Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

6 de juny de 2013

Dia Mundial del Donant de Sang

Una representació de la Federació de Donants de Sang del Baix Camp participarà, el proper 14 de juny de 2013, a partir de les 10.30h a l'Auditori de Girona en l'acte de celebració del Dia Mundial del Donant de Sang organitzat pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Banc de Sang i Teixits i la Federació Catalana de Donants de Sang.


Imatge d'arxiu

5 de juny de 2013

Xerrada a Cambrils sobre “Retardar el procés d'envelliment”

 
El proper dimarts 11 de juny de 2013 a les 18h al Casal Municipal de Riudecols es realitzarà la xerrada “Retardar el procés d'envelliment”, organitzada pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el departament de Salut del Consell Comarcal del Baix Camp. La xerrada és una iniciativa de les associacions de dones de la vila i és obert a tothom que hi estigui interessat.


Prades és un dels principals atractius de les Muntanyes de la Costa Daurada

3 de juny de 2013

Aquest cap de setmana: Jornada de Paintball a Prades

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura “Prades Aventura”, que consisteix en un sessió de paintball.
 
Aquest activitat tindrà lloc el diumenge 9 de juny al camp de paintball tematizat en el Far West de Catalunya.


L'alcalde de Reus, Carles Pellicer i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud signant el conveni

3 de juny de 2013

L'equip del Consell Comarcal d'atenció a l'infància que tracta els casos de Reus es trasllada a l'antic hospital

 
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, han signat avui dilluns, 3 de juny de 2013, un conveni de cessió d'un espai a l'antic hospital Sant Joan per a la ubicació a partir d'ara de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA) que depèn del Consell Comarcal però que només tracta els casos de Reus.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

28 de maig de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la primera quinzena de juny de 2013

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la primera quinzena de juny, i que són les següents:
 
4 de juny de 2013
Vandellòs
Sala Polivalent Casal
18.30 a 21.30 hores
  
6 de juny de 2013
Vinyols i els Arcs
Saló Parroquial
17.30 a 21.


Imatge d'arxiu

27 de maig de 2013

El Consell Comarcal obre la convocatòria per les ajudes al lloguer

Fins el 30 de juny de 2013 les persones que estiguin interessades en sol·licitar ajudes al lloguer per aquest 2013 es poden posar en contacte amb el l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
S'hi poden acollir persones amb residència legal a Catalunya que no paguin més de 450€ de lloguer mensual per l'habitatge.


Trobada Comarcal Gent Gran

23 de maig de 2013

XXVI Trobada anual de la Gent Gran del Baix Camp

Gairebé 400 persones participaran el proper 30 de maig de 2013 en la XXVI Trobada de la Gent Gran del Baix Camp a Tortosa, amb l'objectiu de celebrar un merescut final de curs de les diverses activitats que organitzen les diferents associacions de gent gran de la comarca i el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp.
 
Aquest any el programa previst és el següent:
 
10.30h     Arribada a Tortosa i visita a la cooperativa de Soldebre.


Cartell del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

21 de maig de 2013

Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

El proper dilluns 27 de maig de 2013, a les 17h, a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc l'acte del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones que se celebra el 28 de maig. L'acte està organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones, la Federació de Dones del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp.


Imatge d'arxiu

21 de maig de 2013

El Pla de Ciutadania del Baix Camp forma 179 persones durant el 2012

Un total de 179 persones estrangeres immigrades van participar durant el 2012 en algun dels tres cursos inclosos dins les actuacions del Pla Comarcal de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
Els cursos d'alfabetització en català “Lletres per a tothom” anaven destinat a les persones estrangeres adultes no alfabetitzades ni tan sols amb la seva llengua d'origen.


Imatge d'arxiu

20 de maig de 2013

Proposta d'activitats al Baix Camp per aquest cap de setmana

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana tres activitats organitzades per diferents empresa de turisme actiu i natura, que consisteixen en una excursió als Gorgs de la Febró, una ruta per les Muntanyes de Prades i una altra pels boscos de l'entorn de Capafonts.
 
La ruta dels gorgs amb lluna plena tindrà lloc el dissabte 25 de maig.

Registres del 841 al 850 de 921
« Pàgina 85 »  [ 1 | ... | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | ... | 93 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773