Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Gallicant

3 d'abril de 2014

Propostes per al cap de setmana: Nits celestials i Oleoturisme a Riudecanyes

La Guia d'Activitat del Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa dues activats per a aquest cap de setmana, si la metereologia ho perment: per un costat NIts celestials a Gallicant (Arbolí) i per l'altre una ruta de descoberta amb l'oli com a protagonista a Riudecanyes. La primera activat està prevista per al dissabte 5 d'abril per fer observació astronòmica i fotografies de les nits estelades.


Presentació del nou acord per gestionar la beques de menjador entre l'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp

1 d'abril de 2014

L'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal acorden una gestió única dels ajuts de menjador escolar per al curs 2014-15

L'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp han acordat una gestió única dels ajuts de menjador escolar per als infants de la ciutat per al curs 2014-2015.


Anton Marca i Lídia Bargas amb el director de la cursa, Joan Carbonell

1 d'abril de 2014

Record de participació a la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada amb 750 inscrits

El proper dissabte 5 d'abril es durà a terme unes de les curses de muntanya més prestigioses del Camp de Tarragona, la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada, que ha assolit un record de participació amb 750 inscrits, el triple que en la primera edició, ara fa 3 anys. La cursa, que és un referent ja a Catalunya, presentarà quatre distàncies per tal de fer-la atractiva a tot tipus de corredors, des dels caminadors o iniciats als novell i fins el experts.


Entrada al Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia

26 de març de 2014

Propostes per al cap de setmana: Serra de Mar, la Ruta Miró i el retorn del dip

Aquest cap de setmana, la Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa tres activitats ben diverses en 3 punts diferents de la comarca: "La resplendent lluminositat de la Mediterrània" a Vandellòs, la Ruta Miró de Mont-roig del Camp i el "Retorn del dip" de Pratdip.


Imatge per fomentar la donació de sang

25 de març de 2014

Campanya de donació de sang al Baix Camp per al mes d'abril

El Banc de Sang i Teixits a Tarragona ja té enllestit el calendari de les campanyes de donació de sang per al mes d'abril al Baix Camp, que és el següent: 5 i 10 d'abril: De les 18 a les 21 hores, el Banc de Sang es traslladarà a la Sala del Casal de Maspujols. 14 i 17 d'abril: De les 10 a les 13 h i de les 17 a les 21 h, la unitat mòbil estarà ubicada a la Pl.


6x4 al Baix Camp

24 de març de 2014

Les propostes al Baix Camp del programa 6x4 fins al 30 de març

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4, arriba la primera proposta d'activitats a la nostra comarca fins al 30 de març. L'agenda cultural que es pot consultar en el document adjunt, i que inclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Mont-roig del Camp, Almoster, Riudoms, Reus, Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.


El programa Joves per l'Ocupació ha inserit un 42 % dels participants

20 de març de 2014

El programa Jovers per l'Ocupació 2012 aconsegueix un 42 % d'inserció laboral

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el representant del Servei d'Ocupació a Catalunya (SOC) a Tarragona, Francesc Xavier Viejo, han tancat avui dijous, 20 de març, a les 11.30 h, el programa Joves per l'Ocupació 2012 que ha desenvolupat l'ens comarcal i que ha aconseguit un 42 % d'inserció laboral, és a dir, 17 persones joves de les 40 que han participat del programa.


Exposició "Consum: punt de trobada"

19 de març de 2014

L'exposició “Consum: punt de trobada” s'inaugura el 21 de març a Reus

Del 21 de març al 13 d'abril de 2014, l'Agència Catalana del Consum, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i del Consell Comarcal del Baix Camp, porta a Reus l'exposició “Consum: punt de trobada”.


Moment de la presentació del cartell de la Setmana Santa de Reus

18 de març de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb la Setmana Santa de Reus

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb la Setmana Santa de Reus, tant amb l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa com amb l'Ajuntament de Reus en la difusió dels actes previstos a la capital del Baix Camp.


Colldejou

17 de març de 2014

Proposta per al cap de setmana: excursió fotogràfica a la Mola de Colldejou

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una excursió fotogràfica a la Mola de Colldejou, des d'on es poden capturar unes esplèndides panoràmiques sobre el Camp de Tarragona. La sortida ajudarà a aprendre a capturar el paisatge i a treure el màxim profit de la càmera de fotos, independentment del tipus de càmera que sigui.

Registres del 781 al 790 de 942
« Pàgina 79 »  [ 1 | ... | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773