Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Festa popular El Mandongo a Capafons

8 de febrer de 2017

Capafonts celebra les XVI Jornades Gastronòmiques del Mandongo

El proper diumenge, 12 de febrer, Capafonts acull les setzenes Jornades Gastronòmiques del municipi, el Mandongo. Una festa popular molt típica que es celebra, any rere any, i que està organitzada per l'Associació de Dones de Barrulles amb el suport de l'Ajuntament de Capafonts. La Festa del Mandongo, que ja és una de les festes més consolidades del panorama gastronòmic de la comarca, vol repetir èxit de convocatòria superant els més de 500 visitants que cada any no falten a aquesta cita.


Tossal de la Baltasana, cim de les Muntanyes de Prades

6 de febrer de 2017

El Baix Camp i tu... a peu a Montblanc - Prades

La programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu” continua amb una nova sortida per aquest pròxim diumenge, 12 de febrer, que s'iniciarà a Montblanc i finalitzarà a Prades, passant per la pedania de Rojals. D'aquesta manera, el Consell Esportiu del Baix Camp anima a seguir amb les sortides, una setmana més, mostrant els llocs més emblemàtics de la comarca i rodalies.


Festa dels voluntaris de Donació de sang. Foto cedida per Miquel Àrias Baltà

3 de febrer de 2017

El Consell Comarcal acull la festa dels voluntaris de la Marató de Donació de Sang 2016

El passat divendres, 27 de gener, el Consell Comarcal del Baix Camp va acollir la festa d'agraïment als voluntaris que van col·laborar en la Marató de Donació de Sang del Teatre Fortuny de Reus celebrada el 27 d'octubre del 2016.


L'Ajuntament de Cambrils renova el conveni amb Secomsa per la recollida de residus i neteja viària

1 de febrer de 2017

L'Ajuntament de Cambrils renova el conveni del servei de recollida i neteja viària amb el Consell Comarcal

L'Ajuntament de Cambrils renova la concessió del servei de recollida de residus i neteja viària del municipi amb el Consell Comarcal del Baix Camp, que continuarà gestionant la prestació d'aquest servei a través de l'empresa pública Secomsa. El conveni es va aprovar aquest dimarts, 31 de gener, en el Ple del consistori municipal. La renovació d'aquesta concessió preveu el pagament de 5.968.410 euros anuals juntament amb una quota de 891.872 euros per amortitzar inversions.


Les empreses de telefonia i subministraments bàsics continuen liderant les reclamacions de la Oficina de Consum del Baix Camp

31 de gener de 2017

Els subministraments bàsics i les telecomunicacions en el top 10 de les reclamacions a Consum

L'Oficina de Consum del Baix Camp ha fet balanç dels serveis del 2016, comptabilitzant un total de 2.014 tramitacions realitzades, que suposen un 2,2% més que en el 2015 (amb 1.970 tramitacions). Aquest nombre total de tramitacions inclou les consultes genèriques formulades, les queixes presentades pels consumidors, les denúncies interposades i les reclamacions efectuades a l'Oficina de Consum del Baix Camp. Consultes resoltes: s'han tramitat un total de 1.


Premi de reconeixement de l'Administració Electrònica

27 de gener de 2017

El Consell Comarcal premiat com a referent en la gestió de l'Administració Electrònica

El Consell Comarcal del Baix Camp va ser guardonat, aquest dijous, 26 de gener, amb el premi de reconeixement de la implantació i l'ús dels serveis d'Administració Electrònica oferts a la ciutadania i a les empreses en el II Congrés de Govern Digital sobre "El repte de la societat digital i la transformació de les Administracions Públiques".


Secomsa dins la Jornada sobre la Gestió de Serveis Públic Locals.

26 de gener de 2017

El president de Secomsa, Joan Josep García, participa en la jornada de Gestió de Serveis Públics Locals

El president del Consell d'Administració de Secomsa, Joan Josep Garcia Rodríguez, participarà aquest divendres, 27 de gener, en la jornada de “Gestió dels serveis públics locals: Entre externalització i interiorització” que organitza l'Associació Catalana de Municipis i la Universitat Rovira i Virgili a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències Jurídiques.


Secomsa Gestió obre una Borsa de Treball

25 de gener de 2017

Secomsa Gestió obre una borsa de treball per contractacions temporals

Secomsa Gestió, SL, empresa pública depenent del Consell Comarcal del Baix Camp, aprova les bases per regular una borsa de treball per a la selecció d'aspirants que permeti contractar temporalment llocs de treball que s'hagin de cobrir de forma provisional. L'empresa, encarregada de gestionar el servei de tractament de la fracció resta dels residus municipals, va fer pública les bases i la convocatòria de la borsa a través del BOPT i de la web del Consell Comarcal, el passat 13 de gener.


Moment de la inauguració del nou aparcament

24 de gener de 2017

El Consell Comarcal obre a Vilaplana el primer pàrquing dissuasiu del Pla de Foment Turístic

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcalde de Vilaplana, Tomàs Bigorra, han inaugurat, aquest diumenge 22 de gener, el pàrquing dissuasiu de l'Hort de la Morera situat al municipi de Vilaplana. Amb una inversió de 12.000 euros, la nova zona d'aparcaments cobreix la part baixa del municipi, ubicada darrera el carrer del Casal Vilaplanec amb un espai de 1.258 metres quadrats.


Serra de la Mussara

23 de gener de 2017

El Baix Camp i tu... a peu a La Mussara-Siurana

Dins de la programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu”, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa per aquest diumenge, 29 de gener, una ruta senderista per la serra de La Mussara fins Siurana. Aquesta és una sortida que s'inicia al poble abandonat de la Mussara i comença a través del GR-7,  dintre de la ruta el "Camí Rodó", al Pla de l'Agusteny.

Registres del 731 al 740 de 1159
« Pàgina 74 »  [ 1 | ... | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773