Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

El vicepresident del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, Josep Montané, defensant la primera ponència

10 d'octubre de 2014

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp assisteix al 7è Congrés Nacional de la Gent Gran

El passat 8 d'octubre de 2014 a Mont Sant Benet, al municipi de Sant Fruitós de Bages, va tenir lloc el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran del Baix Camp, en el qual hi van participar membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, entre ells el vicepresident, Josep Montané.


Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

9 d'octubre de 2014

L'Ajuntament de Prades i el Consell Comarcal del Baix Camp celebren el Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona per al Món Rural el 15 d'octubre, des de l'Ajuntament de Prades i amb la col·laboració del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i de l'Institut Català de les Dones, s'ha preparat una taula rodona amb dones emprenedores per reflexionar sobre el paper de la dona en el medi rural. L'acte tindrà lloc el dia 13 d'octubre a les 16.


Alumnes de l'Institut Joan Guinjoan de Riudoms

8 d'octubre de 2014

L'Inter Baix Camp promou un intercanvi cultural entre alumnes de Riudoms i Isneauville

Un total de 22 alumnes de l'Institut Joan Guinjoan de Riudoms viatjaran el proper dissabte 11 d'octubre cap a la Normandia, concretament al municipi d'Isneauville, en un intercanvi cultural sobre la llengua francesa.
El viatge durarà 5 dies en els quals els alumnes s'allotjaran en cases de famílies franceses i visitaran llocs entre els quals es troba el municipi d'Etretat, Rouen i Paris.


Imatge dels peons del programa Treball i Formació d'altres edicions

7 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal treu a concurs la contractació d'obres per millorar el servei d'assistència i promoció econòmica municipal

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar el passat 30 de setembre l'expedient de contractació de l'obra denominada “Servei d'Assistència i Promoció Econòmica Municipal” que té per objecte l'adequació i millora de part de les instal·lacions i equipament afectat als serveis de suport i assessorament que presta la comarca als municipis. El pressupost d'aquesta actuació es xifra en la quantitat de 252.


Prades

6 d'octubre de 2014

Proposta per al cap de setmana: ruta dels rastres animals per les muntanyes de Prades

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una ruta dels rastres animals per les muntanyes de Prades, itinerari de natura guiat per biòlegs per identificar i reconèixer els rastres dels animals d'aquestes muntanyes.
L'activitat serà el diumenge 12 d'octubre, té una durada de 2 hores i és apta per a totes les edats. L'hora d'inici és a les 10 h i el punt de trobada a les instal·lacions Prades Aventura Park.


Moment del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp en què es va debatre la moció

1 d'octubre de 2014

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova la moció de suport a la consulta

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar el 30 de setembre,una moció de suport a la consulta popular no referendària convocada pel president de la Generalitat de Catalunya el passat dissabte 27 de setembre. La moció ha estat aprovada per 23 consellers i conselleres comarcals ( CiU, ERC i 5 consellers del PSC) mentre que 5 membres del grup comarcal del PSC s'han abstingut.


curs_fotografia_baix_camp.jpg

29 de setembre de 2014

Curs gratuït de fotografia digital del Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp

Encara queden places disponibles pel curs de fotografia digital que ofereix el Consell Comarcal del Baix Camp a través del Punt Òmnia de Riudoms. L'objectiu del curs és ensenyar a descarregar les fotos de la càmera fotogràfica a l'ordinador i fer-los-hi petits retocs com treure els ulls vermells, retallar-les, corregir-hi la llum i altres tractaments per després poder-les imprimir o fer àlbums.


Prades

29 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: paintball a Prades City

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una jornada de paintball a Prades City, ja que es realitza a l'únic camp tematitzat de Catalunya com si el participant es trobés de ple en el Far West. Les missions que haurà de completar són l'atracament al National Bank, la febre de l'or i l'ok corral, entre d'altres.


Moment de la signatura del conveni entre l'alcalde de Reus i el president del Consell Comarcal del Baix Camp

24 de setembre de 2014

Nova ubicació de l'Oficina de Consum a la Pl de la Patacada de Reus

L'Oficina de Consum del Baix Camp s'ubica des del passat 23 de setembre a la Plaça de la Patacada, 1, baixos de Reus, després del conveni signat entre l'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp per unificar les respectives oficines de consum. La unificació de les oficines de consum centralitza en un únic espai tots els serveis, de manera que s'evita que les persones consumidores hagin de presentar la seva reclamació en una oficina i realitzar el tràmit de mediació en una altra.


A l'estiu, les reserves de sang baixen

23 de setembre de 2014

Campanya de donació de sang a Riudoms

El Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorden la campanya de donació de sang que tindrà lloc aquest mes a la comarca el proper 29 de setembre a Riudoms. Concretament, el Banc de Sang s'instal·larà al Casal Riudomenc (Pl de Sant Jaume, 2) de les 17.30 a les 21.30 h. La donació de sang és un acte senzill, segur, gens dolorós, i assistit per professionals especialitzats en tot moment.

Registres del 771 al 780 de 949
« Pàgina 78 »  [ 1 | ... | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773