Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Prades

22 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: ruta cultural per les Muntanyes de Prades

La Guia d'Activitats del Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una ruta cultural per les Muntanyes de Prades per al diumenge 28 de setembre, i que tindrà 4 hores de durada. La proposta és una visita guiada per conèixer les Muntanyes de Prades des d'una visió històrica, de costums, gastronòmica, patrimonial...


Imatge d'arxiu

17 de setembre de 2014

El Punt Òmnia del Baix Camp obre la inscripció a nous cursos d'informàtica i internet

El Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms ha obert els terminis d'inscripció a les activitats formatives programades per a aquest últim trimestre de l'any. Els cursos començaran el 29 de setembre i finalitzaran el 15 de desembre de 2014. Són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.


Gorgs de la Febró

15 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: excursió als gorgs de la Febró

La Guia d'Activitats editada pel Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per a aquest cap de setmana una excursió als gorgs de la Febró, el diumenge 21 de setembre, de la mà de l'empresa Wildlife People. Els gorgs de la Febró són un conjunt de tolls i cascades prop de la Mussara. Juntament amb els avencs, són el lloc més conegut dels voltants de la Febró, el municipi més petit del Baix Camp.


Senyera

11 de setembre de 2014

Manifest Diada Nacional de Catalunya 2014

"La catalana és una de les cultures més antigues i consistents d'Europa. Les diverses figures i personalitats reconegudes arreu en diferents disciplines artístiques en són bona prova. Però més enllà de la pintura, la música, la literatura o el teatre, la cultura catalana es caracteritza per les manifestacions més populars i tradicionals, d'entre les que destaca la tradició castellera.


Ajuts a l'escolarització

10 de setembre de 2014

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 4011 beques per a llibres

El Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 4011 beques per a l'adquisició de llibres per al curs 2014-15, que suposa la distribució d'ajuts per un import total de 148.617 euros. En total s'han presentat 7320 sol·licituds d'ajuts de les quals la quantitat atorgada representa el 54,55%. No obstant això, encara resta un romanent del pressupost destinat a beques de llibres que està pendent de distribuir.


Castell de Vilanova d'Escornalbou

8 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: camins de la Baronia d'Escornalbou

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana resseguir els camins de la Baronia d'Escornalbou, que permetrà conèixer dos dels seus municipis (Duesaigües i l'Argentera) i visitar el castell-monestir de Sant Miquel d'Escornalbou.


Senyera

3 de setembre de 2014

Manifest de l'11 de Setembre de 2014

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat aquest dimarts, 2 de setembre, un manifest commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya en relació al 9 de novembre, que ha estat aprovat per totes les forces polítiques representades (CiU, PSC, i ERC) mentre que el PP ha votat en contra.


Mont-roig del Camp

2 de setembre de 2014

Mont-roig del Camp acull el curs Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic

Des del proper dimarts, 9 de setembre, Mont-roig del Camp acollirà el curs sobre el Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic, que s'adreça a persones immigrades residents en aquest municipi i que té per objectiu millorar la seva integració, la cohesió social i la convivència ciutadana. El curs consta de 15 hores, que es realitzaran en diverses sessions els dies 9, 15, 17, 22, 23 de setembre, 30 de setembre i 1 d'octubre, de les 19 a les 20.30 hores.


Prades

1 de setembre de 2014

Proposta per al cap de setmana: jornada de supervivència

La Guia d'Activitats editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa per aquest cap de setmana realitzar un taller de supervivència monogràfic, durant el qual es podran aprendre qüestions tan diverses com fer-se un refugi; identificar rastres d'animals; conèixer plantes comestibles i plantes medicinals; aplicar primers auxilis, etc.


Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

27 d'agost de 2014

Es busquen Joves amb Talent per crear empreses de turisme actiu i d'alimentació ecològica

El programa Joves amb Talent torna al setembre amb noves propostes formatives que tenen per objectiu facilitar a les persones participants totes les claus necessàries per poder professionalitzar-se en el sector escollit, en aquest cas el turisme actiu i l'alimentació ecològica (elaboració de pa i de formatges), de manera que aquests coneixements els permeti desenvolupar el seu pla d'empresa.

Registres del 971 al 980 de 1091
« Pàgina 98 »  [ 1 | ... | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | ... | 110 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773