Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

17 d'abril de 2013

El Consell Comarcal promou un fòrum per fomentar la venda de productes agraris

Per iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp i del Grup d'Acció Local Leader Priorat-Baix Camp, el dilluns 22 d'abril de 2013, al Centre de Formació i Estudis Agrorurals Mas Sedó de Reus, tindrà lloc el Fòrum de Comercialització del Baix Camp organitzat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.


Imatge d'arxiu

16 d'abril de 2013

Pratdip i les Muntanyes de Prades, propostes per aquest cap de setmana

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats: una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “El Brogit Guiatges”, que consisteix en una excursió pels voltants de Pratdip, i un “touring” per les Muntanyes de Prades organitzada per “Latevaruta.com”.


Imatge pressa durant el Campionat de Botifarra

12 d'abril de 2013

11è Campionat de botifarra del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran

El passat 11 d'abril de 2013, al municipi de l'Argentera, va tenir lloc 11è Campionat de Jocs de Taula que organitza anualment el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp.


Alumnes del Punt Òmnia

9 d'abril de 2013

Finalitzen els cursos del primer trimestre del Punt Òmnia

Dimarts 9 d'abril de 2013, l'alcalde de l'Ajuntament de Riudoms, Josep Mª Cruset, juntament amb el conseller comarcal Antoni Abelló, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que el Consell Comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí, d'aquest municipi.


Imatge d'arxiu

8 d'abril de 2013

Proposta d'activitats per aquest cap de Setmana

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats: una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Casud”, que consisteix en una excursió pels voltants de Colldejou, i una jornada d'introducció a l'escalada organitzada pel Refugi d'Arbolí i Encordat.com.


Imatge pressa durant la cursa

8 d'abril de 2013

La neu, protagonista de la II Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada

Les temperatures gèlides del cap de setmana han estat protagonistes juntament amb l'esforç humà i esportiu de més de 520 esportistes que s'han atrevit amb el repte de la II Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada.
 
Enguany el guanyador de la prova, Juan José Oliva de l'equip Lafuma Team, va batre el record del recorregut amb un temps de 10h i 17 m, 58 minuts, menys que en l'edició anterior.


Muntanyum

4 d'abril de 2013

Duesaigües presenta la Fira Muntanyum

El proper dijous 11 d'abril de 2013 a les 19:45h al Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona, l'alcalde de l'Ajuntament de Duesaigües, Josep Llebaria, presentarà junt amb el president de la Diputació, Josep Poblet, la primera Fira de les nostres contrades, anomenada “Muntanyum” dedicada al Turisme Rural, als Viatges i a la Muntanya.


Imatge d'arxiu

27 de març de 2013

El Consell Comarcal s'adhereix al Conveni per a la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics

El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar en el ple de 26 de febrer de 2013 l'adhesió al Conveni de col·laboració entre l'Agència de Residus de Catalunya i les entitats que integren el sistema integrat de gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics, per al període 2013-2017.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

26 de març de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la primera quinzena del mes d'abril

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la primera quinzena d'abril, i que són les següents:
  
3 d'abril de 2013
Reus
Mutua Activa Reus (Tecnoparc)
9 a 13 hores
  
10 d'abril de 2013
Reus
Mossos d'Esquadra Reus (Sala de Briefing)
10 a 13 hores
  
15 d'abril del 2013
Reus
Unitat mòbil plaça ...


Imatge d'arxiu

25 de març de 2013

Excursió a cavall al Mas del Garrut

 
La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “La Mussara Centre d'Equitació”, i que consisteix en una excursió a cavall al Mas del Garrut.
 
Es tracta d'una sortida pel terme municipal de l'Aleixar, passant pel Pi Gros de les Planes, un arbre monumental de més de 100 anys.

Registres del 821 al 830 de 887
« Pàgina 83 »  [ 1 | ... | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | ... | 89 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773