Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Moment de la signatura del conveni entre l'alcalde de Reus i el president del Consell Comarcal del Baix Camp

17 de juliol de 2014

L'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp unifiquen les oficines de consum

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, han signat aquest dijous 17 de juliol un conveni de col·laboració entre les dues institucions que representen per unificar els respectius serveis d'informació als consumidors.


Liverpool String Quartet oferirà 5 concerts al Baix Camp

16 de juliol de 2014

Concerts del cicle Comaigua.Música al Baix Camp

Aquest dissabte i diumenge comencen els concerts del cicle Comaigua.Música al Baix Camp que realtizarà el Liverpool String Quartet a 5 municipis de la comarca als quals l'empresa comarcal Comaigua presta el servei integral de l'aigua.El primer concert serà dissabte 19 de juliol a els 19.30 h a la Sala Llorers de la Ca la Torre de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i el segon el diumenge 20 de juliol a les 19.30 h a Teatre del Casal de Vinyols i els Arcs.


Fotografia de grup de l'acte de cloenda dels cursos del Punt Òmnia a Riudoms

15 de juliol de 2014

El Punt Òmnia liura els diplomes dels cursos d'informàtica de l'últim trimestre

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a Riudoms ha tancat els cursos realitzats durant el primer trimestre de l'any, en un acte en el que ha pres part la consellera comarcal i alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i l'alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset.


Protegiu-vos del sol i de la calor

15 de juliol de 2014

Preneu precaucions per protegir-vos del sol i la calor

Davant les previsions del Servei Metereològic de Catalunya que apunta a un increment de les temperatures per als propers dies, cal que tingueu en compte diverses precaucions per les afectacions que pot tenir per a la salut un excés de sol i de calor, sobretot per a infants, gent gran o si s'ha de realitzar activitats o treballs a l'exterior.


Serra de Llaberia

14 de juliol de 2014

Proposta per al cap de setmana: llums de capvespre

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa una excursió fotogràfica nocturna amb el nom Llums de capvespre. Des del poble de Llebaria i acompanyats pel fotògraf de natura Jordi Brú, els participants podran capturar imatges del paisatge amb les últimes llums del dia en aquesta serra misteriosa i, després, gaudir de l'observació astronòmica arrecerats al radar del Servei Metereològic de Catalunya.


Signatura Conveni Pis d'Urgència

10 de juliol de 2014

El pis d'urgències per a dones víctimes de la violència masclista ha acollit 237 dones i els seus fills durant 7 anys

El pis d'urgències per a atendre dones víctimes de la violència masclista i els seus fills ha acollit un total de 237 persones entre dones (113) i els seus fills (124) des que es va posar en marxa en 2007.


Presentació del cicle de concerts Comaigua Música al Baix Camp

9 de juliol de 2014

Comaigua i el Consell Comarcal del Baix Camp organitzen un cicle de concerts

L'empresa mixta comarcal Comaigua organitza conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp un cicle de concerts a càrrec del Liverpool String Quartet, que recorrerà durant el mes de juliol els 6 municipis que gaudeixen dels serveis de gestió integral de l'aigua que els ofereix aquesta entitat. El cicle de concerts compta amb la producció de l'empresa Ars Aurea Sonora.


Imatge per fomentar la donació de sang

8 de juliol de 2014

Campanya de donacions de sang al Baix Camp per la segona quinzena de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes juliol, i recorden que precisament a l'estiu és quan és més necessari participar-hi, ja que aquests mesos és quan baixa més el nombre de donacions. En aquest sentit, el Banc de Sang recorda que si es dóna sang a la primavera, a l'estiu, a la tardor i a l'hivern cada donant ajuda 12 malalts diferents.


Vistes de la Mussara

7 de juliol de 2014

Proposta per al cap de setmana: curs de supervivència a la Mussara

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada inclou per a aquest cap de setmana un curs de supervivència anomenat Supervival Training impartit per un expert i que, amb una durada és de 24 hores, ensenyarà els participants les tècniques i les habilitats necessàries per poder enfrontar-se a situacions de supervivència amb més garanties d'èxit.


Imatge promocional Festesport 2014

3 de juliol de 2014

Festesport 2014 omple la Selva del Camp d'esport i d'activitats saludables el cap de setmana

Els dies 5 i 6 de juliol la Selva del Camp s'omple d'activitats per fomentar un estil de vida saludable i la pràctica de l'activitat esportiva en una nova edició de Festesport 2014, durant la qual les persones interessades poden practicar i conèixer diferents disciplines esportives com: defensa personal exercicis hipopressius per disminuir la pressió en les cavitats toràcica, abdominal i pèlvica tennis taula escacs gimnàstica rítmica zumba aquaròbic widfullness ...

Registres del 781 al 790 de 933
« Pàgina 79 »  [ 1 | ... | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773