Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

La igualtat de gènere centra el primer aniversari del Consell consultiu de les Dones del Baix Camp

12 d'octubre de 2017

Acte commemoratiu del primer aniversari del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha fet el primer aniversari i, per aquest motiu, ha organitzat un acte commemoratiu que tindrà lloc el proper dimarts, 17 d'octubre, a les 18 hores al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus.


Conreu d'oliveres al Baix Camp

11 d'octubre de 2017

Continuen les presentacions del Banc de Terres “Ocupar-se al sector agrari al Baix Camp”

Continua el cicle de xerrades iniciat per l'agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp per presentar el Banc de Terres de la comarca amb el nom “Ocupar-se al sector agrari”, que inclou 10 activitats durant la segona quinzena d'octubre. La presentació del Banc de Terres s'acompanya en cada municipi d'una xerrada sobre oportunitats de conreus a càrrec de persones expertes del sector agrari.


Menjador escolar

10 d'octubre de 2017

Més de 2 milions d'euros de beques de menjador per a gairebé 4000 infants al Baix Camp

Aquest curs 2017-18, un total de 3970 nens i nenes dels 28 municipis del Baix Camp són beneficiaris d'un ajut de menjador escolar, la qual cosa representa un xifra de 2.165.158,95 euros aplicats al conveni del Consell Comarcal amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat. En total es van presentar 4820 sol·licituds de beques.


Moment d'una votació en el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

5 d'octubre de 2017

Mont-roig i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tindran un punt per recarregar vehicles elèctrics

Els municipis de Mont-roig del Camp i de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant disposaran cadascun d'un punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics, després que s'hagin aliat amb el Consell Comarcal del Baix Camp per sol·licitar una subvenció a l'Institut Català de l'Energia (ICAEN) per portar a terme la iniciativa.


Imatge de la concentració de treballadores i treballadors del Consell Comarcal, l'Oficina Comarcal del DARP, l'INCAVI i el Consell Esportiu del Baix Camp

3 d'octubre de 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp se suma a l'aturada general

El Consell Comarcal del Baix Camp es va sumar el passat 3 d'octubre a l'aturada general de país com a proposta per les càrregues policials indiscriminades de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil contra la població indefensa durant la jornada electoral del Referèndum de l'1 d'octubre convocat pel Govern de la Generalitat.


El SIFE dóna suport a infants acollits en família extensa (avis, tiets etc)

2 d'octubre de 2017

Es posa en marxa el SIFE Supracomarcal Baix Camp-Priorat-Alt Camp-Conca de Barberà

Aquest mes de setembre de 2017 ha entrat en funcionament el Servei d'Integració en Família Extensa (SIFE) Supracomarcal del Baix Camp, que a més de donar servei a tota la comarca excepte Reus (que disposa d'un SIFE específic), atén també els menors acollits en famílies extenses del Priorat, l'Alt Camp i la Conca de Barberà, amb un total de 55 infants atesos actualment en tot aquest territori.


Imatge de les Muntanyes de Prades

28 de setembre de 2017

Sessions informatives sobre "Ocupar-se al sector agrari a les Muntanyes de Prades"

L'agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp inicia un nou cicle de xerrades per presentar el Banc de Terres de la comarca amb el nom “Ocupar-se al sector agrari a les Muntanyes de Prades”, que del 6 al 17 d'octubre proposa diverses xerrades a Prades, Arbolí, Capafonts i Vilaplana. La presentació del Banc de Terres s'acompanya en cada municipi d'una xerrada sobre oportunitats de conreus a càrrec de persones expertes del sector agrari.


Imatge de l'Oficina de Consum del Baix Camp

27 de setembre de 2017

L'Oficina de Consum del Baix Camp es desplaça mensualment a Riudoms i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Amb l'objectiu d'apropar el servei als municipis de la comarca, persones tècniques de l'Oficina de Consum del Baix Camp es desplacen des d'aquest mes de setembre a Riudoms i a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per tal d'atendre persones consumidores que necessiten informació o realitzar algun tràmit davant l'Agència de Consum. Concretament, l'Oficina atén directament des de l'Ajuntament de Riudoms el primer dimecres de cada mes d'11.


Moment d'una votació en el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

20 de setembre de 2017

El Ple aprova definitivament el Pla D'Actuació Comarcal 2017-2020

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 19 de setembre de 2017 va aprovar definitivament, per 27 vots a favor (PDeCAT, ERC-AM, Candidatura de Progrés, PP i Ara) i les 4 abstencions que sumaven els grups comarcals de la CUP i de Ciudadanos, el Pla d'Actuació Comarcal (PAC) 2017-2020. El document aprovat ha incorporat parcialment les esmenes presentades per la CUP.


Imatge d'arxiu

19 de setembre de 2017

Tallers per a dones ateses pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp fa uns tallers adreçats a les usuàries del servei que amb el títol “Eines per afrontar situacions de crisi” pretén donar estratègies a les participants a l'hora d'afrontar moments d'especials dificultats. Es fan dues edicions del taller, amb 2 sessions cadascuna de 2 hores, i un màxim de 10 persones per taller.

Registres del 71 al 80 de 871
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 88 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773