Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

10 de setembre de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 4118 beques per a llibres

El Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 4118 beques per a l'adquisició de llibres per al curs 2015-2016, que suposa la distribució d'ajuts per un import total de 151.873 euros. En total s'han presentat 7216 sol·licituds d'ajuts de les quals la quantitat atorgada representa el 57%. No obstant això, queden pendent de resoldre 284 sol·licituds. Del total de beques 4017 reben un ajut màxim entre 42 i 28 euros segons si és l'alumne cursa educació infantil, primària o ESO.


Paisatge des d'un miradors de les Borges del Camp

7 de setembre de 2015

Proposta de ruta: Els miradors de les Borges del Camp

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp proposa la ruta dels “Miradors de les Borges del Camp” inclosa dins de les rutes dels paisatges de l'avellana per descobrir un dels valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daura.
 
Les Borges del Camp és un municipi de la comarca del Baix Camp a l'extrem occidental del Camp de Tarragona, una regió natural i històrica del sud de Catalunya.


Paisatge de la ruta de Colldejou a Pratdip

17 d'agost de 2015

Proposta de ruta per aquestes vacances: Ruta de Colldejou a Pratdip per camins mil·lenaris

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp proposa la ruta “De Colldejou a Pratdip per camins mil·lenaris” inclosa dins de les rutes de les terres de dips, per descobrir un dels valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daurada.


Les accions s'adrecen a les persones joves

12 d'agost de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp apropa la Garantia Juvenil a 12.856 joves de la comarca

Un total de 12.856 persones joves del Baix Camp de tots els municipis, excepte Reus –que disposa de programa propi-, tenen a la seva disposició una tècnica impulsora del sistema de Garantia Juvenil, que es desplaçarà als diferents municipi per oferir informació i assessorament als nois i les noies de 16 a 29 anys que no tinguin feina ni estiguin estudiant.


Imatge per fomentar la donació de sang

11 d'agost de 2015

Campanya de donació de sang al Baix Camp per a la segona quinzena del mes d'agost

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquesta segona quinzena del mes d'agost:
 
•    Dilluns 17 d'agost a Reus:
Unitat mòbil plaça de la Llibertat de les 10 a les 13h i de les 17 a 21h
 
•    Dimecres 19 d'agost a l'Argentera:
A la sala polivalent de les 18 a les 21.


Panoràmica des de la ruta de "Camins amarats d'història"

10 d'agost de 2015

Proposta de ruta per aquest estiu: "Camins amarats d'història"

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp proposa la ruta dels “Camins Amarats d'Història” inclosa dins de les rutes dels camins de la Baronia per descobrir un dels valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daura.
 
Aquesta excursió ens permetrà conèixer dos dels pobles de l'antiga Baronia, l'Argentera i Duesaigües, i visitar el castell-monestir d'Escornalbou.


Junta del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp que ha impulsat la iniciativa de recaptar diners amb finalitats benèfiques durant les trobades comarcals de la gent gran

6 d'agost de 2015

El Consell Consultiu de la Gent Gran dóna 335 euros a l'Associació de Cardiopaties Congènites

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp ha fet donació de 335 euros a l'Associació de Cardiopaties Congènites  (AACIC) i la Fundació Cor Avant (impulada per AACIC), dues organitzacions sense ànim de lucre que treballen conjuntament per millorar la qualitat de vida a Catalunya de les persones que pateixen una cardiopatia congènita.


En les platges cal recordar la prohibició de banyar-se amb bandera vermella

4 d'agost de 2015

Mesures d'autoprotecció a les platges durant l'estiu

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat recorda a la població les mesures bàsiques d'autoprotecció pel que fa a l'exposició al sol, al bany i a la pràctica d'esports aquàtics.
 
En l'exposició al sol:
 
•    Eviteu estar-vos massa estona al sol. Per protegir-vos utilitzeu para-sols, gorres, samarretes i ulleres de sol.
•    Poseu-vos sempre un protector solar, sobretot si teniu la pell sensible.


Ermita de l'Abellera a Prades

3 d'agost de 2015

Aquesta estiu gaudeix de les Muntanyes de Prades i de la Serra de Llaberia

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa, per aquesta aquest estiu, una escapada als municipis d'interior del Baix Camp i més concretament a la zona de les Muntanyes de Prades i de la Serra de Llaberia.


El conseller signa el llibre d'honor del Consell Comarcal en presència de les vicepresidentes de l'ens Rosa M. Abelló, Montserrat Vilella i Lídia Bargas

29 de juliol de 2015

Telecomunicacions i infraestructures, principals dèficits assenyalats pels alcaldes

En el marc de l'esmorzar col·loqui “Propostes de dinamització de la indústria i del comerç a la comarca del Baix Camp”, diversos alcaldes i agents socials han identificat les mancances clau de la comarca, gairebé sempre vinculades als àmbits de l'energia, les telecomunicacions, les infraestructures viàries i la generació d'ocupació. I han estat plantejades com a reivindicacions davant el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha presidit l'acte organitzat per Alcaldes.

Registres del 861 al 870 de 1102
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773