Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Cloenda dels cursos del Punt Òmnia 2019

17 de desembre de 2019

El Punt Òmnia clausura els cursos 2019

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza el programa del tercer trimestre del 2019, que ha impulsat la formació digital gratuïta dels usuaris interessats en aprendre a fer ús del processador de textos, navegar per Internet, utilitzar el correu electrònic, editar fotografies o crear blogs, entre altres habilitats.


Imatge del Ple que va aprovar el pressupost 2020 del Consell Comarcal del Baix Camp

17 de desembre de 2019

El Ple aprova un pressupost de 13 M€ per al 2020, un 11,5% més que en 2019

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el 17 de desembre de 2019 va aprovar un pressupost de 13,4 milions d'euros per a l'exercici 2020 amb els vots dels grups polítics que formen el govern comarcal (ERC-AM, JUNTS i ARA), mentre que Ciutadans-Partido de la Ciudadanía i el PP es van abstenir i la CUP-AMUNT van votar en contra.


Estació meteorològica de SECOMSA

16 de desembre de 2019

L'estació meteorològica de SECOMSA enregistrarà les condicions ambientals del Baix Camp

Els Serveis Comarcals Mediambientals (SECOMSA) han adquirit una estació meteorològica Davis Vantage per gestionar l'històric de les condicions ambientals del Baix Camp. Aquesta instal•lació està destinada a mesurar i registrar diferents variables meteorològiques de forma regular. Les dades obtingudes es poden utilitzar tant per fer prediccions meteorològiques com estudis climàtics. A Catalunya hi ha enregistrades 173 estacions.


Alumnes dels cursos de català

13 de desembre de 2019

Comença la inscripció als cursos de català a l'Hospitalet de l'Infant

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre les inscripcions per als cursos de català a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant els dies 16, 17 i 18 de desembre, de 16 a 20h a la sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere (carrer Ramon Berenguer IV, 2). L'alumnat es podrà inscriure als cursos presencials Bàsic 2 i Elemental 2, que són la continuació dels cursos que s'han dut a terme durant el primer trimestre.


Consell Comarcal del Baix Camp

12 de desembre de 2019

Sessió plenària del 17 de desembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp celebrarà sessió ordinària del Ple el proper dimarts, 17 de desembre de 2019, a les 18.15h, a la seu comarcal, amb el següent ordre del dia: Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de 12 de novembre de 2019. (1) 1.- Ple. Sessió extraordinària 12/11/2019 (5M 2019/2023) Informe de la Presidència. (1) 2.- Informe de Presidència Donar compte dels Decrets dictats per la Presidència i la Gerència. (1) 3.


Programa Enfeina't

10 de desembre de 2019

El Consell Comarcal contracta 11 persones dins del programa Enfeina't

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 11 persones durant un any dins del programa de foment de l'ocupació Enfeina't, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.


Compres de Nadal responsables

9 de desembre de 2019

Consells de consum responsable en les compres de Nadal

Arriba l'època nadalenca i l'oferta massiva que rebem des dels aparadors dels carrers fins als mitjans de comunicació pot impulsar-nos a un consumisme excessiu allunyat del veritable esperit del Nadal. En aquest sentit, l'Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal fan arribar a la ciutadania recomanacions per unes compres de Nadal responsables, que no només cuidin la nostra butxaca, sinó també l'ètica nadalenca amb la família i amb l'entorn.


Representants municipals, del Consell Comarcal, de la DOP Siurana i de BiciCamp en la presentació de la Ruta Clicloturísitica de l'Oli

4 de desembre de 2019

El Baix Camp estrena la primera Ruta Cicloturista centrada en l'Oli

En el marc de la promoció de la mobilitat lenta i l'ús quotidià i segur de la bicicleta, el Baix Camp estrena la primera Ruta Cicloturista centrada en l'Oli, per mostrar com i on es conreen les oliveres de les que surt un tresor de la gastronomia de la regió: l'oli, en concret l'oli d'oliva verge extra d'arbequina reconegut per la Denominació d'Origen Protegida Siurana.


El SIAVT estrena nova web de servei

3 de desembre de 2019

Nova web de servei a les víctimes d'un accident de trànsit

El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) ha posat en marxa una nova web integrada en el web corporatiu del Servei Català de Trànsit (SCT), per reforçar el servei d'informació a les víctimes directes i indirectes d'un sinistre viari, als familiars i persones de l'entorn.


El Consorci per a la Normalització Lingüística obre la inscripció als cursos de català

3 de desembre de 2019

S'obren les inscripcions als cursos de català durant el mes de desembre

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre la inscripció a les classes de català durant el mes de desembre amb una oferta de centenars de cursos. A Reus, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant les inscripcions es faran la setmana del 16 al 20 de desembre.

Registres del 31 al 40 de 1004
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 101 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773