Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

23 de juny de 2016

El Consell Comarcal del Baix Camp explica l'experiència del programa Joves amb Talent

El proper 30 de juny de 2016 les tècniques del Servei Comarcal de Joventut del Baix Camp participaran en unes jornades de treball, a la Seu d'Urgell, en el marc del projecte Odisseu, que té per objectiu el retorn dels joves al món rural. Durant aquestes jornades, les tècniques del Consell Comarcal exposaran el programa “Joves amb Talent” que es va iniciar l'any 2014 en el marc del projecte Odisseu.


Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 21 de juny de 2016

22 de juny de 2016

El Ple del Consell Comarcal aprova el Reglament d'ajudes d'urgència social

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat dimarts 21 de juny de 2016 va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC, CP, PP i Ara el Reglament regulador de la concessió d'ajudes d'urgència social que té per objectiu atendre necessitats bàsiques de les famílies de la comarca relacionades amb alimentació, vestit, allotjament, subministraments bàsics, ajuts per llibres, casals, colònies o despeses d'atenció sanitària.


Consell Comarcal del Baix Camp

16 de juny de 2016

Un total de 23 municipis del Baix Camp s'han adherit al Pla de Polítiques de Dones i Igualtat

Un total de 23 municipis del Baix Camp ja s'han adherit al Pla de Polítiques de Dones i Igualtat 2016-19 que el Consell Comarcal va aprovar en el Ple del passat 16 de febrer. Del conjunt de la comarca, Reus i Cambrils ja compten amb una pla propi, mentre es proposa l'adhesió de la resta de 26 municipis al del Consell Comarcal .


Trobada de Corals d'Associacions del Baix Camp

9 de juny de 2016

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran organitza la Trobada de Corals d'Associacions del Baix Camp

El proper divendres 17 de juny de 2016 a les 10.30h al Palau Bofarull de Reus tindrà lloc la Trobada de Corals d'Associacions del Baix Camp, organitzada pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona.
 
El programa d'actuacions previst és el següent:
 
-    Coral de l'Espai de la Caixa de Reus
     Director: Joan C.


Alumnes programes d'ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp

8 de juny de 2016

El programa Joves per l'Ocupació finalitza la formació professionalitzadora

Els joves participants del programa Joves per l'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp finalitzen la formació professionalitzadora el proper dimecres 15 de juny de 2016, data a partir de la qual comença la fase d'experiència professional en el món laboral. Durant la formació les persones tutores coordinadores del programa han realitzat tasques de prospecció empresarial i ja han aconseguit acordar més de 12 llocs de treball un cop finalitzada la formació.


L'Argentera

2 de juny de 2016

En exposició pública el projecte d'aparcaments dissuasoris i d'àrees d'autocaravanes

El Consell Comarcal del Baix Camp ha obert el període d'exposició pública del projecte de creació de 150 places d'aparcaments dissuasoris i de 30 places per autocaravanes en diversos municipis de la comarca. El projecte s'inclou en el pla de foment turístic que està finançant per la Direcció General de Turisme del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i per la Diputació de Tarragona. A més, el Consell Comarcal ha sol·licitat un ajut als fons Leader.


Treballadors del programa Treball i Formació RMI

1 de juny de 2016

Finalitzen els programes Treball i Formació i Treball i Formació RMI

El passat 31 de maig van finalitzar les accions d'experiència professional de dos dels programes de foment de l'ocupació que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp: Treball i Formació i Treball i Formació RMI, amb un total de 17 persones contractades.
 
El programa Treball i Formació va començar el 15 de novembre de 2015 i ha suposat la contractació de 10 persones desocupades, majors de 30 anys que estaven a l'atur però que no eren perceptores de cap prestació ni subsidi.


Arbolí

26 de maig de 2016

El president del Consell Comarcal inaugura el Mercadet de les Finestretes

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, inaugurarà diumenge 29 de maig de 2016, a les 12 h, el Mercadet de les Finestrestes, la fira entorn la mel i els productes artesans que ha organitzat per primer cop l'ajuntament d'Arbolí per promocionar el municipi i que coincideix amb l'organització de la primera  SkyRace que es fa en aquesta població. L'acompanyarà l'alcaldessa d'Arbolí, Elisenda Barceló.


Imatge per fomentar la donació de sang

25 de maig de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de juny

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes de juny: Dijous, 2 de juny a Vandellòs: Casal sala polivalent, de les 18.30 a les 21.30h Dijous, 9 de juny a Montbrió del Camp: Cinema Nou, de les 18.30 a les 21.


Presentació I Marató de muntanya SkyRace i el Mercadet de les Finestretes

17 de maig de 2016

Arbolí es promociona amb la primera marató de muntanya SkyRace i el Mercadet de les Finestretes

El municipi d'Arbolí vol promocionar el seu valor paisatgístic i natural en el marc de la Destinació de Turisme Familiar Muntanyes de Prades i per aquest motiu col·labora en l'organització de la seva primera Marató de muntanya anomenada Sky Race i en l'organització del Mercadet de les Finestretes, una activitat paral·lela a la cursa amb l'objectiu d'oferir activitats als acompanyants dels corredors, com ara tallers i xerrades entorn la mel, com a producte local.

Registres del 821 al 830 de 1154
« Pàgina 83 »  [ 1 | ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773