Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Eslogan de les campanyes de donació de sang

13 de setembre de 2012

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de setembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca pel mes de setembre de 2012, a través de la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits, que es desplaçarà pels diferents municipis del Baix Camp d'acord amb el calendari següent:
 
Dilluns, 17 de setembre de 2012
REUS
Hora: de 10 a 13 hores i de 17 a 21 hores
Lloc: Unitat mòbil instal·lada a la Plaça de la Llibertat
 
Dijous 20 de setembre de 2012
...


Imatge d'arxiu

10 de setembre de 2012

El Consell Comarcal del Baix Camp rep 5899 sol·licituds d'ajuts per llibres i menjador escolar

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut un total de 5899 sol·licituds per ajuts individuals per a l'adquisició dels llibres per als estudis d'educació infantil, primària i secundària per al curs 2012-2013 i pels ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars. De les 5899 sol·licituds, 4291 són expedients amb sol·licitud d'ajuda per l'adquisició de llibres i 1608 sol·licituds són per l'ajuda de menjador.


Imatge d'arxiu

27 d'agost de 2012

Ruta de Prades - Mas de la Mistera – l'Abellera - Pla del Gendral - Prades

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp proposa la ruta de “Prades- Mas de la Mistera- l'Abellera- Pla del Gendral- Prades” inclosa dins de les rutes del baluard de natura, per descobrir un dels valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daurada.
 
Itinerari pel sector oriental del terme que s'endinsa per indrets boscosos de gran bellesa.


Imatge del teatre de Mèrida d'Extremadura

21 d'agost de 2012

Places disponibles pell viatge que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp per aquest 2012

Encara queden places disponibles per participar en algun dels dos torns del viatge programat per aquest 2012 per a la gent de la comarca que organitza el departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
Aquest any la destinació programada és "Extremadura, terra de conqueridors". La informació s'ha fet arribar als ajuntaments de la comarca, així com a les associacions de Gent Gran i de Dones.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

9 d'agost de 2012

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la segona quinzena d'agost

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per la segona quinzena del mes d'agost de 2012, a través de la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits, que es desplaçarà pels diferents municipis del Baix Camp d'acord amb el calendari següent:
 
Dilluns, 20 d'agost de 2012
REUS
Hora: de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores.
Lloc: A la unitat mòbil instal·lada a la Plaça de la Llibertat.


Imatge del teatre de Mèrida d'Extremadura

31 de juliol de 2012

Obert el termini per apuntar-se al viatge que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp per aquest 2012

El departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp ha obert el termini per participar en algun dels dos torns del viatge programat per aquest 2012 per a la gent de la comarca.
 
Aquest any la destinació programada és "Extremadura, terra de conqueridors". La informació s'ha fet arribar als ajuntaments de la comarca, així com a les associacions de Gent Gran i de Dones.


Imatge d'una inserció en empresa ordinària

24 de juliol de 2012

Els projectes Heura i Maragda insereixen 177 persones discapacitades en l'empresa ordinària

El projecte Heura i Maragda del Consell Comarcal del Baix Camp han inserit fins a l'actualitat 177 persones discapacitades en el mercat ordinari de treball, bàsicament en empreses relacionades amb la indústria agroalimentària, sanitat, medi ambient, comerç, turisme i hosteleria, serveis de neteja, serveis de vigilància, construcció, logística, entre d'altres.


Imatge d'arxiu

11 de juliol de 2012

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la segona quinzena de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per la segona quinzena del mes de juliol de 2012, a través de la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits, que es desplaçarà pels diferents municipis del Baix Camp d'acord amb el calendari següent:
  
Dilluns, 16 de juliol de 2012
REUS
Hora: de 10 a 13 hores i de 17 a 21 hores
Lloc: Al Bus de la Plaça Llibertat
  
Dimarts, 17 de juliol de ...


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, amb la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Anna Solé i la Consellera Comarcal Anna Aragonés

2 de juliol de 2012

El Consell Comarcal del Baix Camp comença un programa pilot de suport a les famílies extenses que acullen infants tutelats

El Consell Comarcal del Baix Camp comença avui el programa pilot al Camp de Tarragona “La meva família m'acull” adreçat a donar suport a les famílies extenses que acullen infants tutelats per la Generalitat. El programa se centra inicialment en els 74 infants de Reus que actualment ja estan acollits per la seva família extensa (avis, tiets, cosins, etc.), del total de 175 infants tutelats que hi ha a la ciutat de Reus.


Cooperar per un medi rural actiu

21 de juny de 2012

El Leader Priorat-Baix Camp en una jornada sobre cooperació

El grup Leader Priorat- Baix Camp del Consell Comarcal del Baix Camp i del Priorat han assistir a l'acte “Cooperar per un medi rural actiu” que ha tingut lloc el passat 20 de juny de 2012 al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona, amb l'objectiu de presentar els projectes de cooperació interterritorials dels grups d'acció local catalans que treballen per al desenvolupament dels territoris rurals.

Registres del 851 al 860 de 871
« Pàgina 86 »  [ 1 | ... | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773