Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Cartell de l'Agència de Residus de Catalunya

18 d'agost de 2020

La recollida selectiva arriba al 45,58% al Baix Camp

L'Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha publicat les dades de generació de residus de l'any 2019, on destaca el fet que, del total dels residus municipals de tot Catalunya, l'any passat es va recollir selectivament el 44,8%, és a dir, 1,81 milions de tones, la xifra més alta de la història, que representa un 8,9% més que a l'exercici de 2018. Pel que fa al Baix Camp, aquesta xifra se situa en el 45,58%, dada que supera en prop del 2% el 43,75% de la recollida selectiva de l'any 2018.


Imatge d'arxiu de la Generalitat de Catalunya

18 d'agost de 2020

Noves mesures per contenir la pandèmia de COVID-19

A partir d'avui 18 d'agost entren en vigor noves mesures extraordinàries a tot Catalunya per contenir els brots de COVID-19. En l'àmbit d'oci, restauració i hostaleria, la normativa contempla els següents punts: Tancament de bars i restaurants a partir de la 1h. Des de les 00h de la nit no es poden admetre nous clients. A la barra i entre taules o grups de taules, cal garantir una distància mínima de 1,5m, amb un màxim de 10 persones.


Imatge d'arxiu

18 d'agost de 2020

Prestació extraordinària per als professionals de la cultura

Els professionals de les arts escèniques, les arts visuals, la música i l'audiovisual, i altres activitats suspeses amb motiu de la crisi provocada per la COVID-19 tenen disponible una prestació extraordinària per cobrir els subministraments bàsics que es pot sol•licitar fins al 31 d'agost. L'ajut té un import màxim de 1.024,42 euros i s'abona en un pagament únic.


Imatge d'arxiu

17 d'agost de 2020

Normativa sobre canvis i devolucions en les compres

L'Agència Catalana del Consum i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp recorden a la ciutadania la normativa establerta en canvis i devolucions de productes. L'obligació de canviar els productes o retornar els diners es dona en els supòsits següents: Quan el producte és defectuós. Teniu dret a triar entre la seva reparació o substitució sempre que sigui possible i proporcionada.


Molí de l'oli (imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant)

14 d'agost de 2020

Nova venda en línia per a les visites guiades de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha posat en funcionament una plataforma de venda en línia d'entrades per als actes i les activitats culturals que organitza. D'aquesta manera la ciutadania pot adquirir les localitats d'una manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia, des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, mitjançant la pàgina web del departament municipal de Cultura: www.culturaalabast.


Oficina de Consum de Reus i Baix Camp: nous horaris d'atenció a la ciutadania

13 d'agost de 2020

L'Oficina de Consum triplica les consultes rebudes al juliol respecte la mitjana de 2019

L'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp ha resolt 330 consultes aquest mes de juliol, una dada que significa més del triple que la mitjana de 2019, on les consultes de tot l'any van ser de 1.270 i les del respectiu mes de juliol de 121. El total de consultes gestionades només des del gener fins al juliol d'aquest any han estat 1.394, xifra que supera en 644 les 750 que es van realitzar durant el mateix període del 2019 i que fins i tot supera en 124 les 1.


Imatge d'arxiu

11 d'agost de 2020

El Consell finalitza amb èxit un curs de prevenció i sensibilització cap a la violència masclista

El Consell Comarcal del Baix Camp ha finalitzat amb èxit el programa per establir accions de prevenció i sensibilització cap a la violència masclista, dirigit a les dones immigrades que segueixen la formació del Servei de Primera Acollida prestat per l'Ajuntament de Riudoms. Aquest programa està impulsat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.


Imatge d'arxiu

10 d'agost de 2020

Consum assessora sobre compres presencials fora d'un establiment

L'Agència Catalana del Consum i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp recorden a les persones consumidores que, en totes les compres realitzades de forma presencial fora d'un establiment comercial (durant una excursió, en una visita comercial al vostre domicili, etc.) podeu exercir el dret de desistiment*, que us permet retornar el producte o cancel•lar el contracte en els 14 dies naturals posteriors a l'entrega de la compra o a la celebració del contracte.


El castell i l’església de Santa Maria la Major (imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Prades)

7 d'agost de 2020

Visites guiades a Prades estiu 2020

Dins la línia de suport del Consell Comarcal del Baix Camp al turisme local, en aquesta ocasió l'ens difon la iniciativa de l'Ajuntament de Prades, que treballa per dinamitzar el territori amb projectes com les Guies de les Muntanyes de Prades, per donar a conèixer el seu patrimoni natural, històric i cultural.


Imatge conjunta de totes les persones signants del conveni

6 d'agost de 2020

La Diputació aportarà gairebé 3M€ entre 2020 i 2023 per programes d'assistència i cooperació

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va signar la setmana passada el conveni marc de col·laboració per a la coordinació, cooperació i col·laboració amb la Diputació de Tarragona, per al període 2020-23, que suposarà l'aportació d'un total de gairebé 3 milions d'euros a l'ens comarcal per a la realització de diferents programes d'assistència als municipis del Baix Camp i per a inversions.

Registres del 61 al 70 de 1166
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 117 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773