Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Seu del Consell Comarcal del Baix Camp

8 de juliol de 2021

Convocat el Ple del 13 de juliol per a fer el relleu en la Presidència del Consell Comarcal

El proper 13 de juliol, a les 19.30h, tindrà lloc el Ple extraordinari convocat per fer el relleu en la Presidència del Consell Comarcal del Baix Camp. Segons l'acord de legislatura subscrit entre les dues forces polítiques majoritàries al Consell Comarcal del Baix Camp, ERC-AM i JUNTS, la Presidència que fins ara ocupava Joaquim Calatayud Casals (JUNTS) passarà a estar ocupada per Rosa M. Abelló Borràs (ERC-AM) fins al final de la legislatura en 2023.


Frame inicial video

7 de juliol de 2021

Joventut difon el videoclip d'estiu "Joves insensats" a Tarragona per canviar la imatge de la gent jove durant la pandèmia

Els serveis de joventut dels consells comarcals de l'Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès i la coordinació territorial de Joventut a Tarragona han presentat aquest matí el videoclip “Joves insensats”, que pretén fer arribar l'experiència de joves de diferents poblacions de la demarcació durant el confinament per la pandèmia de Covid-19 i canviar-ne la percepció pública.


Imatge taula

6 de juliol de 2021

S'obren les inscripcions i les proves de nivell pels cursos de setembre

El Servei Comarcal de Català del Baix Camp i el Consorci per a la Normalització Lingüística obren el període d'inscripció pels propers cursos de setembre: Inscripció preferent (alumnes de l'últim any): del 6 al 10 de setembre Inscripció general: del 13 al 15 de setembre Per altra banda, a partir del dia 5 de juliol i fins al 15 de setembre ja es poden sol·licitar les proves de nivell mitjançant el següent enllaç del web del Consorci per a la Normalització ...


Cine

5 de juliol de 2021

El Cicle de Cinema Infantil en Català torna a Reus gràcies a La Fira Centre Comercial

El Cicle de Cinema Infantil en Català torna amb força a Reus de la mà de La Fira Centre Comercial. De l'1 de juliol i fins al 30 de setembre, la població de Reus i rodalia tindrà l'oportunitat de poder veure 14 títols en català a un preu per a tots els públics, 2 €, als Cines Axion, ubicats a l'interior del Centre Comercial que organitza el cicle.


Hola

5 de juliol de 2021

Viu la màgia de l'estiu amb una parella lingüística del Voluntariat per la llengua!

Les vacances i l'estiu en general són períodes ideals per tenir noves experiències i conèixer llocs, cultures i persones diferents. Una manera de fer-ho és participar en el Voluntariat per la llengua (VxL), que manté oberta la inscripció per a voluntaris i aprenents i la formació de noves parelles lingüístiques durant tot l'any. A més, la modalitat virtual del programa permet fer les converses per practicar el català des de qualsevol lloc i en qualsevol moment per videoconferència.


Foto

30 de juny de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova el Programa d'Actuació Comarcal per al període 2021-2024

El Programa d'Actuació Comarcal 2021-2024 recull els serveis que pot prestar la comarca, havent estructurat el seu contingut a partir de 3 grans àmbits: serveis a la ciutadania, serveis als municipis i organització interna. El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat el Programa d'Actuació Comarcal (PAC) amb la vigència referida al període 2021-2024.


Logo subvencions Dipta

30 de juny de 2021

La Diputació de Tarragona subvenciona amb 31.500 € al Consell Comarcal per a la implementació de la plataforma de serveis digitals ACTIO als municipis, anualitat 2020

La Diputació de Tarragona ha concedit, per a l'anualitat 2020, un ajut de 31.500 € al Consell Comarcal perquè aquest pugui col·laborar en la implementació de la plataforma de serveis digitals ACTIO als municipis.


orgull2

28 de juny de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull Lèsbic, Gai, Trans, Bisexual, Intersexual i Queer (LGTBIQ+). L'Institut Català de les Dones i el Govern de la Generalitat de Catalunya han fet arribar el Manifest en motiu del 28 de juny de 2021, Dia per l'Alliberament LGTBIQ+ als diferents ajuntaments del territori.


Imatge de la corporació comarcal en finalitzar l'últim Ple presidit per Joaquim Calatayud

24 de juny de 2021

El president del Consell Comarcal s'acomiada

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, visiblement emocionat, s'ha acomiadat dels consellers i conselleres comarcals en el Ple celebrat el passat dimarts, 22 de juny, ja que en virtut dels pactes de govern entre les forces majoritàries a l'ens comarcal, el proper mes de juliol s'ha de fer el canvi en la Presidència.


Curs

23 de juny de 2021

El Servei Comarcal de Català del Baix Camp imparteix una nova edició del seminari de llenguatge no sexista

Aquest mes de juny, el Servei Comarcal de Català ha ofert un seminari web de llenguatge no sexista a personal del Consell Comarcal del Baix Camp i d'alguns ajuntaments de la comarca, com el de Duesaigües, el de Mont-roig del Camp o el de Riudoms.

Registres del 41 al 50 de 1283
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 129 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773