Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Primer Marató de Donants de Sang 2.0

9 de gener de 2014

Catalunya celebra la Primera Gran Marató de Donants de Sang 2.0

Catalunya celebrarà la 1a Gran Marató de Donants de Sang 2.0, del 17 al 24 de gener, amb l'eslògan “siguis el donant que siguis, comparteix la teva sang”, per tal de pujar les reserves de sang que després de Nadal sempre es troben en el punt més baix.
 
Aquesta Marató pretén convertir-se en la convocatòria més important pel que fa a les donacions de sang i vol aconseguir 5.000 donacions que permetin remuntar les reserves.


Ajuts Leader

8 de gener de 2014

Oberta la convocatòria per demanar els ajuts Leader

El Consorci Leader Priorat-Baix Camp informa que resta oberta la convocatòria del 2013 dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya, mesura 410, en el marc de l'eix 4 Leader, del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2007-2013.
 
El termini per presentar les sol·licituds i la documentació a aportar és el 21 de febrer de 2013.


Servei d'Ocupació de Catalunya

30 de desembre de 2013

El Consell Comarcal contracta 11 persones amb el programa treball i formació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 10 persones desocupades, majors de 30 anys que estan a l'atur però que no són perceptores de cap prestació ni subsidi, per un període de 6 mesos amb una jornada laboral del 100%.


El Consell Comarcal desitja unes Bones Festes de Nadal

19 de desembre de 2013

El Consell Comarcal del Baix Camp us desitja unes Bones Festes de Nadal

 

 
Si no pot visualitzar la imatge, o vol veure l'animació segueixi l'enllaç aquí


Marató TV3 2015

12 de desembre de 2013

Els Centres Oberts i els Programes Diürns del Baix Camp col·laboren amb la Marató de TV3

Els Centres Oberts i els Programes Diürns de Mont-roig del Camp, Miami Platja, les Borges del Camp, i la Selva del Camp, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, preparen activitats per a col·laborar amb la Marató de TV3 d'aquest any, que té com a tema principal les malalties neurodegeneratives.


Imatge dels presidents comarcals i alcaldes pressa a l'acabar la reunió

3 de desembre de 2013

Les comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta fan front comú contra la MAT Escatrón - la Secuita

Els presidents dels consells comarcals de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, el Tarragonès, la Terra Alta i 13 alcaldes i alcaldesses de municipis de les diferents comarques afectats pel projecte de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) Escatrón – la Secuita han decidit fer front comú contra la construcció d'aquesta línia que impulsa Red Eléctrica Española (REE).


Imatge del president del Consell Comarcal lliurant un dels diplomes a un voluntari

2 de desembre de 2013

El president del Consell Comarcal felicita als voluntaris per Marató de Donació de Sang de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va felicitar els voluntaris de la Marató de Donació de Sang de Reus en un acte que va tenir lloc el 29 de novembre de 2013, a les 19h a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp.


Foto pressa durant la visita als territoris de la MIDIT

25 de novembre de 2013

El Patronat de Turisme del Baix Camp visita el territori MIDIT

El Consell Comarcal del Baix Camp, representat pel conseller comarcal i president del Patronat Comarcal de Turisme, Anton Marca, i el director del Patronat de Turisme, Jordi Gomà, han visitat els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip, el divendres 22 de novembre.


25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

21 de novembre de 2013

Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

El proper dilluns 25 de novembre de 2013 a les 19h a la plaça del Mercadal de Reus tindrà lloc l'acte de commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, organitzat per l'Ajuntament de Reus i en el que col·labora el Consell Comarcal del Baix Camp, l'Institut Català de les Dones, el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp i la Federació de Dones del Baix Camp.


Campanya per controlar el mosquit tigre

20 de novembre de 2013

Campanya per controlar el mosquit tigre

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la campanya per controlar el mosquit tigre, organitzada per l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona, amb la sessió informativa “ Estratègies d'intervenció per al control de l'expansió del mosquit tigre a l'àmbit local”. La sessió tindrà lloc el proper dimarts 26 de novembre de 2013, a les 10h, a la sala de plens del Consell Comarcal.

Registres del 821 al 830 de 942
« Pàgina 83 »  [ 1 | ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773