Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Un moment de la visita de la directora general de Joventut al Consell Comarcal del Baix Camp

29 de setembre de 2016

La directora general de Joventut visita el Consell Comarcal del Baix Camp

La directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, ha visitat aquest dijous a la tarda el Consell Comarcal del Baix Camp, acompanyada de la directora dels serveis territorials, Eva Ferran, i del tècnic referent, mentre que a l'ens comarcal les ha rebudes el president, Joaquim Calatayud, acompanyat de la vicepresidenta Rosa Abelló, de la consellera comarcal responsable de l'àrea, Anna Aragonès, i de la tècnica comarcal de joventut.


Programa Joves amb Talent

28 de setembre de 2016

Joves amb talent inicia la programació amb el curs d'iniciació a la bioconstrucció

Dijous 29 de setembre de 2016 el programa Joves amb Talent del departament de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp inicia la seva programació amb el curs d'iniciació a la bioconstrucció. Aquest curs té lloc a Can Cargolí, al municipi de Duesaigües i consta de quatre sessions: dues teòriques, una visita tècnica i una sessió pràctica.


Imatge per fomentar la donació de sang

27 de setembre de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes d'octubre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per aquest mes de setembre: •    Dimecres, 19 d'octubre a Cambrils: Àrea bàsica de salut, de les 10 a les 14h i de les 17 a 21h •    Dijous, 20 d'octubre a Cambrils: Àrea bàsica de salut, de les 10 a les 14h i de les 17 a 21h •    Dijous, ...


Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 21 de juny de 2016

21 de setembre de 2016

El Ple de Consell Comarcal del Baix Camp aprova una moció de suport als Jocs Mediterranis

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp realitzat dimarts, 20 de setembre al vespre, va aprovar una moció de suport als Jocs Mediterranis 2017 amb els vots favorables dels grups comarcals de CiU, ERC-AM, Candidatura de Progrés (CP), PP, Ciudadanos i Ara, mentre que la CUP va votar en contra.


Imatge d'arxiu

21 de setembre de 2016

Tallers de “Dona Salut i Esport” al Baix Camp

Els ajuntaments de Mont-roig del Camp, Vinyols i els Arcs, les Borges del Camp, Riudecols, l'Aleixar i l'Argentera, conjuntament amb les associacions de dones de cada municipi, i amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Institut Català de les Dones organitzen diverses activitats sota el nom “Dona, Salut i Esport”.


Serra de Llaberia

19 de setembre de 2016

El Dip, de Joan Perucho

De la mateixa manera que Transilvània té la nove?la de Dràcula, la Serra de Llaberia té la nove?la de vampirs Històries naturals, de Joan Perucho. Entre la llegenda i la ficció, el llibre ens endinsa en la història del Dip, que atemoreix la població de Pratdip. Per recórrer els escenaris de la nove?la us proposem aquesta excursió circular, que val la pena iniciar amb un tomb pel poble de Pratdip, on es mantenen les dues torres d'entrada al poble emmurallat.


Imatge d'arxiu

15 de setembre de 2016

El Punt Òmnia del Baix Camp obre les inscripcions per als nous cursos d'informàtica i internet

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos d'informàtica que ofereix el Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms. Els cursos que comencen el proper 3 d'octubre de 2016 i acaben el 15 de desembre de 2016, són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.


Participants en l'acte de constitució del nou Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

14 de setembre de 2016

Es constitueix el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit la constitució del nou Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, un òrgan creat en 2010 per promoure l'equitat de gènere a la comarca i la participació de les dones a l'hora d'impulsar accions, debats, plans i activitats tendents a afavorir un treball transversal a favor de la plena ciutadania.


Paisatge de la ruta d'en Puig d'en Cama, Talaia del Camp

12 de setembre de 2016

Proposta de ruta pel Baix Camp: Puig d'en Cama, Talaia del Camp

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp proposa la ruta del “Puig d'en Cama, Talaia del Camp” inclosa dins de les rutes dels paisatges de l'avellana per descobrir un dels valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daurada.


Castell de Vilanova d'Escornalbou

8 de setembre de 2016

Taller de riureteràpia a Vilanova d'Escornalbou

El proper dimecres 14 de setembre de 2016 a les 10h al municipi de Vilanova d'Escornalbou tindrà lloc un taller de riureteràpia organitzat per l'Associació de Dones de Vilanova d'Escornalbou amb la col·laboració del Servei i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp. El taller, de 1,5hores de durada, és gratuït i obert a totes les persones del municipi.

Registres del 751 al 760 de 1122
« Pàgina 76 »  [ 1 | ... | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | ... | 113 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773