Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Cartell Dansa al Carrer 2013

22 d'abril de 2013

“Dansa al carrer” a Riudecols

Dissabte, 27 d'abril de 2013, a les 18h a la plaça Euterpe de Riudecols, tindrà lloc la segona edició de l'espectacle “Dansa al carrer” , amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, que és el proper 29 d'abril, i amb l'objectiu d'apropar la dansa a tothom.


Imatge d'arxiu

19 d'abril de 2013

Avís als afectats per les Participacions Preferents de Bankia

El Consell Comarcal del Baix Camp informa als clients de Bankia que hagin contractat "Participacions Preferents" i altres productes híbrids que segueixin les indicacions de l'Instituto Nacional del Consumo i les instruccions de BANKIA, que poden consultar en les seves pàgines web.
 
Bankia engloba Caja de Ávila, Bancaja, La Caja de Canarias, Caixa Laietana, Caja Segovia, Caja Rioja i Caja Madrid.


Cartell Firaesport

18 d'abril de 2013

II Edició de Firaesport a Vilanova d'Escornalbou

Els dies 20 i 21 d'abril de 2013, a Vilanova d'Escornalbou, se celebra la II edició de la Fira de l'Esport i el Lleure del Camp de Tarragona, organitzada per l'Ajuntament de Vilanova d'Escornalbou i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada, entre d'altres.


5a Marató de Sang de Cambrils

18 d'abril de 2013

Cambrils Dóna Sang

 
El pròxim dimecres 24 d'abril de 2013 se celebra la 5a Marató de donació de sang de Cambrils, al Pavelló Municipal d'Esport, de 9 a 21 hores. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp.


Imatge d'arxiu

17 d'abril de 2013

El Consell Comarcal promou un fòrum per fomentar la venda de productes agraris

Per iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp i del Grup d'Acció Local Leader Priorat-Baix Camp, el dilluns 22 d'abril de 2013, al Centre de Formació i Estudis Agrorurals Mas Sedó de Reus, tindrà lloc el Fòrum de Comercialització del Baix Camp organitzat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.


Imatge d'arxiu

16 d'abril de 2013

Pratdip i les Muntanyes de Prades, propostes per aquest cap de setmana

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats: una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “El Brogit Guiatges”, que consisteix en una excursió pels voltants de Pratdip, i un “touring” per les Muntanyes de Prades organitzada per “Latevaruta.com”.


Imatge pressa durant el Campionat de Botifarra

12 d'abril de 2013

11è Campionat de botifarra del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran

El passat 11 d'abril de 2013, al municipi de l'Argentera, va tenir lloc 11è Campionat de Jocs de Taula que organitza anualment el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp.


Alumnes del Punt Òmnia

9 d'abril de 2013

Finalitzen els cursos del primer trimestre del Punt Òmnia

Dimarts 9 d'abril de 2013, l'alcalde de l'Ajuntament de Riudoms, Josep Mª Cruset, juntament amb el conseller comarcal Antoni Abelló, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que el Consell Comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí, d'aquest municipi.


Imatge d'arxiu

8 d'abril de 2013

Proposta d'activitats per aquest cap de Setmana

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats: una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Casud”, que consisteix en una excursió pels voltants de Colldejou, i una jornada d'introducció a l'escalada organitzada pel Refugi d'Arbolí i Encordat.com.


Imatge pressa durant la cursa

8 d'abril de 2013

La neu, protagonista de la II Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada

Les temperatures gèlides del cap de setmana han estat protagonistes juntament amb l'esforç humà i esportiu de més de 520 esportistes que s'han atrevit amb el repte de la II Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada.
 
Enguany el guanyador de la prova, Juan José Oliva de l'equip Lafuma Team, va batre el record del recorregut amb un temps de 10h i 17 m, 58 minuts, menys que en l'edició anterior.

Registres del 861 al 870 de 922
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ... | 93 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773