Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Conreu d'oliveres al Baix Camp

5 de juny de 2018

El Consell Comarcal presenta el Banc de Terres a Riudoms

Continuen les presentacions del Banc de Terres del Baix Camp, ara ja amb la web Campviu.cat operativa.
 
En aquesta ocasió, la cita serà el divendres 15 de juny, a partir de les 20 hores a la Casa de Cultura de Riudoms (carrer del Beat, 73). La presentació del Banc de Terres i del seu nou web anirà a càrrec de Gessamí Sardà, Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp i de Josep M. Cruset Domènech, alcalde de l'Ajuntament de Riudoms.


Imatge per fomentar la donació de sang

4 de juny de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de juny

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang del mes de juny de 2018 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Divendres, 15 de juny de 2018 a Mont-roig Camp: Centre de rehabilitació (C/Aureli Escarré, 28), de les 17.30 a les 21:30 hores.
• Dimarts, 19 de juny de 2018 a Hospitalet de l'Infant: Casal d'avis (C/Alamanda, 6) de les 17:30 a les 21:30 hores.


Curs de català al Consell Comarcal del Baix Camp

31 de maig de 2018

El curs Novetats i canvis de la ‘Gramàtica' i l'‘Ortografia' de l'IEC arriba al Consell Comarcal del Baix Camp

Una trentena de professionals del Consell Comarcal del Baix Camp s'han inscrit al curs de deu hores de durada Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia de l'IEC, que s'impartirà a la seu del Consell els dies 5, 7 i 12 de juny.


Mas de la Calderera a Riudoms

28 de maig de 2018

Diada Comarcal de les Dones del Baix Camp a Riudoms

El proper dissabte 2 de juny de 2018 tindrà lloc la Diada Comarcal de les Dones del Baix Camp a Riudoms, una trobada en la que està previst que hi col·laborin prop de 100 dones d'arreu de la comarca.
 
La jornada començarà a les 10h del matí amb l'arribada de les assistentes a l'Ermita de Sant Antoni de Riudoms, on seran rebudes per les autoritats. Tot seguit tindrà lloc l'esmorzar dins el recinte de Sant Antoni.


Presentació de la campanya d'estiu d'Ecovidre a l'Hospitalet de l'Infant

25 de maig de 2018

Mont-roig i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'uneixen a la campanya d'estiu d'Ecovidrio

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada del reciclatge d'envasos de vidre, posa en marxa un pla integral per incrementar el reciclatge d'aquests residus en els establiments hotelers de la costa mediterrània i, en aquesta edició, els municipisde Mont-roig del Camp i de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'uneixen a la campanya amb l'objectiu d'augmentar la recollida selectiva d'envasos de vidre respecte l'estiu de l'any passat, a través del contenidor.


El gerent de Comaigua i l'alcalde Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant signant el conveni

24 de maig de 2018

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Comaigua col·laboren per ajudar els més necessitats a pagar l'aigua

Per garantir el servei d'aigua a totes aquelles persones i famílies que es trobin en una situació de vulnerabilitat econòmica, l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia; i el gerent de Comaigua, Quim Vicens, han signat la pròrroga del conveni de col·laboració entre totes dues parts.


El 30 plus, programa d'ocupació activa

23 de maig de 2018

El programa 30 Plus 2017 del Consell Comarcal del Baix Camp aconsegueix el 100 per cent d'inserció laboral

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit el 100 per cent d'inserció laboral de les persones participants en el programa 30 Plus, que s'adreçava a 20 persones de més de 30 anys que tenen baix nivell formatiu, o com màxim estudis de grau mig, i que buscaven feina. Aquest programa es realitza en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.


Rasos de Peguera

21 de maig de 2018

El Baix Camp i tu a peu... de Sant Jordi de Cercs a Rasos de Peguera

Dins del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, pel diumenge 27 de maig de 2018, la última jornada senderista d'aquest curs que va de Sant Jordi de Cercs a Rasos de Peguera.
 
La ruta és de 16km, dificultat moderada, i 1000 metres de desnivell positiu. El camí comença al poble de Sant Jordi de Cercs on s'agafa el camí per on passava l'antic tren que anava a les mines de lignit de Peguera.


Consorci per la Normalització Lingüística

18 de maig de 2018

Quaranta parelles lingüístiques participen en una nova edició del Voluntariat per la llengua a Reus i l'Aleixar

El passat divendres 4 de maig quaranta parelles lingüístiques del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) es van citar al Club Natació Reus Ploms per assistir a la sessió de presentació d'una nova edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a Reus.
 
Tal com va destacar M.


Taller sobre reciclatge

17 de maig de 2018

Tallers sobre reciclatge als Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Baix Camp

Els equips d'educadores i educadors socials del Consell Comarcal del Baix Camp responsables del funcionament dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa de la comarca i tècniques i tècnics educadors ambientals de Secomsa, han organitzat una sèries de tallers didàctics sobre el reciclatge.
 
En aquests tallers s'explica als alumnes què és el reciclatge, els tipus de contenidors que hi ha, i com es fa la recollida selectiva de les diferents fraccions de residus.

Registres del 71 al 80 de 920
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 92 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773