Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

La directora de l'Institut Català de les Dones, Lidia Bargas, presentant la jornada

20 de gener de 2014

Jornada sobre cures naturals orientals

La Federació de Dones del Baix Camp junt amb el departament d'Immigració Consell Comarcal del Baix Camp van portar a terme, el passat 20 de gener de 2014 a la sala d'actes del centre polivalent de Miami Platja, una xerrada sobre cures naturals que s'emmarca dins de les activitats programades en la VII Jornada de Dones del Món i per al Món.


Cursets Punt Òmnia

17 de gener de 2014

Places disponibles pels cursos del Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp

Encara queden places disponibles pels cursos que ofereix el Punt Òmnia, que el Consell Comarcal del Baix Camp té instal·lat a Riudoms, pel primer quadrimestre de 2014.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 
• Introducció a la informàtica: un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.


Castell de Pratdip

16 de gener de 2014

El president del Consell Comarcal inaugura el I Mercat Medieval de Pratdip

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, inaugurarà el proper divendres 17 de gener a les 17hores a la plaça de l'Església de Pratdip, el primer Mercat Medieval que concentrarà diverses activitats durant tot el cap de setmana pels carrers del nucli antic de Pratdip i que coincidirà amb la festivitat de Sant Antoni.


Representants que han signat el "Conveni Corner"

15 de gener de 2014

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada renova el conveni de promoció turística amb la Diputació de Tarragona

El Patronat de Turisme del Consell Comarcal Muntanyes de la Costa Daurada ha signat la renovació del conveni de promoció turística “corner” impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, junt amb els representants d'11 municipis, entre els quals es troben Reus, Cambrils, Mont-Roig i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, una altra entitat comarcal, 6 associacions empresarials i 2 entitats privades com són PortAventura i Aquopolis Costa Daurada.


Imatge d'arxiu

15 de gener de 2014

Xerrada sobre les preferents

 
El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum ofereixen una xerrada gratuïta sobre l'estat de les reclamacions en relació a les preferents, que anirà a càrrec del director de l'Agència, Alfons Conesa.
 
La xerrada tindrà lloc el dijous 23 de gener de 2014, a les 17 hores a la sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp (Carrer Doctor Ferran, 8 de Reus) i és oberta a totes les persones afectades i/o interessades.
 


Primer Marató de Donants de Sang 2.0

9 de gener de 2014

Catalunya celebra la Primera Gran Marató de Donants de Sang 2.0

Catalunya celebrarà la 1a Gran Marató de Donants de Sang 2.0, del 17 al 24 de gener, amb l'eslògan “siguis el donant que siguis, comparteix la teva sang”, per tal de pujar les reserves de sang que després de Nadal sempre es troben en el punt més baix.
 
Aquesta Marató pretén convertir-se en la convocatòria més important pel que fa a les donacions de sang i vol aconseguir 5.000 donacions que permetin remuntar les reserves.


Servei d'Ocupació de Catalunya

30 de desembre de 2013

El Consell Comarcal contracta 11 persones amb el programa treball i formació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 10 persones desocupades, majors de 30 anys que estan a l'atur però que no són perceptores de cap prestació ni subsidi, per un període de 6 mesos amb una jornada laboral del 100%.


El Consell Comarcal desitja unes Bones Festes de Nadal

19 de desembre de 2013

El Consell Comarcal del Baix Camp us desitja unes Bones Festes de Nadal

 

 
Si no pot visualitzar la imatge, o vol veure l'animació segueixi l'enllaç aquí


Marató TV3 2015

12 de desembre de 2013

Els Centres Oberts i els Programes Diürns del Baix Camp col·laboren amb la Marató de TV3

Els Centres Oberts i els Programes Diürns de Mont-roig del Camp, Miami Platja, les Borges del Camp, i la Selva del Camp, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, preparen activitats per a col·laborar amb la Marató de TV3 d'aquest any, que té com a tema principal les malalties neurodegeneratives.


Imatge dels presidents comarcals i alcaldes pressa a l'acabar la reunió

3 de desembre de 2013

Les comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta fan front comú contra la MAT Escatrón - la Secuita

Els presidents dels consells comarcals de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, el Tarragonès, la Terra Alta i 13 alcaldes i alcaldesses de municipis de les diferents comarques afectats pel projecte de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) Escatrón – la Secuita han decidit fer front comú contra la construcció d'aquesta línia que impulsa Red Eléctrica Española (REE).

Registres del 841 al 850 de 933
« Pàgina 85 »  [ 1 | ... | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773