Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Les accions s'adrecen a les persones joves

26 d'octubre de 2015

El Consell Comarcal fa una crida als joves de la comarca que busquen feina

El Consell Comarcal del Baix Camp fa una crida als joves de la comarca que busquen feina perquè s'inscriguin en el sistema de Garantia Juvenil, ja que mitjançant la seva participació en aquesta plataforma podran rebre assessorament i orientació personalitzada, formació, ofertes de treball i suport per a l'emprenedoria, si fos el cas.


El servei Reempresa vol evitar el tancament de negocis i la destrucció d'ocupacio

22 d'octubre de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp s'incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya

El Consell Comarcal del Baix Camp disposarà d'un punt d'informació del Centre Reempresa de Catalunya, després que la Diputació de Tarragona i la patronal Cecot han signat un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Tarragona, com un model d'emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses.


Imatge de la sessió plenària del Consell Comarcal del Baix Camp

14 d'octubre de 2015

El Consell Comarcal dóna suport als municipis de la comarca acollidors de persones refugiades

El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar per unanimitat, el passat 22 de setembre, la proposta de declaració institucional, a iniciativa del grup comarcal de la CUP, en la que es dóna suport als municipis de la comarca adherits a la xarxa de municipis acollidors de les persones refugiades:
 
“Davant la crisi humanitària que les darreres setmanes estan patint milers de persones que es veuen obligades a fugir de Síria a causa de la guerra, considerem que el Consell Comarcal del ...


Clausura Plans d'Ocupació de la Diputació de Tarragona

13 d'octubre de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona clausuren els Plans d'Ocupació de 2015

Avui, 13 d'octubre de 2015 en la sala de plens del Consell Comarcal, ha tingut lloc l'acte de cloenda del Pla de Foment de l'Ocupació 2015 impulsat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, que va començar el passat mes d'abril de 2015 i que ha tingut una durada de 6 mesos.


Dia Internacional de les Dones en el Món Rural 2015

8 d'octubre de 2015

L'Ajuntament de Prades i el Consell Comarcal del Baix Camp celebren el Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona per al Món Rural el 15 d'octubre, des de l'Ajuntament de Prades i amb la col·laboració del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i de l'Institut Català de les Dones, s'ha preparat una taula rodona per reflexionar sobre el paper de la dona en el medi rural.
 
L'acte tindrà lloc el dia 15 d'octubre a les 16.


Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

6 d'octubre de 2015

El Consell Comarcal s'adhereix a la “Setmana de la mobilitat sostenible i segura”

El Consell Comarcal del Baix Camp s'ha adherit a la campanya de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS) que se celebra a Catalunya de l'11 al 18 d'octubre sota el lema “Tria, Canvia, Combina”.

 
La Setmana del 2015 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyant-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable.


Reunió al Consell Comarcal del Baix Camp

5 d'octubre de 2015

S'inicien els treballs de redacció dels Plans d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) a la comarca del Baix Camp

La totalitat dels municipis del Baix Camp han iniciat la redacció dels Plans d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) mitjançant el servei de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria i Territori del SAM de la Diputació de Tarragona, que és l'organisme encarregat de coordinar el Pacte d'Alcaldes del Camp de Tarragona amb l'objectiu d'arribar a l'any 2020 amb una reducció del 20 per cent dels gasos d'efecte hivernacle, d'acord amb la estratègia marca per la Unió Europea.


Imatge per fomentar la donació de sang

2 d'octubre de 2015

Campanya de donació de sang al Baix Camp per l'octubre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes d'octubre:
 
•    Dimecres 21 i dijous 22 d'octubre a Cambrils:
Àrea bàsica de Cambrils de les 10 a les 14h i de les 17 a 21h
 
•     Dijous 29 de setembre a Reus:
MARATÓ DE REUS. Teatre Fortuny.


El Baix Camp i tu...a peu

30 de setembre de 2015

EL Baix Camp i tu a peu: Coll del Puntalt Mola d'en Adell – Coll de les Portes

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen per aquest diumenge 4 d'octubre de 2015 una excursió al Coll del Puntalt Mola d'en Adell i Coll de les Portes.
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis. L'excursió, de poca dificultat, durarà mig dia.


Imatge d'un dels municipi que acollirà aquesta formació

28 de setembre de 2015

El Consell Comarcal oferirà cursos per a estrangers sobre recerca d'ocupació

El Servei de primera acollida del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Baix Camp incorporà a partir del mes d'octubre una formació del Mòdul B Coneixements laborals bàsics. Es portaran a terme tres cursos d'octubre fins al desembre als municipis de Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant.

Registres del 831 al 840 de 1091
« Pàgina 84 »  [ 1 | ... | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773