Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge del Baix Camp

24 de març de 2015

Aquesta Setmana Santa, Muntanyes de la Costa Daurada obre la xarxa de camins amb 22 rutes

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada obren aquesta Setmana Santa la xarxa de camins que han recuperat i senyalitzat, amb 22 rutes per fer a peu o en bicicleta i que recorren els diferents municipis per descobrir els paisatges d'interior i de muntanya del Baix Camp. En total les propostes recorren gairebé 400 km de camins que comuniquen tota la comarca.


La delegació búlgara volia conèixer el Leader al Baix Camp

24 de març de 2015

Un representació de Bulgària s'interessa pel projecte Leader al Baix Camp

Un grup de representants de Bulgària han visitat la comarca del Baix Camp dimarts 24 de març amb l'objectiu de conèixer l'experiència de funcionament de la metodologia Leader a la nostra comarca, i realitzar un intercanvi d'experiències sobre aquests ajuts al desenvolupament rural.


Imatge d'un dels participants durant la cursa

23 de març de 2015

La Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada fa dissabte la 4a edició amb més de 700 inscrits

La Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD) viurà la seva quarta edició entre el dissabte 28 i el diumenge 29 de març. Més de 700 participants s'aplegaran a Prades per afrontar un dels quatre recorreguts que presenta la competició, entre els quals n'hi haurà de vinguts d'Andorra, Brasil, Estats Units, França, Gran Bretanya, Letònia i Ucraïna. La prova reina, que dóna pròpiament la denominació al certamen, és la de 90 quilòmetres amb 4.


El president del Consell Comarcal del Baix Camp va lloar el paper de les entitats durant la gala de presentació de Gent del Llamp

23 de març de 2015

El Consell Comarcal participa en el programa “Gent del llamp” sobre les entitats del Baix Camp

Gairebé 300 persones van assistir a la gala de presentació del nou programa de Canal Reus Televisió Gent del Llamp, un acte que va tenir lloc al Teatre de la Defensa Agrària de la Selva del Camp divendres 20 de març, i que està patrocinat per la Fundació Reddis i en el que ha col·laborat el Consell Comarcal del Baix Camp.


Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega

19 de març de 2015

La vicepresidenta Joana Ortega inaugurarà la nova seu del Consell Esportiu i de l'Oficina de Consum

El proper dimarts 24 de març de 2015 a les 19hores la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, inaugurarà les noves dependències del Consell Esportiu i de l'Oficina de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp, situades a la plaça de la Patacada número 1 de Reus.


Membres de la Confraria de la Sang i l'alcalde la Selva del Camp, Josep M Puig, presenten les novetats de la Setmana Santa 2015

19 de març de 2015

La Setmana Santa de la Selva del Camp, a punt

La Setmana Santa de la Selva del Camp, una de les més genuïnes i autèntiques de les nostres contrades, ja que conserva elements i tradicions que s'han mantingut inalterables des de l'època medieval, presenta enguany algunes novetats que cal destacar i, com ja és tradició, tornarà a escenificar el Ball de la Mort, una dansa que a la demarcació de Tarragona només es pot veure a La Selva del Camp.


L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau amb el gerent de Comaigua, Jordi Azorín

18 de març de 2015

Comaigua educa als més petits sobre el cicle de l'aigua

Durant els mesos de març i abril Comaigua presenta el programa educatiu 'Aqualogia' a diferents centres educatius de Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, amb l'objectiu d'ensenyar als més petits tot el procés del cicle integral de l'aigua a la seva ciutat i reforçar els seus valors mediambientals.


Imatge d'arxiu

12 de març de 2015

El Consell Comarcal aprova la utilització de l'aplicatiu i-Arxiu

L'últim ple del Consell Comarcal del Baix Camp que va tenir lloc el passat 24 de febrer de 2015 va aprovar l'adhesió de l'ens a l'aplicatiu i-ARXIU del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya que està operatiu a la plataforma EACAT per a totes les administracions catalanes.


Imatge per fomentar la donació de sang

9 de març de 2015

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la segona quinzena de març de 2015

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca per la segona quinzena del mes de març, i que són les següents:
 
16 de març de 2015
Reus
Unitat mòbil plaça de la Llibertat
10 a 13hores i de 17 a 21hores
 
19 de març de 2015
Reus
Mercat Central
10 a 13hores i de 17 a 21 hores
 
22 de març de 2015
Riudoms
Centre Atenció ...


Excursió de Mont-ral a Capafonts

9 de març de 2015

El Baix Camp i tu a peu: de Mont-ral a Capafonts

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen per el diumenge 15 de març de 2015 l'excursió que va des de Mont-ral a Capafonts.
 
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis i es preveu l'arribada sobre les 14.30 hores.

Registres del 901 al 910 de 1091
« Pàgina 91 »  [ 1 | ... | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773