El Consell Comarcal del Baix Camp ofereix els següents serveis de suport a l'emprenedoria:

Catalunya Emprèn

catalunya empren baner

En què es basa el programa Catalunya Emprèn? 

El programa Catalunya Emprèn és un servei per a la creació d'empreses impulsat pel departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya en el que col·laboren diferents entitats, entre elles el Consell Comarcal del Baix Camp.

La principal tasca del Consell és orientar, donar assessorament i informar sobre els tràmits i ajuts així com de les possibles vies de finançament a les persones emprenedores que tenen una idea de negoci pròpia. Des d'aquest servei s'analitza la seva viabilitat i la posada en marxa del projecte.

També s'ofereixen altres Catalunya emprènaccions de sensibilització i motivació per emprendre des de les entitats adherides al programa Catalunya Emprèn, entre les quals es troben les xerrades, els seminaris, formació, tutorització, accés a vies de finançament, etc.

Les persones emprenedores trobaran amb aquest programa la clau per iniciar el negoci. És essencial tenir una idea de negoci i ganes de tirar-la endavant. A partir d'aquí es tracta d'avaluar el projecte i veure si té possibilitats de convertir-se en una empresa. Catalunya Emprèn t'orienta en la planificació prèvia i et dona la possibilitat de fer el teu pla d'empresa.

Imatge d´arxiu

 Com s'ofereix el servei?

A partir d'una xarxa d'entitats col·laboradores, distribuïdes per tot Catalunya. El Consell Comarcal és un punt d'informació, orientació i assessorament d'aquest servei al Baix Camp.Podeu trobar més informació en la següent pàgina web: http://catalunyaempren.gencat.cat/inicia/cat/entitat/index48034.jsp

Reempresa

Contacte amb nosaltres:

Consell Comarcal del Baix Camp