Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

2 de juliol de 2013

Ampliació del termini per presentar la sol·licitud d'arbitratge de preferents de CX i de BANKIA

L'Oficina d'Atenció al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum informen als clients de Catalunya Caixa (CX) i de Bankia que hagin contractat participacions preferents, deute subordinat i altres productes híbrids, que s'ha ampliat el termini per presentar la sol·licitud d'arbitratge.
 
En el cas de Bankia, s'ha ampliat el termini fins el 15 de juliol de 2013.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

1 de juliol de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la primera quinzena de juliol de 2013

 
L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la primera quinzena de juliol, i que són les següents:
 
18 de juliol de 2013
Riudoms
Casal Riudomenc
17.30 a 21.30 hores
  
9 de juliol de 2013
Almoster
Consultori Municipal
18.30 a 21.


Tinc Sang de Sibarita

27 de juny de 2013

Arriba a Reus la II edició de la campanya “Tinc Sang de Sibarita”

Els propers 2 i 4 de juliol de 2013 arriba a Reus la campanya de donació de sang “Tinc Sang de Sibarita” en la que els cuiners Joan Bosch i Diego Campos i oferiran una degustació dels seus millors plats a les persones que donin sang a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, de 9 a 14h i de 15 a 20h.


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, lliurant un trofeu a un dels guanyadors

18 de juny de 2013

L'Assemblea de la Gent Gran lliura els premis del 11è Campionat de Jocs de Taula

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el president del Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca, Josep Montané, han lliurat els premis del concurs de Jocs de Taula i Bitlles del Consell Consultiu durant l'Assamblea General de la Gent Gran, celebrada el passat 17 de juny de 2013, amb motiu del tancament de les activitats realitzades durant el curs 2012-2013.


Imatge d'arxiu

5 de juny de 2013

Xerrada a Cambrils sobre “Retardar el procés d'envelliment”

 
El proper dimarts 11 de juny de 2013 a les 18h al Casal Municipal de Riudecols es realitzarà la xerrada “Retardar el procés d'envelliment”, organitzada pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el departament de Salut del Consell Comarcal del Baix Camp. La xerrada és una iniciativa de les associacions de dones de la vila i és obert a tothom que hi estigui interessat.


L'alcalde de Reus, Carles Pellicer i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud signant el conveni

3 de juny de 2013

L'equip del Consell Comarcal d'atenció a l'infància que tracta els casos de Reus es trasllada a l'antic hospital

 
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, han signat avui dilluns, 3 de juny de 2013, un conveni de cessió d'un espai a l'antic hospital Sant Joan per a la ubicació a partir d'ara de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (EAIA) que depèn del Consell Comarcal però que només tracta els casos de Reus.


Imatge d'arxiu

27 de maig de 2013

El Consell Comarcal obre la convocatòria per les ajudes al lloguer

Fins el 30 de juny de 2013 les persones que estiguin interessades en sol·licitar ajudes al lloguer per aquest 2013 es poden posar en contacte amb el l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp.
 
S'hi poden acollir persones amb residència legal a Catalunya que no paguin més de 450€ de lloguer mensual per l'habitatge.


Cartell del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

21 de maig de 2013

Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

El proper dilluns 27 de maig de 2013, a les 17h, a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc l'acte del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones que se celebra el 28 de maig. L'acte està organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones, la Federació de Dones del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp.


Imatge d'arxiu

20 de maig de 2013

Proposta d'activitats al Baix Camp per aquest cap de setmana

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana tres activitats organitzades per diferents empresa de turisme actiu i natura, que consisteixen en una excursió als Gorgs de la Febró, una ruta per les Muntanyes de Prades i una altra pels boscos de l'entorn de Capafonts.
 
La ruta dels gorgs amb lluna plena tindrà lloc el dissabte 25 de maig.


Imatge de la Campanya Informativa de Recollida de Residus a Almoster

15 de maig de 2013

Campanya sobre la Recollida Selectiva de Residus a Miami Platja i a Riudoms

El proper dimecres 22 de maig i dijous 23 de maig de 2013 al nucli de Miami Platja i el municipi de Riudoms respectivament, tindrà lloc la campanya informativa sobre la Recollida Selectiva de Residus que duu a terme el Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Residus, Ecoembes i Ecovidrio.
 
En cada població s'instal·larà un punt d'informació.

Registres del 891 al 900 de 934
« Pàgina 90 »  [ 1 | ... | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773