Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Joves amb talent

El programa Joves amb Talent està adreçat a tots aquells joves que vulguin emprendre un negoci sostenible al medi rural.

Aquest any 2018 oferim un curs integral d'Agricultura Regenerativa, que ofereix metodologies i processos per regenerar la terra i la seva fertilitat per a una economia i una alimentació sostenible


Programació:


INTRODUCCIÓ A L'AGRICULTURA REGENERATIVA. 25 de febrer amb Ana Digón. 

CARBÓ, MATÈRIA ORGÀNICA I FERTILITAT. 11 de març amb Kevin Wade. 

EL SÒL IDEAL. 15 d'abril amb Alberto Pérez Roldán. 

MICROORGANISMES. 20 de maig amb Josep Ramón Sainz. 

DISSENY KEYLINE, APROFITAMENT DE L'AIGUA I REGENERACIÓ DEL SÒL. 17 de juny amb Manel badia i Busquets. 

DISSENY COL·LABORATIU DE PROJECTES. 8 de juliol amb Ana Digón i Joan Pellicer. 

HORTA ORGÀNICA. 19 d'agost amb Francisco Sainz. 

RAMATS I GESTIÓ D'HERBA. 16 de setembre amb Richard Wade. 

GESTIÓ D'ARBRES. 21 d'octubre amb Josep Ramón Sainz. 

PODA NATURAL. 18 de novembre amb Tomàs Llop. 

ANÀLISI I DISSENY DE LA FINCA. 2 de desembre amb Kevin Wade. 


La inscripció es realitza per al curs complet i és obligatòria l'assistència al 80%, com a mínim, de totes les sessions programades (els participants abonaran una fiança de participació de 50€ que es retornarà només en el cas que hagi complert l'assistència). L'organització del curs seleccionarà les persones candidates a participar-hi en funció d'uns criteris de selecció on es tindrà en compte el projecte al medi rural, l'edat, l'experiència... Així que els interessats hauran de participar d'una entrevista de selecció. Les places son limitades


Per inscriure's en qualsevol d'aquestes formacions podeu emplenar el formulari que es presenta a continuació.


Per qualsevol dubte o suggerència, podeu contactar amb el Departament de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp a través dels telèfons: 977 327 155 (ext. 218) i 674 321 663 (trucant o enviant un whatsapp), o bé, enviar un correu a l'adreça electrònica: joventut@baixcamp.cat


Clàusula  informativa:


Les dades facilitades en aquest formulari, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer amb la finalitat de poder atendre la present relació amb el Consell Comarcal, així com per a poder reenviar informació, per qualsevol mitjà, sobre notícies, propostes i/o activitats futures organitzades per aquest departament.


El Consell Comarcal Del Baix Camp,  actua com a Responsable del Fitxer.


C/ Doctor Ferran, 8

43202 - Reus

Tel: 977 327 155

Fax: 977 321 773


Podeu accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-vos al tractament d'aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat, a la direcció abans esmentada de la nostra entitat o via correu electrònic a joventut@baixcamp.cat.


En compliment del deure a la informació establert a l'art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la web és el Consell Comarcal del Baix Camp, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l'apartat habilitat de ccbaixcamp@baixcamp.cat.


Igualment, tal i com preveu el dret a la pròpia imatge, reconegut a l'article 18.1 de la Constitució Espanyola i regulat per la Llei Orgànica 1/1982 de 5 de maig, amb l'enviament d'aquest formulari web s'autoritza al Consell Comarcal del Baix Camp a que pugui donar tractament al ús de la imatge per a la única finalitat de poder-la incloure al web, www.baixcamp.cat, al Facebook d'aquest servei i/o en qualsevol altre acció divulgativa que puguem iniciar, en relació al projecte sol·licitat amb la col·laboració d'aquesta entitat.


L'enviament del formulari comporta que s'ha llegit i s'ha acceptat la clàusula informativa anterior.


Proposa data i hora per la entrevista (de dilluns a divendres de 10h a 14h) *
  
Escriu els caràcters de la imatge.

  
* Camps obligatoris


NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LPD). Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Consell Comarcal del Baix Camp.


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773