Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Oficina Comarcal d'Habitatge

24 de gener de 2018

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal va atendre 8.220 consultes durant el 2017

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp va atendre, el 2017, un total de 8.220 consultes relacionades amb la Borsa de Mediació per al Lloguer Social i d'altres tràmits i gestions dels habitatges. Del total de les atencions fetes, 4.324 van ser de forma presencial, 3.163 per via telefònica i 733 mitjançant el correu electrònic.
A més, es van tramitar 2.


Consorci per la Normalització Lingüística

23 de gener de 2018

“Espurnes... de llengua!”, el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català del Baix Camp

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, a través del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, posa en marxa a finals de mes un programa de ràdio, “Espurnes... de llengua!”, a la Selva del Camp i a l'Hospitalet de l'Infant.
Aquesta nova secció, “Espurnes...


Imatge del nou portal

22 de gener de 2018

El Consell Comarcal posa en marxa les videoactes

El Consell Comarcal del Baix Camp ha fet un pas més cap a l'administració electrònica amb la posada en marxa de les videoactes. Aquest sistema permet enregistrar les sessions plenàries, gestionar-les i publicar-les en un entorn web on poden ser consultades fàcilment per la ciutadania.
A més, la videoacta se signa electrònicament per part del secretari del Consell Comarcal, per la qual cosa el document que es consulta té validesa legal.


Curs intensiu de monitor/a de lleure

19 de gener de 2018

Curs intensiu de monitor/a de lleure del Servei de Joventut del Baix Camp

Un any més, el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments de Castellvell del Camp i la Selva del Camp, amb la col·laboració de la Fundació Maria Siurana, organitzen, per Setmana Santa, un curs intensiu de monitor/a de lleure. Les persones interessades ja poden inscriure's al curs, que tindrà lloc a Castellvell del Camp els dies 4 i 25 de febrer, els caps de setmana del 3, 4, 10, 11, i 17, 18 de març i del 24 al 29 de març, de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores.


Serra de Llebaria. Ruta del Consell Esportiu del Baix Camp.

19 de gener de 2018

Marcà - la Torre de Fontaubella, propera sortida d'"El Baix Camp i tu... a peu!"

Dins de la programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu!” el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, per aquest diumenge 28 de gener, una ruta senderista entre Marcà i la Torre de Fontaubella. Es tracta d'una bonica excursió matinal per les muntanyes de Llaberia, a través de zones frondoses i tot passant pel Mas del Cosme, el camí de Ricorb i el camí de Massanes, fins arribar a la Torre de Fontaubella.


Representants de les entitats sigantants del conveni Corner

18 de gener de 2018

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp amb el 15è conveni Corner

El Consell Comarcal del Baix Camp ha participat, un any més, en la signatura del conveni Corner per a la promoció turística de la Costa Daurada.
Aquesta iniciativa, que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona conjuntament amb l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, compta enguany amb un pressupost de 280.000 euros (un 20% més que el 2017) dividit proporcionalment entre diverses empreses turístiques i entitats públiques de la demarcació.


138 expedients de vehicles abandonats al Baix Camp durant el 2017

17 de gener de 2018

El Consell Comarcal retira 136 vehicles abandonats durant el 2017

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles Abandonats i Fora d'Ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat, durant l'any 2017, un total de 138 expedients, dels quals 136 han estat per retirada de vehicles abandonats. Els 2 expedients restants fan referència a cessions voluntàries, que els propietaris dels vehicles van fer als seus ajuntaments.


Cursos de la Xarxa Òmnia

16 de gener de 2018

El Punt Òmnia obre les inscripcions a nous cursos d'informàtica i internet

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha obert els terminis d'inscripció a les activitats formatives programades per a aquest primer trimestre de l'any.
Aquests cursos, que començaran el mes de febrer, són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.


La Marató de TV3

10 de gener de 2018

Els Serveis d'Intervenció Socioeducativa aporten 274 euros a La Marató de TV3

Els Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Camp van recaptar, a través de diverses activitats, 274 euros per a l'última edició de La Marató de TV3, dedicada a la investigació i la lluita contra les malalties infeccioses. Entre els dies 11 i 19 de desembre van realitzar-se, a diferents municipis de la comarca, diverses propostes lúdiques amb un preu simbòlic, els beneficis de les quals es van destinar íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3.


El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis

9 de gener de 2018

El Banc de Terres del Baix Camp es presenta a l'IES Horticultura i Jardineria de Reus

El proper dijous 11 de gener tindrà lloc a l'IES Horticultura i Jardineria de Reus (Av. de Bellissens, 41) una nova jornada del cicle Ocupar-se del sector agrari. Aquesta trobada, totalment gratuïta, vol apropar a la ciutadania el Banc de Terres del Baix Camp, una iniciativa recent que busca promoure l'activitat agrària i el retorn dels joves als municipis d'interior i de muntanya de la comarca.

Registres del 31 al 40 de 878
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 88 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773