Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Cursets Punt Òmnia Riudoms

2 de maig de 2013

Places disponibles pels cursos del Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp

 
Encara queden places disponibles pels cursos que ofereix el Punt Òmnia, que el Consell Comarcal del Baix Camp té instal·lat a Riudoms, pel segon quadrimestre de 2013.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 
• Introducció a la informàtica: un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.


Castell d'Escornalbou

29 d'abril de 2013

Activitats per aquest cap de setmana: La cova dels patacons i la ruta de la baronia d'Escornalbou

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats: una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Wildlife & People” , que consisteix en una excursió a la cova dels patacons ubicada a la Mussara, i una ruta pel territori de la baronia d'Escornalbou organitzada per l'empresa latevaruta.com.


Imatge d'un avió

26 d'abril de 2013

Els afectats pel tancament del grup Orizonia tenen fins el 12 de maig per reclamar

Des del Consell Comarcal del Baix Camp informem als afectats pel tancament del Grup Orizonia que el Jutjat Mercantil núm.1 de Palma de Mallorca ha declarat el CONCURS DE CREDITORS en data 04.04.2013 i s'ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat núm. 88, de 12.04.2013. (Edicte del Concurs a l'apartat Més Informació).
 
Els deutors són: 1.Iberotravel Vacations Holding, S.L., 2.Orizonia Travel Group, S.L, 3.Viajes Iberia, S.A.U.,4.Viajes Iberojet, S.A., 5.Iberworld airlines, S.A.


Imatge d'arxiu

19 d'abril de 2013

Avís als afectats per les Participacions Preferents de Bankia

El Consell Comarcal del Baix Camp informa als clients de Bankia que hagin contractat "Participacions Preferents" i altres productes híbrids que segueixin les indicacions de l'Instituto Nacional del Consumo i les instruccions de BANKIA, que poden consultar en les seves pàgines web.
 
Bankia engloba Caja de Ávila, Bancaja, La Caja de Canarias, Caixa Laietana, Caja Segovia, Caja Rioja i Caja Madrid.


5a Marató de Sang de Cambrils

18 d'abril de 2013

Cambrils Dóna Sang

 
El pròxim dimecres 24 d'abril de 2013 se celebra la 5a Marató de donació de sang de Cambrils, al Pavelló Municipal d'Esport, de 9 a 21 hores. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp.


Imatge pressa durant el Campionat de Botifarra

12 d'abril de 2013

11è Campionat de botifarra del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran

El passat 11 d'abril de 2013, al municipi de l'Argentera, va tenir lloc 11è Campionat de Jocs de Taula que organitza anualment el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp.


Imatge d'arxiu

8 d'abril de 2013

Proposta d'activitats per aquest cap de Setmana

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dues activitats: una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura, “Casud”, que consisteix en una excursió pels voltants de Colldejou, i una jornada d'introducció a l'escalada organitzada pel Refugi d'Arbolí i Encordat.com.


Imatge d'arxiu

27 de març de 2013

El Consell Comarcal s'adhereix al Conveni per a la gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics

El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar en el ple de 26 de febrer de 2013 l'adhesió al Conveni de col·laboració entre l'Agència de Residus de Catalunya i les entitats que integren el sistema integrat de gestió dels residus d'aparells elèctrics i electrònics, per al període 2013-2017.


Imatge d'arxiu

5 de març de 2013

El Consell Comarcal s'adhereix al Conveni per a la creació d'un Fons Social d'Habitatges

El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar en el ple de 26 de febrer de 2013 l'adhesió al Conveni per a la creació d'un Fons Social d'Habitatges, signat pels Ministeris d'Economia i Competitivitat, de Foment, de Sanitat, Serveis Socials i igualtat, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la Plataforma del Tercer Sector, i el sector bancari.


Imatge d'arxiu

20 de febrer de 2013

Jornada tècnica a Mont-roig del Camp sobre la Plaga del Morrut Roig de la Palmera

El proper divendres 1 de març de 2013, a les 10h, tindrà lloc la Jornada tècnica sobre la Plaga del Morrut Roig de la Palmera, al Centre Polivalent de Miami Platja (situat al carrer Soria, 16-18). L'acte està organitzat pel departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, l'ajuntament de Mont-roig del Camp i el Consell Comarcal del Baix Camp.

Registres del 921 al 930 de 949
« Pàgina 93 »  [ 1 | ... | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773