Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Municipi de Morella

30 d'octubre de 2017

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una excursió a Morella

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 5 de novembre, una sortida dins de la programació de "El Baix Camp i tu... a peu" al municipi de Morella. En arribar-hi, les persones que s'hi apuntin podran escollir si fer una ruta de senderisme o fer una visita cultural.
 
La ruta de senderisme va des del municipi de Morella a Vallibona. Aquesta excursió s'inicia pel camí que va a la Casa Rural de la Font d'en Torres.

27 d'octubre de 2017

Posposades les accions de presentació del Banc de Terres comarcal a Alforja i les Borges del Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Alforja i de les Borges del Camp han decidit posposar els actes de presentació del Banc de Terres comarcal que s'havien previst per avui divendres 27 d'octubre i demà dissabte 28 d'octubre, respectivament.


El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis

25 d'octubre de 2017

Presentació del Banc de Terres a Riudecols i Alforja

El cicle “Ocupar-se al sector agrari” continua per Riudecols i Alforja per presentar el Banc de Terres comarcal i per promoure l'activitat agrària i el retorn dels joves als municipis d'interior i de muntanya de la comarca.


Imatge de l'activitat CAPgira als centres d'enseyament del Baix Camp

24 d'octubre de 2017

Es reprèn el projecte #CAPgira sobre l'economia circular

Les escoles Joan Miró i Cambrils, de Mont-roig del Camp i Cambrils, respectivament, són les primeres en programar de nou aquest any l'activitat #CAPgira que l'empresa pública comarcal Secomsa posa a disposició dels centres educatius de la comarca. Concretament, s'adreça a alumnes de 5è i 6è de primària, i de l'ESO, amb la possibilitat de fer-la en anglès, en tots els casos.


Un centenar de persones han participat en la sortida pel Delta de l'Ebre

23 d'octubre de 2017

La gent gran del Baix Camp visita el Delta de l'Ebre

Un centenar de persones de les diferents associacions de gent gran que formen part del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp van visitar el dissabte 21 d'octubre el Delta de l'Ebre. Després d'una primera parada a Deltebre, el grup va fer un passeig en barca pel riu fins el Molí d'en Rafelet, on van fer una visita guiada. La sortida es va tancar amb un dinar i ball de tarda en un restaurant de la zona.


El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis

19 d'octubre de 2017

Noves activitats en el marc del cicle Ocupar-se al sector agrari als pobles del Baix Camp

El cicle “Ocupar-se al sector agrari” continua per diferents municipis del Baix Camp per presentar el Banc de Terres comarcal i per promoure l'activitat agrària i el retorn dels joves als municipis d'interior i de muntanya de la comarca.


Cartell de la Marató de Donació de Sang de Reus 2017

18 d'octubre de 2017

La teva sang diu coses, Marató de donació de Sang a Reus

El proper dijous 26 d'octubre, de 9 del matí a 21 hores, tindrà lloc una nova edició de la Marató de Donació de Sang de Reus organitzada pel Banc de Sang i Teixits el departament de Salut de la Generalitat, amb la col·laboració de l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp, l'Ajuntament de Reus, el Consell Comarcal del Baix Camp, el Reus Deportiu, Reus Transporte, el Círcol i el Teatre Fortuny, espai que acull la Marató.


Consell d'Alcaldes i Alcaldesses a Almoster

18 d'octubre de 2017

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses demana a l'estat espanyol respecte als drets i llibertats fonalmentals

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Baix Camp reunit el 18 d'octubre a Almoster, va aprovar unànimement una declaració en què demana a l'estat espanyol respecte pels drets i llibertats fonamentals i que accepti la proposta de diàleg del president Puigdemont. La declaració també condemna les càrregues policials del dia 1 d'octubre arreu del país i especialment a Mont-roig del Camp i demana la llibertat per als presidents d'Òmnium i de l'Assemblea.


Consell Comarcal del Baix Camp

17 d'octubre de 2017

Concentració de rebuig a l'empresonament dels presidents d'Òmnium i l'ANC

Dimarts 17 d'octubre, un centenar de treballadors i treballadores del Consell Comarcal del Baix Camp s'han concentrar al Passeig Sunyer, davant de l'Estació Enològica de Reus, per protestar també contra l'empresonament dels presidents d'Òmnium, Jordi Cuixart, i l'ANC, Jordi Sánchez, per ordre de l'Audiencia Nacional acusats de sedició.


La igualtat de gènere centra el primer aniversari del Consell consultiu de les Dones del Baix Camp

17 d'octubre de 2017

Anul·lat l'acte commemoratiu del primer aniversari del Consell Consultiu de les Dones

Com a conseqüència de la situació política que viu el país, la Comissió Permanent del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha decidit anul·lar l'acte "50/50=Treballant per la igualtat" per commemorar el primer aniversari del Consell. L'acte estava previst per al 17 d'octubre de 2017, a les 18 hores al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus. A més, també s'ha suspès la reunió de l'assemblea del Consell Consultiu, que havia de tenir lloc el mateix dia a les 17 hores.

Registres del 61 al 70 de 871
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 88 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773