Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

31 de gener de 2018

Cursos de català a Mont-roig del Camp i Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística (CNL), per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, va començar, el passat dilluns 29 de gener, un curs de nivell inicial de 45 hores de durada a Mont-roig del Camp. La formació, que serà intensiva, acabarà a mitjan març i té per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana.


Imatge dels tallers

30 de gener de 2018

Comencen els tallers de gènere a diversos instituts de la comarca

En continuïtat amb la feina realitzada durant els darrers anys, el Departament de Joventut del Consell Comarcal i el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) han iniciat el programa de tallers, centrats en temàtiques de gènere, que ofereixen als instituts de la comarca. En aquesta ocasió hi participaran l'INS Fontanelles, de les Borges del Camp, l'INS Antoni Ballester, de Mont-roig del Camp, i l'INS Miami Platja.


CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

25 de gener de 2018

Comencen les inscripcions per als cursos de català de l'Hospitalet de l'Infant

La setmana passada van acabar els cursos de català que l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura han impartit a l'Hospitalet. Així doncs, el dia 29 de gener comencen les inscripcions per als cursos del segon quadrimestre, que s'allargaran fins a l'1 de febrer de 16.30 a 20 h.
Els tràmits es faran a Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere (c.


Oficina Comarcal d'Habitatge

24 de gener de 2018

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal va atendre 8.220 consultes durant el 2017

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp va atendre, el 2017, un total de 8.220 consultes relacionades amb la Borsa de Mediació per al Lloguer Social i d'altres tràmits i gestions dels habitatges. Del total de les atencions fetes, 4.324 van ser de forma presencial, 3.163 per via telefònica i 733 mitjançant el correu electrònic.
A més, es van tramitar 2.


Consorci per la Normalització Lingüística

23 de gener de 2018

“Espurnes... de llengua!”, el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català del Baix Camp

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, a través del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, posa en marxa a finals de mes un programa de ràdio, “Espurnes... de llengua!”, a la Selva del Camp i a l'Hospitalet de l'Infant.
Aquesta nova secció, “Espurnes...


Imatge del nou portal

22 de gener de 2018

El Consell Comarcal posa en marxa les videoactes

El Consell Comarcal del Baix Camp ha fet un pas més cap a l'administració electrònica amb la posada en marxa de les videoactes. Aquest sistema permet enregistrar les sessions plenàries, gestionar-les i publicar-les en un entorn web on poden ser consultades fàcilment per la ciutadania.
A més, la videoacta se signa electrònicament per part del secretari del Consell Comarcal, per la qual cosa el document que es consulta té validesa legal.


Curs intensiu de monitor/a de lleure

19 de gener de 2018

Curs intensiu de monitor/a de lleure del Servei de Joventut del Baix Camp

Un any més, el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments de Castellvell del Camp i la Selva del Camp, amb la col·laboració de la Fundació Maria Siurana, organitzen, per Setmana Santa, un curs intensiu de monitor/a de lleure. Les persones interessades ja poden inscriure's al curs, que tindrà lloc a Castellvell del Camp els dies 4 i 25 de febrer, els caps de setmana del 3, 4, 10, 11, i 17, 18 de març i del 24 al 29 de març, de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores.


Serra de Llebaria. Ruta del Consell Esportiu del Baix Camp.

19 de gener de 2018

Marcà - la Torre de Fontaubella, propera sortida d'"El Baix Camp i tu... a peu!"

Dins de la programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu!” el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, per aquest diumenge 28 de gener, una ruta senderista entre Marcà i la Torre de Fontaubella. Es tracta d'una bonica excursió matinal per les muntanyes de Llaberia, a través de zones frondoses i tot passant pel Mas del Cosme, el camí de Ricorb i el camí de Massanes, fins arribar a la Torre de Fontaubella.


Representants de les entitats sigantants del conveni Corner

18 de gener de 2018

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp amb el 15è conveni Corner

El Consell Comarcal del Baix Camp ha participat, un any més, en la signatura del conveni Corner per a la promoció turística de la Costa Daurada.
Aquesta iniciativa, que impulsa el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona conjuntament amb l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, compta enguany amb un pressupost de 280.000 euros (un 20% més que el 2017) dividit proporcionalment entre diverses empreses turístiques i entitats públiques de la demarcació.


138 expedients de vehicles abandonats al Baix Camp durant el 2017

17 de gener de 2018

El Consell Comarcal retira 136 vehicles abandonats durant el 2017

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles Abandonats i Fora d'Ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat, durant l'any 2017, un total de 138 expedients, dels quals 136 han estat per retirada de vehicles abandonats. Els 2 expedients restants fan referència a cessions voluntàries, que els propietaris dels vehicles van fer als seus ajuntaments.

Registres del 61 al 70 de 887
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 89 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773