Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Auca de la campanya "Per Nadal, consum local"

7 de desembre de 2020

L'Oficina de Consum promou el consum local per Nadal

L'Oficina de Consum de Reus i el Baix Camp s'adhereix a la campanya de l'Agència Catalana del Consum (ACC), Per Nadal, consum local, per fomentar la compra i la contractació en establiments de proximitat i el consum de productes i serveis locals. Aquesta iniciativa compta també amb el suport de la Direcció General de Comerç. La campanya, que durarà fins la primera setmana de gener de 2021, inclou l'edició de 52.000 cartells i 10.


Campanya "I tu, jugues en català?"

1 de desembre de 2020

Establiments dels Baix Camp on es poden comprar jocs en català

Novament es posa en marxa la campanya “I tu, jugues en català?”, impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística, amb l'objectiu de fomentar l'ús del català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes.


Campanya per fomentar la donació de sang

30 de novembre de 2020

Calendari de donacions de sang per al mes de desembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les properes dates de donació de sang del mes de desembre de 2020 al Baix Camp. Divendres 11 de desembre a Les Borges del Camp: Centre Cívic Can Serè, Baix, 7. De 16.30h a 20.30h. Apunta't per donar sang en aquest enllaç.


Joves amb Talent

25 de novembre de 2020

El Consell obre la inscripció al nou curs d'Agricultura Regenerativa

Després de l'èxit dels anys anteriors, el programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp, creat per impulsar projectes sostenibles al medi rural i fer tornar el jovent als municipis d'interior, ofereix un nou curs integral d'Agricultura Regenerativa per acompanyar i impulsar les iniciatives emprenedores de les persones participants. Les sessions formatives es realitzen a diversos pobles de la comarca, durant el cap de setmana en horari de matí i tarda.


Persones treballadores del Pla d'Ocupació del Baix Camp 2020

24 de novembre de 2020

El Pla d'Ocupació del Baix Camp millora entorns naturals de la comarca

El Pla d'Ocupació del Baix Camp, que compta amb el suport i la col·laboració del Consell Comarcal, s'emmarca en els Plans d'Ocupació que la Diputació de Tarragona impulsa de forma anual en col·laboració amb els 10 consells comarcals. L'objectiu és impulsar el mercat laboral, a la vegada que es conserven i milloren els entorns naturals segons les necessitats del territori.


Imatge d'arxiu

23 de novembre de 2020

El Consell Comarcal treballa en un Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Camp

El Consell Comarcal treballa en un Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Camp per fer front a l'impacte de la COVID-19 a la comarca. Dins del procés d'elaboració del pla, l'ens ha iniciat sessions telemàtiques amb agents del territori per participar en la diagnosi, els informes de la qual posa a l'abast de la ciutadania des d'aquesta pàgina web del Consell.


Imatge d'arxiu

23 de novembre de 2020

Recomanacions de Consum per al Black Friday

Amb l'arribada d'un nou Black Friday aquest 27 de novembre, on ja fa dies que hi ha publicitat sobre descomptes tant en botigues presencials com a Internet, l'Agència Catalana del Consum i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp recomanen a la ciutadania que, en cas de fer compres durant aquest dia i mentre durin les rebaixes, sigui de forma responsable i meditada per evitar compres impulsives. Enguany, el lema de Consum és: Aquest Black Friday, compra amb el cap.


Imatge d'arxiu

20 de novembre de 2020

Comença la campanya “Amb SECOMSA cap a la SOSTENIBILITAT”

En el marc de la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2020, Secomsa ha organitzat la campanya Amb SECOMSA cap a la SOSTENIBILITAT, destinada als comerços i a les petites empreses del territori amb l'objectiu d'ajudar-los a adoptar bones pràctiques, per tal de ser més sostenibles i fer una millor gestió dels residus. Les inscripcions es poden realitzar fins al proper dilluns 30 de novembre i les persones participants obtindran un distintiu d'empresa col•laboradora.


Setmana Europea de la Prevenció de Residus

18 de novembre de 2020

Nova edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El Consell Comarcal del Baix Camp dona el seu suport a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que aquest any se celebra del 21 al 29 de novembre. La iniciativa té per objectiu organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus durant una setmana i arreu d'Europa. Les fites principals del projecte són: Donar a conèixer estratègies de reducció de residus, així com la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.


Imatge d'arxiu

17 de novembre de 2020

El Consell s'adhereix al Dia Internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones, que té lloc cada 25 de novembre des de l'assassinat de tres activistes polítiques, les germanes Mirabal, fa 60 anys. El Manifest unitari al qual se suma el Consell destaca que “el nombre de trucades i atencions s'ha vist incrementat en xifres tristament històriques”.

Registres del 41 al 50 de 1200
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 120 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773