Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

El president del Consell Comarcal del Baix Camp en una de les Trobades de Corals

5 de juny de 2019

Dissabte 8 de juny, IV Trobada de Corals a la Selva del Camp

Després de l'èxit aconseguit en les edicions passades en les Trobades de Corals, el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp ha organitzat la IV Trobada en la que la que participaran un total de 218 persones de 9 corals diferents. L'activitat tindrà lloc el dissabte, 8 de juny, a les 17 hores, a l'església de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp. Les agrupacions corals que participaran són les següents:
 
• Coral Dolça Catalunya de Riudoms.


Imatge amb motiu de l'Any Brossa

4 de juny de 2019

El CNL de l'Àrea de Reus se suma a l'Any Brossa

El Centre de Normalització Lingüística de Reus (CNL) es bolca entre maig i juliol en la commemoració de l'Any Brossa. Per donar a conèixer la figura i l'obra d'aquest poeta avantguardista, els alumnes poden veure al Mas Vilanova, seu del CNL, una petita exposició de poemes visuals, entre els quals hi ha una desena de reproduccions de diversos poemes objecte.


Cartell PUOSC

3 de juny de 2019

Torna el PUOSC per noves inversions municipals i comarcals

El Govern de la Generalitat ha donat llum verda a una nova convocatòria del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) corresponent als anys 2020-2024, dotada amb 250 milions d'euros destinats a cobrir les necessitats inversores del món local, és a dir municipis i comarques.


Passeig popular de gossos a Cambrils

3 de juny de 2019

Passeig popular de gossos a Cambrils per conscienciar sobre la importància del civisme

El passat diumenge 2 de juny va tenir lloc a Cambrils la primera passejada de gossos per conscienciar sobre la importància de les actituds cíviques, tant per als propietaris dels animals com per als ciutadans amb qui es comparteix la via pública. El passeig popular es va iniciar a la platja de gossos del municipi i va arribar fins al parc de gossos de la riera. En total 2,5 quilòmetres pel municipi.


Conselleres i conselleres comarcals del Baix Camp del mandat 2015-2019

27 de maig de 2019

ERC-AM, la força amb més representació al Consell Comarcal del Baix Camp

La formació ERC-AM és la força política que ha aconseguit més representació al nou Consell Comarcal del Baix Camp sorgit de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Concretament, ERC-AM tindrà 11 consellers/res comarcals 3 més que en l'actual mandat.


Setmana dels Arxius

24 de maig de 2019

Setmana dels Arxius del 3 al 9 de juny

En motiu del Dia Internacional dels Arxius, que tindrà lloc el proper 9 de juny, l'Arxiu Municipal de Reus i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp tenen programades diverses activitats que es duran a terme durant la primera setmana de juny:
 
-    Dissabte 1 de juny, a les 9h, visita guiada a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Sortida a les 9h del Parc de Sant Jordi. Tornada al voltant de les 15h. Preu 10 euros.


Exposició 40 Misteris

24 de maig de 2019

Activitats en motiu del 40è cicle de representacions del Misteri de la Selva

El proper 14 i 15 d'agost de 2019 tindrà lloc la representació anual del Misteri de la Selva. Per commemorar el 40è aniversari hi ha previstes un seguit d'activitats que comencen el divendres 31 de maig de 2019:
 
-    Divendres 31 de maig de 2019, a les 20h: Inauguració de l'exposició “ #40misteris, coneix l'ànima del misteri”, al Castell del Paborde de la Selva del Camp.


Menjador escolar

23 de maig de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza cursos de formació per a professionals de menjador i transport escolar

El departament d'Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp organitza tres cursos de formació per als professionals de menjadors i de transport escolar que treballen en empreses que tenen conveni i/o col·laboren amb l'entitat.
 
El primer curs, “Anem segurs a l'autobús”, tindrà lloc el proper 14 de juny. Està adreçat a les persones que treballen com acompanyants de transport escolar.


Imatge de joves treballant en l'empresa

21 de maig de 2019

El 95 per cent dels participants del programa Fem Ocupació per Joves té feina

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit el 95 per cent d'inserció laboral de les persones participants en el programa Fem Ocupació per Joves 2017, que s'adreçava a 20 persones d'entre 18 i 24 anys que tenien l'ESO, batxillerat, un cicle formatiu de grau mig o la prova d'accés a grau mig i que buscaven feina. Aquest programa, que ha finalitzat el passat 6 de maig de 2019, s'ha realitzat en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.


Imatge d'arxiu

20 de maig de 2019

Recomanacions a l'hora de comprar entrades per internet

Des de l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp s'ha detectat un augment lleuger, però constant, de les reclamacions relacionades amb la compra per internet d'entrades per a espectacles, especialment en plataformes de revenda.
 
Els problemes més habituals són:
 
•    Els usuaris no saben que estan comprant en un web de revenda d'entrades, perquè la plataforma té aparença de distribuïdor autoritzat.

Registres del 41 al 50 de 950
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773