Èxit de participació en la jornada “Arrelem” per a restauradors i productors del Baix Camp
Una trentena de persones, entre productors i restauradors, han participat aquest dimarts 21 d’octubre, en les Escoles Velles de Riudoms, a la jornada “Arrelem”. Es tracta d’una trobada de Networking, impulsada per l’Ajuntament de Riudoms, el Consell Comarcal del Baix Camp i l’Associació d’Empreses d’Hostaleria Reus - Baix Camp (l’AEH Reus - Baix Camp), amb l’objectiu de connectar restauradors i productors agroalimentaris de la comarca i d’aquesta manera revitalitzar l’economia local.
L’esdeveniment ha començat a les 9 del matí amb la recepció i acreditació de les persones participants. Tot seguit, s’ha fet la benvinguda institucional a càrrec de l’alcalde de Riudoms, Ricard Gili; el vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Camp, Ernest Roigé; i el president de l’AEH Reus - Baix Camp, Víctor Perales.
Per la seva banda, Ernest Roigé ha manifestat el suport del Consell Comarcal a la iniciativa “Arrelem” com a espai de connexió entre productors, restauradors i comerços. Roigé ha destacat la importància de fomentar la coneixença entre agents del territori, basada en l’experiència compartida, per tal de generar noves maneres de treballar que, gràcies a la col·laboració i la creativitat entre sectors i institucions, ens facin avançar cap a un model més fort, innovador i resilient.
La jornada ha continuat amb la ronda de presentacions ràpides, on cada productor i restaurador ha disposat d’uns minuts per exposar els seus productes o serveis, de manera que es pogués conèixer de primera mà la diversitat i qualitat de l’oferta local. Posteriorment, la sessió de networking, ha facilitat l’intercanvi d’informació i la creació de sinergies entre els assistents que han compartit els contactes.
El punt final l’ha posat una demostració culinària amb productes de proximitat, seguida d’una conversa entre cuiners i productors sobre la importància de la cuina local i els reptes del sector.


