Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Revetlles amb precaució

19 de juny de 2012

Revetlles amb precaució

La Generalitat de Catalunya inicia la campanya “Revetlles amb precaució” amb l'objectiu de fer difusió del missatge de precaució i seguretat a la població per tal de minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic, riscos davant dels quals som vulnerables les persones i el medi natural.
  
Els principals riscos als que pretén fer front la campanya són:
 
• Els accidents causats per la manipulació incorrecta de productes pirotècnics.


Sigantura del Contracte Programa amb el conseller de Benestar Social i Familia, Josep Lluis Cleries i el president del consell comarcal, Joaquim Calatayud

28 de maig de 2012

El Consell Comarcal del Baix Camp signa el contracte programa de Benestar Social i Família

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha signat el contracte programa amb el Departament de Benestar Social i Família, per a les anualitats 2012-2015, per a la protecció dels Serveis Socials i altres programes relatius al benestar social i polítiques d'igualtat. El pressupost per als ajuts del 2012 de 1,5 milions d'euros.


Ajuts per llibres i menjador escolar curs 2012-2013

24 de maig de 2012

El Consell Comarcal del Baix Camp obre la convocatòria per sol·licitar ajuts per llibres i menjadors escolars pel curs 2012-2013

El Consell Comarcal del Baix Camp fa pública la convocatòria per a la concessió d'ajuts individuals per a l'adquisició de llibres i assistència a menjadors escolars per als estudis d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria per al curs 2012-2013.


Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

22 de maig de 2012

Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

El proper dilluns 28 de maig de 2012, a les 17h, a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc la celebració del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones, la Federació de Dones del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp.


Imatge pressa durant la I Jornada d'EAIA's de Catalunya

21 de maig de 2012

Els Professionals de l'EAIA del Consell Comarcal Baix Camp a la I Jornada d'EAIAs de Catalunya

El passat 18 de maig de 2012 va tenir lloc la 1a Jornada d'EAIAS de Catalunya a la Casa del Mar de Barcelona en la qual hi van participar els professionals de l'Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA) Supracomarcal i de Reus del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
Els principals objectius de la jornada han estat:
 
-    Promoure el debat sobre qüestions conceptuals, organitzatives i tècniques del model d'atenció a la infància des dels EAIA.


Imatge d'arxiu

14 de maig de 2012

Recomanacions sobre les participacions preferents

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum (ACC), recomanen a les persones usuàries dels serveis d'inversió que vulguin contractar "participacions preferents" que tinguin en compte els aspectes següents:
  
Les participacions preferents són valors emesos per una societat que no confereixen participació en el seu capital ni dret de vot. Tenen caràcter perpetu i la seva rendibilitat, generalment de caràcter variable, no està garantida.


Residència Esportiva Àster

4 de maig de 2012

El Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp obren les inscripcions per a les colònies d'estiu

Dilluns 7 de maig s'obre el termini d'inscipcions per a participar en algun dels 4 torns de colònies que han organitzat el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp per als infants i joves de les comarca. Els diferents torns es realitzaran a la residència esportiva Àster a l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), a 5 minuts de la zona esportiva Mestral, del camp de futbol de l'Arenal i de la platja.


Senyalització del camí de Colldejou a Pratdip

11 d'abril de 2012

El Consell Comarcal del Baix Camp recupera els camins tradicionals de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp ha començat les obres d'arranjament i senyalització d'alguns dels camins que formaran part de la xarxa de camins tradicionals de la comarca, projecte ampli que s'acabarà de materialitzar els propers mesos i que pretén recuperar els camins tradicionals de la comarca, arreglar-los i senyalitzar-los per convertir-los en un recurs turístic atractiu i de qualitat.


Alumnes dels cursets del Punt Òmnia del primer trimestre del 2012

28 de març de 2012

Finalitzen els cursos del primer trimestre del Punt Òmnia

Avui 28 de març de 2012, la consellera comarcal, Anna Aragonès, ha participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí.


Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp

15 de març de 2012

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran presenta les seves activitats pel 2012

L'Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp es va reunir el 27 de febrer de 2012 per a presentar el conjunt d'activitats que es duran a terme en el 2012, entre les quals s'inclou la XXIV Trobada de la Gent Gran, prevista pel 24 de maig a Montserrat.

Registres del 861 al 870 de 871
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773