Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

El castell i l’església de Santa Maria la Major (imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Prades)

7 d'agost de 2020

Visites guiades a Prades estiu 2020

Dins la línia de suport del Consell Comarcal del Baix Camp al turisme local, en aquesta ocasió l'ens difon la iniciativa de l'Ajuntament de Prades, que treballa per dinamitzar el territori amb projectes com les Guies de les Muntanyes de Prades, per donar a conèixer el seu patrimoni natural, històric i cultural.


Imatge conjunta de totes les persones signants del conveni

6 d'agost de 2020

La Diputació aportarà gairebé 3M€ entre 2020 i 2023 per programes d'assistència i cooperació

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va signar la setmana passada el conveni marc de col·laboració per a la coordinació, cooperació i col·laboració amb la Diputació de Tarragona, per al període 2020-23, que suposarà l'aportació d'un total de gairebé 3 milions d'euros a l'ens comarcal per a la realització de diferents programes d'assistència als municipis del Baix Camp i per a inversions.


Programa Joves amb Talent (Consell Comarcal del Baix Camp)

5 d'agost de 2020

Canvi de dates en el programa Joves amb Talent com a conseqüència de la pandèmia

El programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp, creat per impulsar projectes sostenibles al medi rural i fer tornar el jovent als municipis d'interior, ha canviat les dates del curs integral d'Agricultura Regenerativa 2020, donada la situació passada de confinament provocada per la COVID-19.


Imarge d'arxiu de la Generalitat de Catalunya

4 d'agost de 2020

Consells de prevenció i autoprotecció front incendis forestals

A l'estiu s'eleva el risc d'incendi forestal a Catalunya com a conseqüència de la sequera i de la gran quantitat de massa forestal pròpia del clima mediterrani del territori, un risc que també es pot produir en períodes de sequera durant l'hivern.


Imatge d'arxiu

3 d'agost de 2020

Recomanacions de Consum sobre seguretat a Internet

L'Agència Catalana del Consum i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp difonen recordatoris sobre seguretat a Internet, especialment en temps on la pandèmia per la COVID-19 ha estat escenari de nous tipus de fraus telemàtics. No obriu ni respongueu missatges de mòbil o correus electrònics que us semblin sospitosos (desconfieu-ne encara que imitin el logotip o les senyes d'identitat d'una empresa, d'un organisme oficial o d'una entitat bancària).


Imatge d'arxiu del Banc de Sang i Teixits (Generalitat de Catalunya)

31 de juliol de 2020

Campanya per arribar a més persones #IMPRESCINDIBLES que donin sang

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona donen suport a la campanya general #IMPRESCINDIBLES i a la campanya d'estiu #etsIMPRESCINDIBLE #etsun10, per arribar a més persones que donin sang.


Façana del Consell Comarcal amb les banderes LGTBI i trans

30 de juliol de 2020

Declaració del Consell Comarcal del Baix Camp davant les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere

Davant les informacions aparegudes sobre amenaces a una persona del municipi de Prades per raó de gènere, el Consell Comarcal del Baix Camp vol expressar el seu rebuig més enèrgic per aquest tipus d'actituds. Com a administració supramunicipal, l'ens comarcal dona ple suport al municipi de Prades, als seus veïns i veïnes i al consistori de la Vila Vermella per tractar adequadament aquest tipus d'actituds lgbtifòbiques i insta als municipis de la comarca a manifestar també el seu rebuig.


Imatge d'arxiu

29 de juliol de 2020

Campanya per visibilitzar les dones de la comarca: envia'ns el teu testimoni

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha ampliat el termini per rebre testimonis en format vídeo dins la campanya “Visibilitzem la situació de les dones durant el confinament” fins al 31 d'agost. Amb aquesta iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Camp, l'ens vol mostrar la realitat viscuda per les dones de la comarca durant la pandèmia, tot continuant amb el seu compromís de conèixer i treballar per les necessitats de les dones.


Portada notícies xerrada Capafonts

28 de juliol de 2020

El Consell exposa els seus programes de regeneració agrària a Capafonts

El Consell Comarcal del Baix Camp exposa els seus programes de regeneració agrària aquest diumenge 2 d'agost a Capafonts. Durant la xerrada i el debat obert es tractaran temes com la repoblació dels municipis d'interior del Baix Camp mitjançant projectes sostenibles al medi rural, que inclouen formació en Agricultura Regenerativa i que es duen a terme des del Consell a través del programa Joves amb Talent.


Imatge del Ple celebrat telemàticament

28 de juliol de 2020

El Ple aprova una modificació de crèdit de 2 M€

En el Ple de Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el dimarts 29 de juliol va aprovar la primera modificació de crèdit per valor 2.037.295,43 euros, dels quals gairebé 82.000 euros es van destinar a incrementar les partides de suport social i a despeses diverses per la COVID19. La modificació de crèdit també incorpora ingressos provinents de diverses subvencions presentades per l'ens comarcal aprovades amb posterioritat a l'aprovació del pressupost, per valor de 1.867.301,95 euros.

Registres del 31 al 40 de 1151
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773