Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Acte precongressual Gent Gran 2019

19 d'abril de 2019

Acte precongressual de la Gent Gran al Baix Camp

El proper divendres 26 d'abril de 2019, de 10 a 12h, el Consell Comarcal del Baix Camp acollirà l'acte precongressual, acte previ al 8è Congrés Nacional 2019 de la Gent Gran, que porta el lema “tenim veu, decidim”.
 
Aquesta és la fase participativa que recull les aportacions de les persones grans d'arreu del territori i on els representants de les associacions de la gent gran de la comarca, debatran i prepararan els temes sobre els quals girarà el congrés.


Planta de Residus de Botarell

18 d'abril de 2019

El Consorci de Gestió de Residus del Baix Camp fa un mur vegetal a la planta de residus

El Consorci de Gestió Residus del Baix Camp ha aprovat la creació d'un mur vegetal a les plantes de tractament de residus que té per objectiu minvar l'impacte per dispersió d'olors. Per a realitzar l'actuació s'ha contractat el Taller Baix Camp, que plantarà un total de 1.472 arbres i plantes com ara xiprers, baladres o eucaliptus en el perímetre del Centre Comarcal de Gestió de Residus del Baix Camp, ubicat a Botarell. El pressupost de l'actuació és de 14.


Tallers i manualitats per Sant Jordi, als Serveis diurns dels Serveis d'intervenció Socioeducativa del Baix Camp

17 d'abril de 2019

Activitats dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Baix Camp per Sant Jordi

Els serveis d'atenció diürna dels Serveis d'Integració Socioeducativa, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, han organitzat diverses activitats pels infants d'aquests serveis, relacionades amb la diada de Sant Jordi.


Alumnes de cursos de català del Centre de Normalització Lingüística

16 d'abril de 2019

Més de 600 alumnes s'inscriuen als cursos de català del CNL aquest abril

 
Aquest abril han començat a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset els cursos de català per a adults del tercer trimestre del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL).
 
Han estat 607 els alumnes que s'han inscrit en cursos que van des de l'Inicial fins al Suficiència 3, però el nivell que ha tingut més demanda ha estat el Bàsic 1, el que s'adreça a persones que no saben parlar gens en català i que no l'entenen o el comprenen amb dificultat.


Els llibres del comú de Reus dels anys 1359 i 1391

15 d'abril de 2019

Conferència “Els llibres del comú de Reus dels anys 1359 i 1391”

El dimarts 23 d'abril de 2019, a les 18h a la sala Anton Borrell de l'Ajuntament de Reus, tindrà lloc la conferència “Els llibres del comú de Reus dels anys 1359 i 1391” a càrrec de la conservadora – restauradora, Anna Ferran i el doctor en història i arxiver, Ezequiel Gort.
 
Els llibres, restaurats al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, estaran exposats a l'Ajuntament de Reus del 23 al 26 d'abril.


Imatge d'arxiu del 16è Campionat del joc de la Botifarra

12 d'abril de 2019

17è campionat de jocs de taula i bitlles del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp

El passat dijous 4 d'abril, al municipi de l'Argentera, va tenir lloc una part del 17è campionat de jocs de taula i de bitlles que organitza anualment el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp.


Alcaldes i alcaldesses del Baix Camp

11 d'abril de 2019

El Baix Camp celebra l'última reunió del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses de la legislatura

El Consell Comarcal del Baix Camp va celebrar el passat 10 d'abril a Reus l'últim Consell d'Alcaldes i Alcaldesses d'aquesta legislatura. La trobada va tenir lloc al Centre Cultural Castell i va ser servir, entre altres coses, perquè alguns dels alcaldes que no es presenten a la reelecció s'acomiadessin, com ara els alcaldes de Riudecanyes, Josep M. Tost; Montbrió del Camp, Vicenç Ferré; Duesaigües, Josep Llebaria; de Vilaplana, Tomàs Bigorra; i de Capafonts, Anton Marca.


Participants en els cursets de l'Òmnia

10 d'abril de 2019

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest primer trimestre 2019

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del primer trimestre del 2019, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a un total del 40 persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.


Imatge d'arxiu del Baix Camp

8 d'abril de 2019

El programa Joves amb talent ofereix un nou curs d'Agricultura regenerativa

El proper 15 d'abril de 2019 finalitza el termini per inscriure's en la segona edició del curs integral d'Agricultura regenerativa que ofereix el programa Joves amb talent del Consell Comarcal del Baix Camp, amb el suport de l'agent d'ocupació i desenvolupament rural.
 
Les sessions formatives es realitzaran a diversos pobles de la comarca, en diferents caps de setmana de cada mes, entre els mesos de maig i desembre de 2019.


La Bona Brossa a Maspujols

4 d'abril de 2019

Maspujols comença dissabte el projecte la Bona Brossa

El municipi de Maspujols comença aquest dissabte 6 d'abril el projecte la Bona Brossa que vol destinar els diners aconseguits amb l'increment de la recollida selectiva a millorar la piscina del poble com a espai de trobada i convivència. L'inici de campanya consistirà en un acte festiu i informatiu que començarà a les 17.30 h al replà de l'església.

Registres del 51 al 60 de 946
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773