Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Dades Servei Primera Acollida 2021

7 d'abril de 2022

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal crea un servei addicional per atendre a les persones afectes per la Guerra d'Ucraïna

El SPA del Consell Comarcal del Baix Camp presta informació, orientació i assessorament bàsica a les persones migrades que arriben a la comarca. Davant l'excepcionalitat de la situació que estem vivint per la Guerra d'Ucraïna el SPA ha habilitat un correu especial per atendre totes les peticions.


Miniatura consum transport aeri

5 d'abril de 2022

Recomanacions contractació de transport aeri

Ara que s'acosten les vacances de Setmana Santa i sol haver-hi una pujada en el nombre de viatges i de contractacions de transport, des del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum de la Generalitat de Catalunya, us volem recordar a les persones consumidores els vostres drets a l'hora de contractar serveis de transport aeri i gestionar situacions de retard, a través d'un seguit de consells pràctics: Recomanacions per contractar transport aeri El preu dels ...


31M Dia Internacional de la Visibilitat Trans*

31 de març de 2022

31M: Dia Internacional de la Visibilitat Trans*

L'àrea d'Igualtat del Consell Comarcal reivindica el dia Internacional per la Visibilitat Trans. El 31 de març és el dia Internacional de la Visibilitat Transgènere. Aquesta jornada està dedicada a la celebració de les persones trans* i a promoure la sensibilitat del conjunt de la societat contra la seva discriminació arreu del món.


IV Cursa de Comaigua

30 de març de 2022

Més de 340 persones participen a la IV Cursa Comaigua Cambrils

Comaigua ha recuperat aquesta cursa popular marcada en el calendari esportiu anual del Baix Camp. Comaigua, companyia referent en la gestió del cicle de l'aigua i de serveis mediambientals al Baix Camp, constituïda pel Consell Comarcal del Baix Camp i Sorea, ha celebrat aquest diumenge, 27 de març, la 4a edició de “La cursa Comaigua” a Cambrils.


Trobada de les ADF a Almoster

28 de març de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza una jornada de treball amb les ADF de la comarca

El principal objectiu de la trobada ha estat compartir inquietuds entre les ADF existents i crear sinergies per treballar coordinadament. El Consell Comarcal del Baix Camp ha dut a terme, aquest dissabte 26 de març, una jornada de treball amb diferents ADF de la comarca al teatre d'Almoster. Inicialment, s'havia de fer al Parc de l'Aubareda del mateix municipi, però a causa de les condicions meteorològiques s'ha canviat la localització.


Últims dies: Inscripcions Tornajornal i saber fer 2022

25 de març de 2022

Últims dies per apuntar-se a la convocatòria ‘Tornajornal i Saber fer' d'enguany

El programa va destinat a persones agricultores i ramaderes amb propostes d'emprenedoria rural. El projecte “Tornajornal i saber fer 2022”, és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp i està destinat a persones agricultores i ramaderes amb propostes d'emprenedoria rural.


Resum dades 2021

24 de març de 2022

El Servei Laboral per a Persones amb Discapacitat Psíquica del Baix Camp tanca el 2021 amb 87 persones ateses

Durant l'any el servei del Consell Comarcal ha dut a terme 10 convenis de pràctiques no laborals i 21 contractes laborals.


Let's Clean Up 2022

22 de març de 2022

Inscripcions per a la 9a edició de Let's Clean Up Europe

La campanya d'enguany, es realitzarà entre el 6 i el 8 de maig de 2022, a escala europea i cada municipi, entitat o escola pot inscriure la teva acció a través de l'Agència de Residus de Catalunya.


Dia Mundial de la Poesia

18 de març de 2022

El CNL de l'Àrea de Reus celebra el Dia Mundial de la Poesia

Alumnat de Reus i també de Cambrils, el Priorat i l'Hospitalet de l'Infant participarà en diverses activitats amb motiu d'aquesta diada. Un any més, l'alumnat del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura commemorarà el Dia Mundial de la Poesia, que se celebra el 21 de març.


Protecció dades personals

17 de març de 2022

Recomanacions per tenir cura de les dades personals

Cada dia ens veiem més exposats a donar les nostres dades personals en l'exercici de qualsevol tipus de tràmit. És per això que hem de parar especial atenció sobre quina informació donem i assegurar-nos de l'ús que se'n farà.

Registres del 41 al 50 de 1443
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 145 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773