Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

25 de maig de 2020

La TecnoAula del Punt Òmnia ja compta amb 34 persones inscrites

L'aula virtual creada pel Punt Òmnia del Baix Camp per arribar a la ciutadania durant l'estat de confinament ja té un total de 34 persones inscrites als 6 cursos que ofereix. L'anomenada TecnoAula proporciona aquests cursos en línia del 4 de maig al 31 de juliol en format setmanal.


Imatge d'arxiu de turismerural.com

24 de maig de 2020

El Consell impulsa el turisme rural des de la plataforma #JoViatjoacasa

El Consell Comarcal del Baix Camp es fa ressò de la iniciativa #JoViatjoacasa, una plataforma que promou el turisme rural per fer vacances i viatjar tot i les restriccions causades per la COVID-19 i, alhora, donar suport als petits productors de turisme del territori. L'objectiu és impulsar el turisme rural com una bona opció per a les vacances d'aquest estiu, tenint en compte que ofereix característiques que la pandèmia ha ajudat a posar en valor: Proximitat.


Imatge d'arxiu de la Fundació Barça

22 de maig de 2020

El projecte FutbolNet es desenvolupa amb èxit al Baix Camp tot i la COVID-19

El programa d'inclusió social Futbolnet, que es va iniciar al gener als centres oberts de forma presencial i que va finalitzar amb una valoració positiva, realitza les seves accions de forma telemàtica des de fa un mes com a conseqüència de la situació causada per la COVID-19. Al Baix Camp hi ha 105 persones inscrites, de les quals finalment han participat 50.


Imatge d'arxiu del Consorci de Normalització Lingüística

22 de maig de 2020

Nous serveis de català per a empreses i entitats del Baix Camp

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus ofereix un nou catàleg de serveis per a empreses i entitats del Baix Camp al qual es pot accedir mitjançant el seu web recentment renovat. Coincidint amb l'època de represa generalitzada de l'activitat comercial i empresarial, el Centre renova la pàgina digital d'oferta de serveis al sector i a altres organitzacions com ara ajuntaments i entitats en general. El Catàleg de serveis inclou: Formació a mida.


Imatge d'arxiu

21 de maig de 2020

Ajuts extraordinaris al lloguer d'habitatge per afectacions de la COVID-19

El Consell Comarcal informa sobre els nous ajuts extraordinaris de la Generalitat de Catalunya per a les persones arrendatàries d'habitatge habitual que s'han vist afectades per l'impacte econòmic de la COVID-19. A través de la Secretaria d'Hàbitat Urbà i Territori, la Generalitat ha convocat aquesta línia de suport al lloguer per un import de 14,5 milions d'euros.


Reunió setmanal de la Junta de Portaveus per informar sobre l'acció comarcal per la COVID-19

20 de maig de 2020

Primer Ple telemàtic en la història del Consell Comarcal del Baix Camp

El proper dimarts, 26 de maig, a les 18h, tindrà lloc el primer Ple telemàtic del Consell Comarcal del Baix Camp, que a més es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube del Consell Comarcal del Baix Camp. Tot i ser la primera sessió plenària virtual, el Consell Comarcal ja ha realitzat telemàticament juntes de govern, comissions informatives i juntes de portaveus.


Corró de la deixalleria de Secomsa a Botarell

18 de maig de 2020

La deixalleria comarcal obre les seves portes als ajuntaments

La deixalleria de Secomsa, situada a la planta de Botarell, obre per als ajuntaments de la comarca a qui l'empresa presta els seus serveis. A partir d'ara, els ajuntaments podran portar-hi els voluminosos i altres residus de deixalleria que han acumulat durant el confinament. Com a mesures de seguretat, cal trucar per demanar cita prèvia i, un cop a planta, mantenir la distància mínima de dos metres entre persones, així com portar guants i mascareta.


Imatge d'arxiu

15 de maig de 2020

Comaigua obre un nou canal d'atenció per WhatsApp

La companyia gestora del cicle integral de l'aigua al Baix Camp, Comaigua, ofereix un nou servei d'atenció a les persones usuàries mitjançant WhatsApp per proporcionar una atenció més personalitzada i una resposta més immediata. El nou canal telemàtic obert té per objectiu agilitzar les respostes a les consultes en la situació excepcional de la pandèmia per la COVID-19.


Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Cambrils

14 de maig de 2020

Acord per millorar el sanejament de les aigües residuals de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) impulsen millores en la gestió i el tractament de les aigües residuals de la comarca mitjançant un acord amb una vigència de 4 anys i una inversió d'1,5 milions d'euros, que seran aportats per l'Agència en dos anys (2020 i 2021).


Imatge d'arxiu de la Cambra de Comerç de Reus: un moment de la videoconferència del programa #QueCapEmpresaTanqui

13 de maig de 2020

El programa #QueCapEmpresaTanqui rep la col·laboració del Consell

El Consell Comarcal del Baix Camp col•labora amb el programa #QueCapEmpresaTanqui, una iniciativa del Consell de Cambres de Catalunya que té com a objectiu impulsar i alinear territorialment les accions de suport al teixit productiu català davant els efectes de la COVID-19.

Registres del 81 al 90 de 1154
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 116 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773