Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Joaquim Calatayud, Josep Montané i Teresa Gomis durant la visita a la sala de vetlles de Pratdip

27 de gener de 2015

Pratdip obre la segona sala de vetlles de la xarxa comarcal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcalde de Pratdip, Josep Montané, i la presidenta dels Serveis Funeraris de Reus i Baix Camp, Teresa Gomis, han visitat avui dimarts 27 de gener, la sala de vetlles que recentment ha posat en marxa l'Ajuntament d'aquest municipi. Aquest és el segon equipament d'aquest tipus que entra en funcionament de la xarxa comarcal després que els Serveis Funeraris de Reus també siguin els serveis funeraris de la comarca.


Representants que han signat el "conveni corner"

19 de gener de 2015

Muntanyes de la Costa Daurada renova el conveni de promoció turística amb la Diputació

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Baix Camp ha signat la renovació del conveni de promoció turística “corner” impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, junt amb els representants de 13 municipis, entre els quals es troben Reus, Cambrils, Mont-Roig i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, dos entitats comarcals més, 6 associacions empresarials i 2 entitats privades com són PortAventura i Aquopolis Costa Daurada.


Olescan.org

16 de gener de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp recull 498 animals a la comarca durant el 2014

Durant el 2014 el Consell Comarcal del Baix Camp ha recollit un total de 498 animals a la comarca, dels quals 378 són gossos i 120 són gats. El Consell Comarcal del Baix Camp té delegada la recollida d'animals de tots els municipis del Baix Camp excepte de Reus, Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.
 
Des de l'1 de gener de 2015 l'empresa adjudicatària i encarregada de la recollida i custòdia d'animals abandonats és Olescan.org.


Imatge d'arxiu

15 de gener de 2015

El Punt Òmnia del Baix Camp obre la inscripció a nous cursos d'informàtica i internet

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha obert els terminis d'inscripció a les activitats formatives programades per a aquest primer trimestre de l'any. Els cursos començaran el 9 de febrer i finalitzaran el 15 d'abril de 2015. Són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.


Servei de recollida i retirada de vehicles abandonats

12 de gener de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp retira 80 vehicles abandonats a la comarca durant 2014

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles abandonats i fora d'ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat durant 2014 un total de 83 expedients, dels quals 80 han estat per retirada de vehicles abandonats.
 
Dels 83 expedients tramitats, 74 corresponien a Cambrils; 3 a Castellvell del Camp; 2 a la Selva del Camp; 1 a Riudecols; 1 a Prades; 1 a Montbrió del Camp i 1 a Vilanova d'Escornalbou.


Garantia Juvenil

8 de gener de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre la Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre la nova iniciativa europea “Garantia Juvenil” que pretén lluitar contra l'atur juvenil facilitant l'accés dels joves menors de 25 anys en el mercat laboral un cop hagin finalitzat els seus estudis o no tinguin feina.


Imatge d'arxiu

30 de desembre de 2014

El Patronat Comarcal de Turisme assistirà a diverses fires de turisme el proper 2015

El Patronat Comarcal de Turisme assistirà, el proper any 2015, a diferent fires de turisme per donar a conèixer la seva oferta tant a especialistes del sector i touroperadors com al públic final.
 
En aquest sentit el patronat anirà a les fires FITUR de Madrid, una de les principals fires del sector que s'organitza a nivell mundial. Fitur se celebra de28 de gener a l'1 de febrer. És una fira generalista on es troba tot el sector turístic.


Alumnes programes d'ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp

23 de desembre de 2014

El Consell Comarcal engega un nou projecte de “Joves per l'ocupació”

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya per a la realització d'un nou programa “Joves per l'ocupació” que té una durada d'un any. La subvenció, que és de 132.525,00€, és per la realització de dos mòduls formatius per a un total de 30 alumnes. El projecte es desenvoluparà en l'àmbit territorial del Baix Camp i el Priorat, excepte Reus.


Felicitació Nadal 2014

18 de desembre de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp us desitja unes Bones Festes de Nadal

 
 
 
Si no pot visualitzar la imatge, o vol veure l'animació segueixi l'enllaç aquí


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud amb l'alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset i les persones que han participat dels cursos del Punt Òmnia

17 de desembre de 2014

Finalitzen els cursos del quart trimestre del Punt Òmnia

El passat 16 de desembre de 2014, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud i l'alcalde de l'Ajuntament de Riudoms, Josep Mª Cruset, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí, d'aquest municipi del Baix Camp.

Registres del 941 al 950 de 1102
« Pàgina 95 »  [ 1 | ... | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773