Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

8 d'abril de 2013

Proposta d'activitats per aquest cap de Setmana

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats: una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Casud”, que consisteix en una excursió pels voltants de Colldejou, i una jornada d'introducció a l'escalada organitzada pel Refugi d'Arbolí i Encordat.com.


Imatge pressa durant la cursa

8 d'abril de 2013

La neu, protagonista de la II Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada

Les temperatures gèlides del cap de setmana han estat protagonistes juntament amb l'esforç humà i esportiu de més de 520 esportistes que s'han atrevit amb el repte de la II Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada.
 
Enguany el guanyador de la prova, Juan José Oliva de l'equip Lafuma Team, va batre el record del recorregut amb un temps de 10h i 17 m, 58 minuts, menys que en l'edició anterior.


Muntanyum

4 d'abril de 2013

Duesaigües presenta la Fira Muntanyum

El proper dijous 11 d'abril de 2013 a les 19:45h al Palau Bofarull de la Diputació de Tarragona, l'alcalde de l'Ajuntament de Duesaigües, Josep Llebaria, presentarà junt amb el president de la Diputació, Josep Poblet, la primera Fira de les nostres contrades, anomenada “Muntanyum” dedicada al Turisme Rural, als Viatges i a la Muntanya.


Imatge d'arxiu

27 de març de 2013

El Consell Comarcal s'adhereix al Conveni per a la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics

El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar en el ple de 26 de febrer de 2013 l'adhesió al Conveni de col·laboració entre l'Agència de Residus de Catalunya i les entitats que integren el sistema integrat de gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics, per al període 2013-2017.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

26 de març de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la primera quinzena del mes d'abril

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la primera quinzena d'abril, i que són les següents:
  
3 d'abril de 2013
Reus
Mutua Activa Reus (Tecnoparc)
9 a 13 hores
  
10 d'abril de 2013
Reus
Mossos d'Esquadra Reus (Sala de Briefing)
10 a 13 hores
  
15 d'abril del 2013
Reus
Unitat mòbil plaça ...


Imatge d'arxiu

25 de març de 2013

Excursió a cavall al Mas del Garrut

 
La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “La Mussara Centre d'Equitació”, i que consisteix en una excursió a cavall al Mas del Garrut.
 
Es tracta d'una sortida pel terme municipal de l'Aleixar, passant pel Pi Gros de les Planes, un arbre monumental de més de 100 anys.


Processó del Sant Enterrament i Ball de la Mort de la Selva del Camp

20 de març de 2013

El Ball de la Mort i el Viacrucis, actes més destacats de la Setmana Santa de la Selva del Camp

La Confraria de la Sang, l'entitat més nombrosa de la Selva, amb més de 800 famílies associades i més de 400 anys d'història, organitza la Setmana Santa selvatana que destaca pels nombrosos elements medievals que s'han mantingut fins al dia d'avui, com ara el “Ball de la Mort”, una dansa que s'escenifica durant la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant, i que és l'única que es representa a les comarques de Tarragona.


Límits i normes en l'adolescència

12 de març de 2013

Montbrió del Camp acull la xerrada “Límits i normes en l'adolescència”

El proper dilluns 18 de març de 2013 a les 18h a la Sala d'Exposicions de Montbrió del Camp es realitzarà la xerrada “Límits i normes en l'adolescència”, una iniciativa liderada per la regidoria de joventut de l'Ajuntament del municipi que compta amb la col·laboració de l'Àrea de Salut del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
L'objectiu és assessorar i donar suport a les famílies per tal de millorar les relacions entre adolescents i pares.


Treballadors del Consell Comarcal del Baix Camp

7 de març de 2013

El Consell Comarcal del Baix Camp celebra 25 anys de la seva constitució

El Consell Comarcal del Baix Camp celebra el seu 25é aniversari amb un acte commemoratiu, presidit pel conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs i Molist, i que tindrà lloc el proper divendres 8 de març, a les 20 hores, al Casal Riudomenc de Riudoms.


Imatge d'arxiu

5 de març de 2013

El Consell Comarcal s'adhereix al Conveni per a la creació d'un Fons Social d'Habitatges

El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar en el ple de 26 de febrer de 2013 l'adhesió al Conveni per a la creació d'un Fons Social d'Habitatges, signat pels Ministeris d'Economia i Competitivitat, de Foment, de Sanitat, Serveis Socials i igualtat, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la Plataforma del Tercer Sector, i el sector bancari.

Registres del 841 al 850 de 900
« Pàgina 85 »  [ 1 | ... | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 90 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773