1 de juny de 2023

L’Àrea d’Igualtat organitza una formació en contra de les violències sexuals en entorns d’oci per les entitats de la comarca

Aquest dimecres 31 de maig a les 19 h a la sala de plens del Consell Comarcal, l’Àrea d’Igualtat del consell ha organitzat una formació a càrrec dels Mossos d’Esquadra, dirigida principalment a les persones de les entitats municipals que participen en el desenvolupament de les activitats d'oci de la seva població.
30 de maig de 2023

ERC-AM, la força amb més representació al Consell Comarcal del Baix Camp

La formació ERC-AM és la força política que ha aconseguit més representació al nou Consell Comarcal del Baix Camp sorgit de les eleccions municipals de diumenge 28 de maig. Concretament, ERC-AM tindrà 10 consellers/res comarcals (1 menys) que en l'actual mandat.
26 de maig de 2023

Dues poblacions del Baix Camp d’un total de 28 augmentaran en nombre de regidors la legislatura 23-27

Aquest diumenge 28 de maig es duran a terme les eleccions municipals a totes les poblacions de Catalunya. En el cas del Baix Camp, 28 poblacions decidiran el futur polític municipal i també comarcal.
26 de maig de 2023

Butlletí per la Igualtat número 8: Acció per la salut de les dones

L'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal publica el butlletí per a la Igualtat del mes de maig sobre el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra el 28 de maig.
19 de maig de 2023

Beques de menjador escolar per al curs 2023-2024

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat les bases per concedir ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars d'Educació Infantil, Primària i ESO als centres educatius del Baix Camp, excepte aquells que imparteixen els mateixos ensenyaments al municipi de Reus, ja que en aquest cas la corporació municipal és l'encarregada de la gestió d'aquests ajuts. 
19 de maig de 2023

La 34a Trobada Comarcal de la Gent Gran, enguany a Manresa

Dijous,18 de maig, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp va celebrar la XXXIV Trobada Anual de la Gent Gran a Manresa.
17 de maig de 2023

Continuen les activitats del calendari primavera – estiu de Muntanyes de la Costa Daurada

La marca turística Muntanyes de la Costa Daurada del Consell Comarcal del Baix Camp va presentar el passat mes de març  un nou “Calendari d’Activitats” turístiques per la primavera - estiu.
11 de maig de 2023

Oberta la consulta pública prèvia a l’elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

La transició energètica de Catalunya prevista a la Prospectiva Energètica de Catalunya en l’horitzó 2050 té com a objectiu la sobirania energètica de Catalunya basada en les energies renovables autòctones i en la neutralitat climàtica. Per aconseguir-ho Catalunya haurà de desenvolupar en els pròxims anys un gran nombre de projectes d’energies renovables.
8 de maig de 2023

Programa d’assistències i serveis als municipis del Baix Camp 2022

D’acord amb el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona, aquest ens supracomarcal finança diverses actuacions desenvolupades pel Consell Comarcal d’assistència i suport als municipis del Baix Camp.