Benvingudes i benvinguts a la pàgina web del Consell Comarcal del Baix Camp! 


Com a president de l’ens, i en nom de tot l’equip de govern, em plau poder compartir amb tots vosaltres l’estima per la comarca i, així mateix, la informació que des del Consell Comarcal posem a la vostra disposició perquè en feu l’ús que necessiteu. El Baix Camp és una comarca molt diversa, amb mar i muntanya, amb importants centres de població i micropobles, plens d’espais de dinamització econòmica, social i cultural amb molta projecció de futur. 

El Consell Comarcal és l’ens supramunicipal més pròxim als ajuntaments i que permet mancomunar serveis i vetllar per la qualitat de vida de cadascuna de les persones dels nostres pobles i, així, que tothom pugui accedir als serveis que oferim en igualtat de condicions. 

Aquest lloc web, que podeu consultar des de casa vostra 365 dies a l’any, té l’objectiu d’apropar-vos la informació més rellevant i les iniciatives que es duen a terme a la comarca. A més, també hi trobareu tots els serveis que s’ofereixen des del consell i també com podeu contactar amb les persones tècniques de cada àrea. El principal objectiu de la pàgina és poder esdevenir un canal de comunicació bidireccional amb les veïnes i els veïns de la comarca, i acostar l’administració pública a l’abast de tothom. 

Restem oberts també a les aportacions de tothom, amb l'ànim de sumar i de fer més ric i participatiu aquest camí d'oportunitats que volem posar a l'abast de tota la ciutadania del Baix Camp.

Ernest Roigé 

President del Consell Comarcal del Baix Camp