Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

19 d'agost de 2013

Propostes per aquest cap de setmana: boscos nocturns de la serra de Llaberia i excursió a cavall i sopar a la llum de lluna plena

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “Catsud”i “La Mussara Centre d'Equitació”.
 
“Els Boscos Nocturns de la Serra de Llaberia”, organitzada per CatSud, tindrà lloc dissabte 24 d'agost.


Imatge d'arxiu

14 d'agost de 2013

El Servei d'Atenció Domiciliària del Baix Camp fa 21.827 hores d'assistència durant el 2012

Un total de 176 usuaris van ser atesos, durant el 2012, pel Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Baix Camp amb un total de 21.827 hores, de les quals 14.286 són hores que corresponen al SAD de dependència, és a dir hores assignades per a persones que tenen un grau de dependència reconegut, que els garanteix unes hores determinades d'ajuda a domicili. La resta d'hores corresponen al SAD Social que estableixen els serveis socials bàsics.


Eslogan de les campanyes de donació de sang

6 d'agost de 2013

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la segona quinzena d'agost de 2013

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca en la segona quinzena d'agost, i que són les següents:
 
16 d'agost de 2013
Cambrils
Unitat mòbil al Port de Cambrils
10 a 14 hores i de 17.30 a 21.30 hores  
 
17 d'agost de 2013
Cambrils
Unitat mòbil al Port de Cambrils
10 a 14 hores i de 17.30 a 21.


Imatge d'arxiu

5 d'agost de 2013

Propostes per aquest cap de setmana: Llàgrimes de Sant Llorenç des de la Mussara; l'Escola de Cowboys; i degustació de l'oli Siurana a Vandellòs

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana tres activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “Catsud”i “Prades Aventura”
 
“Els caçadors d'estels i llàgrimes de Sant Llorenç des de la Mussara”, organitzada per CatSud, tindrà lloc divendres 9 d'agost.


Busquem persones del grup 0-

31 de juliol de 2013

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en la campanya per buscar donants del grup 0 negatiu

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya en la campanya per buscar donants de sang del grup zero negatiu, donant universal.
 
Durant l'estiu baixen el nombre de donacions, i les reserves del grup 0 - són alhora molt baixes i molt necessàries ja que, en cas d'emergència, quan no hi ha temps per determinar el grup sanguini del pacient, és el grup sanguini que es subministra.


Refugi de la Mussara

22 de juliol de 2013

Aquest cap de setmana curs d'iniciació a la supervivència

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Wildlife & People” que consisteix en un curs d'iniciació a la supervivència.
 
El curs tindrà lloc dissabte 27 i diumenge 28 de juliol.


Consorci per la Normalització Lingüística

16 de juliol de 2013

El Baix Camp compta amb 54 parelles lingüístiques durant el 2012

En diferents municipis del Baix Camp, menys Reus i Cambrils, s'han format 54 parelles lingüístiques durant l'any 2012 gràcies al programa de voluntariat per la llengua que facilita que totes les persones, majors d'edat, que tenen els coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès, i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament.


Iamtge de la Serra de Llaberia

8 de juliol de 2013

Propostes per aquest cap de setmana: llums al capvespre i el camí de les tosques

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dos activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “El Brogit Guiatges” i “Wildlife & People”.
 
“Llums al capvespre”, organitzada per l'empresa “El Brogit Guiatges” tindrà lloc el dissabte 13 de juliol.


Rebaixes

5 de juliol de 2013

Consells per comprar durant les rebaixes

L'Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp recomanen seguir uns consells de cara a la campanya de rebaixes d'estiu que ha començat el dia 1 de juliol i que finalitzarà el 31 d'agost:
 
• Feu una llista dels productes que us interessen, d'acord amb el vostre pressupost.
• Compareu els preus. El preu rebaixat ha de constar sempre al costat del preu no rebaixat, tant a l'aparador com a l'interior de l'establiment.


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, lliurant un trofeu a un dels guanyadors

18 de juny de 2013

L'Assemblea de la Gent Gran lliura els premis del 11è Campionat de Jocs de Taula

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el president del Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca, Josep Montané, han lliurat els premis del concurs de Jocs de Taula i Bitlles del Consell Consultiu durant l'Assamblea General de la Gent Gran, celebrada el passat 17 de juny de 2013, amb motiu del tancament de les activitats realitzades durant el curs 2012-2013.

Registres del 921 al 930 de 965
« Pàgina 93 »  [ 1 | ... | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773