Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

10 de maig de 2017

S'obre el període per sol·licitar les beques menjador 2017/2018

El Departament d'Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp obre el període per sol·licitar els ajuts individuals de menjador escolar pel pròxim curs 2017/2018 que es podrà tramitar fins el dia 31 de maig del 2017. Per tenir accés a aquestes beques cal que els alumnes estiguin matriculats en un centre educatiu sostingut amb fons públics de Catalunya en qualsevol dels cursos de segon cicle d'educació infantil, educació primària i secundària obligatòria.


Servei itinerant de la Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp

8 de maig de 2017

L'Oficina Comarcal de Consum crea un nou Servei itinerant d'atenció al consumidor

L'Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp iniciarà, aquest dimecres i dijous 10 i 11 de maig, el servei itinerant d'atenció presencial al consumidor en els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, La Selva del Camp i Riudoms. Aquest servei descentralitzat permetrà cobrir les necessitats en consum de les empreses i els consumidors dels municipis de més de 5.


Gala de presentació "Herois del Llamp" de Canal Reus TV

6 de maig de 2017

Estrena del primer capítol de la sèrie de Canal Reus TV, "Herois del Llamp"

Aquest divendres, 12 de maig a les 20:30 hores, s'estrena el primer episodi de la sèrie de Canal Reus TV "Herois del Llamp", una sèrie produïda amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona, juntament amb la Fundació Reddis. Aquest format televisiu ens mostra el recorregut vital i l'experiència de 27 persones dels municipis del Baix Camp que en són un símbol pel que representen o han representat.


El Baix Camp i tu... a peu, de l'Arbolí a Prades. Molí d'Esquirola.

5 de maig de 2017

Última sortida del programa "El Baix Camp i tu... a peu", de l'Arbolí a Prades

El Consell Esportiu del Baix Camp tanca la programació del "Baix Camp i tu... a peu" d'aquest curs 2017/2018 amb l'última sortida de l'Arbolí fins a Prades. Aquesta excursió es celebrarà aquest pròxim diumenge, 14 de maig. La sortida, que té una durada total de 5 hores 30 minuts, comença al municipi de l'Arbolí, des d'on s'agafa la ruta feta per BTT que es dirigeix, de pujada, pel camí de l'ermita de Sant Pau.


Gala "Els Herois del Llamp" de Canal Reus TV

4 de maig de 2017

El Baix Camp presenta els Herois del Llamp

Aquest divendres, 5 de maig, Canal Reus TV presenta, amb la col·laboració de la Fundació Reddis i el Consell Comarcal del Baix Camp, la Gala “Herois del Llamp”, el nou programa de televisió que vol retre homenatge a aquelles persones que per cada municipi són les més representatives per l'activitat que han desenvolupat o desenvolupen.


L'impost nuclear deixarà 12 milions d'euros anuals per les àrees d'Asco i Vandellòs

3 de maig de 2017

El Consell Comarcal, en el grup que gestionarà l'impost nuclear

El Consell Comarcal del Baix Camp formarà part, juntament amb el Consell de la Ribera d'Ebre, del grup promotor que gestionarà l'aportació anual de l'impost nuclear que farà la Generalitat per la reactivació econòmica de les àrees d'influència de les centrals d'Ascó i Vandellòs.


Campanya de donació de sang al Baix Camp

1 de maig de 2017

Calendari de donació de sang al Baix Camp pel mes de maig

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang del mes de maig de 2017 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp. Divendres, 5 de maig a Les Borges del Camp: Centre Cultural El Serè, de 17:30 a 21:30. Dimecres, 10 de maig a Cambrils: Pavelló Municipal d'Esports, de 9:00 a 21:00, ininterrompudament.


15è campionat de bitlles i jocs de taula

28 d'abril de 2017

15è Campionat de jocs de taula i de bitlles del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp

El passat dijous 20 d'abril a Miami Platja es va organitzar el 15è campionat de jocs de taula i bitlles organitzat pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp que va comptar amb la participació de 30 persones de les diferents associacions de gent gran. El campionat estava organitzat a través de activitats diferents, com el joc de les bitlles, en el qual i van participar les següents associacions: Associació de Jubilats i Pensionistes de Mont-roig del Camp.


Sessió Plenària del Consell Comarcal reunit aquest dimecres, 26 d'abril

27 d'abril de 2017

El Ple del Consell Comarcal impulsa la millora de la transparència

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, reunit aquest dimecres 26 d'abril, ha aprovat per unanimitat, el nou model de Declaració de béns i activitats i possibles causes d'incompatibilitat dels seus membres electes, fet que suposa ampliar i aportar més informació en relació a aquests càrrecs, que es farà pública d'acord amb la Llei de Transparència 19/2014.


Sisena edició de la 2017 Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada

26 d'abril de 2017

Les Muntanyes de la Costa Daurada escenari de les Curses d'Ultra Trail 2017

Un any més, les Muntanyes de la Costa Daurada tornen a acollir les curses d'Ultra Resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Enguany, el tret de sortida de la sisena edició tindrà lloc el pròxim dissabte, 29 d'abril a les 9 del matí al municipi de Prades. Aquesta edició arrenca amb la primera prova de la Copa Catalana de les Curses d'Ultra Resistència 2017, on els vencedors obtindran punts pel campionat de Catalunya.

Registres del 701 al 710 de 1167
« Pàgina 71 »  [ 1 | ... | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | ... | 117 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773