Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Curs per a famílies acollidores del programa pilot SIFE del Consell Comarcal del Baix Camp 2013

22 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal organitza un curs per a famílies acollidores dins el programa SIFE

Dijous 23 d'octubre de 2014 s'inicia un curs per a famílies acollidores dins el programa del Servei d'Integració en Família Extensa (SIFE) organitzat pel Consell Comarcal del BaixCamp. En el curs participen 9 famílies que acullen infants i adolescents que per diversos motius no poden conviure amb els seus pares biològics.


Fotografia de grup de la delegació de Bulgària

22 d'octubre de 2014

Una delegació de Bulgària visita el grup Leader Baix Camp – Priorat

Un grup de representants municipals de Bulgària han visitat la comarca del Baix Camp i del Priorat els dies 22 i 23 d'octubre amb l'objectiu de conèixer l'experiència de funcionament de la metodologia Leader a les nostres comarques, i realitzar un intercanvi d'experiències sobre aquests ajuts al desenvolupament rural.


Infants que participen en Centres Oberts i Programes Diürns Preventius del Baix Camp

21 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova els convenis per un nou curs de Centres Oberts i Programes Diürns a la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat els convenis que regula la col·laboració amb els ajuntaments de la Selva del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alforja, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp i Montbrió del Camp per realitzar els serveis de Centres Oberts i Programes Diürns pel curs 2014/2015 en aquests municipis.
Els destinataris del servei seran tots els nens i nenes del municipi, derivats per Serveis Socials, en una edat compresa entre els 6 i els 12 anys.


Imatge d'arxiu

20 d'octubre de 2014

Proposta per aquest cap de setmana: “s'ha escrit un crim a la muntanya”

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura “El Brogit Guiatges”, que consisteix en una excursió teatralitzada.
“S'ha escrit un crim a la muntanya” tindrà lloc el proper diumenge 26 d'octubre de 2014. Un fet inesperat trasbalsarà la plàcida excursió en aquest entorn natural privilegiat.


El Baix Camp i tu...a peu

16 d'octubre de 2014

Inaugurem la temporada del programa Baix Camp i tu…a peu amb l'excursió al Barranc de les Nines

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 19 d'octubre de 2014 l'excursió al Barranc de les Nines .
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis.


Alumnes del curs de Coneixement de la Societat Catalana

15 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Mont-roig del Camp tanquen el curs de Coneixement de la Societat Catalana

Dimecres 14 d'octubre de 2014 va tenir lloc un acte en la sala de cultura de Mont-roig del Camp en el qual es van lliurar els certificats del curs de Coneixement de la Societat Catalana organitzat pel Servei d'Acollida Comarcal del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Mont-roig del Camp.


L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau i el gerent de Comaigua, Jordi Azorín signen el conveni per crear noves exempcions en la factura de l'aigua per les persones en risc d'exclusió

14 d'octubre de 2014

L'Ajuntament de Cambrils i Comaigua signen un conveni per crear noves exempcions en la factura de l'aigua per les persones en risc d'exclusió

L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i el gerent de Comaigua, Jordi Azorín, van signar el passat 9 d'octubre un conveni de col·laboració per poder concedir noves exempcions en la factura de l'aigua o del clavegueram a persones majors de 65 anys, perceptors del PIRMI i famílies nombroses i monoparentals que reuneixin els requisits detallats en les bases. A la signatura també hi ha assistit la regidora de Benestar Social, Lluïsa Rom.


Imatge d'arxiu

14 d'octubre de 2014

Una cinquantena de cellers catalans estudien la petjada de CO2 en el marc del “Vi+Net”

Una cinquantena de cellers catalans han estudiant la petjada de CO2 en el procés d'elaboració del vi, en el marc del projecte de cooperació “Vi+Net”. El resultat del treball ha suposat la certificació de 22 ampolles de vi i l'estimació del càlcul de la petjada de CO2 en 25 ampolles més. El projecte també ha permès elaborar una eina de càlcul i un manual de bones pràctiques que estarà a disposició dels cellers que hi estiguin interessats.


Mont-roig del Camp

13 d'octubre de 2014

Proposta per al cap de setmana: ruta Miró – Mont-roig

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una ruta per la vila de Mont-roig, per l'espai ubicat a l'antic temple renaixentista dedicat al pintor Joan Miró i per l'ermita de la Mare de Déu de la Roca.

A Mont-roig l'artista hi va passar diverses temporades a la masia familiar on va descobrir un paisatge ple de colors: el roig de la muntanya, el blau del cel, el groc de les flors...


El vicepresident del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, Josep Montané, defensant la primera ponència

10 d'octubre de 2014

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp assisteix al 7è Congrés Nacional de la Gent Gran

El passat 8 d'octubre de 2014 a Mont Sant Benet, al municipi de Sant Fruitós de Bages, va tenir lloc el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran del Baix Camp, en el qual hi van participar membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, entre ells el vicepresident, Josep Montané.

Registres del 761 al 770 de 948
« Pàgina 77 »  [ 1 | ... | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773