Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

El Baix Camp i tu...a peu

4 de maig de 2018

El Baix Camp i tu a peu... d'Arbolí a la Febró

Dins del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, pel diumenge 13 de maig de 2018, una jornada senderista pel Baix Camp, concretament d'Arbolí a la Febró.
 
La ruta, de dificultat baixa, de durada aproximada de 5 hores i 450 metres de desnivell positiu, comença al poble de l'Arbolí i acaba al municipi de la Febró.


Benvinguts a Pagès 2018

3 de maig de 2018

Tretze empreses del Baix Camp participen en la tercera edició de “Benvinguts a Pagès”

El cap de setmana del 9 i 10 de juny de 2018 tindrà lloc una nova edició de “Benvinguts a Pagès”, una iniciativa del Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, de l'Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme, per tal de mostrar una oferta lúdica, turística i gastronòmica a l'entorn del producte i l'àmbit rural.


Xerrada sobre l'agricultura regenerativa

2 de maig de 2018

Xerrada sobre l'agricultura regenerativa al Baix Camp

El proper dimecres 16 de maig de 2018 a les 18,30h a l'auditori de Vandellòs, situat al carrer remullà número 3, tindrà lloc la xerrada “Podem produir aliments per a tots sense llaurar i sense agroquímics” organitzada per l'agent d'ocupació i desenvolupament local del Consell Comarcal del Baix Camp, l'ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Midit i Agricultura Regenerativa, i a càrrec del professor Luiz Carlos Pinheiro.
 
Previ a la xerrada, a les 17.


Casa de colònies les Preses

30 d'abril de 2018

Tornen les colònies d'estiu del Consell Esportiu

El Consell Esportiu del Baix Camp informa de les dates i activitats previstes per les colònies d'estiu que tindran lloc del 28 de juliol al 4 d'agost de 2018 a la Casa de Colònies de les Preses situada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
 
Les colònies van adreçades a infants i joves dels cursos de P5 fins a 6è de primària, nascuts des del 2006 fins al 2012.


Moment de la signatura del conveni

26 d'abril de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp participa en la formació dual d'estudiants de l'Institut Gaudí

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el director de l'Institut Gaudí de Reus, Jordi García, han signat un conveni de col·laboració per tal que estudiants del centre puguin fer formació dual als serveis comarcals. Concretament es tracta d'alumnes del cicle de grau mitjà Atenció a les persones en situació de dependències, i els cicles de grau superior Integració Social, Promoció d'Igualtat de Gènere i Educació Infantil.


Parelles lingUístiques del febrer del 2018

24 d'abril de 2018

El Voluntariat per la llengua busca participants a Reus i als municipis del Baix Camp i el Priorat

El CNL organitza el projecte “Fem un beure?” i una sortida per camins de Reus conduïda per una voluntària
  
Coincidint amb l'inici dels cursos de català per a adults del tercer trimestre, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a Reus i a les comarques del Baix Camp i el Priorat, una iniciativa que promou l'ús de la llengua catalana en àmbits quotidians amb la formació ...


16è Campionat del joc de la Botifarra · L'Argentera 2018

23 d'abril de 2018

28 parelles participen en el 16è Campionat de Botifarra del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran

El passat 5 d'abril va tenir lloc a l'Argentera el 16è Campionat del Joc de la Botifarra, organitzat pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp i que va comptar amb la participació de 28 parelles de les diferents associacions de gent gran de la comarca.


Jornada tècnica · La producció de garrofa ecològica

23 d'abril de 2018

El Consell Comarcal presenta el Banc de Terres a Mont-roig del Camp

Continuen les presentacions del Banc de Terres del Baix Camp, ara ja amb la web Campviu.cat operativa. En aquesta ocasió, la cita serà el divendres 27 d'abril, a partir de les 17 hores, a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp (Av. Mare de Déu de la Roca, 5). La presentació del Banc de Terres i del seu nou web anirà a càrrec de Gessamí Sardà, Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp.


Imatges de la Gala dels Sabors del Llamp

20 d'abril de 2018

La cuina del Baix Camp a Canal Reus TV amb els Sabors del Llamp

Aquest divendres 27 d'abril, a les 20.30 h Canal Reus TV iniciarà l'emissió de la sèrie Sabors del Llamp on repassa, poble a poble, diferents plats i productes que configuren la riquesa culinària de la comarca, amb alguns plats tradicionals com la coca en recapte o el mondongo, entre altres.


Tallers i manualitats per Sant Jordi, als Centres Oberts del Baix Camp

19 d'abril de 2018

Activitats dels Centres Oberts del Baix Camp per Sant Jordi

Els centres oberts i els programes diürns dels Serveis d'Integració Socioeducativa, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, han organitzat diverses activitats pels infants d'aquests centres, relacionades amb la diada de Sant Jordi.

Registres del 51 al 60 de 905
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 91 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773