Riudoms acollirà la jornada Arrelem perquè petits productors i restauradors del Baix Camp es coneguin i impulsin els seus projectes
Se celebrarà el dimarts 21 d’octubre. L’organitzen l’Ajuntament de Riudoms i el Consell Comarcal del Baix Camp, amb el suport de l’Associació d’Empreses d’Hostaleria de Reus i Baix Camp.
L’Ajuntament de Riudoms, el Consell Comarcal del Baix Camp i l’Associació d’Empreses d’Hostaleria de Tarragona (AEHT) impulsen una jornada de treball per a restauradors i productors professionals del Baix Camp (pagesos, elaboradors d’oli, vins, cerveses, fruits secs, etc).
La jornada porta per nom Arrelem i es durà a terme el dimarts 21 d’octubre a les Escoles Velles de Riudoms durant el matí.
Els objectius de la jornada són els de facilitar el contacte directe entre productors i professionals de la restauració compromesos amb el producte de proximitat, fomentar la interacció directa entre els participants, donar a conèixer i mostrar el potencial dels productes del Baix Camp i potenciar l'ecosistema agro-gastronòmic local.
La jornada constarà de les següents parts:
- Presentacions ràpides dels productors i restaurants, on cadascú presentarà tot allò que fa i pot oferir.
- Trobades directes entre productors i restauradors. Les trobades seran breus, individuals i s’establirà un sistema rotatori per fomentar el contacte amb el màxim de persones.
- Demostració culinària i conversa en directe entre el cuiner Joan Pàmies (Celler Joan Pàmies, Riudoms) i el productor Joan Crusells (Riudoms), per explorar la relació directa entre pagesia i cuina.
La participació a la jornada Arrelem està oberta a tot el col·lectiu de productors agroalimentaris professionals i restauradors del Baix Camp. Totes aquelles persones interessades en participar-hi, es poden inscriure fins al 10 d’octubre al següent enllaç: https://forms.gle/UEN9thtGY5E4sfqx6