Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge per fomentar la donació de sang

11 de juliol de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la segona quinzena del mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per aquesta segona quinzena del mes de juliol són:
 
•    Divendres, 15 de juliol a Botarell:
El Castell, de les 18.30h a les 21.


Presentació del II Cicle de Concerts Comaigua a càrrec del president del Consell, Joaquim Calatayud, del gerent de Comaigua, Jordi Azorín i del director d'Ars Aurea Sonora, Jordi Borras

7 de juliol de 2016

Arriba el II Cicle de Concerts Comaigua del 17 de juliol al 6 d'agost

Del 17 de juliol al 6 d'agost, els municipis de la Selva del Camp, Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Vinyols i els Arcs, les Borges del Camp i Castellvell del Camp acolliran concerts dels II Cicle de Concerts Comaigua, patrocinats per aquesta empresa mixta comarcal amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, i l'organització tècnica d'Ars Aurea Sonora, de Castellvell del Camp.


Consell Comarcal del Baix Camp

30 de juny de 2016

El programa Fem Ocupació per Joves del Consell Comarcal ja té un 75% d'inserció

Un total de 15 joves, dels 20 possibles que permet el programa, han aconseguit feina gràcies al programa Fem Ocupació per Joves que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp amb la subvenció rebuda del Servei d'Ocupació de Catalunya. La subvenció, de 88.000€, es destina a la formació i inserció de 20 joves desocupats d'entre 18 i 30 anys. El programa té una durada de 15 mesos i es va iniciar el passat 30 de desembre de 2015.


Imatge d'arxiu. Ars Aurea Sonora.

30 de juny de 2016

Primers concerts del II Cicle de Concerts Comaigua del 17 de juliol al 6 d'agost

El proper 17 de juliol a les 20h al Castell de la Selva del Camp i el 19 de juliol a les 21,30h a l'església de Sant Pere de Cambrils tindran lloc dos dels concerts que s'emmarquen dins del II Cicle de Concerts Comaigua, patrocinats per aquesta empresa mixta comarcal amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, i l'organització tècnica d'Ars Aurea Sonora, de Castellvell del Camp.


Imatge per fomentar la donació de sang

27 de juny de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la primera quinzena del mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per aquesta primera quinzena del mes de juliol són:
 
•    Divendres, 1 de juliol a Cambrils:
Àrea Bàsica de Salut, a la Plaça de l'Ajuntament, de les 10 a les 14h i de les 17 a 21h
 
•    Dimecres, 6 de juliol a l'Aleixar:
Aulari Extern amb ...


Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

23 de juny de 2016

El Consell Comarcal del Baix Camp explica l'experiència del programa Joves amb Talent

El proper 30 de juny de 2016 les tècniques del Servei Comarcal de Joventut del Baix Camp participaran en unes jornades de treball, a la Seu d'Urgell, en el marc del projecte Odisseu, que té per objectiu el retorn dels joves al món rural. Durant aquestes jornades, les tècniques del Consell Comarcal exposaran el programa “Joves amb Talent” que es va iniciar l'any 2014 en el marc del projecte Odisseu.


Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 21 de juny de 2016

22 de juny de 2016

El Ple del Consell Comarcal aprova el Reglament d'ajudes d'urgència social

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat dimarts 21 de juny de 2016 va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC, CP, PP i Ara el Reglament regulador de la concessió d'ajudes d'urgència social que té per objectiu atendre necessitats bàsiques de les famílies de la comarca relacionades amb alimentació, vestit, allotjament, subministraments bàsics, ajuts per llibres, casals, colònies o despeses d'atenció sanitària.


Consell Comarcal del Baix Camp

16 de juny de 2016

Un total de 23 municipis del Baix Camp s'han adherit al Pla de Polítiques de Dones i Igualtat

Un total de 23 municipis del Baix Camp ja s'han adherit al Pla de Polítiques de Dones i Igualtat 2016-19 que el Consell Comarcal va aprovar en el Ple del passat 16 de febrer. Del conjunt de la comarca, Reus i Cambrils ja compten amb una pla propi, mentre es proposa l'adhesió de la resta de 26 municipis al del Consell Comarcal .


Trobada de Corals d'Associacions del Baix Camp

9 de juny de 2016

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran organitza la Trobada de Corals d'Associacions del Baix Camp

El proper divendres 17 de juny de 2016 a les 10.30h al Palau Bofarull de Reus tindrà lloc la Trobada de Corals d'Associacions del Baix Camp, organitzada pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona.
 
El programa d'actuacions previst és el següent:
 
-    Coral de l'Espai de la Caixa de Reus
     Director: Joan C.


Alumnes programes d'ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp

8 de juny de 2016

El programa Joves per l'Ocupació finalitza la formació professionalitzadora

Els joves participants del programa Joves per l'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp finalitzen la formació professionalitzadora el proper dimecres 15 de juny de 2016, data a partir de la qual comença la fase d'experiència professional en el món laboral. Durant la formació les persones tutores coordinadores del programa han realitzat tasques de prospecció empresarial i ja han aconseguit acordar més de 12 llocs de treball un cop finalitzada la formació.

Registres del 781 al 790 de 1120
« Pàgina 79 »  [ 1 | ... | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | ... | 112 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773