Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Parc de Salut

18 de maig de 2015

El Consell Comarcal realitza accions de promoció de la salut a la comarca

Durant aquest any el Consell Comarcal del Baix Camp realitzarà diverses accions de sensibilització en temes de salut. La primera acció tindrà lloc el proper 28 de maig coincidint amb el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones.
 
Aquesta acció consistirà en una xerrada a l'Associació de dones de l'Argentera, que amb el tíotl “Com prevenir l'envelliment cerebral”, tindrà lloc a la Sala Polivalent del municipi a les 16.30 hores.


Montblanc

14 de maig de 2015

XXVIII Trobada anual de la Gent Gran del Baix Camp

Gairebé 300 persones participaran el proper 21 de maig de 2014 en la XXVIII Trobada de la Gent Gran del Baix Camp a Montblanc, l'Espluga de Francolí i Vimbodí, amb l'objectiu de celebrar un merescut final de curs de les diverses activitats que organitzen les diferents associacions de gent gran de la comarca i el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp.
 
Aquest any el programa previst és el següent:
 
09.


Imatge d'arxiu

13 de maig de 2015

El 12 de juny acaba el termini per sol·licitar ajuts per a beques de llibres i de menjador escolar

El Consell Comarcal del Baix Camp ja ha convocat les bases per a la sol·licitud d'ajuts per a l'adquisició de llibres i per a l'assistència a menjador escolar d'infants i joves d'educació d'infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i la Directora dels Serveis Territorials de Governació, Dolors Murillo

7 de maig de 2015

Secomsa incorpora 3 nous vehicles de recollida de residus que milloren el servei

 
El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp ha adscrit a la societat comarcal Secomsa 3 nous vehicles per al servei comarcal de recollida de residus, i més concretament de la fracció resta. Els vehicles han tingut un cost de 548.339,33 euros, que s'han finançat en un 91 per cent pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya mentre que el 9 % restant ha estat una aportació del Consell Comarcal.


Consellers/eres Comarcals del Baix Camp

6 de maig de 2015

Els consellers i conselleres comarcals s'acomiaden de la legislatura amb el desig que es mantingui el consens

Durant l'últim Ple del Consell Comarcal del Baix Camp d'aquesta legislatura celebrat el passat 5 de maig de 2015, la majoria dels consellers i de les conselleres comarcals van expressar el seu desig que el consens polític que ha caracteritzat la institució des de la seva entrada en funcionament fa 27 anys es mantingui durant el proper mandat.


Les Roques d'en Benet

4 de maig de 2015

El Baix Camp i tu a peu: les Roques d'en Benet

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen per aquest diumenge 10 de maig de 2015 una excursió a les Roques d'en Benet situades dins del Parc Natural dels Ports.
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis. L'excursió durarà tot el dia.


Muntànyum

29 d'abril de 2015

Nova edició de la Fira Muntànyum de Duesaigües

L'Ajuntament de Duesaigües orgranitza, els propers 2 i 3 de maig, una nova edició de la Fira Muntànyum , la Fira de turisme rural i d'esports de muntanya de Catalunya. Es tracta d'una cita per descobrir noves propostes de turisme d'interior, conèixer itineraris de senderisme, practicar activitats esportives, degustar productes artesans, escoltar conferències apassionants o gaudir d'una conversa sobre la muntanya en un entorn immillorable.


Castell de Vilanova d'Escornalbou

28 d'abril de 2015

Caminada popular de presentació de la xarxa de camins del Baix Camp

Diumenge 3 de maig de 2015 es durà a terme la caminada de presentació de la xarxa de camins de la comarca del Baix Camp promoguda pel Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada en el marc de Muntànyum, Fira de turisme rural i d'esports de muntanya de Catalunya. La caminada començarà a les 9:30h a la plaça 15 d'agost de Duesaigües.
 
El recorregut és una volta circular guiada d'unes 3 hores de durada, amb sortida i arribada a Duesaigües.


Imatge per fomentar la donació de sang

27 d'abril de 2015

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp pel mes de maig de 2015

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca pel mes de maig, i que són les següents:
 
5 de maig de 2015
Les Borges del Camp
Local de l'Associació de les Dones
17.30 a 21.30hores
 
20 de maig de 2015
La Selva del Camp
CAP
17.30 a 21.


Imatge d'arxiu

22 d'abril de 2015

El Punt Òmnia del Baix Camp obre la inscripció a nous cursos d'informàtica i internet

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha obert els terminis d'inscripció a les activitats formatives programades per a aquest segon trimestre de l'any. Els cursos començaran el 4 de maig i finalitzaran el 15 de juliol de 2015. Són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.

Registres del 881 al 890 de 1091
« Pàgina 89 »  [ 1 | ... | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773