Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

5 de febrer de 2013

Oberta la inscripció per participar a la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

Ja està oberta la inscripció per participar a la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada que tindrà lloc els propers 6 i 7 d'abril. L'esdeveniment esportiu està format per 4 curses de muntanya de diferents distàncies per tal que cada corredor trobi el seu espai: La Ultra amb 90km i 4.790m de desnivell positiu (D+) en 24h, que s'adapta al nou recorregut de la “Ruta dels Refugis”; La Half amb 46km i 2.


Imatge d'Arxiu

28 de gener de 2013

El servei de suport a la creació d'empreses del Consell Comarcal del Baix Camp ha atès 44 emprenedors al 2012

El servei de suport a la creació d'empreses del Consell Comarcal del Baix Camp ha atès un total de 44 persones que volien posar en marxa un negoci durant l'any 2012, i ha certificat 9 plans d'empresa. A més també ha donat assessorament a 3 projectes en la modalitat de consolidació d'empreses.


El Pla de Salut Municipal vol promoure estils de vida saludables

23 de gener de 2013

Darreres sessions participatives del Pla de Salut Municipal de la Selva del Camp

Dins del marc de l'elaboració del Pla de Salut Municipal de la Selva del Camp, del 28 de gener de 2013 a l'1 de febrer de 2013, tindran lloc diversos tallers participatius al Casal d'avis, l'IES Joan Puig i Ferreter i al CEIP Abel Ferreter, amb tècnics, professionals vinculats al municipi,i la pròpia ciutadania.


Servei de recollida i retirada de vehicles abandonats

21 de gener de 2013

El Consell Comarcal del Baix Camp recull 110 vehicles abandonats a la comarca durant 2012

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles abandonats i fora d'ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat durant 2012 un total de 139 expedients, dels quals 110 han estat per retirada de vehicles abandonats.
 
Dels 139 expedients tramitats, 119 corresponien a Cambrils; 4 a la Selva del Camp; 3 a Castellvell del Camp; 4 a Montbrió del Camp; 7 a Prades i 2 a Alforja.


Imatge d'arxiu

15 de gener de 2013

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal gestiona més de 480 cèdules de segona ocupació durant el 2012

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha gestionat, durant el 2012, 478 cèdules de segona ocupació, a més de 64 tramitacions de la renda bàsica d'emancipació per a menors de 30 anys, 63 expedients de la Prestació Permanent al Lloguer, 8 ajudes d'Urgència Social a l'Habitatge, de les quals 3 han estat resoltes positivament, i 106 inscripcions al Registre de l'Habitatge de Protecció Oficial.


Imatge de la Festa de les Rastres en una edició anterior

3 de gener de 2013

Festa de les Rastres de Vilaplana

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada ens proposa que aquestes festes de Nadal visiteu Vilaplana, que celebra la vigília de Reis, el 5 de gener, una costum popular que consisteix en que la canalla del poble corre amunt i avall pels carrers, arrossegant rastres de pots de llauna i altres objectes metàl·lics. Bona part dels costums d'aquesta diada s'articulen entorn la idea d'anar a rebre els Reis d'Orient.


Imatge presa durant l'Assemblea de la Gent Gran del Baix Camp

17 de desembre de 2012

El president del Consell Comarcal del Baix Camp agraeix la tasca del Consell Consultiu de la Gent Gran

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha felicitat els membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran per la tasca que han realitzat aquest any en benefici del col·lectiu de gent gran de la comarca i els ha encoratjat a continuar la seva activitat amb la mateixa il·lusió i energia.


Anem de compres

10 de desembre de 2012

Aquestes festes compres responsables

El departament de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp vol fer unes recomanacions als consumidors de cara a les compres de la campanya de Nadal, ja que és important realitzar les compres de manera responsable, planificant les despeses i evitant sobre endeutament:
 
-    Tingueu en compte que el preu d'alguns productes s'incrementa pels volts de Nadal.
-    Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.


Imatge presa durant l'acte

27 de novembre de 2012

Vuit associacions de dones de la comarca participen en les jornades del Dia Internacional Contra la Violència Masclista que organitza l'Ajuntament de Riudecols

 Un total de 8 associacions de dones de la comarca es van trobar el passat dilluns 26 de novembre de 2012 a Riudecols per celebrar l'acte per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. L'acte estava organitzat per l'Ajuntament de Riudecols amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, el Consell Consultiu de les dones del Baix Camp, l'Institut Català de les Dones i la Federació de Dones del Baix Camp.


Catalunya Caixa

22 de novembre de 2012

La Junta Arbitral de Consum resoldrà part de les participacions preferents de Catalunya Caixa

L'Oficina d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal de Baix Camp està informant a les persones afectades per participacions preferents o deute subordinat de Catalunya Caixa que aquesta entitat ha acceptat l'arbitratge de l'administració per resoldre el tema de les participacions preferents.

Registres del 951 al 960 de 965
« Pàgina 96 »  [ 1 | ... | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773