Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Central de Compres del Baix Camp

2 de març de 2015

La Central de Compres del Consell Comarcal licitarà el subministrament de carburant a domicili de 10 municipis de la comarca

 El Consell Comarcal del Baix Camp posa en marxa la central de contractació comarcal amb l'obertura de l'expedient per un import d'1.867.850 euros anuals, per licitar el subministrament de carburant a 10 municipis de la comarca i a les empreses públiques Secomsa, Secomsa Gestió, i Reus Transport.


Presentació Joves per Ocupació Baix Camp

26 de febrer de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp i el del Priorat presenten el programa Joves per l'Ocupació

El Conseller Comarcal del Baix Camp, Lluís Maria Castellví, ha participat avui, 26 de febrer, en l'acte de presentació del programa Joves per l'Ocupació que realitza conjuntament el Consell Comarcal del Baix Camp i el del Priorat, i al qual es destinaran 132.525,00 euros finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).


Imatge per fomentar la donació de sang

25 de febrer de 2015

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp per la primera quinzena de març de 2015

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca pel mes de març, i que són les següents:
 
4 de març de 2015
La Selva del Camp
CAP
17 a 21 hores
 
5 de març de 2015
Montbrió del Camp
Cinema Nou
18 a 21 hores
 
9 de març de 2015
Alforja
Sala de Cultura
18 a 21hores
 
13 de març de 2015
Botarell
...


Imatge dels presidents de Consells Comarcals, entre ells Joaquim Calatayud, amb el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet

20 de febrer de 2015

El Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació signen el conveni per fer nous plans d'ocupació a la comarca

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha signat el conveni amb el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, per tal de tirar endavant a la comarca els plans d'ocupació que impulsa aquest ens supracomarcal des de fa 3 anys.


Les accions s'adrecen a les persones joves

19 de febrer de 2015

El SIAD del Consell Comarcal realitza un taller per a joves sobre Sexe i Gènere

Des de passat 28 de gener i durant el mes de febrer, el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Baix Camp està realitzant el taller “Sexe i Gènere” pels alumnes de tercer d'ESO d'alguns instituts de la comarca com són l'IES Joan Guinjoan de Riudoms, l'IES Fontanelles de les Borges del Camp, i a l'institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.


Imatge d'arxiu

17 de febrer de 2015

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal gestiona més de 1187 cèdules de segona ocupació durant el 2014

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha gestionat, durant el 2014, 1187 cèdules de segona ocupació, a més de 124 expedients de la Prestació Permanent al Lloguer, 54 expedients d'ajudes d'Urgència Social a l'Habitatge, 9 contractes de lloguer signats i 10 contractes de lloguer supervisats.


Seu de Comaigua

16 de febrer de 2015

Comaigua professionalitza la facturació del cicle de l'aigua a Falset

L'empresa mixta comarcal Comaigua ha acordat amb l'Ajuntament de Falset la professionalització de la gestió comercial del servei municipal d'aigua potable i de clavegueram, a partir del primer trimestre de 2015.


Primera sessió de treball dels professionals de primària del Consell Comarcal del Baix Camp

9 de febrer de 2015

Treballadors i educadors socials del Consell Comarcal fan un curs per millorar el servei

Divuit professionals de primària del departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp realitzen un curs de formació de 9 sessions amb l'objectiu de millorar el servei que es presta als ciutadans i ciutadanes des de les àrees bàsiques de serveis socials.


Imatge d'arxiu

6 de febrer de 2015

L'Oficina Comarcal de Consum fa unes recomanacions per a la compra de disfresses

L'Oficina d'Atenció al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum recomanen a les persones consumidores i usuàries que segueixin els següents consells per a la compra de disfresses:
 
•    Les disfresses per a nens o nenes es consideren com una joguina i han de complir els requisits de seguretat i les normes específiques que s'apliquen en funció de la joguina: compliment de les propietats mecàniques i físiques (peces petites), ...


Presentació de la campanya de foment del senderisme al Baix Camp

3 de febrer de 2015

Muntanyes de la Costa Daurada presenta la campanya de promoció del senderisme al Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha presentat la “Campanya de promoció i dinamització del turisme a peu pel Baix Camp interior” a empreses turístiques de la comarca, a alcaldes/sses, consellers/res comarcals, i representants de patronats de turisme de la zona. Aquesta actuació consta de dues parts: una d'Arranjament i senyalització de camins i una altra de Campanya de comunicació.

Registres del 951 al 960 de 1120
« Pàgina 96 »  [ 1 | ... | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | ... | 112 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773