Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Xerrada informativa sobre les clàusules sòl. Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp

23 de febrer de 2017

L'Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp organitza una xerrada sobre les clàusules sòl

El proper dimecres, 1 de març, a les 19 hores, l'Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp organitza una sessió informativa sobre les clàusules sòl on s'informarà als usuaris afectats sobre les vies de reclamació que tenen a la seva disposició per tal de recuperar els diners, pagats de més, per l'aplicació d'aquesta clàusula hipotecària abusiva.


Es busquen joves per participar en el programa "Joves per l'Ocupació"

22 de febrer de 2017

El Consell Comarcal busca joves per participar en el programa Joves per l'Ocupació

En motiu de l'arrencada de la nova edició del programa Joves per l'Ocupació, el Consell Comarcal del Baix Camp vol fer una crida als joves del Baix Camp i del Priorat a participar en aquesta iniciativa ocupacional que ofereix una formació professionalitzada i una experiència laboral remunerada relacionada amb el seu l'àmbit formatiu.


Aprovació del nou PAC en el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

21 de febrer de 2017

Aprovat el Programa d'Actuació Comarcal 2017-2020

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, de dimarts 21 de febrer, ha aprovat el nou Programa d'Actuació Comarcal (PAC) 2017-20, amb el vot favorable dels consellers i conselleres comarcals del PDeCAT, ERC, CP, PPC i Ara, mentre que Ciudadanos s'ha abstingut i la CUP ha votat en contra, en considerar que no s'han tingut en compte en el document final les últimes propostes que aquesta formació havia presentat.


Parc eòlic de Duesaigües, Baix Camp

21 de febrer de 2017

El Consell Comarcal demana la moratòria dels projectes d'energia eòlica al Baix Camp

En el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, celebrat el 21 de febrer, els consellers i conselleres comarcals dels grup PDeCAT, ERC, CUP, CP, PPC i Ara han aprovat una moció presentada conjuntament per les tres primeres formacions en què demanen a la Generalitat una moratòria en el desenvolupament i tramitació de nous parcs eòlics a la comarca, així com a la resta de Catalunya, i més, tenint en compte que “la balança energètica està clarament decantada cap al sud de Catalunya i, de retruc, ...


Recomanacions pel Carnestoltes 2017

17 de febrer de 2017

Recomanacions de seguretat pel Carnestoltes 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp i Protecció Civil de la Generalitat han fet un seguit de consells i recomanacions a l'hora d'assistir a la festa del Carnestoltes que es celebra en alguns municipis del Baix Camp. Consells per al públic: Informar-se correctament dels llocs per on han de passar les rues i seguir les recomanacions dels organitzadors. Portar aigua en ampolles de plàstic.


Sessions informatives del Programes d'Ocupació que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp

15 de febrer de 2017

Sessions informatives sobre els Programes d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp

El Departament d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp realitzarà unes sessions informatives a diversos municipis de la comarca sobre els programes d'ocupació que actualment gestiona l'ens comarcal, el programa Fem Ocupació, el 30 plus i Joves per l'Ocupació. Aquestes sessions seran obertes a tots els interessats en temes d'inserció laboral però, també, es dirigeixen a emprenedors i empresaris de la comarca.


Cursos de la Xarxa Òmnia

14 de febrer de 2017

S'obren les inscripcions dels nous cursos del Punt Òmnia del Baix Camp

El Punt Òmnia del Baix Camp presenta la nova programació formativa d'aquest primer trimestre del 2017 que estarà vigent fins a Setmana Santa. Aquest centre, que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms, presenta un total d'onze cursos gratuïts sobre informàtica, noves tecnologies i Internet.


Presentació de les primeres parelles lingüístiques del 2017 de l'Escola Teresa Salvat de l'Aleixar. Foto CNL.

13 de febrer de 2017

Primeres parelles lingüístiques del 2017 del Consorci per la Normalització Lingüística

El Consorci per la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura presenta les primeres parelles lingüístiques de l'any 2017 formades a l'Escola Teresa Salvat Llauradó de l'Aleixar. Els participants són familiars d'alumnes de l'escola, pares, mares, avis i àvies, que es trobaran un cop per setmana a les instal·lacions del centre docent per conversar en català.


Serra de Llebaria. Ruta del Consell Esportiu del Baix Camp.

13 de febrer de 2017

El Baix Camp i tu... a peu de Marçà fins a la Torre de Fontaubella

Un cap de setmana més, el Consell Esportiu del Baix Camp organitza una sortida dintre la programació de “El Baix Camp i tu... a peu” que s'iniciarà a Marçà i finalitzarà a la Torre de Fontaubella. Aquesta excursió és una travessia que transcorre per les muntanyes de Llaberia passant per camins de zones frondoses. Les muntanyes de Llaberia formen part de la Serralada del Prelitoral, poc conegudes però de gran bellesa, amb grans cingleres que recorren diferents vessants.


Curs de Màrqueting digital del programa Joves amb Talent

9 de febrer de 2017

Curs de Màrqueting digital dins el programa Joves amb Talent

El programa Joves amb Talent, gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp, inicia les noves activitats d'aquest 2017 amb el curs de Màrqueting digital. Aquest curs, pretén donar un impuls a tots aquells joves que tenen una idea de negoci enfocada en l'autosuficiència i necessiten eines de màrqueting per millorar el posicionament de la seva empresa.

Registres del 721 al 730 de 1159
« Pàgina 73 »  [ 1 | ... | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773