Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Curs de monitor de lleure - Servei de Joventut del Baix Camp

12 de desembre de 2016

El Servei de Joventut del Baix Camp programa cursos intensius de monitor de lleure aquest Nadal

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i els Ajuntaments de Castellvell, l'Aleixar, Maspujols i Vilaplana, amb la col·laboració de l'Escola de la Fundació Maria Siurana, programen uns cursos intensius de monitor de lleure per aquest Nadal. Per aquells joves que vulguin aprofitar les vacances per treure's el títol de monitor, només cal que s'inscriguin a un dels dos cursos que s'ofereixen.


"I tu, jugues en català?" Consorci per a la Normalització Lingüística

6 de desembre de 2016

El Baix Camp amb la campanya "I tu, jugues en català?" del CNL

El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel i Ventura ha impulsat per aquest Nadal una campanya per potenciar la venta de jocs en català a la zona del Baix Camp i Priorat. Aquesta campanya pretén donar visibilitat a l'oferta de joguines en català i donar a conèixer els establiments que ofereixen aquests productes.


Excursió per les Muntanyes de Prades

6 de desembre de 2016

Descobreix les Muntanyes de Prades aquest pont de desembre

Tot i que el pont de desembre caigui entre setmana, des del Consell Comarcal del Baix Camp us proposem fer una excursió per una de les zones més emblemàtiques de la comarca, les Muntanyes de Prades. L'excursió planificada fa un recorregut pel riu Brugent des del seu naixement, rodejat per les serres i coronat pel Tossal de la Baltasana, cim de les Muntanyes de Prades. En el recorregut, es pot trobar l'única comunitat de roure reboll de Catalunya, fet que encara fa més interessant la sortida.


El Fem Ocupació i el 30 plus a la cerca de participants

5 de desembre de 2016

El Consell Comarcal del Baix Camp arrenca el programa "Fem Ocupació per Joves"

El Consell Comarcal inicia la nova edició del programa Fem Ocupació per Joves 2016/2017 amb una subvenció atorgada per part del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de 105.600 euros per a 24 joves del Baix Camp i el Priorat que es beneficiaran de contractes laborals de mínim 6 mesos durada. L'objectiu de Fem Ocupació per Joves és dinamitzar accions ocupacionals que facilitin l'accés als joves al mercat laboral, sobretot en els casos els quals la inserció laboral és més difícil d'assolir.


Curs de monitor de lleure

1 de desembre de 2016

El Consell Comarcal celebra una sessió informativa sobre les activitats d'educació en el lleure per menors d'edat

Arran de l'entrada en vigor del Decret 267/2016 sobre les activitats d'educació en el lleure en les quals hi participen menors de 18 anys, el Consell Comarcal del Baix Camp juntament amb la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona de la Generalitat de Catalunya va convocar una sessió informativa per comentar les modificacions que tractava el nou decret. A la jornada celebrada el dimarts, 29 de novembre a les 18:00 hores, hi van assistir 51 persones.


Fira de Nadal de l'Argentera "El Caganer"

30 de novembre de 2016

La Fira de Nadal "El Caganer" d'Argentera preveu rebre a 1.500 visitants

Aquest dissabte 3 de desembre, l'Argentera acull la quarta edició de la Fira de Nadal “El Caganer”, una edició que pretén superar el nombre de visitants dels anys anteriors i preveu la rebuda d'unes 1.500 persones. Aquesta fira nadalenca ha programat un seguit d'actes adreçats a tota la família i, sobretot, als més petits de la casa. La diada comptarà amb diverses actuacions i jocs populars i tradicionals ambientats en aquestes dates que entretindran a la mainada.


Campanya de Donació de sang

29 de novembre de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de desembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang d'aquest mes de desembre per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp. Dijous, 1 de desembre de 2016 a l'Alforja: Sala de Cultura, de les 18 a les 21:00 hores. Divendres, 2 de desembre de 2016 a Reus: Unitat mòbil situada a l'Escola Pi del Burgar, de les 18 a les 21:00 hores.


Sessions de Ioga - SIAD

29 de novembre de 2016

El programa "Dona, Salut i Esport" amplia el seu calendari d'activitats fins a finals d'any

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Baix Camp gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp amplia el seu programa “Dona, Salut i Esport” per l'ampliació de la subvenció determinada per resolució. Per aquest motiu, s'han ampliat el nombre de tallers que es duran a terme als municipis de Duesaigües i Montbrió del Camp i que finalitzaran al acabar l'any.


Joves amb Talent, taller plantes de medicinals

28 de novembre de 2016

Últims cursos gratuïts del programa Joves amb Talent del 2016

El programa Joves amb Talent gestionat per el Consell Comarcal del Baix Camp tanca la seva programació del 2016 amb diversos tallers gratuïts destinats a fomentar noves formes d'ocupació per als joves relacionades amb l'entorn rural. Per als interessats en la medicina natural, Joves amb Talent ha impulsat un taller sobre com “Cuidar la salut amb plantes medicinals”, que es realitzarà els dies 2 i 9 de desembre al Centre Cívic de Prades de 17 a 20:00 hores.


Dia Internacional contra la violència masclista

23 de novembre de 2016

La cloenda del programa "Dona, Salut i Esport" commemora el Dia contra la violència masclista

El 25 de novembre es celebra el Dia Internacional contra la violència masclista i per aquesta ocasió el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Baix Camp ha programat una sèrie d'activitats que posen fi al programa “Dona, salut i esport” d'aquest 2016 i que, a més serveixen per commemorar aquesta diada reivindicativa.

Registres del 771 al 780 de 1160
« Pàgina 78 »  [ 1 | ... | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773