24 de novembre de 2023

Diversos municipis del Baix Camp reivindiquen el 25N- Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència envers les dones

Diversos municipis del Baix Camp, amb l’acompanyament del Consell Comarcal, han organitzat diversos actes i activitats per reivindicar el 25 N – Dia Internacional de l’Eliminació de la violència envers les dones
20 de novembre de 2023

Xerrada “De l’etiqueta a la salut. Comprèn el que menges”

L’Oficina de Consum del Baix Camp conjuntament amb la Unió de Consumidors de Catalunya ha organitzat una xerrada sobre alimentació, salut i consum responsable que tindrà lloc dimarts 21 de novembre, a les 17.30 h, a l’Auditori Santa Llúcia de la Selva del Camp (carrer de l’Hospital, 10).
20 d'octubre de 2023

Dimarts 24 d’octubre, sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

El proper dimarts 24 d'octubre de 2023 a les 18:00h a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp tindrà lloc el Ple en sessió ordinària
16 d'octubre de 2023

La Diputació subvenciona el programa de Mobilitat del Consell Comarcal

La Diputació de Tarragona ha subvencionat al Consell Comarcal del Baix Camp amb 73.900 euros per al desenvolupament del Programa de Mobilitat Consells Comarcals 2020-2021.
12 d'octubre de 2023

Alforja acull el primer Consell d’Alcaldies del Baix Camp d’aquest mandat

Alforja ha acollit aquest dimecres, 11 d’octubre de 2023, el primer Consell d’Alcaldies del Baix Camp d’aquest mandat 2023-2027. L’alcalde d'Alforja, Juanjo Garcia, ha donat la benvinguda a 26 dels 28 alcaldes i alcaldesses de la comarca que han assistit a la primera sessió d’aquest òrgan. La reunió ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, i ha estat presidida pel president del Consell Comarcal del Baix Camp i alcalde de Riudecanyes, Ernest Roigé.
11 d'octubre de 2023

Celebració del Dia Mundial de la Dona Rural

El proper 15 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de la Dona Rural, a les 11:30h, al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, tindrà lloc la presentació del llibre i de l’exposició “Dones rurals, dones del Camp de Tarragona”. Aquesta presentació s’engloba dins dels actes i jornades als quals s’adhereix el Baix Camp per a la reivindicació de les Dones Rurals.
5 d'octubre de 2023

La secretària d’Habitatge de la Generalitat visita el Consell Comarcal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Ernest Roigé, s'ha reunit amb la secretària d'Habitatge de la Generalitat, Marina Berasategui, a la seu de l'ens comarcal, per tal de fer un repàs de les diferents accions que realitza el Consell en matèria d'Habitatge.
28 de setembre de 2023

El Consell Comarcal dona suport al Dia de la visibilitat bisexual

D’acord amb el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona, aquest ens supracomarcal finança diverses actuacions desenvolupades pel Consell Comarcal d’assistència i suport als municipis del Baix Camp.
21 de setembre de 2023

Xerrada informativa sobre mobilitat internacional per a joves

D’acord amb el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Camp i la Diputació de Tarragona, aquest ens supracomarcal finança diverses actuacions desenvolupades pel Consell Comarcal d’assistència i suport als municipis del Baix Camp.