Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Dades ajuts individuals de menajdor escolar

6 de setembre de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 3.966.751 euros en ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2022-23

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 4.810 ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2022 – 2023, un 7,4 % més que el curs anterior En aquest inici de curs 2022-23, el Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 4.810 beques de menjador, un 73,5 % de les 6.542 sol·licituds presentades. Cal destacar, encara, en queden pendents de valoració per manca de documentació i, al llarg del curs, n'hi haurà més en fora de termini i per causes sobrevingudes.


CPNL cursos de tots els nivells

5 de setembre de 2022

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 1.300 cursos de català pel setembre

El període d'inscripció serà entre el 12 i el 16 de setembre i les proves de col·locació prèvies es poden sol·licitar fins al 26 de juliol i entre el 5 i el 9 de setembre Com a novetat, hi haurà cursos del nivell C2 tant de durada anual com semestral El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix més de 1.300 cursos de català pel setembre del 2022, de tots els nivells.


Suport de la Diputació

5 de setembre de 2022

La Diputació de Tarragona subvenciona l'adquisició d'una nova furgoneta de transport adaptat

El Consell Comarcal del Baix Camp ha adquirit una nova furgoneta per a la realització del servei de transport adaptat que realitza l'ens comarcal. Aquest servei transporta diàriament persones amb mobilitat reduïda fins a centres d'educació especial o centres especials de treball. Aquesta furgoneta s'ha pogut adquirir gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de Tarragona en base al conveni marc de col·laboració entre ambdues Institucions, amb un ajut de Diputació de 30.

5 de setembre de 2022

El Consell Comarcal incorpora tauletes amb signatura biomètrica per facilitar els tràmits de Serveis Socials

El Consell Comarcal del Baix Camp ha incorporat tauletes amb signatura biomètrica als serveis socials bàsics de l'ens per tal de facilitar els tràmits a la ciutadania que per la seva situació no dominen o no tenen accés a sistemes electrònics de relació amb l'administració.


SPA refugiats Ucraïna

2 de setembre de 2022

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal ha atès a 246 persones refugiades d'Ucraïna des de l'inici de la guerra

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp ha atès a un total de 246 persones refugiades d'Ucraïna des de l'inici de la guerra. D'aquestes, 109 són menors d'edat i 137 adults. El Servei de Primera Acollida (SPA) del Consell Comarcal del Baix Camp és un servei que presta informació, orientació, assessorament i derivacions a les persones migrades que arriben als diferents municipis de la comarca.


S'obren inscripcions a la trobada de joves comarcal

31 d'agost de 2022

S'obren inscripcions de la I Trobada de Joves del Baix Camp

S'ha obert el període d'inscripcions per assistir a la primera trobada que tindrà lloc el pròxim 17 de setembre a Castellvell del Camp L'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració l'Ajuntament de Castellvell, Icària cooperativa i la cooperativa la Bastida conjuntament organitzen la I Trobada de Joves del Baix Camp.


Recomanacions nou curs escolar i tornada a la rutina

30 d'agost de 2022

Recomanacions per encarar el nou curs escolar i la tornada a la rutina

Després de les vacances d'estiu, toca tornar a la rutina i reincorporar-se a la feina o iniciar un nou curs escolar. El mes de setembre és una època de l'any marcada per les compres de material escolar i també implica plantejar-se nous projectes, com ara apuntar-se a algun esport, anar a classes d'idiomes, crear nous hàbits, etc.


Nous cursos i tallers de producte agroalimentari local

25 d'agost de 2022

La Xarxa de Suport i Impuls del Producte Agroalimentari Local ofereix nous cursos i tallers sobre agroecologia

Un dels objectius de la Xarxa de Suport i Impuls del Producte Agroalimentari Local del Consell Comarcal del Baix Camp és la sensibilització de la població a través de campanyes formatives. Ofereixen activitats i tallers en matèria de sostenibilitat, agrocultura, producció de proximitat i ecològica i emprenedoria agrària.


Quadre 'La Masia' de Joan Miró

24 d'agost de 2022

Se celebra el centenari del quadre de ‘La Masia' de Mont-roig del Camp de Joan Miró

El quadre 'La Masia' de l'artista català Joan Miró celebra 100 anys de la seva creació inspirada amb el paisatge de Mont-roig i de la comarca del Baix Camp L'origen de l'artista Joan Miró, tot i ser nascut a Barcelona sempre es va sentir molt vinculat a la comarca del Baix Camp durant les seves estades estiuenques, on va conrear les seves primeres obres sobre un cavallet amb vistes privilegiades al Mas Miró, a Mont-roig del Camp, a la vegada que alimentava la seva creativitat i curiositat ...


I Trobada de Joves del Baix Camp

18 d'agost de 2022

Arriba la I Trobada de Joves del Baix Camp a Castellvell del Camp

La trobada es durà a terme el pròxim 17 de setembre i hi pot participar qualsevol persona jove de la comarca. L'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració l'Ajuntament de Castellvell organitzen la I Trobada de Joves del Baix Camp. Aquesta es durà a terme el pròxim 17 de setembre a Castellvell del Camp i hi pot participar qualsevol persona jove de la comarca.

Registres del 31 al 40 de 1497
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 150 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773