Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Voluntariat per la llenga CNL

29 d'abril de 2022

El CNL de Reus necessita voluntaris per la llengua

Poden triar de participar-hi presencialment o de forma virtual Coincidint amb l'inici dels cursos de català del tercer trimestre, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus fa una crida per incorporar voluntaris al Voluntariat per la llengua (VxL) que resideixin al Baix Camp, especialment a Reus, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant. Les persones interessades poden adreçar-se al 634 740 079 o a vxl.reus@cpnl.cat.


Resultats del ple ordinari del dimarts 26 d'abril

28 d'abril de 2022

El ple del Consell Comarcal aprova per unanimitat el Protocol Comarcal d'actuació davant les violències de gènere

- 14 punts de l'ordre del dia del ple del passat dimarts es van aprovar per unanimitat de tots els grups polítics. - La formació política AMUNT – CUP es va abstenir en 4 punts i va votar en contra en un de l'ordre del dia.


Hip Hop ROCK THE STAGE

28 d'abril de 2022

Reus acollirà el 4t Campionat de Hip Hop ROCK THE STAGE

Els dies 30 d'abril i 1 de maig de 2021, el Pavelló Olímpic Municipal tornarà a ser la seu del 4t Campionat de Danses Urbanes i Hip Hop Ciutat de Reus, una competició coreogràfica que comptarà amb un jurat internacional de renom. El certamen estarà organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus.


26A

26 d'abril de 2022

26A: Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica

El 26 d'abril es commemora el Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica. Origen El dia de la visibilitat lèsbica es commemora cada 26 d'abril des del 2008 a Catalunya i a escala internacional. És una data que va ser impulsada arran de les accions i moviments del col·lectiu LGTBIQ+ amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar sobre la lluita pels drets humans de la població lèsbica que pateixen diàriament una doble discriminació per raó de gènere i d'orientació sexual.


Sessió del ple ordinària 26.04

25 d'abril de 2022

Dimarts 26 d'abril, sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal

El pròxim dimarts, 26 d'abril, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, a les 18 hores. La sessió serà presencial a la Sala de Plens i es podrà seguir a través del canal de YouTube: Consell Comarcal del Baix Camp.  La sessió tindrà el següent ordre del dia: 1. Ple (1/2022-19M19/23) Informe de Presidència. Assumptes de la Comissió Informativa de Règim Interior.


Activitats de Sant Jordi CNL de Reus

22 d'abril de 2022

El CNL de l'Àrea de Reus organitza o participa en activitats diverses amb motiu de Sant Jordi 

Per celebrar Sant Jordi, aquest any 2022 el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa prop d'un centenar de propostes com exposicions del programa Voluntariat per la Llengua ("Quan parles fas màgia"), concursos, lectura de poemes, sessions de conversa per destacar els autors literaris de l'any... També difon a les xarxes socials un gif relacionat amb la llista de cançons en català "Històries i costums" publicada al perfil corporatiu de Spotify.


Diada de Sant Jordi

22 d'abril de 2022

El Consell Comarcal us desitja una bona diada de Sant Jordi 2022

Sant Jordi és la Diada que omple els pobles i les ciutats de llibres i roses. La tradicional festa té diversos components culturals, reivindicatius i comercials, esdevé una celebració cabdal del calendari festiu del país.  El Consell Comarcal desitja que tingueu una bona diada de Sant Jordi entre llibres, roses i les persones que estimeu.


Vídeo promoció Campviu

20 d'abril de 2022

Nou vídeo de Campviu, Banc de Terres, Recursos Agraris i Mercat de la Pagesia

El vídeo vol donar a conèixer les iniciatives.  El nou vídeo promocional de Campviu, Banc de Terres, Recursos Agraris i Mercat de la Pagesia vol donar a conèixer les iniciatives creades des del Consell Comarcal del Baix Camp.


Recomanacions Muntanyes Costa Daurada

12 d'abril de 2022

Recomanacions per viure i respectar les muntanyes del Baix Camp aquesta Setmana Santa

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp dona un seguit de consells per dur a terme un turisme de qualitat. Des de Muntanyes de la Costa Daurada i l'àrea de Turisme del Consell Comarcal, volem explicar un seguit de consells per poder posar-los en pràctica aquestes vacances de Setmana Santa.


18è Campionat de Jocs de taula

11 d'abril de 2022

Comença el 18è Campionat de Jocs de taula i de bitlles organitzat pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran

La trobada es va dur a terme a l'Argentera i hi van participar 22 parelles de diferents associacions de la comarca. Aquest dijous, 7 d'abril, ha començat el 18è Campionat de Jocs de taula i de bitlles a l'Argentera. El certamen, organitzat pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp de manera anual, s'organitza en tres jornades que tindran lloc al llarg del mes d'abril i es caracteritza pel gran nombre d'associacions hi participen.

Registres del 31 al 40 de 1443
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 145 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773