Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Gravació d'un vídeo pels professionals del SIAD del Camp de Tarragona

25 de novembre de 2015

Professionals del SIAD promocionen el servei en el Dia Internacional contra la violència envers les dones

Coincidint amb el 25 de novembre, el Dia Internacional contra la violència envers les dones, s'ha difós el vídeo que han realitzat professionals del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Camp de Tarragona per promocionar-lo i per deixar constància de les dones i dels homes que des de diferents institucions (serveis socials, hospitals, centres educatius, cossos de seguretat, etc.) treballen coordinadament per eliminar la violència contra les dones.


Moments de la signatura del conveni

23 de novembre de 2015

El Consell Comarcal i Cuina i Gestió signen un conveni per a la realització de pràctiques d'usuaris dels projectes Heura i Maragda

El Consell Comarcal del Baix Camp, a través del Servei d'Inserció Sociolaboral de Persones amb Discapacitat (Projectes Maragda i Heura) que l'entitat gestiona, ha subscrit un conveni de col·laboració amb l'empresa Cuina Gestió, SL per a la realització de pràctiques no laborals amb usuaris/àries participants d'aquests projectes.


25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

17 de novembre de 2015

Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

El proper dimecres 25 de novembre de 2014, a les 19:30h als Rentadors del Casal de les Dones, tindrà lloc l'acte de commemoració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, organitzat per l'Ajuntament de Reus, l'Institut Català de les Dones i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp.


Imatge dels peons del programa Treball i Formació d'altres edicions

16 de novembre de 2015

El Consell Comarcal contracta 10 persones amb el programa treball i formació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 10 persones desocupades, gairebé totes majors de 45 anys que estan a l'atur però que no són perceptores de cap prestació ni subsidi, per un període de 6 mesos amb una jornada laboral del 100%.


El Baix Camp i tu a peu: Ruta pel Montsant

15 de novembre de 2015

Baix camp i tu a peu: La Morera – Cornudella (pel Grau dels Barrots)

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen per aquest diumenge 22 de novembre de 2015 una excursió pel Montsant.
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis.
 
L'excursió surt des de la Morera del Montsant, pujant pel Grau de Barrots.


Imatge dels Imprescindibles de Reus i el Baix Camp

11 de novembre de 2015

L'Associació de Donants de Sang, candidata al premi Imprescindibles de Reus i el Baix Camp

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp opta al premi Imprescindibles de Reus i el Baix Camp que ha organitzat Canal Reus TV per retre homenatge a les persones i entitats que la ciutadania considera que han fet i fan una aportació molt important per al conjunt del territori. De les més 150 propostes que entitats i particulars han posat sobre la taula, Canal Reus TV ha elaborat la llista de les 10 candidatures més ben valorades per part de la ciutat i la comarca.


Imatge per fomentar la donació de sang

10 de novembre de 2015

Campanya de donació de sang al Baix Camp pel mes de novembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes de novembre: Dijous 12 de novembre a Montbrió del Camp: al cinema nou, de les 18h a les 21h Dissabte 21 de novembre a la Selva del Camp: Marató de la Selva del Camp, a l'Hort Iglésies de les 9h a les 21h Dilluns 23 de novembre de 2015 a Riudecols: al Local de l'Era, de les 18.


Fundadors i patrons de la Fundació Institut Gabriel Ferrater i Soler

9 de novembre de 2015

Es constitueix la Fundació Privada Institut Gabriel Ferrater i Soler

El passat 6 de novembre de 2015 el Consell Comarcal del Baix Camp va participar en la constitució de la Fundació Privada Institut Gabriel Ferrater Soler, junt amb altres entitats com són la Universitat Rovira i Virgili, l'Associació Empresarial Química de Tarragona, el Consell Esportiu del Baix Camp, la Fundació Estudis Universitaris del Camp, així com les empreses Alifarma, Famitex, Preciber i Elringklinger, entre altres.


Visita a la planta de tractament de residus del Baix Camp

5 de novembre de 2015

Representants municipals i comarcals visiten la planta de tractament de residus

Alcaldes, alcaldesses, representants municipals i consellers i conselleres comarcals han visitat les plantes de gestió de residus del Baix Camp en una iniciativa del president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, per tal que els responsables institucionals dels municipis de la comarca coneguin aquesta part important de l'acció mancomunada que es realitza.


Professionals del SIAD de Reus i del Baix Camp

4 de novembre de 2015

Tècnics del SIAD del Consell Comarcal i Reus graven un vídeo per promocionar el servei

El passat dimecres 4 de novembre, els professionals del Consell Comarcal del Baix Camp vinculats al Servei d'Informació i Assessorament a les Dones (SIAD) junt amb professionals del mateix servei de Reus, han participat en la gravació d'un vídeo a la plaça del Mercadal, en el marc d'una campanya impulsada pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat per donar a conèixer el servei.

Registres del 861 al 870 de 1124
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ... | 113 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773