Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Aula de saxo - Escola Municipal de Música de Cambrils

6 de març de 2018

El Consell Comarcal destina 69.000 euros a diverses escoles municipals de música

El Departament d'Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat un total de 69.098,31 euros a les escoles municipals de música de Cambrils, Riudoms, la Selva del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Aquestes dotacions formen part d'un programa d'ajuts gestionat des del Consell Comarcal i finançat per la Diputació de Tarragona, amb la voluntat de contribuir a sufragar, parcialment, les despeses de professorat de les escoles.


Serra de Sant Gervàs

5 de març de 2018

La Serra de Sant Gervàs, propera sortida d'El Baix Camp i tu... a peu!

Dins del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, pel diumenge 18 de març, una jornada senderista per la Serra de Sant Gervàs (Alta Ribagorça). La ruta, de dificultat moderada, 12 kilòmetres i 900 metres de desnivell positiu acumulat, comença al poble de la Torre de Tamúrcia (1.048 metres), just davant de la Serra de Sant Gervàs, una impressionant paret de roca calcària aparentment infranquejable.


Associació Catalana de Municipis

1 de març de 2018

Jornada sobre la nova llei de contractes, al Consell Comarcal del Baix Camp

Dimarts 6 de març tindrà lloc, a la seu del Consell Comarcal, la jornada de formació Tot el que com a electe has de saber de la nova llei de contractes, promoguda per la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes, i que organitzen l'Associació Catalana de Municipis i el Consell Comarcal del Baix Camp. La sessió, de dues hores, començarà a les 5 de la tarda i les persones interessades ja s'hi poden inscriure a través d'aquest enllaç: www.acm.


8 de març. Dia Internacional de les Dones

28 de febrer de 2018

Diverses activitats arreu del Baix Camp per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Entorn el proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones, diversos municipis i entitats de la comarca organitzen diferents activitats commemoratives, ja siguin estrictament reivindicatives o de caire cultural i festiu. Així, per exemple a Reus hi haurà la xerrada “La nova generació d'homes i dones feministes que ara són nens”, a càrrec de l'escriptora i diputada al Parlament Jenn Díaz, el 9 de març al Casal de Dones.


Enfeina't 2017

27 de febrer de 2018

El Consell Comarcal contracta 8 persones amb els programes Enfeina't i Joves en pràctiques

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 8 persones en el marc dels programes de foment de l'ocupació Enfeina't i Joves en pràctiques beneficiaris del Sistema de Garantia Juvenil. Totes realitzen diferents tasques en serveis del Consell Comarcal, que ha rebut un ajut del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per tirar endavant aquests projectes.


Curs de Canva i creació de material de difusió

26 de febrer de 2018

Curs de Canva i creació de material de difusió

En el marc de les tasques de suport a les associacions de dones de la comarca, el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Baix Camp oferirà, el proper dilluns 12 de març a les 11 del matí, una sessió formativa sobre creació de materials de difusió.


Els representants polítics, durant l'acte de presentació

22 de febrer de 2018

El servei de recollida de residus de Cambrils inverteix 6,3 milions d'euros en un nou parc mòbil i nous contenidors

El servei de recollida de residus i neteja viària de Cambrils ja compta amb un nou parc mòbil i contenidors renovats. Amb una inversió de més de 6,3 milions d'euros, la nova flota està formada per 33 vehicles, 10 dels quals estan destinats a la neteja viària i 12 més a la recollida de residus.


Imatge de l'última sessió ordinària del Ple Comarcal

21 de febrer de 2018

El Ple del Consell Comarcal aprova la moció de suport als presos polítics

El Ple ordinari del Consell Comarcal del Baix Camp, celebrat el dimarts 20 de febrer, va aprovar, amb 23 vots a favor dels consellers del PDeCat, ERC-AM i la CUP, la moció presentada per aquesta última formació de suport als presos polítics mitjançant la col·locació d'una pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” a la façana de la seu del Consell.


Consell Comarcal del Baix Camp

20 de febrer de 2018

El Consell Comarcal realitza 591 accions d'assistència tècnica durant el 2017

Els Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Baix Camp van dur a terme, durant el 2017, un total de 591 accions d'assistència tècnica a diferents ajuntaments de la demarcació.


Presentació de sis parelles lingüístiques a l'Aleixar

19 de febrer de 2018

Presentació de sis parelles lingüístiques a l'Aleixar

El passat dimecres 14 de febrer es van conèixer a l'Escola Teresa Salvat Llauradó les sis parelles lingüístiques de l'Aleixar que, a partir ara, compartiran una hora setmanal de conversa en català a fi que els aprenents, familiars d'alumnes de l'escola, perdin la vergonya a comunicar-se en aquesta llengua amb el suport d'un voluntari o voluntària, també pares, mares o avis de l'escola.

Registres del 81 al 90 de 905
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 91 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773