Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Imatge d'arxiu

4 de desembre de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 88 ajuts per assistència a llar d'infants per al curs 2014-2015

El Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 88 ajuts individuals al Baix Camp per a l'assistència a les llars d'infants per al curs 2014-2015 , que suposa la distribució d'ajuts per un import total de 48.960,00 euros. En total s'han presentat 171 sol·licituds d'ajuts de les quals 88 han estat resoltes favorablement, 80 han estat resoltes negativament per superar el llindar de renda límit establert en la convocatòria, i 3 expedients que resten pendents de valoració.


Un moment de la visita a la sala de vetlles de Castellvell del Camp

2 de desembre de 2014

Castellvell del Camp posa en marxa la primera sala de vetlles de la xarxa comarcal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcalde de Castellvell del Camp, Agustí Domingo, han visitat avui, 2 de desembre, la sala de vetlles que recentment ha posat en marxa l'Ajuntament d'aquest municipi, i que és el primer equipament d'aquest tipus que entra en funcionament de la xarxa comarcal que s'ha de crear després que els Serveis Funeraris de Reus també siguin els serveis funeraris de la comarca.


Comaigua ha instal·lat un marcador que compta els dies sense accidents laborals amb baixa

1 de desembre de 2014

Comaigua supera els 1.000 dies sense accidents laborals amb baixa

Comaigua ha superat la fita de 1.000 dies sense cap baixa per accident en horari laboral gràcies a l'elevat grau de compromís individual i col·lectiu per part dels seus empleats i empleades. Com a motivació per a tots els treballadors i treballadores que han assolit aquest èxit per a Comaigua, s'ha instal·lat un marcador on es projecta el recompte dels dies que es van succeint sense accidents.


Imatge dels peons del programa Treball i Formació d'altres edicions

27 de novembre de 2014

El Consell Comarcal contracta 13 persones amb el programa treball i formació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 13 persones desocupades, majors de 30 anys que estan a l'atur però que no són perceptores de cap prestació ni subsidi, per un període de 6 mesos amb una jornada laboral del 100%.


Acte commemoratiu del Dia Internacional contra la violènica envers les Dones al Baix Camp

25 de novembre de 2014

El Baix Camp ja té un Protocol per coordinar tots els serveis d'atenció a les dones víctimes de violència

Dimarts 25 de novembre, i coincidint amb el Dia internacional contra la violència envers les dones, el Consell Comarcal del Baix Camp, els ajuntaments de Reus i Cambrils, i les direccions territorials d'Interior, d'Ensenyament, de Justícia, de Benestar Social i Família, de l'Agència de Salut Pública i de la Coordinació Territorial de l'Institut Català de la Dona (ICD) a Tarragona, han signat un acord per la implantació de Protocol per a una intervenció coordinada contra la violència masclista al ...


Imatge per fomentar la donació de sang

24 de novembre de 2014

Campanyes de donació de sang programades al Baix Camp pel desembre de 2014

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits recorden les campanyes de donació de sang que hi ha previstes als municipis de la comarca per aquest mes de desembre, i que són les següents:
 
1 de desembre de 2014
Castellvell del Camp
Sala Polivalent
18 a 21 hores
  
7 de desembre de 2014
Almoster.


L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, la consellera comarcal, Anna Aragonès i responsables del departament de Joventut de la Generalitat

15 de novembre de 2014

Visita a l'Ateneu Juvenil de Cambrils

L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i la regidora de Joventut, Laura Mellau, es van reunir ahir amb al director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, que va visitar l'Ateneu Juvenil acompanyat del coordinador territorial a Tarragona, Joan Plana, i el tècnic de la coordinació, Marcel Borràs, per conèixer millor les polítiques del Pla Local de Joventut de l'Ajuntament i les instal·lacions municipals.


Espectacle Som i Serem

14 de novembre de 2014

La Selva del Camp representa l'obra Som i Serem

El proper dissabte 22 de novembre a 2/4 de 10 de la nit i diumenge 23 a les 19h al Teatre de la Defensa Agrària de la Selva del Camp tindrà lloc l'espectacle “Som i Serem” dirigida per l'actor selvatà Josep M. Puig i Baiget.
Es tracta d'un muntatge poètico-musical de creació pròpia que neix a partir de la necessitat d'explicar, des de la teatralitat, el moment que està vivint actualment Catalunya.


Seu de Comaigua

13 de novembre de 2014

Comaigua congela les tarifes de subministrament d'aigua

El Consell d'Administració de Comaigua reunit en sessió celebrada el passat 27 d'octubre va aprovar per unanimitat congelar les tarifes d'aigua potable i clavegueram per al 2015 dels municipis del Baix Camp on dóna servei. L'acord s'estén a altres conceptes relacionats amb el servei d'aigua, i en el cas de Cambrils és el segon any consecutiu en què es congelen les tarifes de l'aigua i del clavegueram.


El Baix Camp i tu...a peu

11 de novembre de 2014

El Baix Camp i tu a peu: de la Morera del Montsant a Margalef

El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el Patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 16 de novembre de 2014 l'excursió pel Montsant que va des de la Morera a Margalef. 
 
La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata, on hi ha la residència d'avis.

Registres del 961 al 970 de 1106
« Pàgina 97 »  [ 1 | ... | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 111 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773