Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Recomanacions de l'Agència de Consum

25 de novembre de 2019

Recomanacions a l'hora de comprar durant el Black Friday

La tradició anglosaxona del divendres negre, més conegut com a 'Black Friday', anima cada vegada més als compradors del nostre país, sobretot després de l'augment de les compres que es fan a través d'internet.


Pantà de Foix

25 de novembre de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una nova sortida al pantà de Foix

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza, per diumenge 1 de desembre de 2019, una nova sortida de la temporada del “Baix Camp i tu... a peu”. L'excursió recorrerà el pantà de Foix.
 
El recorregut comença al municipi de l'Arboç, davant de l'edifici anomenat Giralda. Es continuarà direcció Clariana on s'esmorzarà al peu de l'església de Montserrat. La ruta continua direcció la font d'Horta i es segueix el camí que baixa direcció el pantà de Foix.


Forestal Catalana visita el Centre de Gestió de Residus del Baix Camp

22 de novembre de 2019

Forestal Catalana visita el Centre de Gestió de Residus del Baix Camp

Gabriel Esquius, conseller delegat de Forestal Catalana, conjuntament amb altres persones tècniques d'aquesta entitat, han visitat el Centre Comarcal de Gestió de Residus del Baix Camp per conèixer el funcionament de les dues plantes de tractament que s'hi integren i estudiar sinèrgies entre ambdues administracions.


Parelles lingüístiques del Baix Camp

22 de novembre de 2019

Parelles lingüístiques i alumnat descobreixen l'origen de l'Hospitalet de l'Infant

El passat dimarts 19 de novembre a la tarda el CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura va organitzar dues visites guiades gratuïtes a l'hospital del Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant adreçades a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (Vxl) i a l'alumnat dels cursos de català d'aquest municipi.


Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

21 de novembre de 2019

El Consell Comarcal commemora el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb diversos actes

En el marc del Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, el Consell Comarcal del Baix Camp s'ha adherit al manifest unitari que ha estat acordat un any més per les entitats municipalistes (ACM i FMC), la Generalitat, les quatre diputacions catalanes i l'Ajuntament de Barcelona.
 
Per aquest motiu ha preparat un programa d'activitats conjuntament amb el Consell de Dones del Baix Camp.


25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

20 de novembre de 2019

El Consell Comarcal s'adhereix al Manifest unitari per a l'eliminació de la violència envers les dones

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Camp del 19 de novembre de 2019 va aprovar l'adhesió al manifest unitari per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, i ha estat acordat per les entitats municipalistes (ACM i FMC), la Generalitat, les quatre diputacions catalanes i l'Ajuntament de Barcelona.


Alumnes del curs de Montbrió del Camp

15 de novembre de 2019

Acaba el curs de català inicial a Montbrió del Camp

El passat dimecres 13 de novembre va acabar a Montbrió del Camp el curs de català de nivell inicial que han programat el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus, per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, i el Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp.


Centre Comarcal del Gestió de Residus del Baix Camp

14 de novembre de 2019

El Consell Comarcal demana al PUOSC 451.000 euros per millorar el Centre de Gestió de Residus

El Consell Comarcal del Baix Camp ha demanat al PUOSC la realització de dos projectes de millora del Centre Comarcal de Gestió de Residus per valor de 451.133,03 euros, per facilitar la sortida del compost produït procedent de la recollida selectiva dels residus i per produir estella forestal com a biomassa. El primer projecte sorgeix a partir de l'increment de la producció de compost com a conseqüència d'una major recollida selectiva de fracció orgànica.


Setmana Europea de la Prevenció de Residus

13 de novembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 16 al 24 de novembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir i prevenir la producció de residus.
 
L'entitat aposta per reduir la producció de gots de plàstic d'un sol ús i millorar la recollida selectiva de les diferents fraccions dels residus a la seu comarcal. Per aconseguir aquests objectius s'han previst diverses accions.


Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

12 de novembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp renova les persones membres del Consell de Dones

El proper dimarts 19 de novembre de 2019 a les 17h al Consell Comarcal del Baix Camp tindrà lloc l'Assemblea General del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp. L'ordre del dia incorpora punts importants com els canvis dels càrrecs, la modificació del reglament, el resum de les accions realitzades durant el 2019, propostes futures, entre d'altres.

Registres del 41 al 50 de 1002
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 101 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773