Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

11 de maig de 2016

El Consell Comarcal obre la convocatòria del procediment de contractació dels diferents serveis de menjador escolar

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el passat 19 d'abril de 2016 va aprovar el plec de condicions administratives, particulars i tècniques i la convocatòria del procediment de contractació dels diferents serveis de menjador escolar per als cursos 2016-2017 i 2017-2018.
 
El termini màxim per presentar les ofertes finalitza el proper 25 de maig de 2016.


Consell Comarcal del Baix Camp

5 de maig de 2016

El Consell Comarcal i els municipis treballen propostes per al nou Programa d'Actuació Comarcal

Els dies 10, 17 i 24 de maig tindran lloc al Consell Comarcal del Baix Camp diversos tallers participatius en el que prendran part els municipis i consellers i conselleres comarcals per tal de recollir propostes per al nou Programa d'Actuació Comarcal (PAC). El PAC és el document que ha de recollir els actuacions i el serveis que ha de dur a terme l'ens comarcal els propers 4 anys.


Tavertet- Ermita Fall- Rupit

2 de maig de 2016

Baix Camp i tu… a peu: Tavertet – Ermita Fall - Rupit

El Consell Esportiu del Baix Camp conjuntament amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada han preparat per diumenge 8 de maig de 2016 una nova sortida dins del cicle el Baix Camp i tu.. a peu. La sortida és de dificultat fàcil amb un desnivell de 700 metres i una durada aproximada de 5 hores.
 
La sortida en autobús per a fer l'excursió és des de la parada del bus el Passig Mata de Reus a les 7 hores.


El vicepresident de Foment de Reus Empresarial i membre del Consell Executiu de CEPTA, Jaume Batista; el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el vicerector de la URV, Miquel Àngel Bové, durant la presentació de la Jornada.

27 d'abril de 2016

El Consell Comarcal acull la segona edició de les Trobades Comarcals

El proper 3 de maig a les 18 h el Consell Comarcal del Baix Camp acollirà la Jornada Comarcal Empresarial que organitza la CEPTA amb la col·laboració del Consell Comarcal i de la URV, amb l'objectiu de recollir les necessitats del teixit empresarial de la comarca i establir les accions que les empreses consideren més adequades per millorar la competitivitat del Baix Camp.


Imatge per fomentar la donació de sang

25 d'abril de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de maig

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes de maig:
 
•    Dijous, 5 de maig a Les Borges del Camp:
Centre Cultural el Seré , de les 17.30 a les 21.


El vicepresident de Foment de Reus Empresarial i membre del Consell Executiu de CEPTA, Jaume Batista; el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el vicerector de la URV, Miquel Àngel Bové, durant la presentació de la Jornada.

20 d'abril de 2016

El Baix Camp acollirà una Jornada Empresarial el 3 de maig

El 3 de maig a les 18 h el Consell Comarcal del Baix Camp acollirà la Jornada Comarcal Empresarial que organitza la CEPTA amb la col·laboració del Consell Comarcal i de la URV, amb l'objectiu de recollir les necessitats del teixit empresarial de la comarca i establir les accions que les empreses consideren més adequades per millorar la competitivitat del Baix Camp.


Moment de la presa de possessió del nou conseller comarcal Francesc Chamizo

19 d'abril de 2016

El Ple del Consell Comarcal aprova les bases per les beques de menjador per al curs 2016/17

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat dimarts 19 d'abril al vespre ha aprovat per unanimitat les bases que han de regir els ajuts per a l'assistència a menjadors escolars per al curs 2016/2017. Un cop feta l'aprovació, les bases es publicaran al Butlletí Oficial de la Província (BOP), a la web del Consell Comarcal i es trametran als centres escolars i s'entendran com a definitivament aprovades si en un termini de 20 dies d'exposició a informació pública no es presenten al·legacions.


La consellera comarcal, Anna Aragonès i el tinent alcalde de Riudoms, Xavi Gallego amb els alumnes del Punt Òmnia

18 d'abril de 2016

Finalitzen els cursos del primer trimestre del Punt Òmnia

La consellera comarcal , Anna Aragonès i el tinent alcalde de l'Ajuntament de Riudoms, Xavier Gallego, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat a l'edifici de la biblioteca Antoni Gaudí, d'aquest municipi del Baix Camp.


Edifici 112

14 d'abril de 2016

El conseller Jané presideix la Junta de Seguretat del Consell Comarcal del Baix Camp

El conseller d'Interior, Jordi Jané, presideix dijous 14 d'abril de 2016 la Junta de Seguretat del Consell Comarcal del Baix Camp que té lloc a l'edifici CAT 112 de Reus.


Imatge de la Diada de la Federació de Dones del Baix Camp 2016

11 d'abril de 2016

Diada de la Federació de Dones del Baix Camp a Vilanova d'Escornalbou i l'Argentera

El passat dissabte 9 d'abril va tenir lloc la Diada de la Federació de Dones del Baix Camp al municipi de Vilanova d'Escornalbou i l'Argentera, amb una jornada en la que es van participar 130 dones d'arreu de la comarca, i en la que es van celebrar diverses activitats, entre les quals destaquen les visites a tots dos pobles i la representació de l'obra de teatre “El Florido Pensil”, a càrrec del grup "l'Era de Castellvell del Camp".

Registres del 801 al 810 de 1122
« Pàgina 81 »  [ 1 | ... | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | ... | 113 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773