Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Les empreses de telefonia i subministraments bàsics continuen liderant les reclamacions de la Oficina de Consum del Baix Camp

31 de gener de 2017

Els subministraments bàsics i les telecomunicacions en el top 10 de les reclamacions a Consum

L'Oficina de Consum del Baix Camp ha fet balanç dels serveis del 2016, comptabilitzant un total de 2.014 tramitacions realitzades, que suposen un 2,2% més que en el 2015 (amb 1.970 tramitacions). Aquest nombre total de tramitacions inclou les consultes genèriques formulades, les queixes presentades pels consumidors, les denúncies interposades i les reclamacions efectuades a l'Oficina de Consum del Baix Camp. Consultes resoltes: s'han tramitat un total de 1.


Premi de reconeixement de l'Administració Electrònica

27 de gener de 2017

El Consell Comarcal premiat com a referent en la gestió de l'Administració Electrònica

El Consell Comarcal del Baix Camp va ser guardonat, aquest dijous, 26 de gener, amb el premi de reconeixement de la implantació i l'ús dels serveis d'Administració Electrònica oferts a la ciutadania i a les empreses en el II Congrés de Govern Digital sobre "El repte de la societat digital i la transformació de les Administracions Públiques".


Secomsa dins la Jornada sobre la Gestió de Serveis Públic Locals.

26 de gener de 2017

El president de Secomsa, Joan Josep García, participa en la jornada de Gestió de Serveis Públics Locals

El president del Consell d'Administració de Secomsa, Joan Josep Garcia Rodríguez, participarà aquest divendres, 27 de gener, en la jornada de “Gestió dels serveis públics locals: Entre externalització i interiorització” que organitza l'Associació Catalana de Municipis i la Universitat Rovira i Virgili a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències Jurídiques.


Secomsa Gestió obre una Borsa de Treball

25 de gener de 2017

Secomsa Gestió obre una borsa de treball per contractacions temporals

Secomsa Gestió, SL, empresa pública depenent del Consell Comarcal del Baix Camp, aprova les bases per regular una borsa de treball per a la selecció d'aspirants que permeti contractar temporalment llocs de treball que s'hagin de cobrir de forma provisional. L'empresa, encarregada de gestionar el servei de tractament de la fracció resta dels residus municipals, va fer pública les bases i la convocatòria de la borsa a través del BOPT i de la web del Consell Comarcal, el passat 13 de gener.


Moment de la inauguració del nou aparcament

24 de gener de 2017

El Consell Comarcal obre a Vilaplana el primer pàrquing dissuasiu del Pla de Foment Turístic

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcalde de Vilaplana, Tomàs Bigorra, han inaugurat, aquest diumenge 22 de gener, el pàrquing dissuasiu de l'Hort de la Morera situat al municipi de Vilaplana. Amb una inversió de 12.000 euros, la nova zona d'aparcaments cobreix la part baixa del municipi, ubicada darrera el carrer del Casal Vilaplanec amb un espai de 1.258 metres quadrats.


Serra de la Mussara

23 de gener de 2017

El Baix Camp i tu... a peu a La Mussara-Siurana

Dins de la programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu”, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa per aquest diumenge, 29 de gener, una ruta senderista per la serra de La Mussara fins Siurana. Aquesta és una sortida que s'inicia al poble abandonat de la Mussara i comença a través del GR-7,  dintre de la ruta el "Camí Rodó", al Pla de l'Agusteny.


Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp

19 de gener de 2017

L'Oficina d'Habitatge del Baix Camp gestiona 2.977 expedients de segona ocupació el 2016

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha fet balanç des seus serveis realitzats el 2016. Durant el passat any, es van gestionar 2.977 cèdules de segona ocupació. Aquesta xifra representa un 10,38% més que l'any 2015 (amb 2.697 expedients tramitats). Aquest increment es deu a què la normativa vigent respecte a qualsevol tramitació que tingui a veure amb un immoble obliga al propietari a tramitar la cèdula, a més, s'ha agilitzat la tramitació i es pot fer telemàticament.


Representants de les entitats signants del Conveni Còrner

18 de gener de 2017

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada amb el Conveni Còrner

El Patronat de Turisme del Baix Camp participa, un any més, en la signatura del Conveni Còrner Costa Daurada per a la promoció turística d'aquesta zona que organitza el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona juntament amb l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.


Modalitat virtual. Voluntariat per la Llengua

17 de gener de 2017

Nova modalitat virtual del programa Voluntariat per la Llengua

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, dintre del programa El Voluntariat per la llengua (VxL), oferirà una modalitat virtual per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística en aquest programa ho puguin fer a través de videoconferències. D'aquesta manera, els participants podran practicar el català sense estar condicionats pel lloc on visquin o per qualsevol altre circumstància.


Xarxa d'Alta velocitat al Camp de Tarragona

12 de gener de 2017

El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, a la cimera del Corredor del Mediterrani

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha assistit aquest dijous, 12 de gener, a la 9a edició de la Cimera del Comitè de Ciutats i de les aglomeracions per l'Alta Velocitat i l'Interconnexió Ferroviària del Corredor del Mediterrani, celebrada al Palau de Congressos de Tarragona.

Registres del 741 al 750 de 1160
« Pàgina 75 »  [ 1 | ... | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773