Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Joves amb talent

El programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp, amb el suport de l'agent d'ocupació i desenvolupament local ofereix, després de l'èxit de l'any anterior, un curs integral d'agricultura regenerativa.

Les sessions formatives es realitzen a diversos pobles de la comarca, durant el cap de setmana en horari de matí i tarda. 


Programa i calendari d'activitats:


  • 4 i 5 de maig. Disseny de finca i estalvi d'aigua - Manel Badia i Sara Wade 
  • 15 i 16 de juny. Minerals, Microbiologia i Matèria orgànica (Les 3 M's) - Josep ramón Sainz 
  • 14 de juliol. Fruita seca - Jordi Sordé 
  • 20 d'octubre. Animals i Biochar - Cingle Vermell i Carbón Vivo 
  • 1 de desembre. Cultius perennes Mediterranis - Tomàs Llop i Jordi Sordé
  • 15 de desembre. Projectes comuns, cooperativisme i col·laboració - Ana Digón i Anaïs Sastre

 


Per inscriure's al curs cal omplir aquest formulari abans de dilluns 15 d'abril


Aquesta formació és totalment gratuïta, però cal passar un procés de selecció i complir els següents requisits: 


Concretar una entrevista de selecció, on s'escolliran els participants finals. Les interessades i els interessats poden proposar data i hora al formulari d'inscripció. Comprometre's a participar en el seguiment i l'avaluació del projecte i assistir, com a mínim, al 80% de les sessions. Una vegada seleccionat/ada, cal aportar una fiança de 50 euros, que es retornarà en finalitzar el curs, als participants que l'hagin completat. 


Per inscriure's en qualsevol d'aquestes formacions podeu emplenar el formulari que es presenta a continuació.


Per qualsevol dubte o suggerència, podeu contactar amb el Departament de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp a través dels telèfons: 977 327 155 (ext. 218) i 674 321 663 (trucant o enviant un whatsapp), o bé, enviar un correu a l'adreça electrònica: joventut@baixcamp.cat


Clàusula  informativa:


Les dades facilitades en aquest formulari, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer amb la finalitat de poder atendre la present relació amb el Consell Comarcal, així com per a poder reenviar informació, per qualsevol mitjà, sobre notícies, propostes i/o activitats futures organitzades per aquest departament.


El Consell Comarcal Del Baix Camp,  actua com a Responsable del Fitxer.


C/ Doctor Ferran, 8

43202 - Reus

Tel: 977 327 155

Fax: 977 321 773


Podeu accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-vos al tractament d'aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat, a la direcció abans esmentada de la nostra entitat o via correu electrònic a joventut@baixcamp.cat.


En compliment del deure a la informació establert a l'art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la web és el Consell Comarcal del Baix Camp, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l'apartat habilitat de ccbaixcamp@baixcamp.cat.


Igualment, tal i com preveu el dret a la pròpia imatge, reconegut a l'article 18.1 de la Constitució Espanyola i regulat per la Llei Orgànica 1/1982 de 5 de maig, amb l'enviament d'aquest formulari web s'autoritza al Consell Comarcal del Baix Camp a que pugui donar tractament al ús de la imatge per a la única finalitat de poder-la incloure al web, www.baixcamp.cat, al Facebook d'aquest servei i/o en qualsevol altre acció divulgativa que puguem iniciar, en relació al projecte sol·licitat amb la col·laboració d'aquesta entitat.


L'enviament del formulari comporta que s'ha llegit i s'ha acceptat la clàusula informativa anterior.


Proposa data i hora per la entrevista (de dilluns a divendres de 10h a 14h) *
  
Escriu els caràcters de la imatge.

  
* Camps obligatoris


NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LPD). Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Consell Comarcal del Baix Camp.


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773