Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

3 de març de 2016

Comaigua premiada per la gestió del cicle integral de l'aigua

L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua ha guardonat Comaigua amb un dels  "Premis de l'aigua 2016" que ha convocat per tal que les iniciatives dutes a terme dins l'àmbit de l'Aigua a Catalunya que estiguin relacionades amb les finalitats de l'Associació puguin gaudir de la consideració que mereixen.


El Baix Camp i tu a peu: Corbera d'Ebre- Pinell de Brai

29 de febrer de 2016

Baix Camp i tu… a peu: Corbera d'Ebre- Pinell de Brai

El Consell Esportiu del Baix Camp conjuntament amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada han preparat per diumenge 6 de març de 2016 una nova sortida dins del cicle el Baix Camp i tu.. a peu. La sortida és de dificultat moderada amb un desnivell de 800 metres i una durada de 7 hores.
 
La sortida en autobús per a fer l'excursió és des de la parada del bus el Passig Mata de Reus a les 7 hores.


Imatge d'una inserció en empresa ordinària

18 de febrer de 2016

Els tècnics dels projectes Heura i Maragda del Consell Comarcal ofereixen una xerrada al Centre de Lectura

El proper dimarts 23 de febrer de 2016 a les 19 hores els tècnics del projecte Heura i Maragda del Consell Comarcal del Baix Camp, conjuntament amb l'empresa Aprodisca, oferiran una xerrada al Centre de Lectura de Reus per presentar els projectes i al col·lectiu al que van adreçats. L'exposició del funcionament d'aquests projectes es fa en el marc del curs "L'adolescència, un repte" organitzat per l'entitat reusenca amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.


Grup de joves

17 de febrer de 2016

Sessió informativa del Programa Integral d'Ocupació Juvenil Baix Camp

El proper divendres 19 de febrer de 2016 a les 12h a Mas Carandell tindrà lloc una sessió informativa del Programa Integral d'Ocupació Juvenil Baix Camp adreçat a joves del Baix Camp d'entre 16 i 29 anys que estiguin a l'atur. El programa està coordinat per Mas Carandell i també hi participen el Consell Comarcal del Baix Camp, Idetsa i l'Ajuntament de Cambrils i amb la col·laboració dels ajuntament de Mont-roig del Camp, la Selva del Camp i Riudoms.


El Ple del Consell Comarcal va guardar un minut de silenci en record de la Muriel Casals

16 de febrer de 2016

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova el Pla de Polítiques de Dones i d'Igualtat 2016-2019

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el 16 de febrer de 2016 ha aprovat el Pla de Polítiques de Dones i d'Igualtat 2016-2020 amb els vots a favor dels consellers i conselleres comarcals del CiU, ERC, CP, CUP i PP mentre que els dos consellers de Ciudadanos es van abstenir, ja que van mostrar el seu desacord amb el fet que el Pla contempli les quotes en favor de les dones.


El Baix Camp i tu a peu... Cornudella - Ulldemolins

15 de febrer de 2016

Baix Camp i tu… a peu: Cornudella – Ulldemolins

El Consell Esportiu del Baix Camp conjuntament amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada han preparat per diumenge 21 de febrer de 2016 una nova sortida dins del cicle el Baix Camp i tu.. a peu. La sortida és de dificultat fàcil amb un desnivell de 600 metres i una durada de 5 hores.
 
La sortida en autobús per a fer l'excursió és des de la parada del bus el Passig Mata de Reus a les 7 hores.


Imatge d'arxiu

11 de febrer de 2016

L'Oficina de Consum del Baix Camp realitza 1970 tramitacions durant 2015

L'Oficina de Consum del Baix Camp ha realitzat 1970 tramitacions durant 2015, de les quals 531 corresponen a reclamacions presentades per persones consumidores de la comarca.
 
El sector de telecomunicacions és el que encapçala les reclamacions i especialment, el de telefonia de les companyies Telefónica de España, amb 65 reclamacions; seguida d'Orange Espagne amb 54 reclamacions, mentre que Vodafone i Jazz Telecom n'han tingut rebut 43 i 39, respectivament.


Acte de lliurament dels certificats del curs amb la consellera comarcal, Anna Aragonès i el regidor de l'Ajuntament de Mont-roig, Enrique López

5 de febrer de 2016

El Consell Comarcal finalitza un curs de coneixements laborals per a immigrants a Mont-roig del Camp

El passat dijous 4 de febrer va tenir lloc l'acte de lliurament dels certificats als alumnes del curs de coneixements laborals per a immigrants a Mont-roig del Camp. En l'acte, que va tenir lloc a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura del municipi, hi van participar la consellera comarcal, Anna Aragonès i el regidor d'Acció Social de l'Ajuntament, Enrique López.


Imatge per fomentar la donació de sang

1 de febrer de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de febrer

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes de febrer:
 
•    Dimarts, 9 de febrer a Hospitalet de l'Infant:
A l'Ajuntament , de les 17 a les 21h
 
•    Dilluns 15 de febrer a Reus:
Unitat mòbil a la plaça de la Llibertat, de les 17 a les 21h
 
•    Dijous, ...


Gent de Llamp 2016

1 de febrer de 2016

Més de 500 persones en la presentació de la sèrie Gent del Llamp

Més de 500 persones van omplir divendres 29 de gener de 2016 el teatre del Casal Riudomenc per assistir a la gala de presentació de la sèrie de televisió Gent del Llamp, produïda per Canal Reus TV amb el suport de la Fundació Reddis i del Consell Comarcal del Baix Camp, entre altres patrocinadors. La gala va comptar amb la presència del conseller d'Interior, Jordi Jané; de l'alcalde de Riudoms, Josep M.

Registres del 781 al 790 de 1088
« Pàgina 79 »  [ 1 | ... | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | ... | 109 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773