Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Seu de Comaigua

13 de novembre de 2014

Comaigua congela les tarifes de subministrament d'aigua

El Consell d'Administració de Comaigua reunit en sessió celebrada el passat 27 d'octubre va aprovar per unanimitat congelar les tarifes d'aigua potable i clavegueram per al 2015 dels municipis del Baix Camp on dóna servei. L'acord s'estén a altres conceptes relacionats amb el servei d'aigua, i en el cas de Cambrils és el segon any consecutiu en què es congelen les tarifes de l'aigua i del clavegueram.


El Baix Camp i tu...a peu

11 de novembre de 2014

El Baix Camp i tu a peu: de la Morera del Montsant a Margalef

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 16 de novembre de 2014 l'excursió pel Montsant que va des de la Morera a Margalef. 
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis.


Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

30 d'octubre de 2014

El programa Joves amb Talent entra en la fase de creació d'empreses

Després d'haver realitzat el 4 cursos de formació especialitzada en agricultura ecològica, cosmètica natural, elaboració de pa amb massa mare, formatge i implantació de l'empresa al mercat, 19 persones joves de les 29 que hi ha participat estan elaborant el seu pla d'empresa.


Presentació treball sobre la conceptualització de productes turístics per a les Muntanyes de la Costa Daurada

27 d'octubre de 2014

Les Muntanyes de la Costa Daurada tenen una nova eina per potenciar l'oferta turística

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp ha presentat el treball sobre la Conceptualització de productes turístics per a les Muntanyes de la Costa Daurada, que té per objectiu fer una proposta de productes turístics i de metodologia de treball per crear-los. El document de treball ha estat presentada a empreses i establiments turístics i també als ajuntaments del territori amb l'objectiu de posar les bases per facilitar la creació de paquets turístics combinats.


El Baix Camp i tu...a peu

27 d'octubre de 2014

El Baix Camp i tu a peu: de Penyíscola a Santa Magdalena de Pulpis

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 2 de novembre de 2014 l'excursió de Penyíscola a Santa Magdalena de Pulpis.
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis. L'excursió combina paisatges vora mar, edificis històrics i una vista des de l'aire de tota la serra.


Imatge urna pel 9N

23 d'octubre de 2014

Tots els municipis del Baix Camp tindran locals oberts per la jornada participativa del 9 N

Tots els municipis del Baix Camp tindran locals oberts perquè tota la ciutadania pugui votar en la jornada participativa del 9 de novembre. Així, 21 municipis de la comarca que no tenen institut d'educació secundària posen a disposició del Govern de la Generalitat locals municipals per a què la ciutadania pugui votar, com ara escoles, ajuntaments, biblioteques o casals municipals.


Curs per a famílies acollidores del programa pilot SIFE del Consell Comarcal del Baix Camp 2013

22 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal organitza un curs per a famílies acollidores dins el programa SIFE

Dijous 23 d'octubre de 2014 s'inicia un curs per a famílies acollidores dins el programa del Servei d'Integració en Família Extensa (SIFE) organitzat pel Consell Comarcal del BaixCamp. En el curs participen 9 famílies que acullen infants i adolescents que per diversos motius no poden conviure amb els seus pares biològics.


Fotografia de grup de la delegació de Bulgària

22 d'octubre de 2014

Una delegació de Bulgària visita el grup Leader Baix Camp – Priorat

Un grup de representants municipals de Bulgària han visitat la comarca del Baix Camp i del Priorat els dies 22 i 23 d'octubre amb l'objectiu de conèixer l'experiència de funcionament de la metodologia Leader a les nostres comarques, i realitzar un intercanvi d'experiències sobre aquests ajuts al desenvolupament rural.


Infants que participen en Centres Oberts i Programes Diürns Preventius del Baix Camp

21 d'octubre de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova els convenis per un nou curs de Centres Oberts i Programes Diürns a la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat els convenis que regula la col·laboració amb els ajuntaments de la Selva del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alforja, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp i Montbrió del Camp per realitzar els serveis de Centres Oberts i Programes Diürns pel curs 2014/2015 en aquests municipis.
Els destinataris del servei seran tots els nens i nenes del municipi, derivats per Serveis Socials, en una edat compresa entre els 6 i els 12 anys.


Imatge d'arxiu

20 d'octubre de 2014

Proposta per aquest cap de setmana: “s'ha escrit un crim a la muntanya”

La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana una activitat organitzada per l'empresa de turisme actiu i natura “El Brogit Guiatges”, que consisteix en una excursió teatralitzada.
“S'ha escrit un crim a la muntanya” tindrà lloc el proper diumenge 26 d'octubre de 2014. Un fet inesperat trasbalsarà la plàcida excursió en aquest entorn natural privilegiat.

Registres del 951 al 960 de 1091
« Pàgina 96 »  [ 1 | ... | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773