Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Presentació Riudecanyes Aventura

18 de juliol de 2015

Neix l'Associació Riudecanyes Aventura: els esports aquàtics per a tothom al Pantà de Riudecanyes ja són possibles

 
L'Associació Riudecanyes Aventura, una entitat sense afany de lucre constituida per l'Ajuntament de Riudecanyes, l'Ajuntament de Duesaigües, el Consell Esportiu del Baix Camp i la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes, ha donat els seus primers pasos aquesta setmana al pantà esmentat i neix amb la intenció d'instaurar un equipament de serveis d'activitats de natura, com a eina de millora i d'ordenació de l'entorn.


Conselleres i consellers del Consell Comarcal del Baix Camp per la legislatura 2011-2015

17 de juliol de 2015

Joaquim Calatayud reelegit president del Consell Comarcal del Baix Camp

Joaquim Calatayud, alcalde de les Borges del Camp, ha estat reelegit com a president del Consell Comarcal del Baix Camp amb el suport dels consellers i conselleres comarcals de CiU, ERC, PSC, PP i Ara, mentre que la CUP va presentar com a candidat a Pere Campíñez, i Ciudadanos a Imanol Rico, que van tenir el suport dels seus companys de formació, respectivament.


Consell Comarcal del Baix Camp

9 de juliol de 2015

Es constitueix el Consell Comarcal del Baix Camp per al mandat 2015-2019

Dijous 9 de juliol, a les 20 h tindrà lloc el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Baix Camp per al mandat 2015-2019, i està prevista l'elecció de l'alcalde de les Borges del Camp, Joaquim Calatayud, com a president de l'ens comarcal.


Consell Comarcal del Baix Camp

1 de juliol de 2015

La Junta Electoral proclama els consellers i les conselleres comarcals per al mandat 2015-2019

El 22 de juny, la Junta Electoral Provincial ha proclamat els/les membres del Consell Comarcal del Baix Camp per al mandat corporatiu 2015-2019 per les diferents formacions polítiques que han obtingut representació a l'ens comarcal. Respecte als consellers i a les conselleres comarcals de la legislatura que està a punt d'acabar, es renova gairebé un 49 % del total de representants comarcals.


Imatge per fomentar la donació de sang

30 de juny de 2015

Campanya de donació de sang al Baix Camp per a la primera quinzena del mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquesta primera quinzena del mes juliol, i recorden que precisament a l'estiu és quan és més necessari participar-hi, ja que aquests mesos és quan baixa més el nombre de donacions.


Imatge d'arxiu. Nens i nenes dels serveis d'intervenció socioeducativa del Baix Camp

23 de juny de 2015

Un total de 127 infants han participat en la trobada de centres oberts del Baix Camp

Un total de 127 infants dels diversos centre oberts i programes diürns que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Alforja, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Selva del Camp i Montbrió del Camp, van participar el 20 de juny en la trobada que es realitza cada any en un municipi de la comarca, i que en aquesta ocasió va ser a Montbrió del Camp.


Assamblea de la Gent Gran del Baix Camp

22 de juny de 2015

L'Assemblea de la Gent Gran lliura els premis del 13è Campionat de Jocs de Taula

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el president del Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca, Josep Montané, han lliurat els premis del concurs de Jocs de Taula i Bitlles del Consell Consultiu durant l'Assamblea General de la Gent Gran, celebrada el passat 16 de juny de 2015, amb motiu del tancament de les activitats realitzades durant el curs 2014-2015.


Ajuntament de Reus

21 de juny de 2015

Es constitueixen els 28 ajuntaments del Baix Camp

Els 28 ajuntaments del Baix Camp es van constituir el passat dissabte 13 de juny per iniciar un nou mandat corporatiu fins al 2019. En 10 municipis es van produir canvis en l'alcaldia i en 5 municipis hi haurà alcaldesses durant aquest mandat, davant els 4 ajuntaments que han estat presidits per una dona en el període 2011-2015. Els alcaldes i alcaldesses del Baix Camp, per municipis, són els següents:
 


Central de Compres del Baix Camp

20 de juny de 2015

La Central de Contractació del Consell Comarcal adjudica el primer contracte

 
El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de l'11 de juny va aprovar l'adjudicació de l'expedient de subministrament de carburant a dues empreses que es van presentar a concurs i que són: Societat Catalana de Petrolis, SA i Petronieves, SL .


Revetlles amb precaució

15 de juny de 2015

Revetlles amb precaució

La Generalitat de Catalunya inicia la campanya “Revetlles amb precaució” amb l'objectiu de fer difusió del missatge de precaució i seguretat a la població per tal de minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic, riscos davant dels quals som vulnerables les persones i el medi natural.
 
Els principals riscos als que pretén fer front la campanya són:
 
• Els accidents causats per la manipulació incorrecta de productes pirotècnics.

Registres del 861 al 870 de 1091
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773