19 d'abril de 2024

El Consell Esportiu del Baix Camp, juntament amb l’Escola de Ball Wapachà, inicien el projecte Inclusion&Dance

El projecte pilot permetrà que uns 400 alumnes de 4t de primària d’onze centres educatius de la comarca, aprenguin balls de saló amb dos ballarins amb diversitat funcional del grup Diversity de Wapachà.
19 d'abril de 2024

Al Baix Camp celebrem un Sant Jordi igualitari

El Consell Comarcal del Baix Camp aposta fermament per una cultura igualitària i lliure de discriminacions, violència masclista i lgbtifòbia, i és per això, que per aquest Sant Jordi, des del departament d’Igualtat, s’ha preparat la proposta “Baix Camp; fem un Sant Jordi igualitari”
16 d'abril de 2024

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obre la convocatòria pels ajuts de lloguer per a persones que tinguin de 36 a 64 anys

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obre la convocatòria pels ajuts de lloguer per a persones que tinguin de 36 a 64 anys.
16 d'abril de 2024

EL CNL de Reus busca voluntaris per crear més parelles lingüístiques

Amb l’inici dels cursos a Reus, Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant calen voluntaris per als nous aprenents del Voluntariat per la llengua
16 d'abril de 2024

Nous horaris de l’Oficina de Consum de Reus i Baix Camp

L’Oficina de Consum de Reus i Baix Camp informa dels canvis horaris que tindran lloc a l’oficina a partir del dia 2 de maig de 2024.
11 d'abril de 2024

Trobada d’associacions juvenils del Baix Camp per fer xarxa i treballar per les necessitats de la comarca

Aquest dimarts 9 d’abril de 2024, a l’Espai Jove de Riudoms s’han reunit diferents entitats juvenils de la comarca del Baix Camp com a resposta a la convocatòria oberta al jovent amb l’objectiu de crear un espai de trobada i de diàleg on poder fer xarxa i compartir reptes, bones pràctiques i dissenyar la trobada comarcal.
10 d'abril de 2024

El Consell Comarcal del Baix Camp acull la segona trobada d’agents del territori del projecte LIFE eCOadapt50

El dimecres 10 d’abril de 2024, el Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit la jornada Living Lab del Camp de Tarragona de Life eCOadapt50 organitzada pel Consorci Leader de Desenvolupament del Camp.
9 d'abril de 2024

Xerrada sobre La Factura Elèctrica al Baix Camp

El proper dimecres 10 d’abril de 2024, a les 17.30 h a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc la xerrada “La Factura Elèctrica al Baix Camp”, conferència prevista en el marc de les 1es Jornades de Transició Energètica i Sostenibilitat del Camp.
4 d'abril de 2024

5 comarques s’uneixen per impulsar la transició energètica al Camp

• Del 9 al 18 d’abril tindran lloc les primeres Jornades de Transició Energètica i Sostenibilitat a l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Priorat