Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Joves amb Talent

20 de juliol de 2016

El Consell Comarcal engega de nou el programa Joves amb Talent

El Consell Comarcal del Baix Camp, amb el cofinançament de la Direcció General de Joventut, del projecte europeu de cooperació Odisseu, i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, engega de nou el programa Joves amb Talent, que s'adreça a persones joves que tinguin una idea d'emprenedoria o que tinguin interès en emprendre en l'àmbit rural de la comarca.


Imatge d'arxiu. Ars Aurea Sonora.

19 de juliol de 2016

Concert de Comaigua a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El proper 24 de juliol a les 19,30h al Teatre de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tindrà lloc el concert amb Aurea Ars Ensemble, concert que s'emmarca dins del II Cicle de Concerts Comaigua, patrocinats per aquesta empresa mixta comarcal amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, i l'organització tècnica d'Ars Aurea Sonora, de Castellvell del Camp.


Presentació del II Cicle de Concerts Comaigua a càrrec del president del Consell, Joaquim Calatayud, del gerent de Comaigua, Jordi Azorín i del director d'Ars Aurea Sonora, Jordi Borras

18 de juliol de 2016

El II Cicle de Concerts Comaigua arriba a Vinyols i els Arcs

El proper 30 de juliol, a les 22 hores i 30 minuts, a l'església de Santa Caterina de Vinyols i els Arcs tindrà lloc el concert amb Aurea Ars Ensemble, concert que s'emmarca dins del II Cicle de Concerts Comaigua, patrocinats per aquesta empresa mixta comarcal amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, i l'organització tècnica d'Ars Aurea Sonora, de Castellvell del Camp.


Imatge d'arxiu

13 de juliol de 2016

El Consorci Leader del Camp obre una borsa de treball

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp ha obert la convocatòria per la creació d'una borsa de treball de tècnic/a de desenvolupament rural per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants sobrevingudes amb caràcter temporal, en règim laboral temporal de l'ens.


La consellera comarcal, Anna Aragonès, i el tinent alcalde de Riudoms, Xavi Gallego amb alumnes dels cursos del Punt Òmnia de Riudoms

12 de juliol de 2016

Finalitzen els cursos del segon trimestre del Punt Òmnia

La consellera comarcal , Anna Aragonès i el tinent alcalde de l'Ajuntament de Riudoms, Xavier Gallego, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat a l'edifici de la biblioteca Antoni Gaudí, d'aquest municipi del Baix Camp.


Imatge per fomentar la donació de sang

11 de juliol de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la segona quinzena del mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per aquesta segona quinzena del mes de juliol són:
 
•    Divendres, 15 de juliol a Botarell:
El Castell, de les 18.30h a les 21.


Presentació del II Cicle de Concerts Comaigua a càrrec del president del Consell, Joaquim Calatayud, del gerent de Comaigua, Jordi Azorín i del director d'Ars Aurea Sonora, Jordi Borras

7 de juliol de 2016

Arriba el II Cicle de Concerts Comaigua del 17 de juliol al 6 d'agost

Del 17 de juliol al 6 d'agost, els municipis de la Selva del Camp, Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Vinyols i els Arcs, les Borges del Camp i Castellvell del Camp acolliran concerts dels II Cicle de Concerts Comaigua, patrocinats per aquesta empresa mixta comarcal amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, i l'organització tècnica d'Ars Aurea Sonora, de Castellvell del Camp.


Consell Comarcal del Baix Camp

30 de juny de 2016

El programa Fem Ocupació per Joves del Consell Comarcal ja té un 75% d'inserció

Un total de 15 joves, dels 20 possibles que permet el programa, han aconseguit feina gràcies al programa Fem Ocupació per Joves que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp amb la subvenció rebuda del Servei d'Ocupació de Catalunya. La subvenció, de 88.000€, es destina a la formació i inserció de 20 joves desocupats d'entre 18 i 30 anys. El programa té una durada de 15 mesos i es va iniciar el passat 30 de desembre de 2015.


Imatge d'arxiu. Ars Aurea Sonora.

30 de juny de 2016

Primers concerts del II Cicle de Concerts Comaigua del 17 de juliol al 6 d'agost

El proper 17 de juliol a les 20h al Castell de la Selva del Camp i el 19 de juliol a les 21,30h a l'església de Sant Pere de Cambrils tindran lloc dos dels concerts que s'emmarquen dins del II Cicle de Concerts Comaigua, patrocinats per aquesta empresa mixta comarcal amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, i l'organització tècnica d'Ars Aurea Sonora, de Castellvell del Camp.


Imatge per fomentar la donació de sang

27 de juny de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la primera quinzena del mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per aquesta primera quinzena del mes de juliol són:
 
•    Divendres, 1 de juliol a Cambrils:
Àrea Bàsica de Salut, a la Plaça de l'Ajuntament, de les 10 a les 14h i de les 17 a 21h
 
•    Dimecres, 6 de juliol a l'Aleixar:
Aulari Extern amb ...

Registres del 861 al 870 de 1177
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ... | 118 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773