Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Excursió de Benifallet a Miravet

21 d'abril de 2015

El Baix Camp i tu a peu: de Benifallet a Miravet

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen per aquest diumenge 26 d'abril de 2015 l'excursió que va des de Benifallet a Miravet.
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis i es preveu l'arribada a Reus sobre les 14.30 hores.


Alumnes de l'intercanvi entre la Normandia i el Baix Camp acompanyats de representants Francesos i dels representants del Baix Camp

20 d'abril de 2015

L'Inter Baix Camp promou un intercanvi cultural entre alumnes de Riudoms i Isneauville

Un total de 23 alumnes del col·legi francès Lucie Aubac d'Isneauville van arribar el passat 16 d'abril a la nostra comarca per participar en un intercanvi cultural amb alumnes de l'Institut Joan Guinjoan de Riudoms.
 
Divendres 17 d'abril, el Conseller Comarcal, Lluis M.


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, amb l'alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset i alumnes del Punt Òmnia

16 d'abril de 2015

Finalitzen els cursos del primer trimestre del Punt Òmnia

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud i l'alcalde de l'Ajuntament de Riudoms, Josep M Cruset, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat a l'edifici de la biblioteca Antoni Gaudí, d'aquest municipi del Baix Camp.


El president del Consell Comarcal del Baix Camp ha signat el conveni per la gestió dels serveis socials a la comarca durant 2015

9 d'abril de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp gestionarà 1,7 milions s'euros de serveis socials en 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp gestionarà 1,7 milions euros per als diferents programes i serveis bàsics i especialitzats en matèria de Serveis Socials que es realitzen a la comarca, després de la signatura del contracte programa amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s'ha fet avui divendres 9 d'abril de 2015 a Tarragona Aquest pressupost, que concretament és de 1.705.


El Baix Camp i tu...a peu

6 d'abril de 2015

El Baix Camp i tu a peu: de Peramola a Oliana

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen per el diumenge 12 d'abril de 2015 l'excursió que va des de Peramola a Oliana.  
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis.


Responsables de les diferents administracions signants del conveni

31 de març de 2015

L'Ajuntament de Salou s'incorpora a la iniciativa del pis d'urgència promogut pel Baix Camp

Per a l'exercici 2015, l'Ajuntament de Salou s'ha sumat al conveni que regula el manteniment del pis d'urgència per a dones víctimes de la violència masclista, un recurs compartit per 6 administracions, a iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp, per donar suport a les dones que pateixen violència i als seus fills i filles.


Sala de vetlles de Riudecols

30 de març de 2015

La xarxa comarcal obre la tercera sala de vetlles a Riudecols

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i la presidenta dels Serveis Funeraris de Reus i Baix Camp, Teresa Gomis, han visitat avui dilluns 30 de març de 2015, la sala de vetlles que recentment ha posat en marxa l'Ajuntament d'aquest municipi.


Imatge per fomentar la donació de sang

29 de març de 2015

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp pel mes d'abril de 2015

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca pel mes d'abril, i que són les següents:
 
5 d'abril de 2015
Miami
Unitat mòbil a la plaça Tarragona
10 a 14hores
 
10 d'abril de 2015
Castellvell del Camp
Sala Polivalent
18.30 a 21.


Colldejou

27 de març de 2015

Proposta per aquesta Setmana Santa: excursió a la Mola de Colldejou

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquesta Setmana Santa una excursió circular que ens portarà a la Mola de Colldejou, muntanya que custodia el poble situat als peus i des d'on es poden capturar unes esplèndides panoràmiques sobre el Camp de Tarragona.
 
Aquest cim emblemàtic és una de les siluetes de referència que dominen el Camp de Tarragona.


Concentració silenciosa de record a les víctimes de l'accident aeri als Alps francesos

25 de març de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp expressa el seu condol per l'accident aeri als Alps francesos

El Consell Comarcal del Baix Camp ha expressat el seu condol per l'accident que va  tenir lloc dimarts 24 de març d'un avió de Germanwings als Alps francesos, i s'ha sumat a la concentració silenciosa convocada per l'Ajuntament de Reus a les 12 h d'aquest dimecres 25 de març a la Plaça del Mercadal, en què la ciutadania ha donat donat el seu suport als familiars de les víctimes, entre les quals es troba el veí reusenc mort a l'accident.

Registres del 891 al 900 de 1091
« Pàgina 90 »  [ 1 | ... | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773