuncis de la campanya #Araéselteutorn

13 de maig de 2020

Campanya de comerç de proximitat #Araéselteutorn

El Consell Comarcal del Baix Camp difon i dona el seu suport a la campanya per reactivar de comerç de proximitat anomenada #Araéselteutorn. El Departament d'Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha posat en marxa la segona part d'aquesta campanya que coincideix amb la reobertura gradual dels establiments comercials.


Cartell de la campanya de commemoració del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia

12 de maig de 2020

Adhesió al Manifest Institucional del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Manifest Institucional del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia, que es commemora cada 17 de maig, promoguda per entitats del Consell Nacional LGBTI. El mateix dia, el Consell penjarà la bandera LGBTI a la seva seu en mostra de suport al col•lectiu.


Albert Pamias, el donant d'una trentena de pantalles facials al Consell

12 de maig de 2020

El Consell rep i agraeix la donació d'una trentena de pantalles facials

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut una trentena de pantalles facials com a donació per part d'un veí d'Alcover, Albert Pamias, qui les ha creat amb la seva impressora 3D. L'ens agraeix aquesta acció generosa, que també ha fet per a altres entitats, que servirà per a què les persones treballadores del Consell que fan serveis essencials i/o que fan atenció presencial a la ciutadania puguin treballar amb més seguretat, tant entre les persones treballadores com cap a la ciutadania.


Campanya de suport del Consell a les persones productores del Baix Camp

9 de maig de 2020

Difusió de les persones productores de la comarca i de la producció local

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa una iniciativa per fer difusió de les persones productores de la comarca que comercialitzen directament la seva producció. Amb el lema “Donant suport a la nostra terra des de la nostra finestra al món”, l'ens mobilitza els seus recursos per donar suport a la pagesia i promoure l'enfortiment de l'economia durant la pandèmia per la COVID-19.


Voluntariat per la llengua

8 de maig de 2020

El Voluntariat per la llengua continua endavant amb la modalitat virtual

El Voluntariat per la llengua (VxL) gestionat pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura continua endavant amb la modalitat virtual. Tot i que el Consorci per a la Normalització Lingüística va haver d'interrompre les activitats presencials arran del decret d'estat d'alarma, les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua que estaven fent trobades presencials han tingut la possibilitat de continuar conversant per mitjà de videoconferència o videotrucada.

Registres del 31 al 40 de 1106
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773