Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

L'Argentera

2 de juny de 2016

En exposició pública el projecte d'aparcaments dissuasoris i d'àrees d'autocaravanes

El Consell Comarcal del Baix Camp ha obert el període d'exposició pública del projecte de creació de 150 places d'aparcaments dissuasoris i de 30 places per autocaravanes en diversos municipis de la comarca. El projecte s'inclou en el pla de foment turístic que està finançant per la Direcció General de Turisme del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i per la Diputació de Tarragona. A més, el Consell Comarcal ha sol·licitat un ajut als fons Leader.


Treballadors del programa Treball i Formació RMI

1 de juny de 2016

Finalitzen els programes Treball i Formació i Treball i Formació RMI

El passat 31 de maig van finalitzar les accions d'experiència professional de dos dels programes de foment de l'ocupació que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp: Treball i Formació i Treball i Formació RMI, amb un total de 17 persones contractades.
 
El programa Treball i Formació va començar el 15 de novembre de 2015 i ha suposat la contractació de 10 persones desocupades, majors de 30 anys que estaven a l'atur però que no eren perceptores de cap prestació ni subsidi.


Arbolí

26 de maig de 2016

El president del Consell Comarcal inaugura el Mercadet de les Finestretes

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, inaugurarà diumenge 29 de maig de 2016, a les 12 h, el Mercadet de les Finestrestes, la fira entorn la mel i els productes artesans que ha organitzat per primer cop l'ajuntament d'Arbolí per promocionar el municipi i que coincideix amb l'organització de la primera  SkyRace que es fa en aquesta població. L'acompanyarà l'alcaldessa d'Arbolí, Elisenda Barceló.


Imatge per fomentar la donació de sang

25 de maig de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de juny

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes de juny: Dijous, 2 de juny a Vandellòs: Casal sala polivalent, de les 18.30 a les 21.30h Dijous, 9 de juny a Montbrió del Camp: Cinema Nou, de les 18.30 a les 21.


Presentació I Marató de muntanya SkyRace i el Mercadet de les Finestretes

17 de maig de 2016

Arbolí es promociona amb la primera marató de muntanya SkyRace i el Mercadet de les Finestretes

El municipi d'Arbolí vol promocionar el seu valor paisatgístic i natural en el marc de la Destinació de Turisme Familiar Muntanyes de Prades i per aquest motiu col·labora en l'organització de la seva primera Marató de muntanya anomenada Sky Race i en l'organització del Mercadet de les Finestretes, una activitat paral·lela a la cursa amb l'objectiu d'oferir activitats als acompanyants dels corredors, com ara tallers i xerrades entorn la mel, com a producte local.


Signatura del Conveni Únic amb la Diputació de Tarragona

17 de maig de 2016

El Consell Comarcal del Baix Camp renova el conveni amb la Diputació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha renovat el conveni únic amb la Diputació de Tarragona per establir les accions de coordinació i de col·laboració per a garantir l'assistència bàsica, la gestió de serveis mancomunats i les inversions supramunicipals en l'àmbit de la comarca, per un import global de 754.622 euros. El conveni serà vigent per al període 2016-19.


El Baix Camp i tu... a peu: Horta de Sant Joan

16 de maig de 2016

Baix Camp i tu… a peu: Horta de Sant Joan

El Consell Esportiu del Baix Camp conjuntament amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada han preparat per diumenge 22 de maig de 2016 una nova sortida dins del cicle el Baix Camp i tu.. a peu. La sortida és de dificultat moderada amb un desnivell de 570 metres i una durada aproximada de 6 hores.


Imatge de Tarragona

12 de maig de 2016

XXIX Trobada anual de la Gent Gran del Baix Camp

Gairebé 150 persones participaran el proper 19 de maig de 2016 en la XXIX Trobada de la Gent Gran del Baix Camp a Tarragona, amb l'objectiu de celebrar un merescut final de curs de les diverses activitats que organitzen les diferents associacions de gent gran de la comarca i el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp.
 
Aquest any el programa previst és el següent:
 
09.30h Arribada al restaurant Àlamo per esmorzar.
 
11.


Imatge d'arxiu

11 de maig de 2016

El Consell Comarcal obre la convocatòria del procediment de contractació dels diferents serveis de menjador escolar

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el passat 19 d'abril de 2016 va aprovar el plec de condicions administratives, particulars i tècniques i la convocatòria del procediment de contractació dels diferents serveis de menjador escolar per als cursos 2016-2017 i 2017-2018.
 
El termini màxim per presentar les ofertes finalitza el proper 25 de maig de 2016.


Consell Comarcal del Baix Camp

5 de maig de 2016

El Consell Comarcal i els municipis treballen propostes per al nou Programa d'Actuació Comarcal

Els dies 10, 17 i 24 de maig tindran lloc al Consell Comarcal del Baix Camp diversos tallers participatius en el que prendran part els municipis i consellers i conselleres comarcals per tal de recollir propostes per al nou Programa d'Actuació Comarcal (PAC). El PAC és el document que ha de recollir els actuacions i el serveis que ha de dur a terme l'ens comarcal els propers 4 anys.

Registres del 791 al 800 de 1120
« Pàgina 80 »  [ 1 | ... | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | ... | 112 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773