Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Participants del programa Treball i Formació al Baix Camp

2 de juliol de 2014

Treball i Formació finalitza les accions d'experiència professional amb un 30 % d'inserció

El passat 30 de juny van finalitzar les accions d'experiència professional del programa Treball i Formació que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp amb un 30 % d'insercions laborals, tot i que des de l'ens comarcal es continua treballant per incrementar aquesta xifra.


Fanalets voladors

1 de juliol de 2014

Consells sobre el perill d'incendis per l'ús de fanalets

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya ha divulgat un avís arrel l'augment de sol·licitud per a realitzar enlairaments de fanalets en festes públiques i privades pel risc d'incendi que pot provocar aquesta activitat. Els fanalets consisteix en enlairar globus de paper que a l'interior contenen una flama com a font de color i de llum.


Escalada al Baix Camp

30 de juny de 2014

Proposta per al cap de setmana: iniciació a l'escalada

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una activitat d'iniciació a l'escalada a càrrec de Prades Aventura, que es realitzarà a les seves instal·lacions de Prades Aventura Park a partir de les 10 h, el proper diumenge 6 de juliol. La durada de l'activitat és d'una hora i té un preu de 10 euros per persona.


Mosquit tigre

25 de juny de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp realitza accions preventives contra el mosquit tigre

El Consell Comarcal del Baix Camp ha realitzat diverses accions per prevenir la proliferació del mosquit tigre en els municipis de la comarca, amb diverses accions de sensibilització que s'han realitzat a la Selva del Camp, Pratdip, Riudecols, les Borges del Camp, Vilanova d'Escornalbou i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.


Moment de la Diada Comarcal de Dones del Baix Camp

23 de juny de 2014

Exitosa Diada de la Federació de Dones del Baix Camp a Riudecanyes

La Federació de Dones del Baix Camp ha valorat molt positivament la Diada celebrada el passat dissabte 21 de juny al Castell d'Escornalbou i a Riudecanyes, amb una jornada en al que es van celebrar diverses activitats i tallers relacionats amb el reciclatge de diferents objectes.


6x4 al Baix Camp

23 de juny de 2014

Finalitza el programa 6x4 al Baix Camp

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca fins al 30 de juny, que serà ja l'última. L'agenda cultural, que es pot consultar en l'enllaç adjunt, iinclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Reus, Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Riudoms, o Mont-roig del Camp, entre d'altres.


Presentació de la Cursa de Muntanya de Capafonts Memorial Sònia Pifarré

18 de juny de 2014

La Cursa de Muntanya de Capafonts presenta la seva edició més solidària

La Cursa de Muntanya de Capafonts Memorial Sònia Pifarré ja té a punt la seva edició més solidària, que tindrà lloc el proper 13 de juliol, i que donarà com a mínim el 50 % dels guanys al Banc dels Aliments. A més, la cursa compta amb el suport de l'associació “Jo, esportista solidari”, que és una entitat que promou i col·labora amb activitats esportives que tenen una finalitat solidària.


Castell de Vilanova d'Escornalbou

18 de juny de 2014

La Federació d'Associacions de Dones del Baix Camp celebra una diada a Riudecanyes

La Federació d'Associacions de Dones del Baix Camp celebra dissabte 21 de juny una Diada Comarcal en la que està prevista la participació d'unes 200 dones d'arreu de la comarca. La Diada tindrà la presència de Josefina Castellví, premi Català de l'Any 2013 per la seva trajectòria professional, ja que va ser la primera dona en dirigir la base espanyola d'investigació a l'Antàrtida.


La cinquena trobada de centres oberts i programes diurns s'ha fet a les Borges del Camp

17 de juny de 2014

Un total de 120 infants han participat en la trobada de centres oberts del Baix Camp

Un total de 120 infants dels diversos centre oberts i programes diürns que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Alforja, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Selva del Camp i Montbrió del Camp, van participar el 14 de juny en la trobada que es realitza cada any en un municipi de la comarca, i que en aquesta ocasió va ser a les Borges del Camp. La trobada es va iniciar a les 10 h i va finalitzar sobre les 18 hores.


6x4 al Baix Camp

16 de juny de 2014

Programa 6x4 fins al 22 de juny

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca fins al 22 de juny. L'agenda cultural, que es pot consultar en l'enllaç adjunt, iinclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Reus, Cambrils, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Riudoms, Mont-roig del Camp, o Maspujols, entre d'altres.

Registres del 861 al 870 de 980
« Pàgina 87 »  [ 1 | ... | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | ... | 98 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773