Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imarge d'arxiu de la Generalitat de Catalunya

4 d'agost de 2020

Consells de prevenció i autoprotecció front incendis forestals

A l'estiu s'eleva el risc d'incendi forestal a Catalunya com a conseqüència de la sequera i de la gran quantitat de massa forestal pròpia del clima mediterrani del territori, un risc que també es pot produir en períodes de sequera durant l'hivern.


Imatge d'arxiu

3 d'agost de 2020

Recomanacions de Consum sobre seguretat a Internet

L'Agència Catalana del Consum i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp difonen recordatoris sobre seguretat a Internet, especialment en temps on la pandèmia per la COVID-19 ha estat escenari de nous tipus de fraus telemàtics. No obriu ni respongueu missatges de mòbil o correus electrònics que us semblin sospitosos (desconfieu-ne encara que imitin el logotip o les senyes d'identitat d'una empresa, d'un organisme oficial o d'una entitat bancària).


Imatge d'arxiu del Banc de Sang i Teixits (Generalitat de Catalunya)

31 de juliol de 2020

Campanya per arribar a més persones #IMPRESCINDIBLES que donin sang

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona donen suport a la campanya general #IMPRESCINDIBLES i a la campanya d'estiu #etsIMPRESCINDIBLE #etsun10, per arribar a més persones que donin sang.


Façana del Consell Comarcal amb les banderes LGTBI i trans

30 de juliol de 2020

Declaració del Consell Comarcal del Baix Camp davant les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere

Davant les informacions aparegudes sobre amenaces a una persona del municipi de Prades per raó de gènere, el Consell Comarcal del Baix Camp vol expressar el seu rebuig més enèrgic per aquest tipus d'actituds. Com a administració supramunicipal, l'ens comarcal dona ple suport al municipi de Prades, als seus veïns i veïnes i al consistori de la Vila Vermella per tractar adequadament aquest tipus d'actituds lgbtifòbiques i insta als municipis de la comarca a manifestar també el seu rebuig.


Imatge d'arxiu

29 de juliol de 2020

Campanya per visibilitzar les dones de la comarca: envia'ns el teu testimoni

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha ampliat el termini per rebre testimonis en format vídeo dins la campanya “Visibilitzem la situació de les dones durant el confinament” fins al 31 d'agost. Amb aquesta iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Camp, l'ens vol mostrar la realitat viscuda per les dones de la comarca durant la pandèmia, tot continuant amb el seu compromís de conèixer i treballar per les necessitats de les dones.


Portada notícies xerrada Capafonts

28 de juliol de 2020

El Consell exposa els seus programes de regeneració agrària a Capafonts

El Consell Comarcal del Baix Camp exposa els seus programes de regeneració agrària aquest diumenge 2 d'agost a Capafonts. Durant la xerrada i el debat obert es tractaran temes com la repoblació dels municipis d'interior del Baix Camp mitjançant projectes sostenibles al medi rural, que inclouen formació en Agricultura Regenerativa i que es duen a terme des del Consell a través del programa Joves amb Talent.


Imatge del Ple celebrat telemàticament

28 de juliol de 2020

El Ple aprova una modificació de crèdit de 2 M€

En el Ple de Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el dimarts 29 de juliol va aprovar la primera modificació de crèdit per valor 2.037.295,43 euros, dels quals gairebé 82.000 euros es van destinar a incrementar les partides de suport social i a despeses diverses per la COVID19. La modificació de crèdit també incorpora ingressos provinents de diverses subvencions presentades per l'ens comarcal aprovades amb posterioritat a l'aprovació del pressupost, per valor de 1.867.301,95 euros.


Visita: Casa Pairal de Gaudí a Riudoms

24 de juliol de 2020

Visita a la Casa Pairal d'Antoni Gaudí

El Consell Comarcal del Baix Camp us proposa conèixer la Casa Pairal d'Antoni Gaudí, un lloc emblemàtic on descobrireu els orígens del genial arquitecte i l'entorn urbà i natural que el van inspirar. El recorregut de la visita inclou el taller de caldereria, de forja i l'habitatge familiar de l'època, un audiovisual i una exposició permanent de plànols a escala d'algunes de les obres d'Antoni Gaudi, obra de l'arquitecte Hiroya Tanaka.


Oficina de Consum de Reus i Baix Camp: nous horaris d'atenció a la ciutadania

24 de juliol de 2020

L'Oficina de Consum ha gestionat 1.234 expedients des de la declaració de l'estat d'alarma

Des de la declaració de l'estat d'alarma el passat 14 de març, l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp ha gestionat 1.234 expedients sobre consultes, reclamacions, queixes i denúncies. Consultes De les 952 consultes rebudes, 284 han estat per temes relacionats amb la COVID-19. L'Oficina destaca que, des de principis d'any fins al 21 de juliol de 2020, el departament ha rebut 1.283 consultes, una xifra que supera les rebudes al llarg de tot l'any 2019, que van ser 1.270.


Seu del Consell Comarcal del Baix Camp

23 de juliol de 2020

Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de 28 de juliol de 2020 a les 18.15h

El Consell Comarcal del Baix Camp celebra una sessió plenària el proper 28 de juliol a les 18.15h. La sessió es realitza de manera telemàtica i es pot seguir en directe a través d'aquest enllaç. Ordre del dia: 1. Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de 26 de maig de 2020 Informes de la Presidència Assumptes de la Comissió Informativa de Règim Interior 2.- Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdit 1/2020 3.

Registres del 51 al 60 de 1159
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773