Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

19 de febrer de 2014

El Consell Comarcal acull una jornada sobre la central de compres del món local

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, obrirà el proper divendres 21 de febrer de 2014 una jornada territorial sobre la central de compres del món local de Catalunya organitzada per l'Associació de Municipis de Catalunya (ACM) i que se celebra a la seu del Consell Comarcal.  L'acte comptarà amb la presència del secretari general de l'ACM, Marc Pifarré, i el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Quim Nin.


El Baix Camp i tu ... a peu. De Cornudella a Prades

5 de febrer de 2014

El Baix Camp i tu…a peu proposa l'excursió de Cornudella a Prades pel Grau de l'Esteve

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 9 de febrer de 2014 l'excursió a peu des de Cornudella a Prades passant pel Grau de l'Esteve.
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata (davant la residència d'avis), en direcció a Cornudella.


Imatge d'arxiu

27 de gener de 2014

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal gestiona més de 620 cèdules de segona ocupació durant el 2013

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha gestionat, durant el 2013, 625 cèdules de segona ocupació, a més de 140 tramitacions de la renda bàsica d'emancipació per a menors de 30 anys, 267 expedients de la Prestació Permanent al Lloguer, 7 ajudes d'Urgència Social a l'Habitatge, 14 contractes de lloguer signats i 7 contractes de lloguer supervisats.


Servei de recollida i retirada de vehicles abandonats

21 de gener de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp retira 104 vehicles abandonats a la comarca durant 2013

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles abandonats i fora d'ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat durant 2013 un total de 145 expedients, dels quals 104 han estat per retirada de vehicles abandonats.
 
Dels 145 expedients tramitats, 123 corresponien a Cambrils; 6 a la Selva del Camp; 6 a Castellvell del Camp; 5 a Vilanova d'Escornalbou; 3 a Montbrió del Camp; 1 a Riudecanyes i 1 a Riudecols.


Representants municipals que van assistir a la signatura del conveni

21 de gener de 2014

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Reus formalitzen l'acord pels serveis funeraris comarcals

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, han signat aquest dilluns 20 de gener el conveni de col•laboració entre les dues institucions que permetrà estendre a tota la comarca la prestació dels serveis funeraris de la societat municipal GESFURSA.


La directora de l'Institut Català de les Dones, Lidia Bargas, presentant la jornada

20 de gener de 2014

Jornada sobre cures naturals orientals

La Federació de Dones del Baix Camp junt amb el departament d'Immigració Consell Comarcal del Baix Camp van portar a terme, el passat 20 de gener de 2014 a la sala d'actes del centre polivalent de Miami Platja, una xerrada sobre cures naturals que s'emmarca dins de les activitats programades en la VII Jornada de Dones del Món i per al Món.


Cursets Punt Òmnia

17 de gener de 2014

Places disponibles pels cursos del Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp

Encara queden places disponibles pels cursos que ofereix el Punt Òmnia, que el Consell Comarcal del Baix Camp té instal·lat a Riudoms, pel primer quadrimestre de 2014.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 
• Introducció a la informàtica: un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.


Castell de Pratdip

16 de gener de 2014

El president del Consell Comarcal inaugura el I Mercat Medieval de Pratdip

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, inaugurarà el proper divendres 17 de gener a les 17hores a la plaça de l'Església de Pratdip, el primer Mercat Medieval que concentrarà diverses activitats durant tot el cap de setmana pels carrers del nucli antic de Pratdip i que coincidirà amb la festivitat de Sant Antoni.


Representants que han signat el "Conveni Corner"

15 de gener de 2014

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada renova el conveni de promoció turística amb la Diputació de Tarragona

El Patronat de Turisme del Consell Comarcal Muntanyes de la Costa Daurada ha signat la renovació del conveni de promoció turística “corner” impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, junt amb els representants d'11 municipis, entre els quals es troben Reus, Cambrils, Mont-Roig i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, una altra entitat comarcal, 6 associacions empresarials i 2 entitats privades com són PortAventura i Aquopolis Costa Daurada.


Imatge d'arxiu

15 de gener de 2014

Xerrada sobre les preferents

 
El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum ofereixen una xerrada gratuïta sobre l'estat de les reclamacions en relació a les preferents, que anirà a càrrec del director de l'Agència, Alfons Conesa.
 
La xerrada tindrà lloc el dijous 23 de gener de 2014, a les 17 hores a la sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp (Carrer Doctor Ferran, 8 de Reus) i és oberta a totes les persones afectades i/o interessades.
 

Registres del 861 al 870 de 949
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ... | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773