Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Servei de recollida i retirada de vehicles abandonats

21 de gener de 2013

El Consell Comarcal del Baix Camp recull 110 vehicles abandonats a la comarca durant 2012

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles abandonats i fora d'ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat durant 2012 un total de 139 expedients, dels quals 110 han estat per retirada de vehicles abandonats.
 
Dels 139 expedients tramitats, 119 corresponien a Cambrils; 4 a la Selva del Camp; 3 a Castellvell del Camp; 4 a Montbrió del Camp; 7 a Prades i 2 a Alforja.


Imatge d'arxiu

15 de gener de 2013

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal gestiona més de 480 cèdules de segona ocupació durant el 2012

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha gestionat, durant el 2012, 478 cèdules de segona ocupació, a més de 64 tramitacions de la renda bàsica d'emancipació per a menors de 30 anys, 63 expedients de la Prestació Permanent al Lloguer, 8 ajudes d'Urgència Social a l'Habitatge, de les quals 3 han estat resoltes positivament, i 106 inscripcions al Registre de l'Habitatge de Protecció Oficial.


Imatge de la Festa de les Rastres en una edició anterior

3 de gener de 2013

Festa de les Rastres de Vilaplana

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada ens proposa que aquestes festes de Nadal visiteu Vilaplana, que celebra la vigília de Reis, el 5 de gener, una costum popular que consisteix en que la canalla del poble corre amunt i avall pels carrers, arrossegant rastres de pots de llauna i altres objectes metàl·lics. Bona part dels costums d'aquesta diada s'articulen entorn la idea d'anar a rebre els Reis d'Orient.


Imatge presa durant l'Assemblea de la Gent Gran del Baix Camp

17 de desembre de 2012

El president del Consell Comarcal del Baix Camp agraeix la tasca del Consell Consultiu de la Gent Gran

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha felicitat els membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran per la tasca que han realitzat aquest any en benefici del col·lectiu de gent gran de la comarca i els ha encoratjat a continuar la seva activitat amb la mateixa il·lusió i energia.


Anem de compres

10 de desembre de 2012

Aquestes festes compres responsables

El departament de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp vol fer unes recomanacions als consumidors de cara a les compres de la campanya de Nadal, ja que és important realitzar les compres de manera responsable, planificant les despeses i evitant sobre endeutament:
 
-    Tingueu en compte que el preu d'alguns productes s'incrementa pels volts de Nadal.
-    Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.


Imatge presa durant l'acte

27 de novembre de 2012

Vuit associacions de dones de la comarca participen en les jornades del Dia Internacional Contra la Violència Masclista que organitza l'Ajuntament de Riudecols

 Un total de 8 associacions de dones de la comarca es van trobar el passat dilluns 26 de novembre de 2012 a Riudecols per celebrar l'acte per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. L'acte estava organitzat per l'Ajuntament de Riudecols amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, el Consell Consultiu de les dones del Baix Camp, l'Institut Català de les Dones i la Federació de Dones del Baix Camp.


Catalunya Caixa

22 de novembre de 2012

La Junta Arbitral de Consum resoldrà part de les participacions preferents de Catalunya Caixa

L'Oficina d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal de Baix Camp està informant a les persones afectades per participacions preferents o deute subordinat de Catalunya Caixa que aquesta entitat ha acceptat l'arbitratge de l'administració per resoldre el tema de les participacions preferents.


El Pla de Salut Municipal vol promoure estils de vida saludables

14 de novembre de 2012

Primera sessió participativa del Pla de Salut Municipal de la Selva del Camp

El proper dijous 22 de novembre de 2012, a les 19.30 hores, al casal de Santa Llúcia de la Selva del Camp, tindrà lloc la primera sessió participativa, amb ciutadans del municipi, del Pla de Salut Municipal. El principal objectiu és incloure les línies d'actuació pels propers anys pel que fa les polítiques locals referents a la salut pública.


Torna la Marató de Sang de Reus

17 d'octubre de 2012

Torna la Marató de Sang de Reus

Torna la Marató de Sang de Reus, sota l'eslògan “Reus passa a l'acció, torna la marató”, el proper dijous 25 d'octubre a les 9h del matí al Teatre Fortuny. L'objectiu és arribar a les 1500 donacions de sang front les 1200 de l'any passat. Per això aquest any hi haurà 60 lliteres més per atendre als donants.


Donacions de Sang al Baix Camp

26 de setembre de 2012

Campanyes de donacions de sang al Baix Camp per la primera quinzena d'octubre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per la primera quinzena del mes d'octubre de 2012, a través de la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits, que es desplaçarà pels diferents municipis del Baix Camp d'acord amb el calendari següent:
 
Dijous, 4 d'octubre de 2012
ALFORJA
Hora: de 17 a 21 hores
Lloc: Sala de Cultura
 
Dimecres 10 d'octubre de 2012
LA SELVA DEL CAMP
Hora: de 17 ...

Registres del 931 al 940 de 946
« Pàgina 94 »  [ 1 | ... | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773