Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Un moment de la sessió adreçada als electes locals del Baix Camp

28 de juny de 2018

Formació als electes locals per afrontar el darrer any de mandat

El Consell Comarcal del Baix Camp va acollir el passat 26 de juny de 2018 una activitat organitzada per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) especialment adreçada als electes locals per tal de reflexionar sobre com afrontar el darrer any de mandat, ja que al maig de 2019 hi haurà eleccions municipals que renovaran tots els ajuntaments del país i les administracions supramunicipals (diputacions i consells comarcals).


Imatge de l'Arbolí Trail de 2017

27 de juny de 2018

Diumenge, 1 de juliol, arriba l'Arbolí Trail

El proper diumenge, 1 de juliol, l'Arbolí acollirà una prova de muntanya (l'Arbolí Trail) que consta de dues curses i d'una caminada popular. La trail és una prova competitiva que puntua pel Circuit de Curses de Trail de Tarragona Nord i pel circuit de l'empresa especialitzada Tretzesports, que organitza la prova amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arbolí, d'entitats veïnals i un grup de gent del poble.


Imatge per fomentar la donació de sang

26 de juny de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang del mes de juliol de 2018 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dilluns, 2 de juliol de 2018 a Alforja: Sala de cultura (C/de la font, s/n), de les 18.30 a les 21:30 hores.
• Dimecres, 4 de juliol de 2018 a l'Aleixar: Aulari extern amb pujada piscina (C/Marià Manent) de les 18:30 a les 21:30 hores.


Participants de la 9ª tribada de serveis sociodeucatius del Baix Camp

25 de juny de 2018

Un total de 116 infants en la 9a trobada de serveis socioeducatius del Baix Camp

Un total de 116 infants, acompanyats de 19 tècnics, de diferents municipis de la comarca van participar el passat dilluns 25 de juny de 2018 en la 9a Trobada de Serveis d'Atenció Diürna dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
Tres autobusos van recollir els nens i nenes per diferents municipis i els van portar fins a Prades, municipi on van caminar fins a la roca foradada i on van fer diferents jocs cooperatius i de relació amb l'entorn.


Imatge de l'exposició

22 de juny de 2018

“Vinyetes: història del còmic en català” acaba el seu recorregut a Reus i volta per la comarca

Després d'itinerar per diversos centres educatius de Reus ¬–el Col·legi Sant Josep, l'IES Salvador Vilaseca, el Col·legi Pare Manyanet, el Col·legi Francès i l'IES Gaudí– l'exposició “Vinyetes: història del còmic en català” començarà un circuit per la comarca. Tot i que ja ha estat a les Borges, la Selva, Riudecanyes i Cambrils, ara arriba a Montbrió del Camp, Vinyols, Prades i Riudoms.


Moment en que la consellera comarcal, Beatriz Mayordomo, es dirigia als participants

21 de juny de 2018

El programa Treball i Formació ha donat suport a 21 municipis de la comarca

Avui 21 de juny de 2018 ha finalitzat la contractació de 11 persones participants del programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Baix Camp, i 5 més finalitzaran a principis de juliol, les quals han realitzat durant 6 mesos accions de suport a 21 municipis de la comarca en les tasques de manteniment i millora d'espais de recollida de residus municipals que gestiona l'ens comarcal.


Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 19 de juny de 2018

20 de juny de 2018

El Ple aprova l'inici de l'expedient de contractació de les obres de millora de l'EDAR de Cambrils

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del passat 19 de juny va aprovar, per unanimitat de totes les forces polítiques, representades l'aprovació de l'inici de l'expedient de contractació de les obres de millora de l'estació depuradora d'aigües residuals (EDAR) de Cambrils, una actuació llargament reivindicada pel municipi i per l'ens comarcal com a entitat responsable de la gestió del sanejament al Baix Camp.


Guanyadores i guanyadors del Campionat de Jocs de Taula i Bitlles

19 de juny de 2018

El Consell de la Gent Gran lliura els premis del campionat de jocs de taula i bitlles

L'assemblea del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del passat 19 de juny va servir per a fer balanç de les activitats realitzades fins ara i encarar l'últim trimestre de l'any un cop finalitzi l'estiu. A més, es va aprofitar per lliurar els premis del Campionat de jocs de taula i bitlles que s'organitza cada any, i en el que han participat 126 persones d'una dotzena d'associacions de gent gran de la comarca.


Revetlles amb precaució

18 de juny de 2018

Revetlles amb precaució. Recomanacions per la celebració de la nit de Sant Joan

La Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya inicia la campanya “Revetlles amb precaució” amb l'objectiu de fer difusió del missatge de precaució i seguretat a la població per tal de minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic, riscos davant dels quals som vulnerables les persones i el medi natural.


El Servei Local de Català de Cambrils celebra 25 anys

18 de juny de 2018

El Servei Local de Català de Cambrils celebra els 25 anys amb un passeig per la història de l'escola a Catalunya i un concert de la coral Canta amb el Cor

El Servei Local de Català de Cambrils celebra els 25 anys amb un passeig per la història de l'escola a Catalunya i un concert de la coral Canta amb el Cor
 
L'Ajuntament de Cambrils va obsequiar el SLC amb un diploma de reconeixement de la seva tasca a favor de la llengua
 
El divendres 15 de juny el Servei Local de Català de Cambrils (SLC) va celebrar els 25 anys d'activitat al municipi coincidint amb la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua.

Registres del 31 al 40 de 915
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 92 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773