Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Vídeo Qualsevol nit pot sortir el sol

5 d'octubre de 2021

La coral Canta amb el cor del CNL estrena un vídeo i reprèn l'activitat presencial

El cor que impulsa el Centre de Normalització Lingüística de Reus ha estrenat el vídeo que culmina l'activitat en línia que va fer durant la primera part de 2021 Coincidint amb l'inici dels cursos de català, la coral Canta amb el cor del Centre de Normalització Lingüística (CNL) ha estrenat un vídeo amb una de les cançons més populars de Jaume Sisa, «Qualsevol nit pot sortir el sol».


Cartell: Pimera sessió Cicle de Jornades: Busques feina?

4 d'octubre de 2021

Primera sessió del Cicle de Jornades: Busques feina?

Aquest dimecres 6 d'octubre s'inicia la primera de les quatre sessions del Cicle de Jornades de contacte amb l'entorn productiu sota el títol de Tendències del mercat de treball: Orienta't, Ocupa't i Emprèn! organitzat pel Consell Comarcal del Baix Camp a través del seu Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Camp, amb la col·laboració i el suport del SOC, el FSE, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.


Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Camp

1 d'octubre de 2021

Tendències del mercat de treball: Orienta't, Ocupa't i Emprèn!

El Consell Comarcal anuncia el Cicle de Jornades de contacte amb l'entorn productiu sota el títol de Tendències del mercat de treball: Orienta't, Ocupa't i Emprèn! Aquests esdeveniments tindran lloc de forma presencial a les instal·lacions del Consell Comarcal del Baix Camp durant tots els dimecres (del 6 al 27) d'aquest mes d'octubre i és una iniciativa del Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Camp amb la participació i el suport del Consell Comarcal, el SOC, el FSE, la Generalitat de Catalunya ...


La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, en la jornada dels 30 anys del programa Leader

30 de setembre de 2021

El Baix Camp participa de les jornades pel 30 aniversari dels ajuts Leader

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló, participa en la jornada organitzada a Somiedo (Astúries) per celebrar el 30 aniversari de la Red de Desarrollo Rural estatal (REDR). Abelló forma part de la directiva de l'ARCA, l'associació que aplega els grups Leader de Catalunya, com a secretaria, i en tant que representant del Consell Comarcal del Baix Camp en el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp.


Imatge del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el 28 de setembre de 2021

29 de setembre de 2021

El Ple aprova una moció contra la MAT del Clúster Begues

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 28 de setembre de 2021 va aprovar una moció contra el projecte de construcció d'una línia de molt alta tensió (MAT) de l'anomenat Clúster Begues, que afecta 40 municipis catalans, dels quals 7 de Baix Camp: Albiol, Aleixar, Alforja, Almoster, Duesaigües, Riudoms, Riudecols i la Selva del Camp. La moció es va aprovar amb els vots a favor d'ERC-AM, JUNTS, PSC-CP, CUP-AMUNT i Ara, mentre PP i Ciudadanos es van abstenir.

28 de setembre de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp impulsa una campanya de certificats IDCAT

Des de l'Àrea de Serveis Informàtics del Consell Comarcal del Baix Camp i amb col·laboració amb la Diputació de Tarragona, s'ha impulsat una campanya de formació tècnica en matèria de funcionament i emissió de certificats IDCAT als municipis de la comarca. El servei ha estat rebut positivament ja que a més a més de l'emissió s'ha impartit formació al territori.


Cartell Cessetània Noves oportunitats per al Camp de Tarragona del 7 d'octubre

28 de setembre de 2021

Trobada de la Cessetània per tractar sobre les Noves Oportunitats per al Camp de Tarragona

El Consell Comarcal del Baix Camp participa en la xarxa Cessetània: Noves Oportunitats per la Camp de Tarragona i ha col·laborat en l'organització de la jornada, juntament amb Cessetània: Xarxa de desenvolupament local del Camp de Tarragona, que tindrà lloc el proper 7 d'octubre, a les 9.


FAQ

27 de setembre de 2021

El Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp arrenca els cursos presencials fins al desembre

El Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp arrenca els cursos presencials fins al mes de desembre. La formació està dirigida a tots els ciutadans del Baix Camp, són gratuïts i es fan en modalitat presencial amb sessions d'una hora de durada.


Cartell Benvingut a Pagès

27 de setembre de 2021

El Baix Camp s'apunta a la nova edició de “Benvinguts a Pagès”

Els propers 2 i 3 d'octubre, dues explotacions del Baix Camp participaran durant el cap de setmana de portes obertes de la iniciativa Benvinguts a Pagès, una campanya impulsada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.


Visita a l'Ajuntament de Montbrió del Camp

23 de setembre de 2021

Els municipis traslladen les seves inquietuds a la presidenta del Consell Comarcal

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló, ha recollit aquesta setmana les inquietuds que li han exposat les alcaldies de Maspujols, l'Aleixar i Montbrió del Camp, en el marc de la ronda de visites institucionals que està realitzant als ajuntaments de la comarca.

Registres del 51 al 60 de 1335
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 134 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773