Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge per fomentar la donació de sang

29 d'abril de 2014

Campanyes de donació de sang al Baix Camp durant el mes de maig

Aquest mes de maig la unitat mòbil de Banc de Sang i Teixits es desplaçarà a les Borges del Camp i a Reus per a les campanyes de donació que s'organitzen cada any amb la col·laboració de l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp. Dimarts, 6 de maig Les Borges del Camp Local de l'Associació de Dones De les 17.30 h a 21.


Pantà de Riudecanyes

28 d'abril de 2014

El Consell Esportiu del Baix Camp obre un concurs escolar a la comarca

El Consell Esportiu del Baix Camp ha obert un concurs per trobar un logotip que ha de representar l'associació i el projecte Riudecanyes Aventura, al que poden participar tots els alumnes de primària, secundària i batxillerat de la comarca. El logotip que resulti guanyador representarà la imatge corporativa de l'entitat en totes les seves activitats, campanyes, serveis, programes, etc. Cada participant podrà presentar una única proposta i cada centre educatiu un màxim de 20.


FiraEsport, la Fira de l'Esport i el Lleure a Vilanova d'Escornalbou

24 d'abril de 2014

Vilanova d'Escornalbou inaugura dissabte la 3a FIRAESPORT

Aquest cap de setmana, els dies 26 i 27 d'abril, Vilanova d'Escornalbou acollirà la tercera edició de FiraEsport, la Fira de l'Esport i el Lleure del Camp de Tarragona, que s'obrirà oficialment el dissabte 26 d'abril a les 12 h, a la carpa de la fira, en un acte inaugural que anirà a càrrec del president de la Federació Excursionista de Catalunya, Jordi Merino Urbano.


Colldejou

24 d'abril de 2014

Descobrir la Llaberia primaveral

Després del parèntesi de Setmana Santa, la Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen per aquest diumenge 27 d'abril, la descoberta de la Llaberia primaveral, en un recorregut de dificultat baixa que proposa l'empresa Catsud. La durada prevista és de 9 del matí a les 16 hores. El punt de trobada és el Casal de Colldejou des d'on s'anirà a buscar el magnífic sender dels Revolts que porta fins al llogarret abandonat de Llaberia.


El Baix Camp i tu...a peu

23 d'abril de 2014

El Baix Camp i tu a peu: de Mont-ral a la Mussara

Aquest diuemnge, 27 d'abril, el Consell Esportiu del Baix Camp i l'Associació Excursionista de Catalunya a Reus proposen una sortida per anar de Mont-ral a la Mussara, dins el programa el Baix Camp i tu a peu que proposa diverses sortides i caminades per la comarca i altres indrets del país. Per aquesta activitat en concret la sortida està prevista des de la cruïlla de Capafonts (880m) per agafar el GR 7 direcció a Mont-ral.


Imatge de la campanya de donació de sang per Sant Jordi

17 d'abril de 2014

Campanya de donació de sang a les biblioteques per Sant Jordi

La Biblioteca Central Xavier Amoròs de Reus se suma a la campanya de donació de sang a diverses biblioteques de Catalunya amb motiu de la Diada de Sant Jordi, que tindrà lloc el 22 d'abril, per iniciativa del Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat. A Reus les donacions ese podran fer de 10 a 14 h i les persones donants rebran a canvi un llibre en reconeixement per la seva col·laboració.


El canvi climàtic als boscos mediterranis centrarà la conferència del Dr. Carles Gracia

16 d'abril de 2014

Exposició sobre el patrimoni del Baix Camp i conferència sobre el canvi climàtic al 6x4

En el marc del programa 6x4 destaquen dues activitats que s'han de realitzar els propers dies 24 i 25 d'abril: per un costat la conferència sobre el canvi climàtic i la seva afectació als boscos a càrrec del prestigiós investigador Carles Gracia Alonso, i per l'altra la inauguració de l'exposició fotogràfica "6x4, Visions del Patrimoni al Baix Camp" del fotògraf Pep Escoda. El Dr.


Nou càlcul del preu de la llum a partir de l'1 d'abril

15 d'abril de 2014

L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor informa sobre la nova factura de la llum

Amb motiu de l'entrada en funcionament del nou sistema per la factura de la llum per al petit consumidor, l'Agència Catalana del Consum i l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del Baix Camp informa que: En data 29 de març de 2014 es va publicar al BOE el Reial Decret 216/2014, de 28 de març, pel qual s'estableix la metodologia de càlcul dels preus voluntaris per al petit consumidor d'energia elèctrica i el seu règim jurídic de contractació.


Fotografia de grup de les persones participants als cursos del Punt Òmnia en l'acte de cloenda

10 d'abril de 2014

El Punt Òmnia tanca els cursos de formació del primer trimestre de l'any

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a Riudoms ha tancat avui els cursos realitzats durant el primer trimestre de l'any, en un acte en el que ha pres part la consellera comarcal i alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Riudoms, Eudald Salvat. Ambdós han fet lliurament als assitents dels diplomes relatius als cursos i tallers gratuïts que han fet.


Prades

9 d'abril de 2014

Proposta per al cap de setmana: paintball a Prades City

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una jornada de paintball a Prades City, ja que es realitza a l'únic camp tematitzat de Catalunya com si el participant es trobés de ple en el Far West. Les missions que haurà de completar són l'atracament al National Bank, la febre de l'or i l'ok corral, entre d'altres. L'activitat té una durada de 2 hores i no és apta per als menors de 14 anys.

Registres del 791 al 800 de 942
« Pàgina 80 »  [ 1 | ... | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773