Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Maria

29 de juliol de 2021

Artesans de l'agricultura ecològica i del producte de proximitat al Baix Camp

Rafael López-Monné ens presenta el nou reportatge de "Gent del Camp" sobre la història de la Maria Baceiredo, una artesana de la verdura a pocs quilòmetres de Reus. "Els consumidors tenim un poder enorme, però no l'estem exercint. Ens cal que tornem a aprendre a valorar la qualitat dels aliments, i des de petits", explica la Maria, pagesa defensora de l'agricultura regenerativa.


Pla de Reactivació Socioeconòmica

28 de juliol de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza el primer networking presencial de productes km0 entre productors i compradors

  El Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Camp promogut pel Consell Comarcal del Baix Camp ha organitzat la primera trobada presencial de networking de productes km0 i ecològic entre productors/es o elaboradors/es i compradors/es del territori.     La jornada s'ha portat a terme avui dimecres 28 de juliol a les 11h a la Sala de Plens del Consell Comarcal i ha tingut una durada aproximada de 1:30'.


Pratdip

27 de juliol de 2021

Aprovació del conveni amb l'Ajuntament de Pratdip per regular la delegació dels serveis d'abastament d'aigua i clavegueram

L'Ajuntament de Pratdip ha encarregat a favor del Consell Comarcal del Baix Camp la gestió del servei d'abastament d'aigua potable i clavegueram per a tot el seu terme municipal. En el Ple del Consell Comarcal de 23 de febrer de 2021 es va aprovar el model de conveni de col·laboració amb aquells ajuntaments de la comarca on s'ha programat la construcció i explotació d'una nova infraestructura de sanejament.


Rebaixes estiu

23 de juliol de 2021

L'Oficina Comarcal de Consum recomana no confondre les rebaixes amb altres tipus de vendes de caràcter especial

L'Agència Comarcal de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp fan ressò de les recomanacions de l'Agència Catalana del Consum a l'hora de comprar en període de rebaixes./p> Abans de res, cal tenir en compte que els comerços no estan obligats legalment a fer rebaixes.  "> Les institucions ressalten la importància de no confondre les rebaixes amb altres tipus de vendes de caràcter especial, com ara: Saldos.


Visita 1

22 de juliol de 2021

El Consell Comarcal i la Cambra de Comerç exploren vies de col·laboració per reactivar el Baix Camp

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, ha visitat avui 22 de juliol la Cambra de Comerç de Reus, en resposta a la invitació oficial feta pel seu president Jordi Just. Durant la visita institucional s'han comentat diversos temes que permeten obrir vies de col·laboració entre els dues institucions per ajudar a reactivar l'economia del Baix Camp, especialment dels municipis d'interior i muntanya, que compten amb menys recursos.


Visita Ajuntament

21 de juliol de 2021

La presidenta del Consell Comarcal comença amb Reus una ronda de visites als ajuntaments del Baix Camp

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, ha iniciat una ronda de visites institucionals als ajuntaments del Baix Camp per presentar-se i mantenir un intercanvi d'impressions amb els alcaldes i alcaldesses sobre els reptes compartits i sobre els serveis i la relació de treball que l'ens comarcal manté amb cada municipi.


Centre Comarcal del Gestió de Residus del Baix Camp

20 de juliol de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp rep 425.950,67 € en ajuts econòmics per a impulsar sistemes de recollida de residus eficients

El Consell Comarcal del Baix Camp rebrà de l'Agència de Residus de Catalunya un ajut total de 425.950,67 euros per facilitar la implantació de models eficients de recollida selectiva. Aquesta xifra anirà destinada a fer front a la complexitat en la recollida de residus, com és la forta presència de turisme a les poblacions de Cambrils, Mont-Roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant.


Fòrum Territorial del Pla Estratègic

19 de juliol de 2021

El Consell Comarcal aporta la visió del Baix Camp al Pla Estratègic Reus Horitzó 32

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, ha participat en el Fòrum Territorial del Pla Estratègic Reus Horitzó 32 convocat per l'Ajuntament de Reus dissabte 17 de juliol a FiraReus, en el que van participar també als municipis, organismes i institucions que es troben en l'àrea relacional o d'influència de Reus. El Fòrum estava presidit per l'alcalde, Carles Pellicer, i vicepresidit per la vicealcaldessa, Noemí Llauradó.


Imatge 1

13 de juliol de 2021

Acord de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Reus per regular la delegació del servei de recollida i transport de la fracció vegetal

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Reus signen un acord per regular la delegació del servei de recollida i transport de la fracció vegetal. En aquest sentit, el Consell Comarcal del Baix Camp assumeix la gestió del servei de recollida de la fracció vegetal produïda al seu municipi, per al seu transport, igualment, fins a la planta de tractament de Botarell.


aire lliure

12 de juliol de 2021

Punt de trobada d'entitats de desenvolupament local a la jornada "Cessetània: Noves Oportunitats per al Camp de Tarragona"

El proper dijous, 15 de juliol, a les 9.30h, tindrà lloc a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca la jornada Cessetània: Noves Oportunitats per al Camp de Tarragona, organitzada per la Cessetània - Xarxa de Desenvolupament Local del Camp de Tarragona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca, amb la finalitat de donar visibilitat al treball en xarxa de les entitats del Camp en l'àmbit del desenvolupament local, de la qual en forma part el Consell Comarcal del Baix Camp.

Registres del 31 al 40 de 1283
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 129 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773