Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Eslogan de les campanyes de donació de sang

6 d'agost de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la segona quinzena d'agost de 2013

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la segona quinzena d'agost, i que són les següents:
 
16 d'agost de 2013
Cambrils
Unitat mòbil al Port de Cambrils
10 a 14 hores i de 17.30 a 21.30 hores  
 
17 d'agost de 2013
Cambrils
Unitat mòbil al Port de Cambrils
10 a 14 hores i de 17.30 a 21.


Imatge d'arxiu

5 d'agost de 2013

Propostes per aquest cap de setmana: Llàgrimes de Sant Llorenç des de la Mussara; l'Escola de Cowboys; i degustació de l'oli Siurana a Vandellòs

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana tres activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “Catsud”i “Prades Aventura”
 
“Els caçadors d'estels i llàgrimes de Sant Llorenç des de la Mussara”, organitzada per CatSud, tindrà lloc divendres 9 d'agost.


Busquem persones del grup 0-

31 de juliol de 2013

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la campanya per buscar donants del grup 0 negatiu

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya en la campanya per buscar donants de sang del grup zero negatiu, donant universal.
 
Durant l'estiu baixen el nombre de donacions, i les reserves del grup 0 - són alhora molt baixes i molt necessàries ja que, en cas d'emergència, quan no hi ha temps per determinar el grup sanguini del pacient, és el grup sanguini que es subministra.


Imatge d'arxiu

29 de juliol de 2013

Aquest cap de setmana Nocturna al Cim de les Muntanyes de Prades

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “El Brogit Guiatges” i que consisteix en una excursió nocturna al cim de les muntanyes de Prades.
 
L'activitat tindrà lloc el dissabte 3 d'agost.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

24 de juliol de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la primera quinzena d'agost de 2013

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la primera quinzena d'agost, i que són les següents:


2 d'agost de 2013 La Selva del Camp CAP 17.30 a 21.30 hores 5 d'agost de 2013 Maspujols A la sala del casal 18 a 21 hores 10 d'agost de 2013 Riudoms Unitat mòbil Fira de l'Avellana (Pl. Arnau de Palomar) 18 a 21 hores 12 d'agost de 2013 Duesaigües A l'Ateneu
18.


Refugi de la Mussara

22 de juliol de 2013

Aquest cap de setmana curs d'iniciació a la supervivència

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Wildlife & People” que consisteix en un curs d'iniciació a la supervivència.
 
El curs tindrà lloc dissabte 27 i diumenge 28 de juliol.


Consorci per la Normalització Lingüística

16 de juliol de 2013

El Baix Camp compta amb 54 parelles lingüístiques durant el 2012

En diferents municipis del Baix Camp, menys Reus i Cambrils, s'han format 54 parelles lingüístiques durant l'any 2012 gràcies al programa de voluntariat per la llengua que facilita que totes les persones, majors d'edat, que tenen els coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès, i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament.


Campanya per controlar el mosquit tigre

11 de juliol de 2013

Campanya per controlar el mosquit tigre

 
El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la campanya per controlar el mosquit tigre organitzada per la Generalitat de Catalunya, fent difusió de les mesures de prevenció entre els municipis de la comarca. El mosquit tigre asiàtic és una espècie invasora, diferent al mosquit comú que sempre hem tingut en el nostre territori. Fa entre 2 i 10mm i se'l reconeix per les ratlles blanques al cap i al cos.


Iamtge de la Serra de Llaberia

8 de juliol de 2013

Propostes per aquest cap de setmana: llums al capvespre i el camí de les tosques

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dos activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “El Brogit Guiatges” i “Wildlife & People”.
 
“Llums al capvespre”, organitzada per l'empresa “El Brogit Guiatges” tindrà lloc el dissabte 13 de juliol.


Rebaixes

5 de juliol de 2013

Consells per comprar durant les rebaixes

L'Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp recomanen seguir uns consells de cara a la campanya de rebaixes d'estiu que ha començat el dia 1 de juliol i que finalitzarà el 31 d'agost:
 
• Feu una llista dels productes que us interessen, d'acord amb el vostre pressupost.
• Compareu els preus. El preu rebaixat ha de constar sempre al costat del preu no rebaixat, tant a l'aparador com a l'interior de l'establiment.

Registres del 881 al 890 de 934
« Pàgina 89 »  [ 1 | ... | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773