Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Panoràmica des de la ruta de "Camins amarats d'història"

10 d'agost de 2015

Proposta de ruta per aquest estiu: "Camins amarats d'història"

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp proposa la ruta dels “Camins Amarats d'Història” inclosa dins de les rutes dels camins de la Baronia per descobrir un dels valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daura.
 
Aquesta excursió ens permetrà conèixer dos dels pobles de l'antiga Baronia, l'Argentera i Duesaigües, i visitar el castell-monestir d'Escornalbou.


Junta del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp que ha impulsat la iniciativa de recaptar diners amb finalitats benèfiques durant les trobades comarcals de la gent gran

6 d'agost de 2015

El Consell Consultiu de la Gent Gran dóna 335 euros a l'Associació de Cardiopaties Congènites

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp ha fet donació de 335 euros a l'Associació de Cardiopaties Congènites  (AACIC) i la Fundació Cor Avant (impulada per AACIC), dues organitzacions sense ànim de lucre que treballen conjuntament per millorar la qualitat de vida a Catalunya de les persones que pateixen una cardiopatia congènita.


En les platges cal recordar la prohibició de banyar-se amb bandera vermella

4 d'agost de 2015

Mesures d'autoprotecció a les platges durant l'estiu

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat recorda a la població les mesures bàsiques d'autoprotecció pel que fa a l'exposició al sol, al bany i a la pràctica d'esports aquàtics.
 
En l'exposició al sol:
 
•    Eviteu estar-vos massa estona al sol. Per protegir-vos utilitzeu para-sols, gorres, samarretes i ulleres de sol.
•    Poseu-vos sempre un protector solar, sobretot si teniu la pell sensible.


Ermita de l'Abellera a Prades

3 d'agost de 2015

Aquesta estiu gaudeix de les Muntanyes de Prades i de la Serra de Llaberia

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada proposa, per aquesta aquest estiu, una escapada als municipis d'interior del Baix Camp i més concretament a la zona de les Muntanyes de Prades i de la Serra de Llaberia.


El conseller signa el llibre d'honor del Consell Comarcal en presència de les vicepresidentes de l'ens Rosa M. Abelló, Montserrat Vilella i Lídia Bargas

29 de juliol de 2015

Telecomunicacions i infraestructures, principals dèficits assenyalats pels alcaldes

En el marc de l'esmorzar col·loqui “Propostes de dinamització de la indústria i del comerç a la comarca del Baix Camp”, diversos alcaldes i agents socials han identificat les mancances clau de la comarca, gairebé sempre vinculades als àmbits de l'energia, les telecomunicacions, les infraestructures viàries i la generació d'ocupació. I han estat plantejades com a reivindicacions davant el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha presidit l'acte organitzat per Alcaldes.


Imatge per fomentar la donació de sang

28 de juliol de 2015

Campanya de donació de sang al Baix Camp per a la primera quinzena del mes d'agost

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquesta primera quinzena del mes d'agost:
 
•    Dissabte 8 d'agost de 2015 a Riudoms:
Unitat mòbil a la Fira de l'Avellana de les 18.30 a les 21.


Activitats al pantà de Riudecanyes

25 de juliol de 2015

Inaugurat el Centre d'Activitats de l'Associació Riudecanyes Aventura

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, va inaugurar el divendres 24 de juliol per la tarda el Centre d'Activitats de l'Associació Riudecanyes Aventura, en un acte al mateix pantà que ha reunit prop de 150 persones i durant el qual s'ha descobert una placa commemorativa de l'efemèride.


L'alcaldessa de Prades i el president del Consell Comarcal durant la visita inaugural de la Sala de Vetlles

21 de juliol de 2015

Prades obre la sala de vetlles

L'Ajuntament de Prades i el Consell Comarcal del Baix Camp han obert la sala de vetlles que s'ha fet al municipi dins el projecte de mancomunar els Serveis funeraris comarcals, de manera que ja és el quart equipament d'aquest tipus que es posa en marxa després de Castellvell del Camp, Pratdip i Riudecols. La sala de vetlles de Prades s'ha ubicat en l'antic magatzem municipal en la zona de les piscines, al carrer Espluga núm. 8, dins el casc urbà.


Imatge d'arxiu

20 de juliol de 2015

S'inicia la redacció dels Plans d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES)

Medi Ambient, Salut Pública i Territori del SAM de la Diputació de Tarragona s'han reunit amb representants dels municipis de la comarca del Baix Camp i del Consell Comarcal amb l'objectiu de presentar els treballs de redacció dels Plans d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) adjudicats a l'empresa Albacar Enginyers SLP. Riudecols serà el primer municipi del Baix Camp on s'hi redacti.


Imatge per fomentar la donació de sang

19 de juliol de 2015

Campanya de donació de sang al Baix Camp per a la segona quinzena del mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les campanyes de donació previstes per als diferents municipis de la comarca per a aquesta segona quinzena del mes juliol, i recorden que precisament a l'estiu és quan és més necessari participar-hi, ja que aquests mesos és quan baixa més el nombre de donacions.

Registres del 971 al 980 de 1174
« Pàgina 98 »  [ 1 | ... | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | ... | 118 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773