Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Refugi de la Mussara

22 de juliol de 2013

Aquest cap de setmana curs d'iniciació a la supervivència

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Wildlife & People” que consisteix en un curs d'iniciació a la supervivència.
 
El curs tindrà lloc dissabte 27 i diumenge 28 de juliol.


Consorci per la Normalització Lingüística

16 de juliol de 2013

El Baix Camp compta amb 54 parelles lingüístiques durant el 2012

En diferents municipis del Baix Camp, menys Reus i Cambrils, s'han format 54 parelles lingüístiques durant l'any 2012 gràcies al programa de voluntariat per la llengua que facilita que totes les persones, majors d'edat, que tenen els coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès, i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament.


Campanya per controlar el mosquit tigre

11 de juliol de 2013

Campanya per controlar el mosquit tigre

 
El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la campanya per controlar el mosquit tigre organitzada per la Generalitat de Catalunya, fent difusió de les mesures de prevenció entre els municipis de la comarca. El mosquit tigre asiàtic és una espècie invasora, diferent al mosquit comú que sempre hem tingut en el nostre territori. Fa entre 2 i 10mm i se'l reconeix per les ratlles blanques al cap i al cos.


Iamtge de la Serra de Llaberia

8 de juliol de 2013

Propostes per aquest cap de setmana: llums al capvespre i el camí de les tosques

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dos activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “El Brogit Guiatges” i “Wildlife & People”.
 
“Llums al capvespre”, organitzada per l'empresa “El Brogit Guiatges” tindrà lloc el dissabte 13 de juliol.


Rebaixes

5 de juliol de 2013

Consells per comprar durant les rebaixes

L'Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp recomanen seguir uns consells de cara a la campanya de rebaixes d'estiu que ha començat el dia 1 de juliol i que finalitzarà el 31 d'agost:
 
• Feu una llista dels productes que us interessen, d'acord amb el vostre pressupost.
• Compareu els preus. El preu rebaixat ha de constar sempre al costat del preu no rebaixat, tant a l'aparador com a l'interior de l'establiment.


Imatge d'arxiu

2 de juliol de 2013

Ampliació del termini per presentar la sol·licitud d'arbitratge de preferents de CX i de BANKIA

L'Oficina d'Atenció al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum informen als clients de Catalunya Caixa (CX) i de Bankia que hagin contractat participacions preferents, deute subordinat i altres productes híbrids, que s'ha ampliat el termini per presentar la sol·licitud d'arbitratge.
 
En el cas de Bankia, s'ha ampliat el termini fins el 15 de juliol de 2013.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

1 de juliol de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la primera quinzena de juliol de 2013

 
L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la primera quinzena de juliol, i que són les següents:
 
18 de juliol de 2013
Riudoms
Casal Riudomenc
17.30 a 21.30 hores
  
9 de juliol de 2013
Almoster
Consultori Municipal
18.30 a 21.


Tinc Sang de Sibarita

27 de juny de 2013

Arriba a Reus la II edició de la campanya “Tinc Sang de Sibarita”

Els propers 2 i 4 de juliol de 2013 arriba a Reus la campanya de donació de sang “Tinc Sang de Sibarita” en la que els cuiners Joan Bosch i Diego Campos i oferiran una degustació dels seus millors plats a les persones que donin sang a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, de 9 a 14h i de 15 a 20h.


Imatge del grup que ha finalitzat els cursets del segon trimestre del Punt Òmnia del Riudoms

20 de juny de 2013

Finalitzen els cursos del segon trimestre del Punt Òmnia

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, juntament amb l'alcalde de l'Ajuntament de Riudoms, Josep Mª Cruset, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que el Consell Comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí, d'aquest municipi.


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, lliurant un trofeu a un dels guanyadors

18 de juny de 2013

L'Assemblea de la Gent Gran lliura els premis del 11è Campionat de Jocs de Taula

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el president del Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca, Josep Montané, han lliurat els premis del concurs de Jocs de Taula i Bitlles del Consell Consultiu durant l'Assamblea General de la Gent Gran, celebrada el passat 17 de juny de 2013, amb motiu del tancament de les activitats realitzades durant el curs 2012-2013.

Registres del 831 al 840 de 920
« Pàgina 84 »  [ 1 | ... | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | ... | 92 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773