Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Vistes de la Mussara

11 d'agost de 2014

Proposta per al cap de setmana: pluja d'estels des de la Mussara i des del Tossal de la Baltassana

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada ofereix per aquest cap de setmana la possibilitat de gaudir de la pluja d'estels des de dos punts emblemàtics del Baix Camp: la Mussara i el Tossal de la Baltassana, al bell mig de les Muntanyes de Prades. El divendres 15 d'agost la pluja de meteors es podrà contemplar de la Mussara de la mà de l'empresa Catsud. El punt de trobada és el Refugi de la Mussara i l'horari de l'activitat és de 19.


Imatge del cartell de la Fira de l'Avellana 2014 d'Ana Arrate

6 d'agost de 2014

Riudoms celebra la Fira de l'Avellana fins el 10 d'agost

Del 8 al 10 d'agost Riudoms celebra la tradicional Fira de l'Avellana, que arriba a la 34 edició i a la 415 edició de la Fira de Sant Llorenç, amb diversos actes i amb la tradicional cursa de portadors de sacs d'avellana a coll, de la qual fa 30 anys. La Fira de l'Avellana s'obrirà oficialment el 8 d'agost a dos quarts de nou del vespre, quan el periodista riudomenc i director de l'Agència Catalana de Notícies, Joan M. Claveguera, farà el parlament inaugural.


Grup de joves del Baix Camp que han participat en el projecte desenvolupat a Normandia

5 d'agost de 2014

Finalitza amb èxit el projecte europeu contra el malbaratament d'aliments

Aquest mes de juliol s'ha realitzat amb èxit el projecte europeu contra el malbaratament d'aliments, que ha tingut lloc a Normandia, i en el que han participat 10 joves de diversos municipis del Baix Camp a més d'altres de França, Polònia, Itàlia i també de Burkina Faso.


Avencs de la Febró a les Muntanyes de Prades

4 d'agost de 2014

Propostes per al cap de setmana: l'altiplà de la calma, l'escola de cowboys i els avencs de la Febró

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada ofereix 3 activitats ben diferents per a aquest cap de setmana: una caminada nocturna a la llum de la lluna; una escola de cowboys i una sortida per conèixer i gaudir dels impressionants Avencs de la Febró. La primera de les propostes és per dissabte 9 d'agost, de les 18 h a les dotze de la nit.


Foto de grup després de la signatura del contracte programa 2014

31 de juliol de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp gestionarà 1,6 milions d'euros per a Serveis Socials

El Consell Comarcal del Baix Camp gestionarà 1 640 422,69 euros per als diferents programes i serveis bàsics i especialitzats en matèria de Serveis Socials que es realitzen a la comarca, després de la signatura del contracte programa amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Aquest pressupost representa un 8 per cent d'increment respecte al de l'any 2013. Aquest augment se centra en la partida destinada a centres oberts, dotada amb 62.


La seu de Comaigua és a Cambrils

30 de juliol de 2014

Comaigua participa en la creació d'un nou cicle formatiu en Xarxes i tractament d'aigua

L'empresa mixta comarcal Comaigua participa del projecte del Departament d'Educació de la Generalitat per impulsar i desenvolupar un nou cicle formatiu de grau mitjà de Xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d'aigua, que es realitzarà a l'Institut Pere Martell de Tarragona. És el primer cop que es posa a marxa a Catalunya un cicle formatiu d'aquestes característiques i oferirà 25 places.


A l'estiu, les reserves de sang baixen

28 de juliol de 2014

A l'estiu, dóna sang

El Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp han organitzat diverses campanyes de donació de sang en diversos municipis de la comarca i recorden que, a l'estiu, també són necessàries les donacions, ja que precisament en aquesta època de l'any és quan més baixen. Durant la primera quinzena d'aquest mes d'agost es podrà donar sang a: Prades: Divendres, 1 d'agost, de les 18.30 a les 21.


Moment de la signatura del conveni entre els presidents dels consells comarcals del Baix Camp i del Priorat

23 de juliol de 2014

Els consells comarcals del Baix Camp i del Priorat col·laboren per fomentar l'ocupació de les persones joves

Els presidents dels consells comarcals del Priorat, Joan Carles Garcia, i del Baix Camp, Joaquim Calatayud, han signat avui 23 de juliol un conveni de col·laboració per la realització dels programes de foment de l'ocupació que facin, respectivament, mitjançant accions de difusió així com d'altres que puguin contribuir a un millor desenvolupament, a un major impacte i a una millor eficiència de les actuacions.


Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

22 de juliol de 2014

Acaba el primer curs del programa Joves amb Talent sobre cosmètica natural

Aquesta setmana ha finalitzat el primer curs del programa Joves amb Talent que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp, en el marc del projecte europeu Odisseu, que té per objectiu facilitar que els joves no marxin dels municipis rurals i que hi puguin desenvolupar una activitat econòmica. El primer curs s'ha centrat en cosmètica natural i hi ha pres part 12 joves del Baix Camp i 1 del Priorat, amb una mitjana d'edat de 30 anys.


Muntanyes de Vandellòs

21 de juliol de 2014

Proposta per al cap de setmana: Firmament estela a Vandellòs

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest dissabte 26 de juliol gaudir del firmament estelat de les nits d'estiu des d'un lloc privilegiat com les muntanyes de Vandellòs. L'activitat permetrà identificar estels i constel·lacions amb l'ajut d'un punter làser. L'activitat es realitzarà entre les 18 h i les 00 hores i el punt de trobada és el Casal de Masboquera. L'activitat té un preu de 17 euros per persona.

Registres del 771 al 780 de 933
« Pàgina 78 »  [ 1 | ... | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773