Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Colldejou

17 de març de 2014

Proposta per al cap de setmana: excursió fotogràfica a la Mola de Colldejou

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una excursió fotogràfica a la Mola de Colldejou, des d'on es poden capturar unes esplèndides panoràmiques sobre el Camp de Tarragona. La sortida ajudarà a aprendre a capturar el paisatge i a treure el màxim profit de la càmera de fotos, independentment del tipus de càmera que sigui.


Cartell El Baix Camp i tu...a peu

13 de març de 2014

El Baix Camp i tu...a peu fa una excursió a Santa Cecília (Motserrat-el Bruc)

El Consell Esportiu del Baix Camp i l'Associació Excursionista de Catalunya a Reus proposen per a aquest diumenge 16 de març una excursió a Santa Cecília (Montserrat - el Bruc), dins el cicle d'excursions "EL Baix Camp i tu...a peu". La sortida és per diumenge 16 de març de 2014, a les 7 del matí des de la parada de l 'autobús del Passeig Mata (davant la residència d'avis) en autocar fins arribar a Santa Cecília (115 k, i 1.30 h).


6x4 al Baix Camp

12 de març de 2014

El programa 6x4 arriba de març a juny al Baix Camp

El director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs, ha presentat al Consell Comarcal del Baix Camp el programa 6x4 a regidors/res i alcaldes/sses de diferents municipis de la comarca. "6x4 ara al Baix Camp" es desenvoluparà amb la comarca com a protagonista entre aquest mes de març i el mes de juny.


Participants acte presentació 7è Congrés Nacional Gent Gran

11 de març de 2014

Es presenta al Baix Camp el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran

El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit avui dimarts 11 de març la presentació del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran en un acte precongressual en el que han pres part representants d'una trentena d'entitats de la gent gran de la comarca; el president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud; el president del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, Josep Montané; la directora dels serveis territorials de Benestar Social i Família, Anna Vendrell; alcaldes/sses i regidors/res ...


Guia d'Activitats 2014 Muntanyes de la Costa Daurada

5 de març de 2014

Proposta pel cap de setmana: tir amb arc a Prades

La primera proposta pel cap de setmana de la Guia d'Activitats editada per aquest any pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada, consisteix en una hora de pràctica de tir amb arc a les instal·lacions de Prades Aventura Park. L'activitat començarà a les 10 del matí, i té una durada d'1 hora. Els monitors que acompanyaran els participants estan reconeguts per la Federació Espanyola de Tir amb Arc.


Fotografia de grup dels treballadors de Secomsa Aigües amb l'alcaldessa de Cambrils, el president del Consell Comarcal del Baxi Camp, i el president de la societat comarcal

4 de març de 2014

Secomsa Aigües celebra 2 anys sense cap accident laboral amb baixa

Secomsa Aigües ha celebrat 2 anys sense cap accident laboral amb baixa amb un acte amb la plantilla, el president de la societat mixta, Josep M. Vidal, l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el gerent de l'empresa, Jordi Azorín. Durant l'acte de celebració, la direcció de l'empresa va sortejar diversos regals entre els treballadors de Secomsa Aigües, que té una plantilla de 44 persones.


Un moment de la reunió dels consells consultius comarcals de la Gent Gran

4 de març de 2014

Els consells consultius de la gent gran inicien els tràmits per crear una Intercomarcal

Representants dels consells consultius comarcals de la gent gran de l'Alt Camp, el Baix Penedès, el Tarragonès, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, Priorat i el Baix Camp han iniciat els tràmits per crear un Consell Consultiu Intercomarcal de la Gent Gran, que aplegui representants d'aquests òrgans de les diferents comarques.


Presidents dels consells comarcals i president de la Diputació després de la signatura del conveni

28 de febrer de 2014

El Consell Comarcal i la Diputació signen el conveni del pla d'assistència municipal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, han signat el nou conveni del pla d'assistència municipal per un import total de 754.622 euros, que inclou els diferents serveis que es presten als municipis (jurídic, comptable, urbanístic, etc) i els programes de suport social (ajuts per llibres, colònies i serveis socials), que representen un 32 % del total.


Baix Camp a peu

27 de febrer de 2014

El Baix Camp i tu…a peu proposa l'excursió de Capçanes a Colldejou seguint la ruta d'en Carrasclet

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 2 de març de 2014 l'excursió a peu des de Capçanes a Colldejou seguint la ruta d'en Carrasclet.
 
El camí d'en Carrasclet és un sender nostre. La millor manera de conservar-lo i cuidar-lo és fer un tram cada temporada.


Imatge d'arxiu del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

26 de febrer de 2014

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova una declaració de suport a la consulta

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat aquesta tarda per majoria absoluta una breu declaració institucional de suport a la consulta acordada per la majoria de les forces polítiques representades al Parlament de Catalunya.

Registres del 801 al 810 de 940
« Pàgina 81 »  [ 1 | ... | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773