Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Taller d'apicultura

18 d'octubre de 2016

S'inicien el nous cursos del programa Joves amb talent

Els propers 24, 27 i 28 d'octubre a la sala del Casal de Maspujols tindrà lloc un nou curs del programa Joves amb Talent que se centrarà en com teixir amb teler manual, i que s'adreça a persones joves que tinguin una idea d'emprenedoria o que tinguin interès en emprendre en l'àmbit rural de la comarca.
 
La formació va a càrrec d'empreses i reconeguts professionals que treballen de fa temps en aquests sectors.


Imatge d'arxiu

18 d'octubre de 2016

Tallers de “Dona Salut i Esport” al Baix Camp

 
Els ajuntaments de Mont-roig del Camp, Vinyols i els Arcs, les Borges del Camp, Riudecols, l'Aleixar i l'Argentera, conjuntament amb les associacions de dones de cada municipi, i amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Institut Català de les Dones organitzen diverses activitats sota el nom “Dona, Salut i Esport”.


Presentació taller sobre l'empadronament a càrrec del secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amoròs

17 d'octubre de 2016

El Consell Comarcal acull el taller sobre l'empadronament en polítiques d'acollida

El passat divendres 14 d'octubre de 2016 a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp va tenir lloc el “taller sobre l'empadronament en les polítiques d'acollida” emmarcat dins les activitats formatives organitzades per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.


Mont-roig del Camp

12 d'octubre de 2016

Taller de prevenció de l'envelliment cerebral a Mont-roig del Camp

El proper dimarts 18 d'octubre de 2016, a les 16:30h, al municipi de Mont-roig del Camp tindrà lloc un taller de prevenció de l'envelliment cerebral organitzat per l'Associació de Dones de Mont-roig del Camp amb la col·laboració del Servei i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
El taller, d'1.5hores de durada, és gratuït i obert a totes les persones del municipi. El seu principal objectiu és donar eines per prevenir l'envelliment cerebral.


Grup de joves

10 d'octubre de 2016

El Baix Camp compta amb més de 500 persones joves inscrites a la Garantia Juvenil

En un any i mig de funcionament de la xarxa d'impulsors de la Garantia Juvenil al Baix Camp, un total de 519 persones joves de la comarca (sense comptar Reus) ja s'han inscrit al programa, de les quals 242 estan treballant. A les 277 persones restants la impulsora els ofereix informació sobre els diferents cursos de formació o programes de formació i inserció laboral que es desenvolupen a la comarca.


Imatge d'arxiu

10 d'octubre de 2016

Més tallers de “Dona Salut i Esport” al Baix Camp

Els ajuntaments de Mont-roig del Camp, Vinyols i els Arcs, les Borges del Camp, Riudecols, l'Aleixar i l'Argentera, conjuntament amb les associacions de dones de cada municipi, i amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Institut Català de les Dones organitzen diverses activitats sota el nom “Dona, Salut i Esport”.


Moment de la presentació de la jornada Empresa i Territori al Consell Comarcal del Baix Camp

6 d'octubre de 2016

El Baix Camp, la comarca més competitiva

La comarca del Baix Camp és la més competitiva del nostre àmbit territorial segons l'estudi sobre “Empresa i territori” realitzat per la CEPTA i per la Universitat Rovira i Virgili, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp i d'altres de la demarcació, concretament 7 de les 10 comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


De Mont-ral al Pinetell

5 d'octubre de 2016

Baix Camp i tu… a peu: Mont-ral – El Pinetell, passant per Farena

El Consell Esportiu del Baix Camp conjuntament amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada han preparat per diumenge 9 d'octubre de 2016 una nova sortida dins del cicle el Baix Camp i tu.. a peu.
 
La sortida és de dificultat moderada amb un desnivell positiu de 250 metres i un desnivell negatiu de 500m i una durada aproximada de 5 hores.


Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

3 d'octubre de 2016

L'Ajuntament de Prades i el Consell Comarcal del Baix Camp celebren el Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona per al Món Rural el 15 d'octubre, des de l'Ajuntament de Prades i amb la col·laboració del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i de l'Institut Català de les Dones, s'ha preparat una taula rodona per reflexionar sobre el paper de la dona en el medi rural.


Moment de la clausura dels Plans d'Ocupació de la Diputació de Tarragona 2016

30 de setembre de 2016

El Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona clausuren els Plans d'Ocupació 2016

El passat divendres, 30 de setembre de 2016 a l'aula de formació que el Consell Comarcal del Baix Camp té a la plaça de la Patacada de Reus, ha tingut lloc l'acte de cloenda del Pla de Foment de l'Ocupació 2016 impulsat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del Consell Comarcal i dels ajuntaments del Baix Camp, que va començar el passat mes d'abril de 2016 i que ha tingut una durada de 6 mesos.

Registres del 741 al 750 de 1122
« Pàgina 75 »  [ 1 | ... | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | ... | 113 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773