Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Signatura Conveni Corner 2016

12 de gener de 2016

Muntanyes de la Costa Daurada renova el conveni de promoció turística amb la Diputació

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Baix Camp ha signat la renovació del conveni de promoció turística “corner” impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, junt amb els representants de 24 ens turístics públics i privats, la majoria patronats de turisme municipals, entre els quals es troben Reus, Cambrils, Mont-Roig i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.


Imatge per fomentar la donació de sang

8 de gener de 2016

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de gener

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquest mes de gener:
 
•    Dilluns, 18 de gener a Reus:
Unitat mòbil ubicada a la plaça de la Llibertat, de les 17 a les 21h
 
•    Dimarts, 18 i dijous 21 de gener.


Consell Comarcal del Baix Camp

7 de gener de 2016

El Consell Comarcal Comarcal engega una nova edició del programa “Fem Ocupació per Joves”

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya per a la realització del Programa “Fem Ocupació per Joves” que té una durada de 15 mesos. La subvenció és de 88.000€ que es destinaran a la formació i inserció de 20 joves desocupats d'entre 18 i 30 anys.


Rebaixes

5 de gener de 2016

Consells per comprar durant les rebaixes

L'Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp recomanen seguir uns consells de cara a la campanya de rebaixes d'hivern que comença el 7 de gener i que finalitzarà el 6 de març: Feu una llista dels productes que us interessen, d'acord amb el vostre pressupost Compareu els preus. El preu rebaixat ha de constar sempre al costat del preu no rebaixat, tant a l'aparador com a l'interior de l'establiment.


El Baix Camp i tu...a peu

4 de gener de 2016

Baix Camp i tu… a peu: Alcossebre – Campanilla – Alcalà de Xivert (Serra d'Irta)

El Consell Esportiu del Baix Camp conjuntament amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada han preparat per diumenge 10 de gener de 2016 una nova sortida dins del cicle el Baix Camp i tu.. a peu. La sortida és de dificultat fàcil amb un desnivell de 700 metres i una durada de 6,5 hores. La sortida en autobús per a fer l'excursió és des de la parada del bus el Passig Mata de Reus a les 7 hores.


Imatge de joves treballant en l'empresa

30 de desembre de 2015

El Consell Comarcal engega un nou projecte de “Joves per l'ocupació”

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya per a la realització d'un nou programa “Joves per l'ocupació” que té una durada de quinze mesos. La subvenció, que és de 181.600,00€, és per la realització de tres mòduls formatius per a un total de 40 alumnes. El projecte es desenvoluparà en l'àmbit territorial del Baix Camp i el Priorat, excepte Reus.


Imatge d'arxiu

28 de desembre de 2015

Recomanacions a l'hora de comprar joguines

Com cada any l'Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp realitzen tot un seguit de recomanacions a tenir en compte a l'hora de comprar joguines per les festes de Nadal.   Les recomanacions a l'hora de comprar joguines són:   -    Heu de pensar que les joguines han de servir per a divertir els petits.


Bones Festes 2015

23 de desembre de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp us desitja molt Bones Festes

 El Consell Comarcal del Baix Camp us vol desitjar unes molt Bones Festes de manera de solidària, amb la felicitació de la Fundació Josep Carreras. Cliqueu sobre la imatge per veure l'animació


Gravació d'un vídeo pels professionals del SIAD del Camp de Tarragona

22 de desembre de 2015

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones ha fet més de 1.000 atencions fins a l'octubre

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Camp ha fet 1.025 atencions a 146 dones dels diferents municipis de la comarca (excepte Reus i Cambrils, que compten amb servei propi) fins a l'octubre d'aquest any. Del total d'intervencions fetes, 614 han estat relacionades amb algun tipus d'assessorament psicològic i 43 han estat sobre aspectes jurídics.


Serra de Llaberia

21 de desembre de 2015

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada es publicita en diversos mitjans de comunicació

El Patronat de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp “Muntanyes de la Costa Daurada”, es patrocina en diversos mitjans de comunicació com són a les revistes “Oxígen” i “d'Estil” i en el programa televisiu de TV3 “Espai Terra”. L'objectiu dels reportatges és difondre diferents productes, espais i activitats que proporcionen les nostres comarques.

Registres del 921 al 930 de 1174
« Pàgina 93 »  [ 1 | ... | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | ... | 118 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773