Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Protegiu-vos del sol i de la calor

14 de juliol de 2019

Consells per protegir-se del sol i la calor

Des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Camp es vol informar a la població sobre diverses precaucions a tenir en compte per les afectacions que pot tenir per a la salut un excés de sol i de calor, sobretot per a infants, gent gran o si s'ha de realitzar activitats o treballs a l'exterior.


L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, amb alumnes del Punt Òmnia

12 de juliol de 2019

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest segon trimestre 2019

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del segon trimestre del 2019, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a un total del 44 persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.


Consell Comarcal del Baix Camp

10 de juliol de 2019

Es constitueix el Consell Comarcal del Baix Camp per al mandat 2019-2023

Dilluns 15 de juliol de 2019, a les 19:30 h tindrà lloc el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Baix Camp per al mandat 2019-2023.
 
Durant el plenari, els consellers i conselleres comarcals electes juraran o prometran el càrrec i, a continuació, es procedirà a la votació de la candidatura o candidatures que es presentin, i que previsiblement finalitzarà amb la reelecció de l'actual president Joaquim Calatayud, segons l'acord de govern anunciat recentment entre ERC-AM i Junts.


Participants a la jornada de reducció de l'accidentalitat per ennuegament

9 de juliol de 2019

El Consell Comarcal imparteix formació per a professionals de menjador

Des de dimarts 25 i fins a divendres 28 de juny ha tingut lloc el segon curs de formació “Atenció a l'alumnat amb necessitats educatives i socials especials” per a les persones que treballen com a monitores de menjadors escolars d'escoles que tenen conveni i/o col·laboren amb el Consell Comarcal.


Programa de Ràdio "Espurnes...de llengua"

8 de juliol de 2019

“Espurnes... de llengua” s'acomiada fins al setembre

Ràdio l'Hospitalet de l'Infant ha retransmès, des del gener fins a mitjan juny, 23 “Espurnes, de llengua”, emmarcat en la programació matinal El Quiosc, que condueix cada dia, de dilluns a divendres, Estrella Botello, i Ràdio la Selva ha enregistrat 26 programes fins a mitjan juliol, dins La Cafetera, que dirigeix Toni Mateo. Aquest espai setmanal sobre el català ha anat a càrrec de Teresa Rull, tècnica del Servei Comarcal de Català del Baix Camp.


Cala California de Mont-roig del Camp

5 de juliol de 2019

Protecció civil aconsella per a la seguretat en els banys a la platja

Des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya posen a l'abast de la ciutadania consells d'autoprotecció per a la seguretat en els banys a la platja. Es recomana anar a platges vigilades, consultar els rètols informatius i localitzar el personal de vigilància. És molt important que es consulti l'estat de la bandera abans de ficar-se a l'aigua. En el bany Si observeu alguna persona amb problemes dins de l'aigua aviseu immediatament el socorrista o truqueu al 112.


Imatge del material utilitzat al Punt Violeta

4 de juliol de 2019

El Baix Camp tindrà aquest estiu 12 punts violeta en 9 municipis

Aquest estiu, per segon any consecutiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, ofereixen als municipis de la comarca la possibilitat de disposar d'un Punt Violeta comarcal. De moment, n'hi haurà un total de 12 punts violetes en 9 municipis. El Punt Violeta és un recurs que compta amb material específic i un espai físic itinerant, que està integrat per persones formades en qüestions de gènere.


Imatge de la sessió informativa sobre la plataforma Actio al Consell Comarcal del Baix Camp

3 de juliol de 2019

Els electes locals es formen en administració electrònica

Unes 80 persones representants dels ajuntaments de la comarca, entre alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores, han participat en una sessió informativa sobre administració electrònica a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp aquesta tarda.


Festa de cloenda dels cursos del Centre de Normalització Lingüística

1 de juliol de 2019

El Centre de Normalització Lingüística celebra el final de curs amb Joan Brossa i la coral Canta amb el cor com a protagonistes

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) celebra el dimarts 2 de juliol a les 19 h al parc del Mas Vilanova, seu del CNL, la festa del final dels cursos de català i del programa Voluntariat per la llengua de Reus i del Baix Camp.
Aquest any acadèmic el Servei Local de Català de Reus i el Servei Comarcal de Català del Baix Camp han organitzat a Reus 56 cursos presencials i 1 a Mont-roig del Camp, i han tingut 1.


Representants dels municipis que participen en la campnya

28 de juny de 2019

Mont-roig del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, en la campanya de millora de la recollida selectiva de vidre

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha llançat la campanya estival Moviment Banderes Verdes a Catalunya. La iniciativa té la finalitat de reconèixer amb aquest guardó ambiental al municipi costaner més compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge d'envasos de vidre.

Registres del 61 al 70 de 972
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 98 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773