Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

El nou vehicle de transport adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp

24 de setembre de 2013

32 usuaris del Baix Camp utilitzen el Servei de Transport Adaptat del Consell Comarcal

El Servei de Transport Adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp transporta un total de 32 usuaris dels diferents municipis de la comarca, exceptuant Reus, en rutes diferents segons el centre de destinació. El vehicle del Consell Comarcal del Baix Camp per a aquest servei realitza a l'entorn de 60 mil Km anuals cobrint les diferents rutes.


Ermita de les Barrulles

23 de setembre de 2013

Aquest cap de setmana “Taller de sensibilització a la Natura”

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Auri-Celiterra”.
 
“El Taller de sensibilització de la Natura” tindrà lloc dissabte 28 de setembre. Es tracta d'una ruta que surt del municipi de Capafonts per anar fins a l'ermita de les Barrulles.


Punt Òmnia Riudoms

12 de setembre de 2013

Obertes les incripcions dels cursos del Punt Òmnia de Riudoms

Ja estan obertes les inscripcions pels cursos que organitza el Punt Òmnia de Riudoms per aquest darrer quadrimestre del 2013.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 
Introducció a la informàtica
Un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.
 
Introducció al processador de textos
Per als que volen adquirir els coneixements bàsics per escriure documents de text amb l'ordinador.


Imatge d'arxiu

10 de setembre de 2013

El Consell Comarcal del Baix Camp rep un 35% més de sol·licituds d'ajuts per llibres i menjador escolar

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut un total de 9021 sol·licituds per ajuts individuals per a l'adquisició dels llibres per als estudis d'educació infantil, primària i secundària per al curs 2013-2014 i pels ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars. Aquesta xifra suposa un 35% d'increment respecte l'any passat, que es van rebre 5899 sol·licituds.


Vista aèrea del Castell-Monestir de Vilanova d'Escornalbou

9 de setembre de 2013

Aquest cap de setmana excursió pels camins de la baronia d'Escornalbou

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou pel 15 de setembre una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura “El Brogit Guiatges”, que consisteix en una excursió paisatgística històrica per la Baronia d'Escornalbou.
 
L'excursió ens permetrà conèixer dos dels pobles de la Baronia que són Duesaigües i l'Argentera. També es visitarà l'entorn del castell-monestir d'Escornalbou.


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, lliurant el diploma a un dels participants

21 d'agost de 2013

Valoració del primer any de funcionament del programa SIFE Baix Camp

En aquests primer any de funcionament el Servei d'Integració en Família Extensa (SIFE) Baix Camp ha assumit el seguiment de 44 menors i la valoració sis nuclis familiar per poder constituir o no l'acolliment. Tots els menors viuen a Reus amb les seves famílies acollidores, encara que algun d'ells procedeix d'altres indrets de Catalunya, on hi viuen els seus progenitors.


Imatge d'arxiu

19 d'agost de 2013

Propostes per aquest cap de setmana: boscos nocturns de la serra de Llaberia i excursió a cavall i sopar a la llum de lluna plena

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “Catsud”i “La Mussara Centre d'Equitació”.
 
“Els Boscos Nocturns de la Serra de Llaberia”, organitzada per CatSud, tindrà lloc dissabte 24 d'agost.


Imatge d'arxiu

14 d'agost de 2013

El Servei d'Atenció Domiciliària del Baix Camp fa 21.827 hores d'assistència durant el 2012

Un total de 176 usuaris van ser atesos, durant el 2012, pel Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Baix Camp amb un total de 21.827 hores, de les quals 14.286 són hores que corresponen al SAD de dependència, és a dir hores assignades per a persones que tenen un grau de dependència reconegut, que els garanteix unes hores determinades d'ajuda a domicili. La resta d'hores corresponen al SAD Social que estableixen els serveis socials bàsics.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

6 d'agost de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la segona quinzena d'agost de 2013

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la segona quinzena d'agost, i que són les següents:
 
16 d'agost de 2013
Cambrils
Unitat mòbil al Port de Cambrils
10 a 14 hores i de 17.30 a 21.30 hores  
 
17 d'agost de 2013
Cambrils
Unitat mòbil al Port de Cambrils
10 a 14 hores i de 17.30 a 21.


Imatge d'arxiu

5 d'agost de 2013

Propostes per aquest cap de setmana: Llàgrimes de Sant Llorenç des de la Mussara; l'Escola de Cowboys; i degustació de l'oli Siurana a Vandellòs

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana tres activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “Catsud”i “Prades Aventura”
 
“Els caçadors d'estels i llàgrimes de Sant Llorenç des de la Mussara”, organitzada per CatSud, tindrà lloc divendres 9 d'agost.

Registres del 861 al 870 de 930
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ... | 93 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773