Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Un moment de la jornada organitzades per la Federació de dones del Baix Camp

20 de desembre de 2017

La Federació de Dones del Baix Camp du a terme una jornada dedicada als refugiats

La Federació de Dones del Baix Camp, dins del programa Dones del Món i per al Món, va dur a terme, el passat 18 de desembre, una jornada dedicada a les persones refugiades i la seva situació actual.
 
Amb la voluntat de sensibilitzar la ciutadania sobre els desplaçaments forçats que pateixen milions de persones arreu del món, es va generar un espai de debat on compartir-ne les causes, els compromisos internacionals i les iniciatives solidàries de cooperació.


Nou curs del CNL: Parlar en públic

19 de desembre de 2017

El CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura obre les inscripcions al seu nou curs “Parlar en Públic”

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) ja ha definit els horaris dels cursos de català que comencen al gener. A més dels cursos generals per aprendre a parlar o a escriure en llengua catalana, ha programat una novetat: es tracta del taller “Parlar en públic”, de 20 h de durada, que es farà els dimarts i dijous de 19 a 21 h, del 6 de febrer al 8 de març.


Joaquim Calatayud felicita el Consell Consultiu de la Gent Gran

19 de desembre de 2017

El president del Consell Comarcal felicita el Nadal al Consell Consultiu de la Gent Gran

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha felicitat els membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran per la tasca realitzada durant aquest any en benefici dels més grans de la comarca. Com ja és tradició, Calatayud ha aprofitat per desitjar-los molt bones festes i ha encoratjat els assistents a continuar la seva activitat amb la mateixa il·lusió i energia.


Sessió Plenària del Consell Comarcal del Baix Camp

18 de desembre de 2017

Convocatòria del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp per aquest dimarts 19 de desembre

El Consell Comarcal del Baix Camp celebrarà aquest dimarts, 19 de desembre, la propera sessió ordinària del Ple comarcal, que tindrà lloc a l'acabament de la reunió de la Junta General de SECOMSA prevista per a les 15:00 hores, a la Sala d'Actes de la seu de la Corporació.
 
L'ordre del dia previst per aquesta sessió es resumeix en els punts següents:
 
1. Aprovació de l'acta de la sessió ordinària anterior de 19 de setembre de 2017.
 
2.


Punt Òmnia cloenda 2017

14 de desembre de 2017

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest 2017

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del tercer trimestre del 2017, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.


Agència Catalana del Consum

13 de desembre de 2017

Recomanacions de l'Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal per a les compres nadalenques

L'Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp realitzen, per Nadal, tot un seguit de recomanacions per tal d'afavorir unes compres responsables, sostenibles i igualitàries.
 
- Planifiqueu les vostres compres:


Feu una llista de les compres que s'ajusti al vostre pressupost.


Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.


Compreu amb antelació, trobareu millors preus.


Còmic: Un somni fet realitat

11 de desembre de 2017

"Vinyetes: història del còmic en català" acaba l'any a les Borges del Camp

Del 6 al 31 de desembre l'exposició Vinyetes: història del còmic en català podrà visitar-se al Centre Cultural Serè de les Borges del Camp on acabarà, després de deu mesos de gira, el seu recorregut del 2017.
 
Aquesta és una proposta del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura amb la complicitat de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència i que es desenvolupa en el marc de Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017.


I tu jugues en català?

7 de desembre de 2017

Per Nadal, torna la campanya "I tu, jugues en català?"

El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha impulsat, un any més, la campanya I tu, jugues en català? destinada a potenciar la venda de jocs en català a les comarques del Baix Camp i el Priorat. En aquesta edició, es podran adquirir més de 700 jocs i joguines amb presència manifesta del català, amb la voluntat de fomentar la llengua catalana com a vehicle del joc, l'aprenentatge i les relacions lúdiques.


25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

6 de desembre de 2017

Segueixen els tallers per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista

Per commemorar el 25 de novembre - Dia Internacional contra la Violència Masclista - es realitzarà, a les seus dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa (SIS) de la comarca, una lectura de contes a càrrec de la rondallaire i titellaire Lídia Clua.


La Marató Logo

5 de desembre de 2017

Els Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Baix Camp, amb la Marató

Un any més, La Marató de TV3 arriba al Baix Camp amb un seguit d'activitats per recaptar fons, en aquesta edició, per a la investigació i la lluita contra les malalties infeccioses. Entre els dies 11 i 19 de desembre es realitzaran a diferents municipis de la demarcació diverses activitats dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa. Aquestes accions, per a tota la família, tindran un preu simbòlic i els beneficis es destinaran íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3.

Registres del 81 al 90 de 887
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 89 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773