Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Tallers Tastets d'Oficis

23 d'octubre de 2013

Encara queden places disponibles per inscriure's al petit tast del taller de joieria

Encara queden places disponibles per inscriure's al petit tast del taller de joieria que tindrà lloc el proper divendres 25 d'octubre de 2013 a la Casa de Cultura de l'Aleixar, de 17 a 19.30 hores i que anirà a càrrec de Francesc Solé.
 
 
Les inscripcions són totalment gratuïtes i es poden formalitzar al correu electrònic joventut@baixcamp.cat i al telèfon 977327155 (extensió 225).


Retardar el procés d'envelliment

17 d'octubre de 2013

Xerrada “retardar el procés d'envelliment”

El proper dia 24 d'Octubre, a les 19 hores, a Ca la Torre de Vandellòs es realitzarà la xerrada retardar el procés d'envelliment.
  
La xerrada, organitzada pel Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i realitzada pel Departament de Salut del Consell Comarcal, té com a objectius aprofundir en els coneixements del procés d'envelliment i donar eines i pistes sobre que podem fer per retardar aquest procés natural, universal, progressiu i intrínsec de les persones.


10a edició de la Marató de Sang a Reus

17 d'octubre de 2013

La Marató de Sang a Reus fa 10 anys

La Marató de Sang de Reus fa 10 anys, i sota l'eslògan “Reus, una Marató 10 ”, torna el proper dijous 24 d'octubre a les 9h del matí al Teatre Fortuny. L'objectiu d'enguany és augmentar la reserva de zero negatiu que es fa servir, sovint en emergències, quan no hi ha temps de fer les proves per conèixer quin és el grup sanguini del pacient.


Taller de Màrqueting Sostenible

16 d'octubre de 2013

Taller de Marketing Sostenible al Consell Comarcal del Baix Camp

El proper dilluns 21 d'octubre de 2013, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc el taller de Màrqueting Sostenible, organitzat pel Consorci Leader Priorat – Baix Camp i Gestió Sostenible Rural amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.


Celebració del Dia Internacional de les Dones en el Món Rural

15 d'octubre de 2013

L'ajuntament de Prades i el Consell Comarcal del Baix Camp celebren el dia Internacional de les Dones en el Món Rural

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona per al Món Rural el 15 d'octubre, des de l'Ajuntament de Prades i amb la col·laboració del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i de l'Institut Català de les Dones, es va celebrar un acte que incloïa la xerrada “Models d'Emprenedoria Rural”, a càrrec de Carme Sureda, directora de la fundació APRODISCA.


Imatge de les Muntanyes de Prades

14 d'octubre de 2013

Aquest cap de setmana “s'ha escrit un crim a la muntanya”

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empreses de turisme actiu i natura “El Brogit Guiatges”, que consisteix en una excursió teatralitzada.
 
“S'ha escrit un crim a la muntanya” tindrà lloc el proper diumenge 20 d'octubre de 2013. Un fet inesperat trasbalsarà la plàcida excursió en aquest entorn natural privilegiat.


Pressa de possessió de la Consellera Comarcal Cèlia Francesch

25 de setembre de 2013

Un regidor de Prades i una regidora de Montbrió, nous membres del Consell Comarcal del Baix Camp

La regidora de Montbrió del Camp per ERC, Cèlia Francesch, i el regidor de Prades pel PSC, Llorenç Torruella, són membres del Consell Comarcal del Baix Camp des del passat 24 de setembre, quan van prendre possessió del càrrec durant la sessió plenària que es va celebrar aquest dia. Francesch substitueix a la fins ara consellera comarcal d'ERC Beatriz Mayordomo, regidora de Riudecols, mentre que Torruella substitueix Gemma Capella, regidora d'Alforja del PSC.


El nou vehicle de transport adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp

24 de setembre de 2013

32 usuaris del Baix Camp utilitzen el Servei de Transport Adaptat del Consell Comarcal

El Servei de Transport Adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp transporta un total de 32 usuaris dels diferents municipis de la comarca, exceptuant Reus, en rutes diferents segons el centre de destinació. El vehicle del Consell Comarcal del Baix Camp per a aquest servei realitza a l'entorn de 60 mil Km anuals cobrint les diferents rutes.


Ermita de les Barrulles

23 de setembre de 2013

Aquest cap de setmana “Taller de sensibilització a la Natura”

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Auri-Celiterra”.
 
“El Taller de sensibilització de la Natura” tindrà lloc dissabte 28 de setembre. Es tracta d'una ruta que surt del municipi de Capafonts per anar fins a l'ermita de les Barrulles.


Punt Òmnia Riudoms

12 de setembre de 2013

Obertes les incripcions dels cursos del Punt Òmnia de Riudoms

Ja estan obertes les inscripcions pels cursos que organitza el Punt Òmnia de Riudoms per aquest darrer quadrimestre del 2013.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 
Introducció a la informàtica
Un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.
 
Introducció al processador de textos
Per als que volen adquirir els coneixements bàsics per escriure documents de text amb l'ordinador.

Registres del 891 al 900 de 950
« Pàgina 90 »  [ 1 | ... | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773