Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Moment de la presentació del pressupost del Consell Comarcal per a l'exercici 2014

10 de desembre de 2013

El Ple Consell Comarcal del Baix Camp aprova per unanimitat un pressupost consolidat de 32 milions d'euros

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat dimarts, 10 de desembre, el pressupost per a l'exercici 2014. La xifra del pressupost consolidat és de 32 milions d'euros, tot i que en sumar les empreses mixtes en què participa l'entitat la xifra s'eleva fins als 48,6 milions d'euros.


Vista aèrea del Castell-Monestir de Vilanova d'Escornalbou

9 de desembre de 2013

Aquest cap de setmana ruta de la baronia d'Escornalbou

 
La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura “Latevaruta.com”, que consisteix en una ruta per la baronia d'Escornalbou.
 
Aquesta excursió paisatgística i històrica tindrà lloc el proper 15 de desembre de 2013.


Imatge dels presidents comarcals i alcaldes pressa a l'acabar la reunió

3 de desembre de 2013

Les comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta fan front comú contra la MAT Escatrón - la Secuita

Els presidents dels consells comarcals de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, el Tarragonès, la Terra Alta i 13 alcaldes i alcaldesses de municipis de les diferents comarques afectats pel projecte de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) Escatrón – la Secuita han decidit fer front comú contra la construcció d'aquesta línia que impulsa Red Eléctrica Española (REE).


Imatge del president del Consell Comarcal lliurant un dels diplomes a un voluntari

2 de desembre de 2013

El president del Consell Comarcal felicita als voluntaris per Marató de Donació de Sang de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va felicitar els voluntaris de la Marató de Donació de Sang de Reus en un acte que va tenir lloc el 29 de novembre de 2013, a les 19h a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp.


Foto pressa durant la visita als territoris de la MIDIT

25 de novembre de 2013

El Patronat de Turisme del Baix Camp visita el territori MIDIT

El Consell Comarcal del Baix Camp, representat pel conseller comarcal i president del Patronat Comarcal de Turisme, Anton Marca, i el director del Patronat de Turisme, Jordi Gomà, han visitat els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip, el divendres 22 de novembre.


Segona edició Tastets d'Oficis

25 de novembre de 2013

Encara queden places disponibles per inscriure's al tast de cosmètica natural i al tast de l'ofici al negoci

Encara queden places disponibles per inscriure's al petit tast del taller de cosmètica natural que tindrà lloc el proper dijous 28 de novembre de 2013 a les Escoles Velles de Montbrió del Camp, de 16 a 20 hores i que anirà a càrrec de Sandy Garcia; i al petit tast de l'ofici al negoci, que tindrà lloc el dimarts 3 de desembre de 2013 a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp, de 16 a 18.30h a càrrec de Mariona Mateu, David Sánchez i Clara Santiveri.


25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

21 de novembre de 2013

Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

El proper dilluns 25 de novembre de 2013 a les 19h a la plaça del Mercadal de Reus tindrà lloc l'acte de commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, organitzat per l'Ajuntament de Reus i en el que col·labora el Consell Comarcal del Baix Camp, l'Institut Català de les Dones, el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp i la Federació de Dones del Baix Camp.


Xarxa de Perifèrics

21 de novembre de 2013

Reconeixement de la Federació Catalana de Drogodependències a la Xarxa Perifèrics

La Xarxa Perifèrics, de la qual forma part el Consell Comarcal del Baix Camp des del 2009, ha rebut el reconeixement de la Federació Catalana de Drogodependències pel seu treball de proximitat, de territorialitat i de difusió i intercanvi de coneixements a nivell professional.


Campanya per controlar el mosquit tigre

20 de novembre de 2013

Campanya per controlar el mosquit tigre

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la campanya per controlar el mosquit tigre, organitzada per l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona, amb la sessió informativa “ Estratègies d'intervenció per al control de l'expansió del mosquit tigre a l'àmbit local”. La sessió tindrà lloc el proper dimarts 26 de novembre de 2013, a les 10h, a la sala de plens del Consell Comarcal.


Imatge del taller tastets de fang i terrissa

19 de novembre de 2013

Nova edició dels tastets d'oficis

Després de l'èxit assolit amb els tallers del tastet d'oficis, el Consell Comarcal del Baix Camp realitza una nova edició adreçada a joves menors de 35 anys que busquin fórmules per romandre en l'entorn rural.
  
Aquesta vegada el tastet se centra en tres propostes temàtiques: essències florals, cuina sostenible i cosmètica natural. A més, es complementarà amb altres propostes que poden ajudar a orientar-los en l'elecció de l'ofici i en convertir-lo en un projecte empresarial.

Registres del 791 al 800 de 920
« Pàgina 80 »  [ 1 | ... | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | ... | 92 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773