Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Els 40 joves participants en el projecte amb els docents i el president del Consell Comarcal i la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació

8 de gener de 2013

El Consell Comarcal engega el projecte “Joves per l'ocupació”

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya per a la realització del Programa “Joves per l'ocupació” que té una durada de 15 mesos. La subvenció, que és de 207.869,90€, és per la realització de quatre mòduls formatius per a un total de 40 alumnes.
 
Els mòduls de formació professionalitzadora són: activitats de venda; operacions bàsiques de cuina; operacions bàsiques de restaurant i bar; gestor de magatzems.


Imatge de la Festa de les Rastres en una edició anterior

3 de gener de 2013

Festa de les Rastres de Vilaplana

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada ens proposa que aquestes festes de Nadal visiteu Vilaplana, que celebra la vigília de Reis, el 5 de gener, una costum popular que consisteix en que la canalla del poble corre amunt i avall pels carrers, arrossegant rastres de pots de llauna i altres objectes metàl·lics. Bona part dels costums d'aquesta diada s'articulen entorn la idea d'anar a rebre els Reis d'Orient.


Vistes del Castell d'Escornalbou

26 de desembre de 2012

Ruta pels “Camins amarats d'història”

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp proposa la ruta de “Camins amarats d'història” inclosa dins de les rutes de les terres de dips, per descobrir un dels valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daurada.
 
La caminada ens permetrà conèixer dos dels pobles de l'antiga Baronia, l'Argentera i Duesaigües, i visitar el castell monestir d'Escornalbou.


Imatge d'una de les escenes del "Pessebre dels Estels"

25 de desembre de 2012

La Masia de Castelló de Vandellòs torna a representar “El Pessebre dels Estels”

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal us proposa per aquestes festes de Nadal que visiteu la Masia de Castelló de Vandellòs que organitza la XIV edició del Pessebre dels Estels que tindrà lloc durant els dies 26, 29 i 30 de desembre a partir de les 20.30h. Es tracta d'un pessebre vivent en el que es reprodueixen algunes de les escenes de la bíblia i es recuperen antics oficis que es realitzaven en pobles de muntanya.


Montserrat Roca

18 de desembre de 2012

Montserrat Roca pren possessió com a consellera comarcal del Baix Camp

L'alcaldessa de Botarell, Montserrat Roca, ha pres possessió del càrrec de consellera del Consell Comarcal del Baix Camp en el ple celebrat el dimarts, 18 de desembre de 2012. Roca, adscrita al grup comarcal del Partit dels Socialistes de Catalunya, entra en substitució de la regidora socialista de l'Ajuntament de Reus Rosa Garrido, que va presentar la seva renúncia com a consellera comarcal en la sessió plenària del passat mes de setembre.


Imatge presa durant l'Assemblea de la Gent Gran del Baix Camp

17 de desembre de 2012

El president del Consell Comarcal del Baix Camp agraeix la tasca del Consell Consultiu de la Gent Gran

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha felicitat els membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran per la tasca que han realitzat aquest any en benefici del col·lectiu de gent gran de la comarca i els ha encoratjat a continuar la seva activitat amb la mateixa il·lusió i energia.


Anem de compres

10 de desembre de 2012

Aquestes festes compres responsables

El departament de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp vol fer unes recomanacions als consumidors de cara a les compres de la campanya de Nadal, ja que és important realitzar les compres de manera responsable, planificant les despeses i evitant sobre endeutament:
 
-    Tingueu en compte que el preu d'alguns productes s'incrementa pels volts de Nadal.
-    Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.


Imatge del grup de col·laboradors de la Marató de Sang de Reus

29 de novembre de 2012

El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, felicita als voluntaris per la seva dedicació solidària a la Marató de Donació de Sang de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va felicitar als voluntaris de la Marató de Donació de Sang de Reus en un acte que va tenir lloc ahir 28 de novembre de 2012, a les 19.30h a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp.


Imatge presa durant l'acte

27 de novembre de 2012

Vuit associacions de dones de la comarca participen en les jornades del Dia Internacional Contra la Violència Masclista que organitza l'Ajuntament de Riudecols

 Un total de 8 associacions de dones de la comarca es van trobar el passat dilluns 26 de novembre de 2012 a Riudecols per celebrar l'acte per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. L'acte estava organitzat per l'Ajuntament de Riudecols amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, el Consell Consultiu de les dones del Baix Camp, l'Institut Català de les Dones i la Federació de Dones del Baix Camp.


Catalunya Caixa

22 de novembre de 2012

La Junta Arbitral de Consum resoldrà part de les participacions preferents de Catalunya Caixa

L'Oficina d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal de Baix Camp està informant a les persones afectades per participacions preferents o deute subordinat de Catalunya Caixa que aquesta entitat ha acceptat l'arbitratge de l'administració per resoldre el tema de les participacions preferents.

Registres del 851 al 860 de 887
« Pàgina 86 »  [ 1 | ... | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773