Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge del ple de dimarts 15 d'octubre

16 d'octubre de 2019

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp rebutja la sentència del Suprem i reclama l'amnistia per als presos i preses polítiques i exiliats i exiliades

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar dimarts 15 d'octubre a la tarda, en un Ple extraordinari, una moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra l'1 d'octubre i la causa independentista, i va exigeir l'alliberament dels presos i preses i l'amnistia per a tots ells i elles i per als exiliats i exiliades. La moció es va aprovar amb els vots a favor d'ERC-AM, JUNTS, AMUNT i ARA, mentre que el PSC-CP i el PP van votar en contra.


Ermita de Sant Joan del Codolar

16 d'octubre de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza la primer sortida de la temporada del “Baix Camp i tu ... a peu”

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza, per diumenge 27 d'octubre de 2019, la primera sortida de la temporada del “Baix Camp i tu... a peu”. L'excursió recorrerà cinc ermites del Montsant.
 
El recorregut comença al municipi de Cornudella del Montsant on s'anirà fins a Sant Joan del Codolar, se seguirà cap a la Mare de Déu del Montsant, a continuació Santa Magdalena, Sant Antoni i Sant Bertomeu del Freguerau. Finalment s'acabarà el recorregut a la Venta de la Llena.


Foto de l'alumnat del curs de Montbrió del Camp

15 d'octubre de 2019

Curs de català a Montbrió del Camp

Del 8 d'octubre al 13 de novembre, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus impartirà un curs de català de nivell Inicial a Montbrió del Camp, impulsat pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp amb el finançament del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
El curs es farà de dilluns a dijous, de les 18 a les 20 h, a la Casa de Cultura de Montbrió.


Imatge d'arxiu

14 d'octubre de 2019

Es Servei d'Atenció Integral del Consell Comarcal ofereix formació al personal dels ajuntaments de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp, coordinat pel Servei d'Atenció Integral SAI comarcal, enceta la formació dirigida a personal de diferents ajuntaments de la comarca, sobre la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia als municipis de la comarca.


Un moment de la visita a la planta de gestió de residus

12 d'octubre de 2019

Representants del Parlament i el Senat visiten les plantes comarcals de gestió de residus

El diputat al Parlament i portaveu en la Comissió de Medi Ambient i Sostenibilitat de la cambra catalana, Ferran Civit, i el senador per Tarragona, Josep Rufà, van visitar el passat 11 d'octubre el Centre Comarcal de Gestió de Residus del Baix Camp, per tal de conèixer de primera mà el funcionament de la planta de compostatge, de la planta mecanicobiològica de tractament de la fracció resta i del model de gestió dels residus municipals a la comarca.


Sessió formativa sobre polítiques de gènere

10 d'octubre de 2019

Les polítiques d'igualtat de gènere en l'àmbit local

El proper dia 15 d'octubre, a les 12h, el Consell Comarcal del Baix Camp acollirà la formació sobre les polítiques d'igualtat de gènere a l'àmbit local, dirigida als càrrecs electes de la comarca (conselleres i consellers comarcals, alcaldesses i alcaldes de la comarca i a regidores i regidors dels ajuntaments de la comarca). La sessió anirà a càrrec de la Dra.


Parelles lingüístiques d'edicions passades

8 d'octubre de 2019

El Voluntariat per la llengua engega una nova edició a Reus i el Baix Camp

Amb l'inici dels cursos del primer trimestre del curs 2019-2020, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) posa en marxa una nova edició del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Reus i Baix Camp.


Imatge de l'acció "Netegem la platja del Regueral de Cambrils"

7 d'octubre de 2019

L'acció “Netegem la platja” recull 20 kg de brossa de la platja del Regueral de Cambrils en 1 hora

Una quarantena de veïns i veïnes de Cambrils, la majoria famílies i grups d'adolescents, van recollir gairebé 20 kg de brossa en una hora el passat diumenge 6 d'octubre en l'acció “Netegem la platja”. Aquesta activitat estava organitzada per Secomsa, l'empresa pública comarcal que s'ocupa de la gestió dels residus en 27 dels 28 municipis de la comarca, inclosa la vila marinera.
 
La majoria dels residus recollits van ser burilles, envasos de menjar ràpid i brides.


Moment de la presentació

4 d'octubre de 2019

ACTIVA'T, el programa per gaudir d'una vida saludable

Canal Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp col·laboren en l'edició d'un programa televisiu diari per fomentar una actitud saludable en el dia a dia de la ciutadania. Conduït per Íngrid Braña, l'espai televisiu s'anomena Activa't i té per objectiu mantenir-nos desperts físicament, a través de petits exercicis, fàcils i sense excessiva complicació, que ens ajudaran a incrementar el nostre benestar personal.


Secomsa organitza una quedada familiar per millorar la recollida selectiva

3 d'octubre de 2019

Secomsa organitza una quedada familiar a Cambrils per millorar la recollida selectiva

Cambrils serà l'escenari aquest cap de setmana d'una quedada familiar que té per objectiu conscienciar la població de la necessitat de mantenir nets els espais naturals i millorar la recollida selectiva. Per aquest motiu, es netejarà la platja del Regueral i es classificaran els residus per tal de prendre consciència de la seva procedència i de la necessitat de millorar la recollida selectiva.
 
L'activitat tindrà lloc diumenge 6 d'octubre i començarà cap a les 10h del matí.

Registres del 31 al 40 de 980
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 98 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773