Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

No et quedis sec, tanca l'aixeta

16 d'agost de 2022

Fem un ús responsable de l'aigua

Davant l'actual situació d'escassetat hídrica, es demana a la ciutadania fer un consum responsable de l'aigua per garantir-ne el subministrament, especialment a l'estiu. L'aigua, un recurs bàsic per a la vida, pateix les conseqüències del canvi climàtic. L'escalfament global fa més variable el cicle de l'aigua, amb inundacions i sequeres més extremes i consecutives, la qual cosa dificulta fer previsions i planificar com distribuir un recurs natural que cada vegada és més escàs.


Inscripcions Mercat de la Pagesia

10 d'agost de 2022

Obertes les inscripcions per a la borsa del Mercat de la Pagesia del Baix Camp

La borsa del Mercat de la Pagesia del Baix Camp va destinada a totes aquelles persones productores que en vulguin formar part. El Consell Comarcal del Baix Camp obre les inscripcions per inscriure's a la borsa del Mercat de la Pagesia als productors/es que en vulguin formar part.


Tractament terciari a Vandellòs

9 d'agost de 2022

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha impulsat un tractament terciari a Vandellòs per a la reutilització de l'aigua

Amb el sistema implantat per Comaigua, es preveu reutilitzar 39.500 m3 anuals d'aigua L'objectiu principal és incrementar els recursos hídrics disponibles apostant per la millora de la qualitat de l'aigua de sortida de l'EDAR com a recurs alternatiu L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha impulsat un sistema de tractament terciari situat a l'estació depuradora d'aigües residuals (EDAR) de Vandellòs.


La placa 4 Espigues reconeix el nivell excel·lent en estances i equipaments i àmplia oferta de serveis

4 d'agost de 2022

Ca l'Arcadi a Alforja rep 4 Espigues com a casa de poble independent

La casa rural Ca l'Arcadi a Alforja és la primera del Baix Camp i de la marca Costa Daurada en rebre el reconeixement.  Aquest dijous 4 d'agost a la tarda, la casa rural Ca l'Arcadi a Alforja ha penjat la placa corresponent a les 4 Espigues atorgada per la Generalitat de Catalunya com a una de les màximes puntuacions dins del món del turisme rural.


No et quedis sec. Tanca l'aixeta!

2 d'agost de 2022

Fem un consum responsable de l'aigua davant l'alerta per sequera

El Consell Comarcal del Baix Camp i Comaigua, companyia gestora del cicle integral de l'aigua a la Comarca del Baix Camp, demanen la col·laboració ciutadana per fer un consum responsable de l'aigua davant la situació de sequera que afecta 8 municipis de l'àmbit de gestió de Comaigua, provocada pel descens continuat de les reserves d'aigua, lligat a la manca de pluges. L'Agència Catalana de l'Aigua ha declarat l'estat d'alerta per sequera hidrològica en altres municipis de Catalunya.


I jornada d'Habitatge Rural a la Febró

1 d'agost de 2022

Més de 50 persones assisteixen a la I jornada d'Habitatge Rural a la Febró

Les ponents van ser diferents membres de la Càtedra d'Habitatge de la URV, La Masovera i UNDOS arquitectura.  Es van tractar temes com la masoveria i l'habitatge cooperatiu com a alternatives a l'habitatge convencional.  Aquest dissabte 30 de juliol va tenir lloc la I jornada d'Habitatge Rural a la Febró, organitzada per l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp.


Logo Diputació nou 2018

29 de juliol de 2022

La Diputació de Tarragona subvenciona amb 39.900 € al Consell Comarcal per a la implementació de l'administració digital als municipis, anualitat 2021-2022

La Diputació de Tarragona ha concedit, per a l'anualitat 2021-2022, un ajut de 39.900 € al Consell Comarcal perquè aquest pugui col·laborar en la implementació de l'administració digitals als municipis. La finalitat d'aquest ajut ha estat determinar i regular la col·laboració entre els consells comarcals i la Diputació de Tarragona per implementar l'administració digital en els ens locals del Baix Penedès, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre de fins a 20.


Signatura del conveni pel Mercat de la Pagesia a Reus

26 de juliol de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp i Reus Mobilitat i Serveis signen un conveni per a la realització d'un Mercat de la Pagesia a Reus

El mercat pretén ser un aparador per a les persones productores de la comarca. Promoure la producció agrària de qualitat i de proximitat.    La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M.


Consells de consum Roaming

25 de juliol de 2022

Recomanacions per fer ús del Roaming

Què és el Roaming? Ens trobem en plena temporada d'estiu, un dels moments de l'any on s'acostumen a fer més vacances i viatges a l'estranger. Una de les compilacions que se solen trobar al travessar fronteres és el canvi de polítiques i tarifes que ofereixen les línies telefòniques depenent de la teva ubicació.


I Jornada d'Habitatge Rural

22 de juliol de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza la I jornada d'Habitatge Rural a la Febró

La jornada constarà d'un seguit de ponències per part de membres d'associacions d'habitatge. La I jornada d'Habitatge Rural tindrà lloc el dissabte 30 de juliol de 10 a 14 h a la Sala municipal de la Febró. L'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp organitza el pròxim 30 de juliol al matí la primera jornada d'Habitatge Rural a la Febró.

Registres del 41 al 50 de 1497
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 150 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773