Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Recomanacions Black Friday

23 de novembre de 2021

Recomanacions de Consum pel Black Friday

Des de l'Oficina Comarcal del Consum del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum es fa una crida a la ciutadania per informar sobre un seguit de recomanacions vinculades a les compres durant el període de rebaixes del Black Friday. Una jornada de descomptes, tant en botigues presencials com a Internet, que se celebra el 26 de novembre, però que la seva aplicació s'amplia als dies anteriors i posteriors de la data en qüestió.


Cartell 25N

23 de novembre de 2021

RESUM D'ACTIVITATS DEL 25N AL BAIX CAMP


Trobada de Joves amb Talent a La Febró

22 de novembre de 2021

Una vintena de persones participen en una sortida del programa Joves amb Talent

La sessió estava dirigida als participants de totes les edicions del programa Joves amb Talent, organitzat per l'Àrea de Joventut i el Banc de Terres i Recursos Agraris del Consell Comarcal del Baix Camp. Aquest diumenge al matí una vintena de persones van assistir en una trobada a La Febró per dur a terme una sortida etnobotànica de reconeixement de flora silvestre comestible i, posteriorment, un taller de cuina amb plantes comestibles.


20n

20 de novembre de 2021

El Consell Comarcal se suma al dia mundial per la Memòria Trans

El 20 de novembre és el dia internacional de la memòria Trans. El dia internacional de la Memòria Trans és el dia que mundialment es dedica a la memòria d'aquelles persones que han estat assassinades, víctimes de la transfòbia, l'odi i la por cap a les persones transgènere i de gènere no convencional. Així com recordar la violència que continua patint la comunitat transgènere ara com ara.


Certificat Starlight

19 de novembre de 2021

Cinc municipis del Baix Camp obtenen el segell Destinació Turística Starlight

Un segell que reconeix la foscor del cel a la nit, la seva oferta turística associada i la potència. Aquest divendres, cinc municipis del Baix Camp: Prades, L'Albiol, Arbolí, Capafonts i La Febró han rebut el segell Destinació Turística Starlight per part de la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà. La presidenta del Consell Comarcal, Rosa Maria Abelló i la vicepresidenta i també alcaldessa de Prades, Lídia Bargas han assistit a l'acte.


Recomanacions per fer compres online

17 de novembre de 2021

Recomanacions de l'Agència Catalana de Consum per fer compres en línia

S'acosta el Black Friday, que enguany cau el dia 26 de novembre del 2021, i l'Oficina de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum fan ressò de les principals recomanacions a l'hora de realitzar compres i contactes per internet. Compreu preferiblement en llocs web que ja conegueu o dels quals en tingueu bones referències. Verifiqueu que la pàgina contingui la identitat de l'empresa venedora i dades de contacte.


El CPNL amplia l’oferta de cursos presencials per fomentar l’ús oral del català

16 de novembre de 2021

El CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura amplia l'oferta de cursos presencials de català

Les proves de col·locació es poden sol·licitar fins al 10 de desembre.  El CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura oferirà cursos a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset, i n'hi haurà de presencials de nivell Inicial, Bàsic, Elemental i per primer cop des de la pandèmia d'Intermedi 1 i de Suficiència 1. També es podran continuar fent en línia cursos de tots els nivells.


Acord dels Plans d'Ocupació Comarcals al Palau de la Diputació de Tarragona

15 de novembre de 2021

Nou Pla d'Ocupació entre la Diputació i el Consell Comarcal

Torna una nova edició dels Plans d'Ocupació Comarcals per frenar el despoblament dels entorns naturals i urbans, i fomentar l'ocupació, oferint 50 llocs de feina en diferents comarques. Pròximament, es posarà en marxa al Baix Camp un nou Pla d'Ocupació impulsat per la Diputació en col·laboració amb el Consell Comarcal. En aquesta edició, les actuacions aniran destinades a municipis que tinguin o estiguin situats al costat d'espais naturals protegits.


Reobertura de l'oci nocturn

12 de novembre de 2021

Recomanacions de consum a bars i restaurants arran de la reobertura de l'oci nocturn

Arran de la recent reobertura de l'oci nocturn, els establiments com ara els bars i restaurants estan tenint més incidència. A causa d'aquest increment de la clientela i del consum en la restauració i l'oci, i l'Oficina de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum fan ressò de les principals recomanacions a l'hora de consumir de forma segura i responsable als bars i restaurants.


La presidenta Rosa Maria Abelló a l'ACA

12 de novembre de 2021

La presidenta del Consell Comarcal es reuneix amb el director de l'ACA

La presidenta Rosa Maria Abelló ha mostrat la total predisposició de la institució que presideix per treballar de manera conjunta. Aquest dijous 11 de novembre s'ha dut a terme una reunió a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) situada a Barcelona entre la presidenta del Consell Comarcal, Rosa Maria Abelló, i el director de l'ACA, Samuel Reyes.

Registres del 41 al 50 de 1363
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 137 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773