Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Capafonts

6 de maig de 2014

Proposta per al cap de setmana: Sentir la Natura a Capafonts

Dins del programa d'activitats del Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada, l'empresa Auri proposa per dissabte 10 de maig una sortida per conèixer la natura dels voltants de Capafonts, exuberant aquesta primavera. Es proposa sortir de Capafonts per seguir el curs del riu Brugent fins al seu naixement, a la font de la Llúdriga. Posteriorment se seguirà fins als Motllats per retornar al poble.


El Baix Camp i tu...a peu

6 de maig de 2014

Una altra excursió del programa Baix Camp i tu…a peu

Diumenge 11 de maig està prevista una altra excursió del programa el Baix Camp i tu…a peu, que en aquesta ocasió proposa una excursió a Sant Amand – La Taga (a Ogassa-Ripollès). Es tracta d'una excursió de tot un dia amb 1100 metres de desnivell positiu i dificultat moderada. El recorregut passa per 17 km de sender de muntanya, dels quals els últims 5,5 km són per pista.


Imatge del taller de musicoteràpia del Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou

5 de maig de 2014

El Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou acaba les activitats fetes en col·laboració amb la Fundació URV

El Casal de Jubilats de Vilanova d'Escornalbou ha finalitzat les activitats formatives organitzades aquest curs, i que s'han desenvolupat gràcies a la col·laboració de la Fundació Rovira i Virgili,de la URV, que ha proporcionat material per al taller de musicoteràpia i per a les accions de formació sobre informàtica i Internet.


Baix Camp a peu

27 de febrer de 2014

El Baix Camp i tu…a peu proposa l'excursió de Capçanes a Colldejou seguint la ruta d'en Carrasclet

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 2 de març de 2014 l'excursió a peu des de Capçanes a Colldejou seguint la ruta d'en Carrasclet.
 
El camí d'en Carrasclet és un sender nostre. La millor manera de conservar-lo i cuidar-lo és fer un tram cada temporada.


Joves amb talent

25 de febrer de 2014

Nova edició del Tast d'Oficis

El Consell Comarcal del Baix Camp està preparant una nova edició del Tast d'Oficis per impulsar l'emprenedoria i el retorn dels joves al medi rural a partir d'un negoci relacionat amb la natura o l'artesania en una zona rural.  
 
Aquesta edició té un enfocament més emprenedor.


Guia d'Activitats 2014 Muntanyes de la Costa Daurada

24 de febrer de 2014

El Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada edita més de 4.000 exemplars de la nova guia d'activitats 2014

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada – Baix Camp edita més de 4.000 exemplars de la nova guia d'activitats per aquest any amb les activitats organitzades per diferents empreses de turisme actiu i de natura dels municipis d'interior i de muntanya del Baix Camp.


Imatge d'arxiu

19 de febrer de 2014

El Consell Comarcal acull una jornada sobre la central de compres del món local

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, obrirà el proper divendres 21 de febrer de 2014 una jornada territorial sobre la central de compres del món local de Catalunya organitzada per l'Associació de Municipis de Catalunya (ACM) i que se celebra a la seu del Consell Comarcal.  L'acte comptarà amb la presència del secretari general de l'ACM, Marc Pifarré, i el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Quim Nin.


El Baix Camp i tu ... a peu. De Cornudella a Prades

5 de febrer de 2014

El Baix Camp i tu…a peu proposa l'excursió de Cornudella a Prades pel Grau de l'Esteve

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 9 de febrer de 2014 l'excursió a peu des de Cornudella a Prades passant pel Grau de l'Esteve.
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata (davant la residència d'avis), en direcció a Cornudella.


Imatge d'arxiu

27 de gener de 2014

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal gestiona més de 620 cèdules de segona ocupació durant el 2013

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha gestionat, durant el 2013, 625 cèdules de segona ocupació, a més de 140 tramitacions de la renda bàsica d'emancipació per a menors de 30 anys, 267 expedients de la Prestació Permanent al Lloguer, 7 ajudes d'Urgència Social a l'Habitatge, 14 contractes de lloguer signats i 7 contractes de lloguer supervisats.


Servei de recollida i retirada de vehicles abandonats

21 de gener de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp retira 104 vehicles abandonats a la comarca durant 2013

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles abandonats i fora d'ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat durant 2013 un total de 145 expedients, dels quals 104 han estat per retirada de vehicles abandonats.
 
Dels 145 expedients tramitats, 123 corresponien a Cambrils; 6 a la Selva del Camp; 6 a Castellvell del Camp; 5 a Vilanova d'Escornalbou; 3 a Montbrió del Camp; 1 a Riudecanyes i 1 a Riudecols.

Registres del 831 al 840 de 934
« Pàgina 84 »  [ 1 | ... | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773