Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Cursos de la Xarxa Òmnia

16 de gener de 2018

El Punt Òmnia obre les inscripcions a nous cursos d'informàtica i internet

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha obert els terminis d'inscripció a les activitats formatives programades per a aquest primer trimestre de l'any.
Aquests cursos, que començaran el mes de febrer, són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.


La Marató de TV3

10 de gener de 2018

Els Serveis d'Intervenció Socioeducativa aporten 274 euros a La Marató de TV3

Els Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Camp van recaptar, a través de diverses activitats, 274 euros per a l'última edició de La Marató de TV3, dedicada a la investigació i la lluita contra les malalties infeccioses. Entre els dies 11 i 19 de desembre van realitzar-se, a diferents municipis de la comarca, diverses propostes lúdiques amb un preu simbòlic, els beneficis de les quals es van destinar íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3.


El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis

9 de gener de 2018

El Banc de Terres del Baix Camp es presenta a l'IES Horticultura i Jardineria de Reus

El proper dijous 11 de gener tindrà lloc a l'IES Horticultura i Jardineria de Reus (Av. de Bellissens, 41) una nova jornada del cicle Ocupar-se del sector agrari. Aquesta trobada, totalment gratuïta, vol apropar a la ciutadania el Banc de Terres del Baix Camp, una iniciativa recent que busca promoure l'activitat agrària i el retorn dels joves als municipis d'interior i de muntanya de la comarca.


Polítiques per a garantir els drets LGBTI

3 de gener de 2018

Tira endavant la creació del Servei d'Atenció Integral a persones del col·lectiu LGBTI

El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar, en l'últim Ple del 2017, la creació del Servei d'Atenció Integral a persones del col·lectiu LGBTI (Lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals) així com el nomenament de Lourdes Solans Vico - actual coordinadora del Servei d'Informació i Atenció a la Dona del Consell - com a tècnica referent d'aquest nou projecte.


Recomanacions per a les Rebaixes

2 de gener de 2018

Recomanacions per comprar a les rebaixes d'hivern

Un cop acabades les festes de Nadal i passat els Reis, arriben les rebaixes als comerços catalans, que s'iniciaran el dia 7 de gener i s'allargaran fins el 6 de març. Aquests dos mesos són ideals per comprar tot allò que molts volien per Nadal però que, amb previsió, han reservat per l'època de rebaixes i descomptes.


Signatura dels contractes del Banc de Terres

28 de desembre de 2017

Els primers contractes del Banc de Terres comarcal inclouen 37,5 hectàrees

El Banc de Terres del Baix Camp, que promou el Consell Comarcal, ja ha aconseguit la signatura de 5 contractes de finques i explotacions agràries que inclouen un total de 37,5 hectàrees. Aquests acords beneficiaran 12 pageses i pagesos de Vilallonga, Reus, Alforja, Vilaplana, Duesaigües, Pratdip i Tarragona.


Com comprar les millors joguines per aquests Reis

27 de desembre de 2017

Com comprar les millors joguines per aquests Reis?

L'Agència Catalana del Consum, conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp, proposen una sèrie de recomanacions per a tenir en compte a l'hora de comprar les joguines de Reis.
 
Amb aquests consells, es vol ajudar a les famílies a triar millor els regals per als més petits de la casa. Per això, és important planificar les compres amb antelació i que s'ajustin a cada pressupost familiar.


Campanya de donació de sang al Baix Camp

26 de desembre de 2017

Campanyes de donació de sang al Baix Camp

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits informen del calendari de donació de sang de l'última setmana del 2017 i la primera quinzena del 2018, per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 


Dimecres, 27 de desembre: Cambrils, Àrea Bàsica de Salut (Pl. de l'Ajuntament, 4) - De 10 a 14 i de 17 a 21 hores.


Dijous, 28 de desembre: Cambrils, Àrea Bàsica de Salut (Pl.


Felicitació de Nadal del Consell Comarcal del Baix Camp

21 de desembre de 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp us desitja un bon any i bones Festes

El Consell Comarcal del Baix Camp us vol desitjar unes molt bones Festes de la manera més solidària, en col·laboració amb la Fundación Josep Carreras Contra la Leucemia.
 
Per veure l'animació, cliqueu sobre la imatge.
 


Imatge de l'última sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal

20 de desembre de 2017

El pressupost del Consell Comarcal per al 2018 s'incrementa en un 18 per cent

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat el pressupost per al 2018 amb una xifra de 13.639.964,93 euros, la qual cosa significa un increment del 18 per cent respecte al pressupost de 2017. Aquest augment ve marcat per una pujada d'un 16 per cent en projectes mediambientals i d'un 2 per cent en polítiques socials.

Registres del 71 al 80 de 887
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 89 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773