Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge del president del Consell Comarcal lliurant un dels diplomes a un voluntari

2 de desembre de 2013

El president del Consell Comarcal felicita als voluntaris per Marató de Donació de Sang de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va felicitar els voluntaris de la Marató de Donació de Sang de Reus en un acte que va tenir lloc el 29 de novembre de 2013, a les 19h a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp.


Foto pressa durant la visita als territoris de la MIDIT

25 de novembre de 2013

El Patronat de Turisme del Baix Camp visita el territori MIDIT

El Consell Comarcal del Baix Camp, representat pel conseller comarcal i president del Patronat Comarcal de Turisme, Anton Marca, i el director del Patronat de Turisme, Jordi Gomà, han visitat els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip, el divendres 22 de novembre.


25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

21 de novembre de 2013

Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

El proper dilluns 25 de novembre de 2013 a les 19h a la plaça del Mercadal de Reus tindrà lloc l'acte de commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, organitzat per l'Ajuntament de Reus i en el que col·labora el Consell Comarcal del Baix Camp, l'Institut Català de les Dones, el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp i la Federació de Dones del Baix Camp.


Campanya per controlar el mosquit tigre

20 de novembre de 2013

Campanya per controlar el mosquit tigre

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la campanya per controlar el mosquit tigre, organitzada per l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona, amb la sessió informativa “ Estratègies d'intervenció per al control de l'expansió del mosquit tigre a l'àmbit local”. La sessió tindrà lloc el proper dimarts 26 de novembre de 2013, a les 10h, a la sala de plens del Consell Comarcal.


Imatge del taller tastets de fang i terrissa

19 de novembre de 2013

Nova edició dels tastets d'oficis

Després de l'èxit assolit amb els tallers del tastet d'oficis, el Consell Comarcal del Baix Camp realitza una nova edició adreçada a joves menors de 35 anys que busquin fórmules per romandre en l'entorn rural.
  
Aquesta vegada el tastet se centra en tres propostes temàtiques: essències florals, cuina sostenible i cosmètica natural. A més, es complementarà amb altres propostes que poden ajudar a orientar-los en l'elecció de l'ofici i en convertir-lo en un projecte empresarial.


Imatges de la taula de treball amb regidors de joventut de la comarca

14 de novembre de 2013

Els regidors de Joventut defineixen la planificació comarcal

El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit la taula comarcal política al Baix Camp. Es tracta d'una sessió de treball i debat conjunt entre regidors de Joventut de la comarca amb l'objectiu de presentar i desplegar el Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCat) al territori.


Alumnes de sisé de l'escola de Riudecanyes durant el taller informatiu de l'oli

12 de novembre de 2013

Taller sobre l'oli d'oliva verge extra a les escoles

El grup Leader Baix Camp- Priorat ha realitzat un taller formatiu amb els alumnes de sisè de l'Escola Rocabruna de les Borges del Camp i a l'escola de Riudecanyes on s'ha explicat les diferents classes d'oli, el seu procés d'extracció així com el seu etiquetatge i la seva conservació. Els nens i nenes han pogut realitzar un tast per tal de poder aprendre a diferenciar entre els diferents tipus d'olis.


Imatge de joves treballant en l'empresa

11 de novembre de 2013

El Consell Comarcal insereix 16 joves en diferents sectors a través del programa Joves x l'Ocupació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha inserit 16 joves en diferents sectors professionals dels 40 que hi estan participant en el programa Joves x l'Ocupació que va començar al mes de desembre de 2012 i té previst finalitzar al març del 2014. A més, del total d'alumnes que hi participen 30 estan matriculats o bé en l'Institut Obert de Catalunya o bé en l'escola d'adults realitzant la formació necessària per aconseguir el títol de graduat en l'ESO.


Imatge d'arxiu

4 de novembre de 2013

Aquest cap de setmana excursió pel terme de l'Albiol

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura “Catsud”, que consisteix en una excursió pel terme de l'Albiol.
 
“L'excursió pel terme de l'Albiol, aromes del Bosc” és una activitat de senderisme cultural que tindrà lloc el proper 9 de novembre de 2013.


Imatge pressa durant les jornades

31 d'octubre de 2013

Més de 30 empreses interessades en crear producte turístic d'interior del Baix Camp

Més de 30 empreses i entitats turístiques dels municipis d'interior del Baix Camp han participat en la jornada de presentació del Projecte de creació de producte turístic a les Muntanyes de la Costa Daurada.
 
Durant la presentació es va explicar el procés i passos que se seguiran per tal de crear productes turístics atractius i de qualitat i per tal de comercialitzar-los tant al mercat nacional com, en alguns casos, a l'internacional.

Registres del 851 al 860 de 933
« Pàgina 86 »  [ 1 | ... | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | ... | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773