Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Serra de la Mussara

23 de gener de 2017

El Baix Camp i tu... a peu a La Mussara-Siurana

Dins de la programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu”, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa per aquest diumenge, 29 de gener, una ruta senderista per la serra de La Mussara fins Siurana. Aquesta és una sortida que s'inicia al poble abandonat de la Mussara i comença a través del GR-7,  dintre de la ruta el "Camí Rodó", al Pla de l'Agusteny.


Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp

19 de gener de 2017

L'Oficina d'Habitatge del Baix Camp gestiona 2.977 expedients de segona ocupació el 2016

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha fet balanç des seus serveis realitzats el 2016. Durant el passat any, es van gestionar 2.977 cèdules de segona ocupació. Aquesta xifra representa un 10,38% més que l'any 2015 (amb 2.697 expedients tramitats). Aquest increment es deu a què la normativa vigent respecte a qualsevol tramitació que tingui a veure amb un immoble obliga al propietari a tramitar la cèdula, a més, s'ha agilitzat la tramitació i es pot fer telemàticament.


Representants de les entitats signants del Conveni Còrner

18 de gener de 2017

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada amb el Conveni Còrner

El Patronat de Turisme del Baix Camp participa, un any més, en la signatura del Conveni Còrner Costa Daurada per a la promoció turística d'aquesta zona que organitza el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona juntament amb l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.


Modalitat virtual. Voluntariat per la Llengua

17 de gener de 2017

Nova modalitat virtual del programa Voluntariat per la Llengua

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, dintre del programa El Voluntariat per la llengua (VxL), oferirà una modalitat virtual per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística en aquest programa ho puguin fer a través de videoconferències. D'aquesta manera, els participants podran practicar el català sense estar condicionats pel lloc on visquin o per qualsevol altre circumstància.


Xarxa d'Alta velocitat al Camp de Tarragona

12 de gener de 2017

El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, a la cimera del Corredor del Mediterrani

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha assistit aquest dijous, 12 de gener, a la 9a edició de la Cimera del Comitè de Ciutats i de les aglomeracions per l'Alta Velocitat i l'Interconnexió Ferroviària del Corredor del Mediterrani, celebrada al Palau de Congressos de Tarragona.


Conreus del Baix Camp

11 de gener de 2017

El Consell Comarcal contracta a un tècnic per a la creació del Banc de Terres comarcal

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha aprovat la subvenció per a la contractació, per part del Consell Comarcal del Baix Camp, d'un agent d'ocupació i desenvolupament local, dins al marc dels programes de suport per al desenvolupament local. La subvenció de 27.045,55 euros finançarà el pla de treball per a la “Potenciació de l'economia agrària i el retorn dels joves al món rural” que gestionarà aquest AODL a través d'un contracte de 12 mesos de durada.


Ruta l'Albarca a Cabassers

11 de gener de 2017

El Consell Esportiu del Baix Camp et convida a descobrir la Serra del Montsant

Dins de la programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu”, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa per aquest diumenge, 15 de gener, una ruta senderista pels municipis de l'Albarca i Cabassers. Una sortida per la comarca del Priorat que travessa la serra del Montsant. Aquesta és una ruta llarga que s'inicia a la sortida del Coll d'Albarca i comença amb pujades suaus a través d'una pista fins a l'ermita de la Mare de Déu de Montsant.


Balanç del Servei d'Informació i Atenció a la Dona 2016

10 de gener de 2017

El SIAD del Baix Camp va atendre a 151 dones durant el 2016

El Servei d'Informació i Atenció a la Dona, que ofereix suport psicològic i jurídic a les dones dels municipis de la comarca del Baix Camp, ha acabat el 2016 amb una bona participació en les diverses activitats i tallers programats pels municipis de la comarca. Durant el 2016, el SIAD va comptabilitzar 1.150 atencions realitzades i un total de 151 dones ateses.


138 expedients de vehicles abandonats al Baix Camp durant el 2017

9 de gener de 2017

El Consell Comarcal retira 78 vehicles abandonats durant el 2016

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles Abandonats i fora d'Ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat durant el 2016 un total de 78 expedients, dels quals 69 han estat per retirada de vehicles abandonats. La resta dels expedients fan referència al nombre de cessions realitzades el 2016.


CCBC assoleix un 70% d'inserció per joves aturats

5 de gener de 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp assoleix un 70% d'inserció laboral de joves aturats

Durant l'any 2015, el Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit un 70 per cent d'inserció laboral de persones joves demandants d'ocupació a través de diversos programes de formació i d'inserció laboral, que s'han desenvolupat gràcies als ajuts rebuts per la Generalitat de Catalunya i cofinançats pel Fons Social Europeu i per la Conferencia Sectorial de Empleo y Ocupación. En la majoria dels casos, els contractes tenen una durada mínima de 6 mesos.

Registres del 761 al 770 de 1166
« Pàgina 77 »  [ 1 | ... | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ... | 117 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773