Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Primera sessió de treball dels professionals de primària del Consell Comarcal del Baix Camp

9 de febrer de 2015

Treballadors i educadors socials del Consell Comarcal fan un curs per millorar el servei

Divuit professionals de primària del departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp realitzen un curs de formació de 9 sessions amb l'objectiu de millorar el servei que es presta als ciutadans i ciutadanes des de les àrees bàsiques de serveis socials.


Imatge d'arxiu

6 de febrer de 2015

L'Oficina Comarcal de Consum fa unes recomanacions per a la compra de disfresses

L'Oficina d'Atenció al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum recomanen a les persones consumidores i usuàries que segueixin els següents consells per a la compra de disfresses:
 
•    Les disfresses per a nens o nenes es consideren com una joguina i han de complir els requisits de seguretat i les normes específiques que s'apliquen en funció de la joguina: compliment de les propietats mecàniques i físiques (peces petites), ...


Presentació de la campanya de foment del senderisme al Baix Camp

3 de febrer de 2015

Muntanyes de la Costa Daurada presenta la campanya de promoció del senderisme al Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha presentat la “Campanya de promoció i dinamització del turisme a peu pel Baix Camp interior” a empreses turístiques de la comarca, a alcaldes/sses, consellers/res comarcals, i representants de patronats de turisme de la zona. Aquesta actuació consta de dues parts: una d'Arranjament i senyalització de camins i una altra de Campanya de comunicació.


Imatge per fomentar la donació de sang

2 de febrer de 2015

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp pel febrer de 2015

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca per aquest mes de febrer, i que són les següents:
 
10 de febrer de 2015
Hospitalet de l'Infant
Ajuntament
17 a 21 hores
 
16 de febrer de 2015
Reus
Unitat mòbil Plaça Llibertat
10 a 13 hores i de 17 a 21 hores
 
18 i 19 de febrer de 2015
Cambrils
Àrea Bàsica de Salut ...


El Baix Camp i tu a peu

2 de febrer de 2015

El Baix Camp i tu a peu: de Vandellòs a Pratdip

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada remprenen el cicle del Baix Camp i tu a peu. La primera sortida que proposen és pel diumenge 8 de febrer de 2015 l'excursió que va des de Vandellòs a Pratdip.
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis i es preveu l'arribada sobre les 14 hores.


Joaquim Calatayud i Anna Aragonès, amb les professionals del SIFE al nou espai d'atenció a infants i famílies

29 de gener de 2015

El Consell Comarcal habilita un espai perquè Serveis Socials atengui infants i famílies

El Consell Comarcal del Baix Camp ha habilitat un espai a les seves dependències per a què els professionals de diferents serveis de l'Àrea de Serveis Socials de l'ens pugin atendre adequadament a infants i a les seves famílies. L'espai, de 18 m2, s'ha condicionat amb mobiliari i material per tal de facilitar i fer més agradables les visites dels infants amb els seus familiars. Així els menors disposen d'armaris amb joguines, un tatami per als més petits, pissarres, jocs de taula, etc.


Joaquim Calatayud, Josep Montané i Teresa Gomis durant la visita a la sala de vetlles de Pratdip

27 de gener de 2015

Pratdip obre la segona sala de vetlles de la xarxa comarcal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcalde de Pratdip, Josep Montané, i la presidenta dels Serveis Funeraris de Reus i Baix Camp, Teresa Gomis, han visitat avui dimarts 27 de gener, la sala de vetlles que recentment ha posat en marxa l'Ajuntament d'aquest municipi. Aquest és el segon equipament d'aquest tipus que entra en funcionament de la xarxa comarcal després que els Serveis Funeraris de Reus també siguin els serveis funeraris de la comarca.


Representants que han signat el "conveni corner"

19 de gener de 2015

Muntanyes de la Costa Daurada renova el conveni de promoció turística amb la Diputació

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Baix Camp ha signat la renovació del conveni de promoció turística “corner” impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, junt amb els representants de 13 municipis, entre els quals es troben Reus, Cambrils, Mont-Roig i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, dos entitats comarcals més, 6 associacions empresarials i 2 entitats privades com són PortAventura i Aquopolis Costa Daurada.


Olescan.org

16 de gener de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp recull 498 animals a la comarca durant el 2014

Durant el 2014 el Consell Comarcal del Baix Camp ha recollit un total de 498 animals a la comarca, dels quals 378 són gossos i 120 són gats. El Consell Comarcal del Baix Camp té delegada la recollida d'animals de tots els municipis del Baix Camp excepte de Reus, Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.
 
Des de l'1 de gener de 2015 l'empresa adjudicatària i encarregada de la recollida i custòdia d'animals abandonats és Olescan.org.


Imatge d'arxiu

15 de gener de 2015

El Punt Òmnia del Baix Camp obre la inscripció a nous cursos d'informàtica i internet

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha obert els terminis d'inscripció a les activitats formatives programades per a aquest primer trimestre de l'any. Els cursos començaran el 9 de febrer i finalitzaran el 15 d'abril de 2015. Són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.

Registres del 921 al 930 de 1091
« Pàgina 93 »  [ 1 | ... | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773