Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Logo de l'associació Chrysallis

14 de novembre de 2017

Sessió de sensibilització sobre la transsexualitat

El Consell Comarcal del Baix Camp acollirà el proper dilluns 20 de novembre, a les 17.30 hores una sessió de sensibilització sobre la transsexualitat a càrrec de l'associació Chrysallis de famílies de menors transsexuals de Catalunya. L'acte és gratuït i obert a tothom.


Imatge inspirada en el documental

13 de novembre de 2017

Activitats de les jornades Bons tractes

Continuen les activitats incloses en les jornades Bons tractes que va començar la setmana passada. Organitzada per l'Ajuntament de Cambrils, compta amb el suport del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp, que col·labora en la difusió d'acord amb el Pla de Polítiques de Dones i d'Igualtat. Les activitats previstes per als propers dies són les següents: 22 de novembre, a les 17:30h (2h) Centre cultural. Sala actes. C/ St.


Un moment de l'acte de cloenda del Pla d'Ocupació Baix Camp 2017 de la Diputació de Tarragona

8 de novembre de 2017

Es clou el Pla d'Ocupació 2017 de la Diputació de Tarragona

La consellera comarcal de l'àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp, Beatriz Mayordomo, ha tancat avui 8 de novembre de 2017 el Pla d'Ocupació de la Diputació de Tarragona que durant 6 mesos ha donat feina a 5 persones per desenvolupar un projecte forestal  a la comarca.


Imatge d'arxiu

7 de novembre de 2017

Taller sobre prevenció de l'envelliment a Vilanova d'Escornalbou i Almoster

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp realitzarà dilluns 13 de novembre un taller sobre prevenció de l'envelliment a Vilanova d'Escornalbou, a les 10 h del matí. El mateix taller es farà també el divendres 17 de novembre també a Almoster a les 10 hores. La següent proposta serà el taller Necessito un descans, sobre la diferència de càrrega entre homes i dones, que es farà a Montbrió del Camp el 22 de novembre a les 16 hores.


Biblioteca Municipal de Cambrils

7 de novembre de 2017

Jornades per als bons tractes

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la difusió de les activitats programades per l'Ajuntament de Cambrils d'acord amb el Pla de Polítiques de Dones i d'Igualtat.


Consell Comarcal del Baix Camp

3 de novembre de 2017

El president del Consell Comarcal del Baix Camp aparta el PP del govern comarcal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha signat avui 3 de novembre de 2017 un decret en què aparta els representants del PPC del govern comarcal, i més concretament de la Junta de Govern i de la presidència de la Comissió Informativa de Serveis al Territori. A més, es revoca tota representació comarcal que ostenti qualsevol dels 2 membres d'aquesta formació política en relació a l'ens i els organismes externs en els quals hi participi la comarca del Baix Camp.


Taller de joguines no sexistes

2 de novembre de 2017

Taller de joguines no sexistes a Riudecanyes

El proper dilluns 6 de novembre de 2017, al casal de la gent gran de Riudecanyes, tindrà lloc el taller de joguines no sexistes, activitat emmarcada dins de la programació que té preparada el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp.


Seu del CNL a Reus

31 d'octubre de 2017

Onze nous establiments s'adhereixen al programa Voluntariat per la llengua a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Miami Platja

Amb aquests comerços ja n'hi ha 23 d'aquests municipis que donen suport al voluntariat lingüístic
 
Els establiments que formen part d'aquesta xarxa faciliten que els aprenents del programa Voluntariat per la llengua siguin atesos i s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat.


Municipi de Morella

30 d'octubre de 2017

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una excursió a Morella

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 5 de novembre, una sortida dins de la programació de "El Baix Camp i tu... a peu" al municipi de Morella. En arribar-hi, les persones que s'hi apuntin podran escollir si fer una ruta de senderisme o fer una visita cultural.
 
La ruta de senderisme va des del municipi de Morella a Vallibona. Aquesta excursió s'inicia pel camí que va a la Casa Rural de la Font d'en Torres.

27 d'octubre de 2017

Posposades les accions de presentació del Banc de Terres comarcal a Alforja i les Borges del Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Alforja i de les Borges del Camp han decidit posposar els actes de presentació del Banc de Terres comarcal que s'havien previst per avui divendres 27 d'octubre i demà dissabte 28 d'octubre, respectivament.

Registres del 31 al 40 de 851
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 86 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773