Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

El Baix Camp i tu...a peu

19 de maig de 2014

El Baix Camp i tu…a peu tanca el curs amb l'excursió de Mont-roig a Pratdip

El programa el Baix Camp i tu…. a peu tanca el curs amb l'excursió que proposen per a aquest diumengre, 25 de maig, de Mont-roig del Camp a Pratdip. La proposta no presenta dificultat técnica, i amb una durada de 5 hores és fácil i cómoda de fer, tot i un desnivell aproximat de 300 metres. El punt de partida será el pàrquing situat a la part alta de Mont-roig des d'on les persones participants es dirigirán en direcció a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca on trobaran el GR 192.


Comaigua

15 de maig de 2014

Secomsa Aigües passa a denominar-se COMAIGUA

La Junta General d'Accionistes de Secomsa Aigües ha modificat el nom d'aquesta empresa de capital mixt que passa a denominar-se COMAIGUA, des que s'ha fet oficial la inscripció amb aquest nom en el registre el passat 9 de maig. L'esmentat canvi es va fer públic mitjançant escriptura el 25 d'abril de 2014 però és a partir d'avui mateix, 15 de maig, que es visualitza amb la implementació dels canvis corresponents en la imatge corporativa de la societat.


Vistes de la Mussara

14 de maig de 2014

Propostes per al cap de setmana a l'altiplà de la calma, a la ruta de les orquídies i fotografia de natura

La Guia d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada per a aquest cap de setmana proposa 3 sortides per gaudir de la natura en aquests dies de primavera exultant: l'altiplà de la calma, la ruta de les orquídies i una excursió fotogràfica. La primera activitat la proposa l'empresa Catsud el dissabte 17 de maig. El punt de partida és a les 9h del matí al Casal de Vilaplana i proposa descobrir els Motllats, els seus camins i senders, el paisatge, les olors, la calma dels llocs...


L'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, i el portaveu del comitè organitzador de la Festa del Cava, Joan Musté

13 de maig de 2014

La Festa del Cava torna a Prades aquest estiu amb una doble proposta

Aquest mes de juliol de 2014 la Festa del Cava torna a Prades després que l'any passat no s'organitzés, i en el marc del Pla Estratègic que està treballant el municipi, s'ha plantejat la recuperació d'aquesta festa però amb una proposta que vol compatibilitzar les diferents visions que hi ha, així com recuperar l'objectiu pel qual va ser creada el seu dia. Així, la Festa del Cava del 2014 se celebrarà en dos caps de setmana amb activitats diferenciades.


Un moment de la presentació del projecte al Consell Comarcal del Baix Camp

13 de maig de 2014

El Baix Camp participa en un projecte europeu contra el malbaratament d'aliments

La comarca del Baix Camp participa en un projecte europeu contra el malbaratament d'aliments mitjançant un intercanvi d'alumnes d'ensenyament secundari i batxillerat, en el que prenen part alumnes del Baix Camp, de França, de Polònia i d'Itàlia.


Un moment de la presentació de la jornada d'emprenedoria organitzada per l'Institut Català de les Dones

12 de maig de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada de foment de l'emprenedoria femenina

El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit una jornada de foment de l'emprenedoria adreçada especialment a les dones, organitzada per l'Institut Català de les Dones (ICD) amb el suport del Consell i de la Diputació de Tarragona. La jornada ha aplegat una trentena de dones usuàries del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal, de Cambrils i de Reus.


Fotografia de Xavier Jiménez

12 de maig de 2014

Xerrada sobre les varietats autòctones i trobada de Caramelles a Riudoms al 6x4

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, aquesta setmana hi ha prevista una xerrada del biòleg Xavier Jiménez, que parlarà sobre “Les varietats i races agrícoles i ramaderes tradicionals, un patrimoni en perill que cal conservar”, que tindrà lloc divendres 16 de maig, a les 20 h a l'Auditori de Santa Llúcia de la Selva del Camp. Aquesta activitat està organitzada pel GEPEC-EdC.


El comissari del Tricentenari, Miquel Calzada

7 de maig de 2014

Miquel Calzada presenta el sender de 1714 a la fira Muntanyum de Duesaigües

El comissari dels actes del Tricentenari, Miquel Calzada i Olivella, presentarà aquest dissabte el sender de 1714 a la fira Muntanyum de Duesaigües, en un acte que tindrà lloc el dissabte 10 de maig a les 17 h, a la Sala Gran de l'Ateneu d'aquest municipi del Baix Camp. El sender de 1714 és un projecte que s'emmarca en els actes del Tricentenari i que permetrà recórrer els principals escenaris de la Guerra de Successió.


6x4 al Baix Camp

7 de maig de 2014

Agenda d'activitats del programa 6x4 Baix Camp per al mes de maig

D'acord amb el programa de foment de les activitats culturals 6x4 Baix Camp, arriba la proposta d'activitats a la nostra comarca per al mes de maig. L'agenda cultural, que es pot consultar en el document adjunt, i que inclou exposicions, activitats literàries, xerrades, teatre, sortides a peu, visites guiades i música, entre altres, a diversos municipis com Mont-roig del Camp, la Selva del Camp, Riudoms, Reus, Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.


Capafonts

6 de maig de 2014

Proposta per al cap de setmana: Sentir la Natura a Capafonts

Dins del programa d'activitats del Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada, l'empresa Auri proposa per dissabte 10 de maig una sortida per conèixer la natura dels voltants de Capafonts, exuberant aquesta primavera. Es proposa sortir de Capafonts per seguir el curs del riu Brugent fins al seu naixement, a la font de la Llúdriga. Posteriorment se seguirà fins als Motllats per retornar al poble.

Registres del 951 al 960 de 1018
« Pàgina 96 »  [ 1 | ... | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | ... | 102 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773