Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Ajuntament de Reus

10 de juny de 2015

El 13 de juny es constitueixen els nous ajuntaments per al mandat 2015-2019

El dissabte 13 de juny a les 12 hores es constituiran els nous ajuntaments del Baix Camp per al mandat 2015-2019, després de les eleccions municipals realitzades el passat 24 de maig.


Empresaris turístics Baix Camp d'Interior

10 de juny de 2015

Més de 30 empresaris preparen paquets turístics de les Muntanyes de la Costa Daurada

Més de 30 empresaris turístics del Baix Camp interior conjuntament amb el Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada i una empresa especialitzada, es van reunir el passat dimecres 10 de juny al Consell Comarcal del Baix Camp, per preparar paquets turístics de les Muntanyes de la Costa Daurada.


Federació de Dones del Baix Camp

8 de juny de 2015

Diada de la Federació de Dones del Baix Camp a Almoster

El passat dissabte 6 de juny va tenir lloc la Diada de la Federació de Dones del Baix Camp al municipi d'Almoster, amb una jornada en la que es van celebrar diverses activitats i tallers relacionats amb la salut, entre les quals destaca la xerrada de Felicitat Martínez, xerrada en la que va donar idees i pautes per fer una caminada divertida i saludable.


Garantia Juvenil

2 de juny de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp, a la Xarxa d'Impulsors de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Baix Camp forma part de la Xarxa d'Impulsors de Garantia Juvenil de Catalunya, programa que ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya promogut per la Unió Europea i que vol reduir l'atur juvenil amb ocupació de qualitat.


Alumnes del programa Joves per l'Ocupació

2 de juny de 2015

El programa Joves per l'Ocupació inicia la prospecció empresarial

 
El programa Joves per l'Ocupació que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp inicia la fase de prospecció d'empreses per trobar feina a les 30 persones joves que formen part del projecte. Les empreses, prioritàriament, han de ser del sector de l'hostaleria i del comerç i han d'oferir contractes laborals de 6 mesos, com a mínim, per als joves usuaris del projecte, segons la formació professionalitzadora rebuda.


Tallers per a dones i gent gran

29 de maig de 2015

Acaba el curs d'hàbits saludables per a dones i gent gran

Un total de 100 persones dels municipis de Castellvell del Camp, Vilanova d'Escornalbou, Duesaigües i Maspujols, dels col·lectius de gent gran i d'associacions de dones, han participat en els darrers mesos en el cicle de tallers i xerrades que organitzava el Consell Comarcal del Baix Camp per tal de promoure la millora en els hàbits alimentaris a partir de la cuina natural.


Compoosició del Consell Comarcal del Baix Camp 2015

25 de maig de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp tindrà presència per primer cop de 7 grups polítics

El Consell Comarcal del Baix Camp iniciarà el mandat legislatiu 2015-2019 amb 7 formacions polítiques, ja que per primer cop formaran part de la corporació comarcal la CUP, Ciutadans i Ara. En la història de la institució, aquesta serà la legislatura en què hi haurà més grups polítics representants a l'ens comarcal.


Imatge per fomentar la donació de sang

22 de maig de 2015

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp pel mes de juny de 2015

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca pel mes de juny, i que són les següents:
 
11 de juny de 2015
Montbrió del Camp
Cinema nou
18.30 a 21.30hores
 
12 de juny de 2015
Mont-roig del Camp
CAP
18.30 a 21.


Trobada anual de la gent gran del Baix Camp

22 de maig de 2015

Èxit de la trobada anual de la gent gran del Baix Camp

Unes 220 persones van participar el passat 21 de maig en la Trobada anual de la Gent Gran del Baix Camp que va ser tot un èxit pel desenvolupament del programa previst, i que en aquesta ocasió es va centrar en la visita dels municipis de Montblanc, l'Espluga de Francolí i Vimbodí. La visita a cadascun d'aquests municipis es va fer per sorteig, de manera que cada autocar va visitar un dels tres municipis.


Visita del director de l'Agència Catalana de Consum, Alfons Conesa a les Oficines del Consell Comarcal del Baix Camp

19 de maig de 2015

Visita del director de l'Agència Catalana de Consum a l'Oficina del Baix Camp

El director de l'Agència Catalana de Consum, Alfons Conesa, ha visitat l'Oficina de Consum del Baix Camp que es va obrir a la plaça de la Patacada de Reus el mes de setembre de 2014, i que ha significat la unificació de l'oficina del Consell Comarcal i la que tenia l'Ajuntament de Reus.
 
Conesa va visitar el nou espai acompanyat del president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, i del regidor d'Hisenda i Recursos Generals de l'Ajuntament de Reus, Joaquim Enrech.

Registres del 871 al 880 de 1091
« Pàgina 88 »  [ 1 | ... | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773