Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Ajuts per llibres i menjador escolar curs 2012-2013

24 de maig de 2012

El Consell Comarcal del Baix Camp obre la convocatòria per sol·licitar ajuts per llibres i menjadors escolars pel curs 2012-2013

El Consell Comarcal del Baix Camp fa pública la convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals per a l'adquisició de llibres i assistència a menjadors escolars per als estudis d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria per al curs 2012-2013.


Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

22 de maig de 2012

Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

El proper dilluns 28 de maig de 2012, a les 17h, a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc la celebració del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones, la Federació de Dones del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp.


Imatge pressa durant la I Jornada d'EAIA's de Catalunya

21 de maig de 2012

Els Professionals de l'EAIA del Consell Comarcal Baix Camp a la I Jornada d'EAIAs de Catalunya

El passat 18 de maig de 2012 va tenir lloc la 1a Jornada d'EAIAS de Catalunya a la Casa del Mar de Barcelona en la qual hi van participar els professionals de l'Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA) Supracomarcal i de Reus del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
Els principals objectius de la jornada han estat:
 
-    Promoure el debat sobre qüestions conceptuals, organitzatives i tècniques del model d'atenció a la infància des dels EAIA.


Imatge d'arxiu

14 de maig de 2012

Recomanacions sobre les participacions preferents

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum (ACC), recomanen a les persones usuàries dels serveis d'inversió que vulguin contractar "participacions preferents" que tinguin en compte els aspectes següents:
  
Les participacions preferents són valors emesos per una societat que no confereixen participació en el seu capital ni dret de vot. Tenen caràcter perpetu i la seva rendibilitat, generalment de caràcter variable, no està garantida.


Residència Esportiva Àster

4 de maig de 2012

El Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp obren les inscripcions per a les colònies d'estiu

Dilluns 7 de maig s'obre el termini d'inscipcions per a participar en algun dels 4 torns de colònies que han organitzat el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp per als infants i joves de les comarca. Els diferents torns es realitzaran a la residència esportiva Àster a l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), a 5 minuts de la zona esportiva Mestral, del camp de futbol de l'Arenal i de la platja.


Senyalització del camí de Colldejou a Pratdip

11 d'abril de 2012

El Consell Comarcal del Baix Camp recupera els camins tradicionals de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp ha començat les obres d'arranjament i senyalització d'alguns dels camins que formaran part de la xarxa de camins tradicionals de la comarca, projecte ampli que s'acabarà de materialitzar els propers mesos i que pretén recuperar els camins tradicionals de la comarca, arreglar-los i senyalitzar-los per convertir-los en un recurs turístic atractiu i de qualitat.


Alumnes dels cursets del Punt Òmnia del primer trimestre del 2012

28 de març de 2012

Finalitzen els cursos del primer trimestre del Punt Òmnia

Avui 28 de març de 2012, la consellera comarcal, Anna Aragonès, ha participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí.


Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp

15 de març de 2012

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran presenta les seves activitats pel 2012

L'Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp es va reunir el 27 de febrer de 2012 per a presentar el conjunt d'activitats que es duran a terme en el 2012, entre les quals s'inclou la XXIV Trobada de la Gent Gran, prevista pel 24 de maig a Montserrat.


Imatge d'arxiu de Carnestoltes

10 de febrer de 2012

Recomanacions per Carnestoltes

Davant l'arribada del Carnestoltes, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum recomanen a les persones consumidores i usuàries que segueixin els consells següents: •    Les disfresses per a nens o nenes es consideren com una joguina i han de complir els requisits de seguretat i les normes específiques que s'apliquen en funció de la joguina: compliment de les propietats mecàniques i físiques (peces petites), de superfície de ventilació o ...


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud amb la coordinadora de l'Institut Català de les Dones, Lidia Bargas, la consellera comarcal, Anna Aragonès i representants dels Mossos d'Esquadra en el transcurs de l'acte

22 de novembre de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp promou un compromís individual i col·lectiu contra la violència envers les dones

Representants d'entitats i col·lectius de dones i dels municipis de la comarca han participat avui, 21 de novembre, a les 17 hores, en l'acte que ha tingut lloc al Saló de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. Els i les assistents s'han sumat a la crida de l'entitat per sensibilitzar contra la violència envers les dones i les accions en favor de la igualtat de gènere.

Registres del 841 al 850 de 850
« Pàgina 85  [ 1 | ... | 82 | 83 | 84 | 85 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773