Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Consorci Leader Desenvolupament Rural del Camp

22 de novembre de 2016

Oberta la convocatòria per demanar els ajuts Leader

El Consorci Leader Desenvolupament Rural del Camp informa que la Generalitat ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts corresponents a l'any 2016, destinats al desenvolupament local participatiu Leader. Aquest any, l'import total en ajuts que destina el programa a tota Catalunya és de 7.666.666,67 euros que es distribuiran entre els 11 grups d'acció local presents en el territori.


Ermita de Sant Blai, Aleixar

22 de novembre de 2016

10è aniversari de la ruta Mir/Manent a l'Aleixar

Aquest dissabte 26 de novembre es celebra la posada en marxa de la ruta Mir/Manent en un acte commemoratiu pel seu 10è aniversari que tindrà lloc a Aleixar, a la sala d'actes de la Societat Recreativa la Unió a partir de les 19:00 hores. L'acte estarà presidit per l'alcalde de l'Aleixar, Antoni Abelló, i per la promotora de la ruta, l'escriptora i aleixenca, Fina Anglès.


Beques menjador escolar 2016/17

21 de novembre de 2016

El Consell Comarcal del Baix Camp gestiona 1.551.498 euros en beques menjador el curs 2016/17

Un total de 2.727 alumnes del Baix Camp es beneficien d'ajuts per a menjador escolar que gestiona el Consell Comarcal aquest curs 2016-2017. Aquestes beques suposen un valor de 1.551.498,96 euros en ajuts individuals per a assistència a menjadors escolars. D'aquest total, 942.350,40 euros correspon a beques menjador per alumnes de Reus i, la resta, 609.148,56 euros pels alumnes dels altres municipis de la comarca.


Garantia Juvenil

17 de novembre de 2016

El Consell del Baix Camp contracta vuit joves del programa Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb el Programa Garantia Juvenil i el Servei d'Ocupació de Catalunya per incorporar a vuit joves amb un contracte de pràctiques en àmbits especialitzats segons la seva formació acadèmica. Els vuit beneficiaris d'aquesta contractació compleixen amb els requisits del programa: ser menors de 30 anys, no haver tingut un contracte de treball anterior en els últims 30 dies i/o formació de més de 40 hores i està inscrits a Garantia Juvenil.


No a la violència masclita

16 de novembre de 2016

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia contra la Violència Masclista

El Consell Comarcal commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que es celebra el 25 de novembre, amb l'adhesió al manifest i amb la participació de la consellera comarcal Anna Aragonès en l'acte institucional commemoratiu que tindrà lloc el dia 24 de novembre a la sala Pau Casals de la Delegació del Govern a Tarragona a les 11:00 hores.


SIAD Dona Salut i Esport

15 de novembre de 2016

Tallers de “Dona Salut i Esport” al Baix Camp

Els ajuntaments de Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Vinyols i els Arcs, les Borges del Camp, Riudecols, l'Aleixar i l'Argentera, conjuntament amb les associacions de dones de cada municipi, i amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Institut Català de les Dones organitzen diverses activitats sota el nom “Dona, Salut i Esport”.


Consell Esportiu La Cartoixa Margalef

14 de novembre de 2016

Baix Camp i tu... a peu: La Cartoixa-Margalef

El Consell Esportiu del Baix Camp continua amb el seu programa de sortides excursionistes. Aquest cop els aficionats al senderisme podran realitzar la ruta La Cartoixa-Margalef. L'autocar de sortida per arribar a l'inici de l'excursió és des de la Parada de bus Passeig Mata de Reus a les 7 hores. El recorregut s'inicia a la sortida d'Escaladei, hora prevista cap a les 9:00 del matí. Un cop reunits tots els assistents, el grup ascendirà cap al pas de l'escletxa.


El gerent de Comaigua recull el segell d'Acords Voluntaris de mans del conseller Josep Rull

9 de novembre de 2016

Comaigua s'adhereix al programa per reduir els gasos d'efecte hivernacle

L'empresa mixta comarcal Comaigua s'ha adherit al programa Acords Voluntaris que promou la Generalitat de Catalunya per reduir l'emissió de gasos d'efecte hivernacle (GEH). Amb la seva participació en aquesta iniciativa, Comaigua es compromet a implementar mesures de millora en la gestió ambiental, avaluant i actuant per una reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle.


Aquí, vins catalans

2 de novembre de 2016

El Consell Comarcal s'adhereix a la campanya "Aquí, vins catalans"

El Consell Comarcal del Baix Camp, com a ens que forma part del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, col·labora amb la campanya “Aquí, vins catalans”, una iniciativa emmarcada dins de Gustum, projecte de cooperació liderat per l'Associació Leader de Ponent i que compta amb el suport de tots els Grups d'Acció Local de Catalunya, entre esl quals hi ha el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, del qual en forma part el Consell Comarcal.


Imatge de l'activitat CAPgira als centres d'enseyament del Baix Camp

26 d'octubre de 2016

Secomsa inicia la campanya d'educació ambiental “CAPgira” adreçada a gairebé 3000 joves

Es preveu que gairebé 3000 joves de centres d'ensenyament de primària i secundària obligatòria de la comarca realitzin aquest curs 2016-17 l'activitat d'educació ambiental “CAPgira: matèries de primera X productes excepcionals”. Aquesta campanya és una iniciativa de l'empresa pública comarcal Secomsa, encarregada de la gestió dels residus municipals a la comarca, i compta amb la col·laboració dels ajuntaments, dels centres d'ensenyament i del Consell Comarcal del Baix Camp.

Registres del 781 al 790 de 1160
« Pàgina 79 »  [ 1 | ... | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773